Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdik nurumcancım hazır buraya yazmışken cezanı da yazayım
Evet sana bir adet sütlü tatlı hakkı verdim, git kurabiyeleri etli ekmekleri ve cıssları göm demedim Diyetisyenin menüsü dışına da çıkmışsındır diye tahmin ediyorum. Bence cezalık bir menü. Hadi cıss'ı sütlü tatlı yerine saysak geri kalanı da birazcık cezayı hak ediyor o sebeple yani..
30 puan ceza ayvacicegi

/Kendi kendine konusma mode on

Bu saat oldu, bu arkidişiniz makalesini tamamladı ve topu hocaya attı.

Artık birazcık keyif yapiciiimmm.

Bu arada pazartesiden cumaya memlekette olacağım, internet erişimim olacak, o sebeple halen gözüm üzerinizde. Zaten ayvacicegi ve parkbyull da her türlü sopalama yetkisine sahip, ben yoksam onlar var ona göre :)

Cuma günü liste işini yollarda nasıl yapacağım o kısım beni düsündürüyor. Neyse Allah'tan saat 8'e kadar paylaşım.. O saate eve dönmüs olurum diye düsünüyorum...

/Kendi kendine konusma mode off

Tamm canım yaz yaz hakettim bugün biraz ödül yaptım galiba :)) diyetisyen duysa isyan eder zaten

Su diyetten sonra istediğimiz kiloya gelinceye kadar karatayciyim. Hele bi bi zayıflayayım o zaman sen gör beni. Tabi geri kilo alma ihtimaline karşı da bi 2 3 kilo hedefledigimden fazla vermeyi planlıyorum. Yani o güzel yemekleri peşin satın alacağım:)

Kolay gelsin, arada uğra unutturma kendini

Boyum 163. Bu konuda da pek şanslı değilim yani.

Benden şanslı görünüyorsun, benim 1.56

Yardımcı olabileceksem olayım. En azından bildirimleri toplayıp, olabilecek en yüksek ortalamayı çıkarabilirim.

Menum:
Sabah: 100gr çökelek, 1 dilim ekmek
Ogle: 1 dilim ekmek üzerine tereyağ, 1 tatlı kaşığı bal
Ara: küçük bir parça pasta (çoğunu eşime verdim)
Aksam: fırında dana kıymalı iç, 1 dilim ekmek

Su:1 litre
Soor: 10820 adim

Bugün çok koşturmalı ve kaotikti. Yarın güzel beslenip iyi spor yapmaya çalışırım

Makale ne çok sevindim ne büyük bi yük kalkmış üstünden hayırlı olsun git gez dolaş sağlıcakla :)

Ohh yap keyfini ördeğimm. Çok yoruldun tez işleriyle. Biraz kafanı dinle memlekette.

Yardımcı olabileceksem olayım. En azından bildirimleri toplayıp, olabilecek en yüksek ortalamayı çıkarabilirim.
Olabilir aslında cok sevinirim. Cuma günü yine duruma göre konuşuruz zaten :)
Makale ne çok sevindim ne büyük bi yük kalkmış üstünden hayırlı olsun git gez dolaş sağlıcakla :)

Ohh yap keyfini ördeğimm. Çok yoruldun tez işleriyle. Biraz kafanı dinle memlekette.
Sagolun hanımlar. Biri bitti şimdilik, tabi ki hoca milyon tane düzeltme verecek ama olsun :) memleket dönüşü bir tane makale düzeltmesi daha var. Sonra da tez yazacağım artık
Kardelencim ah ah sen de mi :)
60 puam ceza ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…