Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dün ilk defa oğlanla yalnız arabayla bir yere gittim. Ben yanında otururken mızmızlanan oğlum, yol boyunca oyuncağıyla oynadı ben arabayı sürerken. Büyüyor mu ne kerata :) sonra da misafirlikte çok eğlendi. Cumartesi başka bir arkadaşıma yaş gününe gidicez. Bugün birazdm diyeti sıkı tutayım, yarın illaki ucundan pastanın tadına bakarım.

Ya benim ilk tek başıma araba kullanışım faciaydı cidden ve hala korkuyorum yalnız gitmeye fobi oldu resmen Benzin istasyonuna çekip sakinleştirmeye çalışmıştım..

Teşekkür ederim ayvacicegi haklısın buna da şükür ben sadece ilk haftalar hızlı gider diye odaklanmistimya ondan hayal kırıklığı yaşıyorum yoksa normale göre gayet iyi inşallah her hafta gider istediğim kiloya ulaşırım :)

Teşekkürler kaptanim insalla bu hafta ilk 3 e gireriz

Canim duzelttim Sonradan kusura bakma yazmistim, baslangic 80 pazartesi gunu, bugun 79.5 %0.625 morordek

diyetisyene gittim geldim onun tartısına göre 10 günde 2kilo 400 gram vermişim 900 gram yağ 1 kilo ödem dedi ilk gittiğimde de ödem yok demişti sanki anlamadım ama memnun kaldım üstümdeki kıyafetlerle 68,7 geldim orda da onun tartısı benim tartımdan fazlaydı zaten farkı kapatıyoruz gittikçe ilginçne diyorsun bu işe kaptanım

canım benim oğlan arabada gezsin başka bir şey istemez izlesin dursun çevreyi hatta uzun gidersek birazda uyuyor araba da ,ama bizimki doğduğundan beri seviyor arabayı 3 yaşında

canım aşamalı aşamalı koymuştum sanki oraya ayıpsın 11 şubatta hatırlat nasipse
Tamam inşaAllah :)şimdi ben sohbete gideceğim ev sahibine ikram hazırlama bir çay yeter dedim ama kadıncağız tutturdu kısır yapacağım diye

Teşekkürler kaptanim insalla bu hafta ilk 3 e gireriz
Insallah bakalım bildirim yapmayanlar da yaparsa güzel olur
Canim duzelttim Sonradan kusura bakma yazmistim, baslangic 80 pazartesi gunu, bugun 79.5 %0.625 morordek
Gördüm kelebekcim, takıldım öylesine
Ortada buluşalım dediniz sanırım diyetisyenin tartısıyla

Bu 45/50 dk yurundu mu?

Bu 300 ip atlandi mi?

Hadi bakalim, moral bozmak yok. Allah askina baslangicta cabuk gitsin kilolar diye, sizi biktiracak zorlayici diyetlere girmeyim. Sonucta sprint atmiyoruz bu bir maraton. Motivasyonu cabuk tuketmemek icin baslangicta idareli kullanin. Zaten ileriki haftalarda motivasyon bi dip yapacak, o kosanlarin duvarini kirinca da(runners high) motivasyon tekrar tavan yapacak

Bu 3 mil, sonradan 33 dk yaptim dedigin mi?

Ya benim ilk tek başıma araba kullanışım faciaydı cidden ve hala korkuyorum yalnız gitmeye fobi oldu resmen Benzin istasyonuna çekip sakinleştirmeye çalışmıştım..

Bu zamana kadar babasi kullanirken ben yaninda oturuyordum, araba giderken sorun degil de, isiklarda durunca mizmizlanabiliyordu. Buyudu artik galiba :)

canım benim oğlan arabada gezsin başka bir şey istemez izlesin dursun çevreyi hatta uzun gidersek birazda uyuyor araba da ,ama bizimki doğduğundan beri seviyor arabayı 3 yaşında

Bizimki istiyor hep motor sesi gelsin saka bir yana artik buyudu, koltuga zor sigiyor sikisiyor biraz ondan mizmizlaniyor. Oturmaya baslasin yeni koltuga gecicez.

67.5 ayvacicegim
Bunu begendim ama kilodan degil, gelip paylasim yaptigin icin. Lutfen vazgecme, otur dusun sana uygun olan neyse onu yap. Ille hizlica kilo vermek degil, en azindan saglikli beslen, sabit kal.

ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…