- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.041
Bu haftasonu kacamak oldu mu yoksa ödem mi var.. aslında erken uyanip kahvalti hazirlayincaya kadar biraz vakit geçirip sonra tartilmak daha iyi oluyor..Tünaydın,
dün 75,3'düm 10.00 gibi tartıldı bugün 75,6 saat 5.30'da tartıldım. okul başladı daha erken tartılabiliyorum. Sonuç olarak 300 gram farketti
Dediğin gibi aynadaki mutluluk Harika bişey ama öyle büyük bi duygu yoğunluğu oluyorki düşünemiyor insanBen bu haftayi da atlatabilirsem insallah daha iyi olacağım.. aynen dedigin gibi benim de ihtiyacim var bağırmaya:) ama bizi mutlu edecek şey yine vücudumuz aynaya baktığımızda kendimizi mutlu hissetmemize vesile olacak o yüzden toparlanıp devam edelim...
aslında kaçamağım olmadı. gayet verimliydi. Az uyudum ondan galibaBu haftasonu kacamak oldu mu yoksa ödem mi var.. aslında erken uyanip kahvalti hazirlayincaya kadar biraz vakit geçirip sonra tartilmak daha iyi oluyor..
Ya en azından uzatmayip toparliyoruz dediğim gibi burasi olmasa belki hiç toparlayamayacagiz ve öyle devam edecek.. burasi bizi surekli diyet moduna soktuğu için toparlarizDediğin gibi aynadaki mutluluk Harika bişey ama öyle büyük bi duygu yoğunluğu oluyorki düşünemiyor insan
Sorma uykuyla benim de başım dertte.. oğlumun son köpek dişleri çıkıyor onlarda bi çıksa rahatliycam diye düşünüyorum insallah yanilmiyorumdur.. bende bugün sadece 3 saat uyuyabildim.. Gercekten benim kilo vermemi de etkiliyor..aslında kaçamağım olmadı. gayet verimliydi. Az uyudum ondan galiba
Bu duygusal yemeyle basa cikmak icin bilissel/davranisci terapi taktikleri en iyisi, hani ben kitabini okuyordum da burada paylasmistim ya. Istersen zamanim olunca su ana kadar okuduklarimi tekrar bi ozetlerim ama onemli olan sunu bil: sigarayi birakmak gibi bu aliskanliktan da kurtulmak mumkun, hatta daha kolayGünaydın arkadaşlar guzel bir hafta olsun insallah.. hepiniz iyisinizdir insallah.. @morordek iyi uçuşlar iyi tatiller..ayvacicegi hayırlısı olsun hakkınızda Allah kolaylik versin..
Yeni gelen arkadaşlar a slm hoşgeldiniz hepiniz..
Ben daha iyiyim şunu anladim ki insan burdan kopunca buranin ne kadar motive ettiğini anliyor.. burda aktif olunca aklin surekli burda diyette olduğunu unutmuyorsun.. ben de artidayim muhtemelen ama bu sabah unuttum tartilmayi.. kötü bir hafta geçirdim maalesef bu yememe de yansıdı ben üzülünce stres olunca yiyorum bu nu nasil halledebilirim ki fikri olan var mi..
Canım toparlanmana sevindim. Burası aktif olursa gerçekten çok güzel motive ediyo.
Bu hafta da ben hiç iyi değilim. Dokunsan ağlama modundayım. Issız bi ormanda yalnız başıma olmak istiyorum. Avaz avaz bağırmak... Ne yazıkki ben de hıncımı yemekten tatlıdan çıkaranlardanım. Hafta sonu kendimi temizliğe verdimse de toparlayamadım.
Sevgiliayvacicegi seni tebrik ediyorum gerçekten çok iyi gidiyorsun.. Bence kalori hesabi sana iyi geldi onu yaptığından beri daha çok gidiyor gibi.. ayrica senden gerçekten bir şeyler öğreniyorum teşekkür ederim.. seni burda aktif görmeyi hep isterim yorumlarina ve tespitlerine bayiliyorum gerçekten.. Aslinda ben duygularimi cok belli eden biri degilim ama burda bunu da yıkıyorum... içimden geldigi gibi konuşuyorum ve kimin hakkinda ne hissediyorsam söylemek istiyorum bi bakiyorum ki klavyeden dökülüyor kelimeler.. Hepiniz iyi ki varsinizz :))
Ay ay ay, yapacak is cok, zaman yok. Yazilar birikmis, tek tek cevap vermek istiyorum, bebegi uyuttum, diger isleri hallettim bakalim ne kadarina zamanim yetecek..
