Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bazen gerçekten insan yalnız kalmayı özlüyor çok haklısın. Çocuklar uyuyunca kendi kendine zaman ayır bence, her şeyi bosver kafa dinle birazcık
Ev yapımı cıss olduğu için ceza yazmamalı mıyım emin olamadım
Hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım :) hedef kilona en kısa sürede ulaştıracağız seni de umarım :)
Yarın öğlen 1e kadar 1 litre su içeceğim:)
Hadi bakalım yaparsın inanıyorum

Uyudular benimkiler de. Kahve yaptım şimdi oturuyorum. Olabildiğince deşarj olmaya çalışıyorum. Sağol canım benimmm

Sabah
Dün regl oldum çok degisigim kesinlikle bunun ardina sığınmıyorum ama sisim falan saat 7 de gözü açlıktan dönmüş bi şekilde uyandım
5 form bisküvi 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yedim bide üstüne bol su kahvaltım bu oldu sonra oğlan uyansın doyur banyo yaptır derken ara öğün ve öğle vakti geldi
Ara
Yarım elma

Öğle
Brokoli
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
2 kepçe tarhana
2 lokma yagda yumurta

Ara
Yarım ayva
1 bardak süt

Aksam
Sebzeli kabak kavurma 5 6 kasık
2 kasık arpa şehriye pilavı
1 bardak kefir

1 kasik yoğurt

3 litre su
Rezene

Bugünki listem
1 yumurta (tavada tereyağlı kaşarlı)
10 zeytin
2 parmak kadar eski kaşar
turp havuç
2 avuç çiğ fındık
Akşam:
4-5 yemek kaşığı pırasa yemeği
( bu kadar kalmış bana daha fazla olsaydı yerdim)
bir kutu ton balığı
ve cıss poğaça (Kendim zeytinyağla yaptığım klasik su bardağının agız genişliği kadar olan yarısından biraz fazla

Bu saatlere kadar uyanık kalıyorum küçük kızım 1saat uyudu ve şuan belki 3 e 4e kadar uyanık kalacağız bu şekilde yayıncada öğlen 12 gibi falan uyanıyoruz bazen büyükleri okula gönderiyorum sabah kalkıp bazen hiç kalkamıyorum babaları götürüyor bu kış hep böyle geçti sırf bu dengesiz hayat yüzünden diyetisyeni bırakmak zorunda kaldım böyleyiz işte yatmıyor

Yatmiyor canim yatmiyor bizim ki diş gicirdatiyor sürekli kasininca kendince kaşıyor kiyamam ya ama burda arkadaşlar bilir halimi sürekli böyleyiz.. gece uykumu alamayinca da gün boyu sersem sersem dolasiyorum

Yine 12 ye kadar uyuyo senin ki ben hiç onu da gormedim.. bizim ki galiba uykuyu da sevmiyor

Canım böyle gitmez gerçekten çocuk için de çok kötü. Büyüme hormonu salgıladığı saatlerde uyuması gerekirken ayakta. Birkaç gün gündüz uykusu uyutma. Gündüz de oyunlarla hep meşgul et. Akşam banyosunu yaptır 9da yatır. Bi de çok sessiz olun onun odasına sızacak ışıkları açmayın. Herkes uyumuş hissi olsun çocukta. Emziriyorum musun peki

l
gece uyanınca çok konuşmayın kanuşursanız da fısıltıyla konuşun oyun oynamayın uykusu kaçıyo
her gün 15 dakika daha erken uyandırım bir sonraki uykusundada 15 dakika daha erken uyutun

Yine 12 ye kadar uyuyo senin ki ben hiç onu da gormedim.. bizim ki galiba uykuyu da sevmiyor
Canım benim büyük kızım da hiç uyku sevmezdi. Abartmıyorum kızımı 2 yaşında emzirmeyi bıraktırdım o yaşa kadar hep günde 4 saat uykuyla yaşıyordum. Ama en geç 9da uyuma alışkanlığı kazandırdım inat ederek. Gece 10 defa kalkardı. Emmek isterdi. Odasında loş ışıkta emzirir uyuturdum. Yatağıma bile gitmezdim orda uyurdum çoğu zaman çünkü 1 saat sonra tekrar uyanırdı. 2 yaşında gündüz uykusunu bıraktı. 4,5 yaşında hala daha 9da yada 10da uyuyo sabahakarşı kalkıp oturma odasına geçiyo. Çizgi film izleyecekmiş. Küçüğü uyandırmasın diye ses etmiyorum ne yapayım. Ben emzirme bittikten sonra uykuya kavuştum. Hatta ilk zamanlar ya ben 9akadar uyudum mu şimdi der hayret ederdim. Sabah 5de 6da uyanmaktan iyi.
Çok çenem düştü biliyorum ama büyük kızımdan çok çektim. Küçük bu konuda sorunsuz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…