Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünkü
Biz yenidogan aldik cunku hastaneden birakmiyorlar oto koltugu yoksa. Bunun ust limit 13kg ama bizimki boydan dolduruyor artik. Haftaya 6 aylik kontrolu var gorucez kac kilo, kac cm, oturma testi de yapacaklar.

Biz yenidogan aldik cunku hastaneden birakmiyorlar oto koltugu yoksa. Bunun ust limit 13kg ama bizimki boydan dolduruyor artik. Haftaya 6 aylik kontrolu var gorucez kac kilo, kac cm, oturma testi de yapacaklar.
ben amerikada bilgentolis diye bir vlogeri takip ediyorum onda duymuştum yeni doğan araba koltuğu olması mecburi tutuluyormuş bizim ülkenin gözünü seveyim on yaşındaki çocuğu direksiyona geçiriyorlar

Bu zamana kadar babasi kullanirken ben yaninda oturuyordum, araba giderken sorun degil de, isiklarda durunca mizmizlanabiliyordu. Buyudu artik galiba :)
Büyüdükce daha tolere edebiliyorlar gercekten. Eskiden bir yerden bir yere gitmek zulümdü resmen, artık uzun yolculuklar dışında pek problem olmuyor :)
10 gün sonra benim tartıyı sollarız diye düşünüyorum
Ahahah o zaman ondan bildirim yapmaya başlarız
ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünkü
Sınırı neydi bu işin ya ben zamanında araştırdım unuttum, ne zamana kadar kullanılıyordu oto koltuğu?
Gecen haftanin yarisinda geldim, basladigim isvec diyetini zararlarindan dolati yarida biraktim, ayni zamanda isyerinden tatilde oldugundan dolayi bu hafta sizlerle hareket edemedim. Guncel kilom 58.5
Ben seni takımda görmeyince bıraktın sandım Esra :)

Koca tatil boyunca ilk defa yağmur durdu pasalarimi dışarı yolladım evi temizliyorum p.tesiye kadar ev temizliği moral motivasyon yeni ve daha sağlıklı plan hazırlama ile geçecek toparlanip donucem
Çoook teşekkür ederim

0-6 var 6-18 var 11-25 birde 9-38 var galiba emin olamadım ben en yükseğini aldım

Yok birakmadim ama takimin isleyisini tam idrak da edemedim
Esracım grubun işleyişi temel olarak günlük menülerimizi yazmak ve konusulanları takip etmek, yorum yapmak şeklinde :) Ben cumadan cumaya haftalık kilo hedefleri koyuyorum, menülerde kaçamak varsa ceza yazıyorum. ayvacicegi menülere yazılan sporları puanlıyor. parkbyull da elinden geldiğince menüleri yorumluyor. Aslında menü yorumlama kısmı herkese açık herkes herkese yorum yapabilir yani :) Sen de böylelikle daha aktif olabilirsin.
0-6 var 6-18 var 11-25 birde 9-38 var galiba emin olamadım ben en yükseğini aldım
Bizimki 9-18 de çocuk belli bir yaşa ya da kiloya gelince mi oto koltuğuna gerek olmuyordu onu unuttum :) Neyse bizim daha çok var zaten, öğrenirim herhalde

10 günde 2,4 kilo şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…