Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Peki leylcim sen bilirsin, dilerim istediğin kiloya ulaşırsın

Hayırdır canım ya ne oldu böyle birdenbire.
Senin için hayırlısı olsun.

Hayırdır canım ya ne oldu böyle birdenbire.
Senin için hayırlısı olsun.
Birşey olmadı canım diğer takımda tanıdığım 1 2 kişi var daha kolay motive olurum diye düşündüm :) burdaki arkadaşlarıda sevdim aslında fakat çok sessiz kalıyor grup 5 msjı zor dolduruyorum

Menüm Sabah Ilık limonlu su Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi) 1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde Ara Yarım elma Öğle Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti 1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :)) 1 bardak yayık ayran Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için Bide akşam 8 gibi cısss yedim morordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem ve bi zahmet günü kapatayım demi Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…