- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.921
Tebrik ederim ayvacicegiiii
ayvaçiçeğim ben bugünde 30 dk yürüyüş yaptım bir kenara iliştirebilir miyiz:)
bugun yeni haftanin listesine eklenecek, menu bildirimleriyle beraber yazabilirsin.ayvaçiçeğim ben bugünde 30 dk yürüyüş yaptım bir kenara iliştirebilir miyiz:)
Icebiliyosan super canim ben icemiyorumbu ekibe uyup zeytinyağı içmeye başlıyorum nasipse haftaya dönünce her sabah bir şat
Cogunluk hedeflerini tutturdu kaptanim, daha yuksek hedefler gerekli demekki 3.luk icinYa yine ilk 3'ü kaçırdık hanımlar
Tebrikler arkadaşlar
Eline sağlık1 Şubat Hedefleri
balpamuk : 62,5 -> 62.8 -> maalesef
ayvacicegi : 53 -> 52.6 -> BASARILI
BeyazOrkidem : 62 -> 61.6 -> BASARILI
H hayalalemiveben : 66,2 -> 66.1 -> BASARILI
A Asmii : 74 bildirim yok
kardelelen321 : 78 -> 77,9 -> BASARILI
N Nurumcan94 : 96,8 -> 96,6 -> BASARILI
parkbyull : 67,5 ->67,3 -> BASARILI
Hmavidag : 65,2 -> 67,5 maalesef
@_Piraye_ : 74 ->75 maalesef
@beyazinci : 58 -> 58.6 (burada bi tarti degisikligi var galiba)
Evet bu haftaki hedefleri biraz daha artırayım :)Cogunluk hedeflerini tutturdu kaptanim, daha yuksek hedefler gerekli demekki 3.luk icin
Eline sağlık
@beyazinci 'nin hedefi değişik evet. Geçen hafta kıyafetle 59.1'im, kıyafetsiz 58.5 gelirim herhalde demişti. Ben de bu cumaya kadar tartısına pil alır da tartılır diye düsünerek onu yazmıstım :)
Aslında o da hedefini tutturdu, yani ben onun icin 500 gr hedef koymustum, bu hafta da 58,6 gelmiş gene kıyafetle :)
Evet bu haftaki hedefleri biraz daha artırayım :)
Canım Amway in fiber lif i var onu al havuç kuru kayısı kuru incir hasla suyunu ayrı icersin sonra katilari blender dan gec yulafli bisküvi de blender dan gec hepsini karistir 2 paket lif te dok içine karışımı top top yap Hindistan cevizine bula ailecek yeyin gönül rahatlığıyla ben oğlum kabızlık olunca da bunu yediriyorum 1 yaşından beri çok iyi geliyorbu ekibe uyup zeytinyağı içmeye başlıyorum nasipse haftaya dönünce her sabah bir şat
Artı gelmişsin bi de listeye mi alıcaz
Ama geçen hafta 1.6 kg vermiştim o zaman iyiydim şimdi kötümü oldummmArtı gelmişsin bi de listeye mi alıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?