- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.901
Biz yenidogan aldik cunku hastaneden birakmiyorlar oto koltugu yoksa. Bunun ust limit 13kg ama bizimki boydan dolduruyor artik. Haftaya 6 aylik kontrolu var gorucez kac kilo, kac cm, oturma testi de yapacaklar.ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünkü
Atlandı canim10 gün sonra benim tartıyı sollarız diye düşünüyorum
ben amerikada bilgentolis diye bir vlogeri takip ediyorum onda duymuştum yeni doğan araba koltuğu olması mecburi tutuluyormuş bizim ülkenin gözünü seveyim on yaşındaki çocuğu direksiyona geçiriyorlarBiz yenidogan aldik cunku hastaneden birakmiyorlar oto koltugu yoksa. Bunun ust limit 13kg ama bizimki boydan dolduruyor artik. Haftaya 6 aylik kontrolu var gorucez kac kilo, kac cm, oturma testi de yapacaklar.
Büyüdükce daha tolere edebiliyorlar gercekten. Eskiden bir yerden bir yere gitmek zulümdü resmen, artık uzun yolculuklar dışında pek problem olmuyor :)Bu zamana kadar babasi kullanirken ben yaninda oturuyordum, araba giderken sorun degil de, isiklarda durunca mizmizlanabiliyordu. Buyudu artik galiba :)
Ahahah o zaman ondan bildirim yapmaya başlarız10 gün sonra benim tartıyı sollarız diye düşünüyorum
Sınırı neydi bu işin ya ben zamanında araştırdım unuttum, ne zamana kadar kullanılıyordu oto koltuğu?ben direkt 9-38 kg aldım koltuğu hala kullanıyoruz kemeri kolundan geçmiyor belinden geçiriyorum sadece yakında koltuk olayımız kalmaz bizim 100 cm 18 kilo çünkü
Ben seni takımda görmeyince bıraktın sandım Esra :)Gecen haftanin yarisinda geldim, basladigim isvec diyetini zararlarindan dolati yarida biraktim, ayni zamanda isyerinden tatilde oldugundan dolayi bu hafta sizlerle hareket edemedim. Guncel kilom 58.5
Koca tatil boyunca ilk defa yağmur durdu pasalarimi dışarı yolladım evi temizliyorum p.tesiye kadar ev temizliği moral motivasyon yeni ve daha sağlıklı plan hazırlama ile geçecek toparlanip donucemBu 45/50 dk yurundu mu?
Bu 300 ip atlandi mi?
Hadi bakalim, moral bozmak yok. Allah askina baslangicta cabuk gitsin kilolar diye, sizi biktiracak zorlayici diyetlere girmeyim. Sonucta sprint atmiyoruz bu bir maraton. Motivasyonu cabuk tuketmemek icin baslangicta idareli kullanin. Zaten ileriki haftalarda motivasyon bi dip yapacak, o kosanlarin duvarini kirinca da(runners high) motivasyon tekrar tavan yapacak
Bu 3 mil, sonradan 33 dk yaptim dedigin mi?
Bu zamana kadar babasi kullanirken ben yaninda oturuyordum, araba giderken sorun degil de, isiklarda durunca mizmizlanabiliyordu. Buyudu artik galiba :)
Bizimki istiyor hep motor sesi gelsinsaka bir yana artik buyudu, koltuga zor sigiyor sikisiyor biraz ondan mizmizlaniyor. Oturmaya baslasin yeni koltuga gecicez.
Bunu begendim ama kilodan degil, gelip paylasim yaptigin icin. Lutfen vazgecme, otur dusun sana uygun olan neyse onu yap. Ille hizlica kilo vermek degil, en azindan saglikli beslen, sabit kal.
Yok birakmadim ama takimin isleyisini tam idrak da edemedimBen seni takımda görmeyince bıraktın sandım Esra :)
bu ekibe uyup zeytinyağı içmeye başlıyorum nasipse haftaya dönünce her sabah bir şat
0-6 var 6-18 var 11-25 birde 9-38 var galiba emin olamadım ben en yükseğini aldımBüyüdükce daha tolere edebiliyorlar gercekten. Eskiden bir yerden bir yere gitmek zulümdü resmen, artık uzun yolculuklar dışında pek problem olmuyor :)
Ahahah o zaman ondan bildirim yapmaya başlarız
Sınırı neydi bu işin ya ben zamanında araştırdım unuttum, ne zamana kadar kullanılıyordu oto koltuğu?
Ben seni takımda görmeyince bıraktın sandım Esra :)
Esracım grubun işleyişi temel olarak günlük menülerimizi yazmak ve konusulanları takip etmek, yorum yapmak şeklinde :) Ben cumadan cumaya haftalık kilo hedefleri koyuyorum, menülerde kaçamak varsa ceza yazıyorum.Yok birakmadim ama takimin isleyisini tam idrak da edemedim
Bizimki 9-18 de çocuk belli bir yaşa ya da kiloya gelince mi oto koltuğuna gerek olmuyordu onu unuttum :) Neyse bizim daha çok var zaten, öğrenirim herhalde0-6 var 6-18 var 11-25 birde 9-38 var galiba emin olamadım ben en yükseğini aldım
10 günde 2,4 kilo şahanediyetisyene gittim geldim onun tartısına göre 10 günde 2kilo 400 gram vermişim 900 gram yağ 1 kilo ödem dedi ilk gittiğimde de ödem yok demişti sanki anlamadım ama memnun kaldım üstümdeki kıyafetlerle 68,7 geldim orda da onun tartısı benim tartımdan fazlaydı zaten farkı kapatıyoruz gittikçe ilginçne diyorsun bu işe kaptanım
Şahane sonuç tebriklerEki Görüntüle 2231022
Evet bu hafta itibariyle bendeniz eksilerle karsinizdayim
62.8-61.6= 1.2
yuppiiii ummuyordum bu kadar grubun 1. Sı olabılecekmıyım
ben amerikada bilgentolis diye bir vlogeri takip ediyorum onda duymuştum yeni doğan araba koltuğu olması mecburi tutuluyormuş bizim ülkenin gözünü seveyim on yaşındaki çocuğu direksiyona geçiriyorlar
karatay yapanlar sonra daha kolay mı kilo alıyoer kaçamak yapınca?Eninde sonunda birgün ekmek simit mantı sarma vb yerim diyorsan karatay a bulaşma bence. Günde 1 dilim tam buğday çavdar ekmeği haftada 1 pilav makarna, ayda 1 mantı yersin aklında kalmaz.
karatay yapanlar bunu diyet değil beslenme sistemi olarak benimserlerse kilo almazlar.karatay yapanlar sonra daha kolay mı kilo alıyoer kaçamak yapınca?
TesekkurlerŞahane sonuç tebrikler
TesekkürlerTebrikler canım
Hiç bılmıyorum valla karatay yapıyorum bndekaratay yapanlar sonra daha kolay mı kilo alıyoer kaçamak yapınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?