Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

E Evvab çılgınsın, gözünden hicbir şey kaçmıyor. Havlu çorap gerçekten de benim tartı o kadarını anlamıyor. Iki haneli tartılardan mi alsam
Çılgınımdır sende çok hoşsun
O tartıların özelliği ne 2 haneli ilk defa duydum :)

Deme yaa, çok üzüldüm. Benim de fethiyede yakınlarım var onlar da dedi dün, fırtına yağmur şimşek, böylesini görmemiştik diye. Inşallah arama kurtarma sonuç verir.

Yani daha hassas. 53.5 demiyorsa mesela, 53.25 diyebiliyor, ondalık kısmında iki haneye kadar ayırabiliyor.
Yok alma ondan kendin yuvarla düz hesap de
Beğenmedim onu sevmedim 50 grlamı uğraşalım birde oyyy düşünmesi bile korkunç

Canım kahvaltı 07.45 gibi yapıyorum 8 de evden çıkıyorum. Aksama kadar bi sey yememeye çalışıyorum leptin hormonu 5 saat sonra devreye giriyormuş. Aksam sa 7 veya 7.30 gibi yemek yiyoruz. Ara öğün 5 gibi yapmamın sebebi daha once doktora girmiştim. Aksam cok yememek icin aksama yakın ara öğün yapmamı söylemişti

Amin inşallah çabucak bulunur ya

günaydın beybitolar

morordek kaptanım canımın için can parem

kilom 67,8 sen takıma ister al ister alma ben kendi tartımla bildirim yapıyorum

dünkü menüme gelecek olursak...

sabah:müdürümüz kahvaltı verdi
orda bir haşlanmış yumurta 2-3 zeytin 2-3 top peynir 2 dilim simit ve bir mini kutu tereyağı 2 bardak şekersiz çay ile tükettim..
öğlen sgk da yedim yarım kepçe çorba ,az sebze ızgara,2 kaşık yoğurt yedim
akşam:bir kase mercimek çorbası (patates havuç koymadım), bir kase mantar sote yedim bol sarımsaklı
su:2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş

İnşallah bulunur canım sağsalim. Çok üzücü bir durum gerçekten. Dün haberlerde gördük biz de şok olduk. Allah yardımcıları olsun. Daha fazla kayıp olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…