- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.961
Gece gece ilahi ayvacicegi :))))) iyi güldüm Allah da seni güldürsünO zaman obezin şarkısıyla geceyi kapatalım:
Ceplerimde leblebi saklı,
Midem hep alacaklı,
Hayalim üç kelime,
O da şöyle:
Kuru fasülye sucuklu.
Evet yoksa sen de mi hataylısınKabak borani, hatayli misin yoksa?
Ahahah çok iyiymiş yaO zaman obezin şarkısıyla geceyi kapatalım:
Ceplerimde leblebi saklı,
Midem hep alacaklı,
Hayalim üç kelime,
O da şöyle:
Kuru fasülye sucuklu.
Kabak borani, hatayli misin yoksa?
Günaydın dükkan açılmamış ben açayım bari
Kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum hepinize
Bu hafta yine 4. olduk. Haftaya şeytanın bacağını kıralım ilk 3'e girelim artık. Bilgisayar başına geçince yeni hedeflefinizi yazacağım
Evet bence de gayet iyi gidiyoruz, takımdaki bu havayı çok sevdim hep böyle devam etsin umarım kiBence iyiyiz, her hafta 4. Olsak herkes çok güzel kilolar verir. 1-2 kişinin çok verip diğerlerinin artıda olmasından iyidir. Deneme sürecindeki arkadaşlar da listeye dahil olunca daha dinamik olacak liste, 1-2 kişinin az kilo vermesini daha kolay tolere ederiz. Ondan sonra gelsin takımlar arası dereceler.
E Evvab naptın, karar verdin mi diyet şekline? Güzel spor yapıyorsun, bu hafta iyi eksi görürsün bence, sakin yılmak yok.
E Evvab etiketlenememişsin nedense :)8 Şubat Hedefleri
ayvacicegi : 52
BeyazOrkidem : 60,8
H hayalalemiveben : 65,5
A Asmii : 74
kardelelen321 : 77,2
N Nurumcan94 : 95,8
parkbyull : 67
Hmavidag : 66,8
@L E Y L : 74
kelebekkimm : 78,7
judiee : 50,9
destina06 : 75
E Esra2344 : 58
S_A : 91,8
@beyazinci : 58
ayvaçiçeği senin adına çok sevindim. Uzun zamandır ben de alış verişi sevmiyorum çok kez kıyafet alacam diye çıkıp eli boş döndüm. Dün 40 beden kaban aldım biraz küçük geldi 42 giyorum normalde. Ama kendime söz verdim bir daha 40 bedenin üzerine çıkmayacağım diye
Liseden kalma kıyafeti giyebiliyorsan süper. Büyük bi mutluluk. Ben de şu anda ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim anki kilodayım. Benim lise yıllarındaki kıyafetler hayal olur herhalde. 55 kiloydum o zamanlar ama hiç beğenmezdim kendimi. Kemiklerim iri benim geniş omuzlu geniş kalçalı bi yapım var. O yüzden çok zayıf olsam da narin çıtı pıtı olmadım hiç. 60 bana ideal. 70le de mutluydum ama busefer 60 olmak istiyorum. Bakalım hayırlısı.Bugün doğum gününe gideceğimiz arkadaşımın kızı 12 yaşında. Ne hediye alsam diye düşününce hemen yüzüklerin efendisi dedim, ben o yaşta okumuştum ve çok sevmiştim. Esimi kitapçıya gönderdim onu veya bi Ursula Le Guin kitabi alacak bulabilirse.
Uzun zaman sonra bir davete giderken ne giysem diye heyecanlandim. Bedenimle o kadar mesafeliydim ki eskiden, fazla dusunmeden spor/klasik giyip geçerdim. Kilo vermek ne guzel, biranda hayatina yeni boyut giriyor, giyim kuşam ilgi alanina giriveriyor. Yanlış anlaşılmasın kilolu olup çok şık olan insanlar var, maalesef ben onlardan değilim. Ben kilolu olunca alışveriş bile yapmam aynı şeyleri eskiyene kadar giyerim. Şimdi eski elbiselerimi denedim. Liseden kalma bi elbisem oluyoronu giyicem galiba.
Sen öyle anlatınca benim de çenem düşmeye hazır zatenSabah sabah çenem düşmüş bir günaydın diyememişim ya
Efendim, günaydın, güzel bir haftasonu diliyorum. Bol hareket, eğlence, moral motivasyon yükseltecek aktiviteler, sevgi dolu bir gün olsun pitirciklar
Harikasın canım karar vermek başarmanın yarısıdır derler aynen devamayvaçiçeği senin adına çok sevindim. Uzun zamandır ben de alış verişi sevmiyorum çok kez kıyafet alacam diye çıkıp eli boş döndüm. Dün 40 beden kaban aldım biraz küçük geldi 42 giyorum normalde. Ama kendime söz verdim bir daha 40 bedenin üzerine çıkmayacağım diye
Açmak istediğin konunun ana başlığının olduğu bölüme git, kocaman yeni konu aç düğmesini görürsünArkadaslar gunaydin alakasiz olacak ama yardiminiza ihtiyacim var yeni bir konu acmak istiyorum ama acamadim daha dogrusu bulamadim nerden nasil acilacagini
Ben de çok zayıf değildim 52-53 dar giymezdim. Hedefime ulaşırsam yetişkin hayatımın en düşük kilosu olacak. Senin boy kaçtı?Liseden kalma kıyafeti giyebiliyorsan süper. Büyük bi mutluluk. Ben de şu anda ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim anki kilodayım. Benim lise yıllarındaki kıyafetler hayal olur herhalde. 55 kiloydum o zamanlar ama hiç beğenmezdim kendimi. Kemiklerim iri benim geniş omuzlu geniş kalçalı bi yapım var. O yüzden çok zayıf olsam da narin çıtı pıtı olmadım hiç. 60 bana ideal. 70le de mutluydum ama busefer 60 olmak istiyorum. Bakalım hayırlısı.
Bence iyiyiz, her hafta 4. Olsak herkes çok güzel kilolar verir. 1-2 kişinin çok verip diğerlerinin artıda olmasından iyidir. Deneme sürecindeki arkadaşlar da listeye dahil olunca daha dinamik olacak liste, 1-2 kişinin az kilo vermesini daha kolay tolere ederiz. Ondan sonra gelsin takımlar arası dereceler.
E Evvab naptın, karar verdin mi diyet şekline? Güzel spor yapıyorsun, bu hafta iyi eksi görürsün bence, sakin yılmak yok.
Merhaba ben 4. takımda deneme sürecine girmek istiyorum.. Emekleriniz için teşekkür ederim haklarınızı helal edin.. i3. lüğe hatta 1.liğe gelirsiniz hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?