- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.881
Ya benim ilk tek başıma araba kullanışım faciaydı cidden ve hala korkuyorum yalnız gitmeye fobi oldu resmenDün ilk defa oğlanla yalnız arabayla bir yere gittim. Ben yanında otururken mızmızlanan oğlum, yol boyunca oyuncağıyla oynadı ben arabayı sürerken. Büyüyor mu ne kerata :) sonra da misafirlikte çok eğlendi. Cumartesi başka bir arkadaşıma yaş gününe gidicez. Bugün birazdm diyeti sıkı tutayım, yarın illaki ucundan pastanın tadına bakarım.
Teşekkür ederim ayvacicegi haklısın buna da şükür ben sadece ilk haftalar hızlı gider diye odaklanmistimya ondan hayal kırıklığı yaşıyorum yoksa normale göre gayet iyi inşallah her hafta gider istediğim kiloya ulaşırım :)Gene de güzel gitmiş, o kabizligin etkisi haftaya yansır güzel şekilde.
Tebrikler, ilk hafta için iyi, zaten kaçamağın da vardı o kadar olur. Aynen devam..
Seninki de cok iyi, motivasyonu bozma zaten düşük kilolardasin haftada 500gram yeterli
Nurumcan gereksiz kendini üzüyorsun haftada 1 kilo oldukça iyi, bu şekilde 6 ayda 25-30 kilo verirsin daha ne olsun :)
Bence senin birkaç hafta sonra kilolar daha hızlı gitmeye başlar. Dukan sonrası azar azar karbonhidrat eklemeye başladın vücut alışınca daha kolay olacak.
500gram da sizden gitmis. Bu hafta guzel gecmis. Evet, zaten gecen cuma yoktunuz. Bundan sonra cumadan cumaya olan farka göre yüzde hesaplarsınız.
Teşekkürler kaptanim insalla bu hafta ilk 3 e girerizAhahaha orasını ben bilmem artık
Şüphen varsa test yap
Kaptanı nasıl zorlasamTamam sayısalcıyız da verilen yüzde 0,625 ise bu hafta kaç kiloyumdur diye sorular sormayın bana yormayın beni
Tebrikler parkcım
S_A'cığım 2 hafta deneme süresi var ancak bu 2 haftada düzenli katılım yaptığını söyleyemeyeceğim. Geçen haftalarda kilo bile bildirmedin. Bu riski alarak seni listeye sokamam şu anda :) Gerçekten azimli, kararlı oldugunu gordugum zaman eklerim listeye.
Tebrikler judieecim
Süpersin Nurumcan
Tebrikler kardelencim senin de çok iyi
Şimdilik yeter :)
Canim duzelttim Sonradan kusura bakma yazmistim, baslangic 80 pazartesi gunu, bugun 79.5 %0.625Dün ilk defa oğlanla yalnız arabayla bir yere gittim. Ben yanında otururken mızmızlanan oğlum, yol boyunca oyuncağıyla oynadı ben arabayı sürerken. Büyüyor mu ne kerata :) sonra da misafirlikte çok eğlendi. Cumartesi başka bir arkadaşıma yaş gününe gidicez. Bugün birazdm diyeti sıkı tutayım, yarın illaki ucundan pastanın tadına bakarım.
canım benim oğlan arabada gezsin başka bir şey istemez izlesin dursun çevreyi hatta uzun gidersek birazda uyuyor araba da ,ama bizimki doğduğundan beri seviyor arabayı 3 yaşındaDün ilk defa oğlanla yalnız arabayla bir yere gittim. Ben yanında otururken mızmızlanan oğlum, yol boyunca oyuncağıyla oynadı ben arabayı sürerken. Büyüyor mu ne kerata :) sonra da misafirlikte çok eğlendi. Cumartesi başka bir arkadaşıma yaş gününe gidicez. Bugün birazdm diyeti sıkı tutayım, yarın illaki ucundan pastanın tadına bakarım.
canım aşamalı aşamalı koymuştum sanki oraya ayıpsın 11 şubatta hatırlat nasipseparkbyull 3 rakamlı pastanın tarifinide istiyorum 17 Şubatta biz 3 oluyoruz inşaAllah :)
balpamuk BeyazOrkidem @Asmii Hmavidag bildirim yapmayan sizler kaldınız.
Ben de bilgisayarın başına gectigim an spor tablosunu paylaşacağım.
Tamam inşaAllah :)şimdi ben sohbete gideceğim ev sahibine ikram hazırlama bir çay yeter dedim ama kadıncağız tutturdu kısır yapacağım diyecanım aşamalı aşamalı koymuştum sanki oraya ayıpsın 11 şubatta hatırlat nasipse
Insallah bakalım bildirim yapmayanlar da yaparsa güzel olurTeşekkürler kaptanim insalla bu hafta ilk 3 e gireriz
Gördüm kelebekcim, takıldım öylesineCanim duzelttim Sonradan kusura bakma yazmistim, baslangic 80 pazartesi gunu, bugun 79.5 %0.625morordek
Ortada buluşalım dediniz sanırım diyetisyenin tartısıyladiyetisyene gittim geldim onun tartısına göre 10 günde 2kilo 400 gram vermişim 900 gram yağ 1 kilo ödem dedi ilk gittiğimde de ödem yok demişti sanki anlamadım ama memnun kaldım üstümdeki kıyafetlerle 68,7 geldim orda da onun tartısı benim tartımdan fazlaydı zaten farkı kapatıyoruz gittikçe ilginçne diyorsun bu işe kaptanım
Bir geldin pir geldin yahuEki Görüntüle 2231022
Evet bu hafta itibariyle bendeniz eksilerle karsinizdayim
62.8-61.6= 1.2
yuppiiii ummuyordum bu kadar grubun 1. Sı olabılecekmıyım
Kutlayalım o zaman çaylar bendennnnnnBir geldin pir geldin yahu
Evet bence şu an takımın birincisisin :)
67.5 ayvacicegimbalpamuk BeyazOrkidem @Asmii Hmavidag bildirim yapmayan sizler kaldınız.
