Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hayırlı sabahlar
Kilo bildirim
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 74.8
Fark -1.7
Yüzde %2.22

morordek
Tebrikler canım çok iyi
Hayirli ve bol eksili sabahlar hanımlar
Kilomu bildireyim
Geçen cuma: 99.2
Bu cuma: 97.6
Fark: -1.6
Sen de harikasın canım, tebrikler
Hadi ben de bildirim yapayım.

59.3 çıktım.

Korumayı halen basarabiliyorum gibi :)
Tebrik ederim kaptanım 300- 500 iner çıkar korumayı başarıyorsun helal olsun.
Senin sonuç da çok iyi canım tebrikler
MaşaAllah çorabınıda düş 100 gr havlu çorap o

Anladım, ara öğün iyi tabi bu şekilde.

78.3 çıktım ben de maalesef. Sadece 200 g gitmiş. Adet şişliği i atamadım ama hala. Bir de sporlarım bu hafta pek iyi değildi. Anca bu kadar gitti. Haftaya daha iyi olacak inşallah
Olsun iyidir gene. Bence az yediğin için vücudun metabolizmayı yavaşlatıyor da olabilir kitlik sanıp

N Nurumcan94 çok çok geçmiş olsun doğal afetlere karşı duramıyoruz maalesef akrabanda bir an evvel bulunur inşaallah..
Çok saol canim ya amin insallahh
İnşallah bulunur canım sağsalim. Çok üzücü bir durum gerçekten. Dün haberlerde gördük biz de şok olduk. Allah yardımcıları olsun. Daha fazla kayıp olmasın.
Ben de duyunca şok oldum hala etkisinden çıkamadım çok zor annesi babası daha önce bi kızlarını daha trafik kazasında kaybettiler şimdide böyle o kadar zor ki evlat acısını Rabbim kimseye yaşatmasın. Keşke Rabbim bi mucize gösterse de sağ salim bulunsa güzel kardeşim benim

Allah im sabir versin yaa gercekten cok zor insallah mucize olurr da tutunmustur bir yere.. cok geçmiş olsun..

( bende kilo bildirimi yapayimm.. ama once bi hesapliyim

Geçen h. 75.3
Bugun 74.8
Fark 0.5
Yüzde 0.66
Maaalesef sadece yarim kilo bi hevesle de çıktım tartiya ama maalesef

Neden malesef ne güzel yarım kilo vermişsin işte. Bazen 500 olur bazen 1500. Onemli olan istikrarla devam etmek, bence çok iyi gidiyorsun. Bir de sen sporla gittigin icin tartı disinda incelme sikilasma oluyor. menunde gozden kacan musli de çıkınca farkeder haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…