- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.061
Takipçin olacağım yarin 1 e kadar buraya girilecek :) sonra akşama kadar da 1 litre daha :)Yarın öğlen 1e kadar 1 litre su içeceğim:)
Bazen gerçekten insan yalnız kalmayı özlüyor çok haklısın. Çocuklar uyuyunca kendi kendine zaman ayır bence, her şeyi bosver kafa dinle birazcıkCanım güldürdün beni sağol. Sporu abarttığım oluyo sahidenAma spor bana gerçekten iyi geliyo. Pozitif enerji veriyor.
Gel gör ki hayatın rayında gitmeyen bazı dönemleri oluyorya ne spor yapasın gelir ne dişini fırçalayasın ne de aynaya bakasın.. Tek kalmak nefes almak istersin sadece. İşte öyle bi haldeyim şu anda.
Önerilerini mutlaka dikkate alıcam kuzum. Çok değerli benim için destekleriniz. Teşekkür ederim.
Senin için de inşallah hayırlısı olur. Taşınmak zordur ama istediğin bi yere gidiyorsan zorluklar göze görünmez.
Ev yapımı cıss olduğu için ceza yazmamalı mıyım emin olamadımBugün
Sabah:ılık limonlu su, biber, salatalık, 2yk çökelek peyniri, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 tatli kaşığı tereyağ
Ogle: ev yapımı ciss
Ara: 1 elma, 200 gr yoğurt, 35 gr yulaf
Aksam:80gr balık, salata
Spor: yok maalesef
Su: 1 litre
Yatana kadar suyumu arttırmaya çalışıcam.
Hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım :) hedef kilona en kısa sürede ulaştıracağız seni de umarım :)Tamam okudum diye kabul ettim sanırım çok uğraştım çünkü.üç çocuğum var en küçüğü 18aylık bu gebelikte 82 ye kadar çıktık 10 kilo aldım yada 12 emin olamadım şimdi 40yaşındsyım ve 30yaşıma kadar kilo problemi yaşamadım .
Hadi bakalım yaparsın inanıyorumYarın öğlen 1e kadar 1 litre su içeceğim:)
Bazen gerçekten insan yalnız kalmayı özlüyor çok haklısın. Çocuklar uyuyunca kendi kendine zaman ayır bence, her şeyi bosver kafa dinle birazcık
Ev yapımı cıss olduğu için ceza yazmamalı mıyım emin olamadım
Hoşgeldin aramıza ben takım kaptanıyım :) hedef kilona en kısa sürede ulaştıracağız seni de umarım :)
Hadi bakalım yaparsın inanıyorum
Yatmiyor canim yatmiyor bizim ki diş gicirdatiyor sürekli kasininca kendince kaşıyor kiyamam yaBu saatlere kadar uyanık kalıyorum küçük kızım 1saat uyudu ve şuan belki 3 e 4e kadar uyanık kalacağız bu şekilde yayıncada öğlen 12 gibi falan uyanıyoruz bazen büyükleri okula gönderiyorum sabah kalkıp bazen hiç kalkamıyorum babaları götürüyor bu kış hep böyle geçti sırf bu dengesiz hayat yüzünden diyetisyeni bırakmak zorunda kaldım böyleyiz işte yatmıyor
Yine 12 ye kadar uyuyo senin ki ben hiç onu da gormedim.. bizim ki galiba uykuyu da sevmiyorBu saatlere kadar uyanık kalıyorum küçük kızım 1saat uyudu ve şuan belki 3 e 4e kadar uyanık kalacağız bu şekilde yayıncada öğlen 12 gibi falan uyanıyoruz bazen büyükleri okula gönderiyorum sabah kalkıp bazen hiç kalkamıyorum babaları götürüyor bu kış hep böyle geçti sırf bu dengesiz hayat yüzünden diyetisyeni bırakmak zorunda kaldım böyleyiz işte yatmıyor
Canım böyle gitmez gerçekten çocuk için de çok kötü. Büyüme hormonu salgıladığı saatlerde uyuması gerekirken ayakta. Birkaç gün gündüz uykusu uyutma. Gündüz de oyunlarla hep meşgul et. Akşam banyosunu yaptır 9da yatır. Bi de çok sessiz olun onun odasına sızacak ışıkları açmayın. Herkes uyumuş hissi olsun çocukta. Emziriyorum musun pekiBu saatlere kadar uyanık kalıyorum küçük kızım 1saat uyudu ve şuan belki 3 e 4e kadar uyanık kalacağız bu şekilde yayıncada öğlen 12 gibi falan uyanıyoruz bazen büyükleri okula gönderiyorum sabah kalkıp bazen hiç kalkamıyorum babaları götürüyor bu kış hep böyle geçti sırf bu dengesiz hayat yüzünden diyetisyeni bırakmak zorunda kaldım böyleyiz işte yatmıyor
gece uyanınca çok konuşmayın kanuşursanız da fısıltıyla konuşun oyun oynamayın uykusu kaçıyoBu saatlere kadar uyanık kalıyorum küçük kızım 1saat uyudu ve şuan belki 3 e 4e kadar uyanık kalacağız bu şekilde yayıncada öğlen 12 gibi falan uyanıyoruz bazen büyükleri okula gönderiyorum sabah kalkıp bazen hiç kalkamıyorum babaları götürüyor bu kış hep böyle geçti sırf bu dengesiz hayat yüzünden diyetisyeni bırakmak zorunda kaldım böyleyiz işte yatmıyor
Canım benim büyük kızım da hiç uyku sevmezdi. Abartmıyorum kızımı 2 yaşında emzirmeyi bıraktırdım o yaşa kadar hep günde 4 saat uykuyla yaşıyordum. Ama en geç 9da uyuma alışkanlığı kazandırdım inat ederek. Gece 10 defa kalkardı. Emmek isterdi. Odasında loş ışıkta emzirir uyuturdum. Yatağıma bile gitmezdim orda uyurdum çoğu zaman çünkü 1 saat sonra tekrar uyanırdı. 2 yaşında gündüz uykusunu bıraktı. 4,5 yaşında hala daha 9da yada 10da uyuyo sabahakarşı kalkıp oturma odasına geçiyo. Çizgi film izleyecekmiş. Küçüğü uyandırmasın diye ses etmiyorum ne yapayım. Ben emzirme bittikten sonra uykuya kavuştum. Hatta ilk zamanlar ya ben 9akadar uyudum mu şimdi der hayret ederdim. Sabah 5de 6da uyanmaktan iyi.Yine 12 ye kadar uyuyo senin ki ben hiç onu da gormedim.. bizim ki galiba uykuyu da sevmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?