Ben de bilgisayarın başına gectigim an spor tablosunu paylaşacağım.
Merhabalar uğrayamazım buraya daha dikkatli olacağım.
Pazartesiden beri detokstayım. Sabah gönlüme göre yani gönlüme göre derken tabi ki diyete uygun kahvaltı edip gerisinde yoğurtlu kabak yiyorum. Pazartesi 93.5 kiloydum salı 92.7
Bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılacağım.
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta birinin sadece beyazı, 1 yemek kaşığı tulum peyniri, 2-3 zeytin domates salatalık.
Bol bol su, pazartesi 1.5 saat yürüdüm dün çıkamadım bu gün de 45/50 dakika yürüyeceğim.
Menumu bildireyim hemen
Sabah
ılık limonlu su
2 dilim ekmek
1.5 dilim peynir
3 zeytin
2 baş taze soğan
1 lokma sucuklu yumurta
1 haşlanmış yumurta
1 çerı domates
1 ince dilim ananas
1 bardak çay
Ara
Filtre kahve
3 badem
4 fındık
Öğle
1 tabak dünden kalan kara lahana kavurmasi
2 kasık yoğurt
2 dilim ekmek
Ara
Yarım armut (kucuk)
1 bardak süt
Aksam
Tavuk sis ( 2 sis )
Bol salata
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 bardak elmalı detoks cayi
3 litre su
morordek parkbyull
Spor olarak bütün gün ev supurdum dip köşe toz aldım hiç durmadim çok yoruldum. Sayilmaz belki ama iyi kalori yakmisimdir:))
300 ip atlama yapıcam şimdiayvacicegi
Evet ayvacicegi psikoloji gitti benim bugün de 67.1 çıktım üstüne ve inanirmisin dün günlerden salı zannediyordum yemeği de kesinlikle abartmadan
Dukan la başlamak çok yanlış yapmışım esimin son 3 gün tatili kaldı bu 3 gün enerjik olmam lazım bari adamın tek tatilini yedim beni bu hafta mazur görün pazartesi daha düzgün listelerle ve sporlar la geleyim cezam için de haftaya fazladan yapayim
Menü bildireyim
Sabah limonlu su
Kahvaltı 2 yumurta
Salatalık 1 çeri domates
Biraz çökelek
4 zeytin
Marul maydanoz form çayı
Öğlen
Ayran aşı
Ara
Ayran aşı
Akşam
Ayran aşı
Suuu 1.5 olmamıştır spor şimdilik yok 3 mil yapıcam inşaAllah
ayvacicegi parkbyull
Ya benim ilk tek başıma araba kullanışım faciaydı cidden ve hala korkuyorum yalnız gitmeye fobi oldu resmenBenzin istasyonuna çekip sakinleştirmeye çalışmıştım..
canım benim oğlan arabada gezsin başka bir şey istemez izlesin dursun çevreyi hatta uzun gidersek birazda uyuyor araba da ,ama bizimki doğduğundan beri seviyor arabayı 3 yaşında
Bunu begendim ama kilodan degil, gelip paylasim yaptigin icin. Lutfen vazgecme, otur dusun sana uygun olan neyse onu yap. Ille hizlica kilo vermek degil, en azindan saglikli beslen, sabit kal.67.5 ayvacicegim
10 gün sonra benim tartıyı sollarız diye düşünüyorumInsallah bakalım bildirim yapmayanlar da yaparsa güzel olur
Gördüm kelebekcim, takıldım öylesine
Ortada buluşalım dediniz sanırım diyetisyenin tartısıyla
ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünküBu 45/50 dk yurundu mu?
Bu 300 ip atlandi mi?
Hadi bakalim, moral bozmak yok. Allah askina baslangicta cabuk gitsin kilolar diye, sizi biktiracak zorlayici diyetlere girmeyim. Sonucta sprint atmiyoruz bu bir maraton. Motivasyonu cabuk tuketmemek icin baslangicta idareli kullanin. Zaten ileriki haftalarda motivasyon bi dip yapacak, o kosanlarin duvarini kirinca da(runners high) motivasyon tekrar tavan yapacak
Bu 3 mil, sonradan 33 dk yaptim dedigin mi?
Bu zamana kadar babasi kullanirken ben yaninda oturuyordum, araba giderken sorun degil de, isiklarda durunca mizmizlanabiliyordu. Buyudu artik galiba :)
Bizimki istiyor hep motor sesi gelsinsaka bir yana artik buyudu, koltuga zor sigiyor sikisiyor biraz ondan mizmizlaniyor. Oturmaya baslasin yeni koltuga gecicez.
Bunu begendim ama kilodan degil, gelip paylasim yaptigin icin. Lutfen vazgecme, otur dusun sana uygun olan neyse onu yap. Ille hizlica kilo vermek degil, en azindan saglikli beslen, sabit kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?