- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.221
Tebrikler canım çok iyiSelamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22
morordek
Sen de harikasın canım, tebriklerHayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Geçen cuma: 99.2
Bu cuma: 97.6
Fark: -1.6
Tebrik ederim kaptanım 300- 500 iner çıkar korumayı başarıyorsun helal olsun.Hadi ben de bildirim yapayım.
59.3 çıktım.
Korumayı halen basarabiliyorum gibi :)
Senin sonuç da çok iyi canım tebriklerGünaydın güüünaayyddıııın :)
Değişik bir gece oldu, tartıya olumsuz yansır diye korktum. Neyse onu başka bir postta anlatırım. Sabah uyanır uyanmaz bebeği emzirmeye gittim ama içmedi pek. sonra tartının pili bitmişneyseki evde yedek varmış. gelelim sonuca:
Cuma: 54.0
Pztesi: 54.7
Bugun: 53.5
54.0/53.5/0.5/%0.93
Eki Görüntüle 2228470
MaşaAllah çorabınıda düş 100 gr havlu çorap o
Çok iyi canım haftaya daha güzel bi yüzdeyle listede olursun bence65.9 benim 65 i gördüm mutluyum
Yüzde 0.302
Grubun ortalamayi düşürür almayın listeye ama
Yeni hedefleri bekliyoruz kaptanım hedef güzel oldu bence@morordek
Anladım, ara öğün iyi tabi bu şekilde.Canım kahvaltı 07.45 gibi yapıyorum 8 de evden çıkıyorum. Aksama kadar bi sey yememeye çalışıyorum leptin hormonu 5 saat sonra devreye giriyormuş. Aksam sa 7 veya 7.30 gibi yemek yiyoruz. Ara öğün 5 gibi yapmamın sebebi daha once doktora girmiştim. Aksam cok yememek icin aksama yakın ara öğün yapmamı söylemişti
-500 çok iyi canımGünaydın herkese.
Bugun ku kilom 66.9 kg giden 500 gr.
İnşallah canım ya aminnAmin inşallah çabucak bulunur ya
Olsun iyidir gene. Bence az yediğin için vücudun metabolizmayı yavaşlatıyor da olabilir kitlik sanıp78.3 çıktım ben de maalesef. Sadece 200 g gitmiş. Adet şişliği i atamadım ama hala. Bir de sporlarım bu hafta pek iyi değildi. Anca bu kadar gitti. Haftaya daha iyi olacak inşallah
Olabilir canım. Önümüzdeki hafta daha iyi olacak inşallah. Menülerimin de daha dengeli olması için çaba göstericemOlsun iyidir gene. Bence az yediğin için vücudun metabolizmayı yavaşlatıyor da olabilir kitlik sanıp
Çok saol canim ya amin insallahhN Nurumcan94 çok çok geçmiş olsun doğal afetlere karşı duramıyoruz maalesef akrabanda bir an evvel bulunur inşaallah..
Ben de duyunca şok oldum hala etkisinden çıkamadım çok zor annesi babası daha önce bi kızlarını daha trafik kazasında kaybettiler şimdide böyle o kadar zor ki evlat acısını Rabbim kimseye yaşatmasın. Keşke Rabbim bi mucize gösterse de sağ salim bulunsa güzel kardeşim benimİnşallah bulunur canım sağsalim. Çok üzücü bir durum gerçekten. Dün haberlerde gördük biz de şok olduk. Allah yardımcıları olsun. Daha fazla kayıp olmasın.
Canım takımda aktif olamadım,bu yüzden bir süre ara vereyim diyorum.
Nasıl istersen, her zaman beklerizCanım takımda aktif olamadım,bu yüzden bir süre ara vereyim diyorum.
Allah im sabir versin yaa gercekten cok zor insallah mucize olurr da tutunmustur bir yere.. cok geçmiş olsun..Çok saol canim ya amin insallahh
Ben de duyunca şok oldum hala etkisinden çıkamadım çok zor annesi babası daha önce bi kızlarını daha trafik kazasında kaybettiler şimdide böyle o kadar zor ki evlat acısını Rabbim kimseye yaşatmasın. Keşke Rabbim bi mucize gösterse de sağ salim bulunsa güzel kardeşim benim
Geçen h. 75.3
Bugun 74.8
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Maaalesef sadece yarim kilo bi hevesle de çıktım tartiya ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?