- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.001
Şimdik nurumcancım hazır buraya yazmışken cezanı da yazayımMenüm Sabah Ilık limonlu su Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi) 1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde Ara Yarım elma Öğle Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti 1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :)) 1 bardak yayık ayran Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için Bide akşam 8 gibi cısss yedimmorordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem ve bi zahmet günü kapatayım demi Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş ayvacicegi
Menün tam bdv'lik zatenValla bugün kafam bi milyon bdv de bi konuya yazmışım menumu
Karışık oldu o.yüzden
Tamm canım yaz yaz hakettim bugün biraz ödül yaptım galiba :)) diyetisyen duysa isyan eder zatenŞimdik nurumcancım hazır buraya yazmışken cezanı da yazayım
Evet sana bir adet sütlü tatlı hakkı verdim, git kurabiyeleri etli ekmekleri ve cıssları göm demedimDiyetisyenin menüsü dışına da çıkmışsındır diye tahmin ediyorum. Bence cezalık bir menü. Hadi cıss'ı sütlü tatlı yerine saysak geri kalanı da birazcık cezayı hak ediyor o sebeple yani..
30 puan cezaayvacicegi
pişman değilim ama tirmalamasin sonra beniMenün tam bdv'lik zatenBence çok doğru yere yazmışsın
@judiee Yok değilim, ama hatayli bir arkadaşım vardı, az yemedik belen tava, kaytaz boregi, oruk, sini kebabi, fellah köftesi... hatay medeniyetler beşiği, süper bir mutfağı var. Yurtdışında nerde lübnan restoranı gorsem damlarım :)
Karatay'cilar, karatay diyetini yaşam biçimi yapip bu nimetlerden mahrum kalmak istediğinize emin misiniz
Kolay gelsin, arada uğra unutturma kendiniMerhaba ben 4. takımda deneme sürecine girmek istiyorum.. Emekleriniz için teşekkür ederim haklarınızı helal edin.. i3. lüğe hatta 1.liğe gelirsiniz hepiniz istediğiniz kilolara ulaşırsınız inşaAllah..
Boyum 163. Bu konuda da pek şanslı değilim yani.
/Kendi kendine konusma mode on
Bu saat oldu, bu arkidişiniz makalesini tamamladı ve topu hocaya attı.
Artık birazcık keyif yapiciiimmm.
Bu arada pazartesiden cumaya memlekette olacağım, internet erişimim olacak, o sebeple halen gözüm üzerinizde. Zatenayvacicegi ve parkbyull da her türlü sopalama yetkisine sahip, ben yoksam onlar var ona göre :)
Cuma günü liste işini yollarda nasıl yapacağım o kısım beni düsündürüyor. Neyse Allah'tan saat 8'e kadar paylaşım.. O saate eve dönmüs olurum diye düsünüyorum...
/Kendi kendine konusma mode off
Makale ne çok sevindim ne büyük bi yük kalkmış üstünden hayırlı olsun git gez dolaş sağlıcakla :)/Kendi kendine konusma mode on
Bu arada pazartesiden cumaya memlekette olacağım, internet erişimim olacak, o sebeple halen gözüm üzerinizde. Zatenayvacicegi ve parkbyull da her türlü sopalama yetkisine sahip, ben yoksam onlar var ona göre :)
Cuma günü liste işini yollarda nasıl yapacağım o kısım beni düsündürüyor. Neyse Allah'tan saat 8'e kadar paylaşım.. O saate eve dönmüs olurum diye düsünüyorum...
listeyi yazdım ama daha sonra lesli ile 20dk yürüdüm6000 adım yürüyüş
Su miktarım az biliyorum 600ml
Temizlik yaptım unuttum su içmeyiÇok azzzzz suuuuuuuuuu
Ohh yap keyfini ördeğimm. Çok yoruldun tez işleriyle. Biraz kafanı dinle memlekette./Kendi kendine konusma mode on
Olabilir aslında cok sevinirim. Cuma günü yine duruma göre konuşuruz zaten :)Yardımcı olabileceksem olayım. En azından bildirimleri toplayıp, olabilecek en yüksek ortalamayı çıkarabilirim.
Makale ne çok sevindim ne büyük bi yük kalkmış üstünden hayırlı olsun git gez dolaş sağlıcakla :)
Sagolun hanımlar. Biri bitti şimdilik, tabi ki hoca milyon tane düzeltme verecek ama olsun :) memleket dönüşü bir tane makale düzeltmesi daha var. Sonra da tez yazacağım artıkOhh yap keyfini ördeğimm. Çok yoruldun tez işleriyle. Biraz kafanı dinle memlekette.
Kardelencim ah ah sen de mi :)Bugün sabahtan beri ev işi yapıyorum. Camları sil perdeleri yıka as. Mutfak dolapları silindi ohooo. Daha işlerin yarısı duruyor. Yediklerime hiç dikkat edemedim ne varsa onu yedim. Biraz cıssslı. Ördeğim okkalı bi ceza da bana yazıvee.
Aa sen de Ankara'daydın di mi :) gerçekten çok güzel bugün havatünaydın,
Ankarada hava çok güzel tam parkta yürümelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?