- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #302.981
Boyum 163. Bu konuda da pek şanslı değilim yani.Ben de çok zayıf değildim 52-53 dar giymezdim. Hedefime ulaşırsam yetişkin hayatımın en düşük kilosu olacak. Senin boy kaçtı?
Peki leylcim sen bilirsin, dilerim istediğin kiloya ulaşırsınMerhaba ben 4. takımda deneme sürecine girmek istiyorum.. Emekleriniz için teşekkür ederim haklarınızı helal edin.. i3. lüğe hatta 1.liğe gelirsiniz hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız inşaAllah..
İnşaAllah sağolun :)Peki leylcim sen bilirsin, dilerim istediğin kiloya ulaşırsın
Hayırdır canım ya ne oldu böyle birdenbire.Merhaba ben 4. takımda deneme sürecine girmek istiyorum.. Emekleriniz için teşekkür ederim haklarınızı helal edin.. i3. lüğe hatta 1.liğe gelirsiniz hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız inşaAllah..
Birşey olmadı canım diğer takımda tanıdığım 1 2 kişi var daha kolay motive olurum diye düşündüm :) burdaki arkadaşlarıda sevdim aslında fakat çok sessiz kalıyor grup 5 msjı zor dolduruyorumHayırdır canım ya ne oldu böyle birdenbire.
Senin için hayırlısı olsun.
YaaaaBirşey olmadı canım diğer takımda tanıdığım 1 2 kişi var daha kolay motive olurum diye düşündüm :) burdaki arkadaşlarıda sevdim aslında fakat çok sessiz kalıyor grup 5 msjı zor dolduruyorum
Ben hiç dayanamam böyle ayrılıklara
Sen neden bizi bırakıp gidiyosun bakim hep gözün dışardaydi baştan beri hihhh güle güleBen hiç dayanamam böyle ayrılıklara
2 çocukla ortada bırakmışım muamelesimi yapıyorsun banaSen neden bizi bırakıp gidiyosun bakim hep gözün dışardaydi baştan beri hihhh güle güle
Aynen oylee bi anda gidersen böyle olur malesefkine:))))2 çocukla ortada bırakmışım muamelesimi yapıyorsun bana
Daha yeni gelmiştim zaten gitmenin birdenbiresi nasıl olsunAynen oylee bi anda gidersen böyle olur malesefkine:))))
Senin yaptığın gibi oluyo iste :) işin şakası canm güle güle git inşallah hedefledigin kiloya ulaşırsınDaha yeni gelmiştim zaten gitmenin birdenbiresi nasıl olsun
EyvAllah biraderim çok sağol hep beraber inşaAllahSenin yaptığın gibi oluyo iste :) işin şakası canm güle güle git inşallah hedefledigin kiloya ulaşırsın
Gel gel bize ajanlik yap azcık nasıl kilo veriyorlar falanEyvAllah biraderim çok sağol hep beraber inşaAllah
Ben yine gelirim sizi rahatsız etmeye hem
Ahahahah tam bana göre işGel gel bize ajanlik yap azcık nasıl kilo veriyorlar falan
Çok azzzzz suuuuuuuuuu6000 adım yürüyüş
Su miktarım az biliyorum 600ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?