Bu duygusal yemeyle basa cikmak icin bilissel/davranisci terapi taktikleri en iyisi, hani ben kitabini okuyordum da burada paylasmistim ya. Istersen zamanim olunca su ana kadar okuduklarimi tekrar bi ozetlerim ama onemli olan sunu bil: sigarayi birakmak gibi bu aliskanliktan da kurtulmak mumkun, hatta daha kolayEn azindan farkinda olduguna gore, su anda acliktan degil, duygusal bosluktan yiyorum diyip elindeki geri koymakla baslayabilirsin (biliyorum her zaman kolay olmuyor zaten o nedenle kitap isine kolaylastiracak taktikler veriyor, her zaman irade gucunu kullanmak makul degil).
Hayirdir kizlar, yapmayin boyle yaa, uzuluyorum. Daha once yazmistim, uzuntu/sikinti olunca yemeye basvuruyorsaniz, iyilestirmek istediginiz birseye de odaklanabilirsiniz yemek yerine. Mesela benim saclarim her daim daginiktir, pek taramiyorum. Acaba diyorum her elim birseyler atistirmaya gittiginde aynaya gidip sacimi mi tarasam... Dis fircalamak, 3-5 squat, ne biliyim o anda ne yapabilirseniz, yemek disinda. Bu arada can sikintisi olunca mutlu olmak icin yeniyor biliyorum ama sonra onun pismanligi daha cok can siktigi icin kisir dongu olusuyor. 3-5 mekik ceksen, hem yemedim diye kendini takdir edeceksin, hem de spor yaptigin icin mutlu olacaksin bu sayede dongu kirilacak. (kardelelen321 bu onerim sana degil, zira senin sporu abartma potansiyelin var, sen disini fircala )
Ayy, yaa ne guzel yazmissin, beni cok mutlu ettin Asmii cim. Evet dogru soyluyorsun, kalori hesabi iyi oldu cunku dengeli beslenmede onemli olan seylerden biri porsiyon kontrolu. Herseyden yedigim icin, ihtiyacimdan fazlasini almamayi ogrenmem gerek ki aliyormusum.
Hoşgeldin canım aramıza... Grubumuza katılmak için öncelikle 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini beyan etmen gerekiyo şayet katılmak istiyorsan. Sonra da kendinden biraz bahsedersen memnun oluruz. Şu anki kilon, hedef kilon neler, Ne zaman kilo almaya başladın..Merhaba gelin tanışalım demişsiniz geldim bende herkese merhaba
Merhaba gelin tanışalım demişsiniz geldim bende herkese merhaba
Senden bir şey isteyebilir miyim ayvacicegim :)Bugün
Sabah:ılık limonlu su, biber, salatalık, 2yk çökelek peyniri, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatli kaşığı tereyağ
Ogle: ev yapımı ciss
Ara: 1 elma, 200 gr yoğurt, 35 gr yulaf
Aksam:80gr balık, salata
Spor: yok maalesef
Su: 1 litre
Yatana kadar suyumu arttırmaya çalışıcam.
Ne demek söyle Asmii'cimSenden bir şey isteyebilir miyim ayvacicegim :)
Öğlene kadar 1 litre suyu bitirip buraya bitirdim diye yazmani istiyorum :)Ne demek söyle Asmii'cim
Tamam okudum diye kabul ettim sanırım çok uğraştım çünkü.üç çocuğum var en küçüğü 18aylık bu gebelikte 82 ye kadar çıktık 10 kilo aldım yada 12 emin olamadım şimdi 40yaşındsyım ve 30yaşıma kadar kilo problemi yaşamadım .
Ne zamanki evlendim kilom yavaştan artmaya başladı ama gebelikle birlikte arttı ilk gebeliğimde 22 kilo aldım ama işe başlayana kadar 59kiloya kadar düştüm 5 kilom kalmıştı sonra 2.gebelikte 14kilo aldım 67 ye kadar verdim ama 4-5 sene önce büm kış antidepresan kullanmak zorunda kaldım ve 10 kilo daha aldım .şuan 76 kiloyum ve üç verip 5alıyorum diyetten bıktım artık 10 seneden deri halim bu boyum 1.50ve obezim maalesef veremiyorum napacam artık hayatta küstüm resmen
Ben bu sitenin faydasını çok gördüm 2009 da ilk Doğumdan sonra burada çok güzel bir grubumuz vardı Leslie ve elma diyetiyle çok güzel kilo vermiştim.
Yine vericez canım hiç merak etme. Birlikten kuvvet doğuyor. Burda Menülerimizi paylaşıyoruz yanlışlarımızı görüp birbirimizi uyarıyoruz. Hep birlikte doğruyu bulmaya çalışıyoruz. İnşallah ideal kiloya kavuşcaz yeterki azimli, istikrarlı olalım ve birbirimize destek verelim.Ben bu sitenin faydasını çok gördüm 2009 da ilk Doğumdan sonra burada çok güzel bir grubumuz vardı Leslie ve elma diyetiyle çok güzel kilo vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?