- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.021
Karabiberim dönüyor musun aramızaIyi akşamlar canlar özledim sizleri ben hala 69 kiloyum çok az aldim kilo hala dikkat ediyorum ama veremedim çünkü biraz kacirmalarim başlamıştı cuma diyetisyende randevum var doktorum pes etmek yok dedi telefonda görüştük
Pes etme tabi canım. Hadi dön artık özledikIyi akşamlar canlar özledim sizleri ben hala 69 kiloyum çok az aldim kilo hala dikkat ediyorum ama veremedim çünkü biraz kacirmalarim başlamıştı cuma diyetisyende randevum var doktorum pes etmek yok dedi telefonda görüştük
Selam herkese
Bugünkü menümü yazayım
Sabah : 2 yumurtalı soğanlı mantarlı omlet, peynir, 11 zeytin, 4 ceviz, 10 fındık, roka ve maydanoz
Ara öğün 16.00 : 1 yeşil elma, yarım kase yağ yakıcı yoğurt ve bir kaç fındık
Akşam: yarım kase mercimek çorbası, 1 porsiyon etli brüksel lahanası, yarım kase yoğurt
Su : 1.5 lt
Spor : 1 saat yürüyüş, 7-8 dk koşu ve 500 ip atlama
Cumadan itibaren geri dönüş olur mu?Iyi akşamlar canlar özledim sizleri ben hala 69 kiloyum çok az aldim kilo hala dikkat ediyorum ama veremedim çünkü biraz kacirmalarim başlamıştı cuma diyetisyende randevum var doktorum pes etmek yok dedi telefonda görüştük
selam
Bugün ki menüm
Kahvaltı:
1/4 Menemen ( 2yumurtadan hazırladım )
1,5 köfte
1 kiprit kutusu kadar eski kaşar
10 yeşil zeytin
turp,havuç,maydanoz
1/3 portakal
2 avuç fındık
çay
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
ton balıklı salata
1,2 lt su
12000 adım
Selamlar hanımlar
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Maydonoz
2 dilim ekmek
Ara
Filtre kahve
1 sıra bitter (doktor onayli) :))
Kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yok bugünlük
Ara
Yarım muz
Aksam
2 kepçe tarhana çorbası
1 ince dilim ekmek
1 tabak fırın sebze
3 kasık yoğurt
Ara
5 siyah üzüm
3 litre sumorordek parkbyull
Spor: bölgesel egzersiz 20 dakikaayvacicegi
İyi yolculuklar canımGünaydınlar
Biz yollara çıktık bile havaalanina doğru gidiyoruz. Akşama ancak gelebilirim hanımlar öpüyorum hepinizi
Canım evde değildim o yüzden içemedim yogurdu süte dikkat edemedim. Dün regl oldum vücudum sis çok acıkıyorum şu an.Nurumcan senin iki arada sadece meyve olmuş. Yoğurt, findik/fıstık eşleme yok mu, diyetisyen ne diyor bu işe sade meyve olur mu diyor?
Canım toparlanmana sevindim. Burası aktif olursa gerçekten çok güzel motive ediyo.Günaydın arkadaşlar guzel bir hafta olsun insallah.. hepiniz iyisinizdir insallah..morordek iyi uçuşlar iyi tatiller.. ayvacicegi hayırlısı olsun hakkınızda Allah kolaylik versin..
Yeni gelen arkadaşlar a slm hoşgeldiniz hepiniz..
Ben daha iyiyim şunu anladim ki insan burdan kopunca buranin ne kadar motive ettiğini anliyor.. burda aktif olunca aklin surekli burda diyette olduğunu unutmuyorsun.. ben de artidayim muhtemelen ama bu sabah unuttum tartilmayi.. kötü bir hafta geçirdim maalesef bu yememe de yansıdı ben üzülünce stres olunca yiyorum bu nu nasil halledebilirim ki fikri olan var mi..
Ben bu haftayi da atlatabilirsem insallah daha iyi olacağım.. aynen dedigin gibi benim de ihtiyacim var bağırmaya:) ama bizi mutlu edecek şey yine vücudumuz aynaya baktığımızda kendimizi mutlu hissetmemize vesile olacak o yüzden toparlanıp devam edelim...Canım toparlanmana sevindim. Burası aktif olursa gerçekten çok güzel motive ediyo.
Bu hafta da ben hiç iyi değilim. Dokunsan ağlama modundayım. Issız bi ormanda yalnız başıma olmak istiyorum. Avaz avaz bağırmak... Ne yazıkki ben de hıncımı yemekten tatlıdan çıkaranlardanım. Hafta sonu kendimi temizliğe verdimse de toparlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?