- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.994
- 468
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.201
Yüzden %1.62 canım :) maşaAllahTesekkur ederim canim Ben yüzde hesaplamayi bilmiyorum ama dur bakim yapmaya çalışayım :))
Bende 1.64 buldum :))Yüzden %1.62 canım :) maşaAllah
Deme yaa, çok üzüldüm. Benim de fethiyede yakınlarım var onlar da dedi dün, fırtına yağmur şimşek, böylesini görmemiştik diye. Inşallah arama kurtarma sonuç verir.Canım memleketim de hortum olmuş ortalık çok fena ciftcilerimizin durumu çok harap yaralılarımız ölülerimiz var bide bizim yakınımızin arabasını hortum savurmus dereye onlar içindeyken anne çıkmış ama kız kayıp 20 yaşında daha caniminici bulunamadı öyle üzgünüm ki öyle etkilendim ki anlatamam. Allahım ailesine kavustursun sağ salim inşallah.
Yani daha hassas. 53.5 demiyorsa mesela, 53.25 diyebiliyor, ondalık kısmında iki haneye kadar ayırabiliyor.Çılgınımdırsende çok hoşsun
O tartıların özelliği ne2 haneli ilk defa duydum :)
Yüzden %1.62 canım :) maşaAllah
Bende 1.64 buldum :))
Yok alma ondan kendin yuvarla düz hesap deYani daha hassas. 53.5 demiyorsa mesela, 53.25 diyebiliyor, ondalık kısmında iki haneye kadar ayırabiliyor.
Yok 5ten büyükse bi sonrakini artırıyorsun.
Matematik felç benimYok 5ten büyükse bi sonrakini artırıyorsun.
İnşallah canimmDeme yaa, çok üzüldüm. Benim de fethiyede yakınlarım var onlar da dedi dün, fırtına yağmur şimşek, böylesini görmemiştik diye. Inşallah arama kurtarma sonuç verir.
Ben en başlangıç kilomu baz alarak yapmışım o yüzden hata verdi sizinki doğru
Bende geçen hafta 76.7 gelmiştim aslında ama korkumdan diyemedimBen en başlangıç kilomu baz alarak yapmışım o yüzden hata verdi sizinki doğru
Guzel menu ve spor. Sadece bir soru ara ogun 17.00'de. Kahvalti kactaydi, aksam kacta? Yani aksami mi gec yiyorsunuz yoksa?
Guzel spor ama hem bolgesel hem mekik isinmadan nasil oldu, kaslar zorlanmasin?
Sana tavsiyem bu yediklerinin kalorik icerigini hesaplamayi dene istersen, bazen de hep diyete uygun ama fazla yiyebiliyoruz. Hem gencsin hem emziriyorsun hem de spor yapiyorsun, herhalde 1800 kcal'in altinda kalsan kilo verebilirsin ama belki de doru rakami daha profesyonelce belirlemek gerek.
Hem nohut yiyip hem bulgur pilavi olmamis aksam sanirim. Ikisinden biri yogurt/salata veya sebze yemegi, et secenekleriyle yanyana daha iyi olur sanki. Ara ogun yine iki meyve, sirf SEKER gibi olmus.
Kayisili yogurt (kayisi+yogurt) mu yoksa hazir meyveli yogurtlardan mi? Hazir meyveli yogurtlarin icinde eklenmis ek seker oluyor, ondan sordum.
Amin inşallah çabucak bulunur yaCanım memleketim de hortum olmuş ortalık çok fena ciftcilerimizin durumu çok harap yaralılarımız ölülerimiz var bide bizim yakınımızin arabasını hortum savurmus dereye onlar içindeyken anne çıkmış ama kız kayıp 20 yaşında daha caniminici bulunamadı öyle üzgünüm ki öyle etkilendim ki anlatamam. Allahım ailesine kavustursun sağ salim inşallah.
İnşallah bulunur canım sağsalim. Çok üzücü bir durum gerçekten. Dün haberlerde gördük biz de şok olduk. Allah yardımcıları olsun. Daha fazla kayıp olmasın.Canım memleketim de hortum olmuş ortalık çok fena ciftcilerimizin durumu çok harap yaralılarımız ölülerimiz var bide bizim yakınımızin arabasını hortum savurmus dereye onlar içindeyken anne çıkmış ama kız kayıp 20 yaşında daha caniminici bulunamadı öyle üzgünüm ki öyle etkilendim ki anlatamam. Allahım ailesine kavustursun sağ salim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?