- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.081
Akşam akşam cıssss olmamış kiiiiBugünki listem
1 yumurta (tavada tereyağlı kaşarlı)
10 zeytin
2 parmak kadar eski kaşar
turp havuç
2 avuç çiğ fındık
Akşam:
4-5 yemek kaşığı pırasa yemeği
( bu kadar kalmış bana daha fazla olsaydı yerdim)
bir kutu ton balığı
ve cıss poğaça (Kendim zeytinyağla yaptığım klasik su bardağının agız genişliği kadar olan yarısından biraz fazla
Menulerini akşam toplu halde yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz. Gizli şeker de varsa her türlü ekmeği ve hamurisini minimuma indirmen yararına olur.Kahvaltım 6-7 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir dereotu 1 dilim ıspanaklı börek tam buğday evde kalmamış 1dilimde beyaz ekmek. Ama bunların öncesinde iki büyük bardak su içiyorum yarım litreden fazla çünki gizli şeker var bende ilaç alıyorum bol suyla
Valla çok şey denedim gündüz hiç uyutmayıp geceye kadar bekleyip gece uyuttuğum zamanda 3-3,5saat uydu gene uyandı yani çok denedim artık umudumu kestim bu böyle büyüyecek.emzirmiyorumda emmesini çok istedim ama emmedi napim hepsi aynı olmuyormuşCanım böyle gitmez gerçekten çocuk için de çok kötü. Büyüme hormonu salgıladığı saatlerde uyuması gerekirken ayakta. Birkaç gün gündüz uykusu uyutma. Gündüz de oyunlarla hep meşgul et. Akşam banyosunu yaptır 9da yatır. Bi de çok sessiz olun onun odasına sızacak ışıkları açmayın. Herkes uyumuş hissi olsun çocukta. Emziriyorum musun peki
Tamam canım sağol öyle yapayımMenulerini akşam toplu halde yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz. Gizli şeker de varsa her türlü ekmeği ve hamurisini minimuma indirmen yararına olur.
Bişey diyemiyorum canım haklısın. Biz yetişkinler böyle durumlarda bazen çaresiz de kalabiliyoruz. Allah kolaylık versin. Ama her geçen gün huy değiştiriyorlar. İnşallah zamanla bir düzen oturtursun.Valla çok şey denedim gündüz hiç uyutmayıp geceye kadar bekleyip gece uyuttuğum zamanda 3-3,5saat uydu gene uyandı yani çok denedim artık umudumu kestim bu böyle büyüyecek.emzirmiyorumda emmesini çok istedim ama emmedi napim hepsi aynı olmuyormuş
50 puan cezaMerhabalar hanımlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 havuç
6 zeytin
1 tk tahin pekmez
Ara
1 orta boy portakal
Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim
ve güne gittim cissli şeyler yedimmorordek cezamı bekliyorum 1 dilim şekerli cis 1 minik dilim karbonhidrat
Ara
2 kasık yoğurt
1 kivi
Aksam
1 kase pulbiber limon zencefilli yoğurt
Ara
2 hurma
1 bardak kefır
Filtre kahve
3.5 litre su
Spor: 30 dakika bölgeselayvacicegi
Evet ben kendi adıma konuşayım kaptanim menüm hiç hoş olmadı çok özür diliyorum herkesten. Silkelenip kendime gelmem lazım regl yüzünden saldım biraz kendimi vücudum sis bide bu haftadan pek ümitli değilim ama elimden gelen her şeyi yapıcam hem kendim hem takımım için.Hanımlar herkes nerede? Menüler de tam değil sanki... Katılım yine çok azaldı..
Dışarda zor oluyor gerçektenDışarı çıkacağım zaman çok su içemiyorum.
Ben menünü begenmedim, sabahki yorumumu yazmıştım zaten. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen tabi ki cok acıkırsın ve açlık krizinde de önüne ne gelirse yersin. Öğlen sadece salep var, bilmiyorum dışarıda olduğundan mı öyle oldu ama muhtemelen o sebeple akşama gözün dönmüştür. Akşamki bisküviler de olmamış maalesef.Merhabalar ben sabah menümü yazmıştım zaten ama bayaa geç yediğim için malum
Öğlen bir fincan salep
Akşam
1 bardak ayran az salata ve lahana sarması
Sarmayı bulgurla karışık yapmıştım ama biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım çünki
Akşama kadar 2 litre su ancak içtim çünki
Dışarı çıktık çocuğu aşıya götürdüm
Yaklaşık 20 dakikadan fazla yürüdüm ama çocuk arabasıyla tabi
Akşam çayın yanına 4tane Torku bisküvi yedim napim canım çok tatlı istiyordu regli dönemindeyim birde üzgünüm
Ben çok su içen biriyim ve sürekli tuvaletim geliyor o yüzdenDışarda zor oluyor gerçekten
Bugün öğretmenler toplantısı vardı öncesinde lavaboya gitmeme rağmen çok sıkıştım yazmandım çıkamadım da o kadar fazla içmediğim halde.
3lt su içsem ne olur bilemiyorum.
Allah korusun ördeğim. Çok su içmek de tuvalete gitmek de iyi bişey bedeni arındırma sonuçta. Allah hastalıklardan korusunBen menünü begenmedim, sabahki yorumumu yazmıştım zaten. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen tabi ki cok acıkırsın ve açlık krizinde de önüne ne gelirse yersin. Öğlen sadece salep var, bilmiyorum dışarıda olduğundan mı öyle oldu ama muhtemelen o sebeple akşama gözün dönmüştür. Akşamki bisküviler de olmamış maalesef.
Ben çok su içen biriyim ve sürekli tuvaletim geliyor o yüzdenhatta bazen gizli şeker mi var diye korkmuyor değilim. Şimdi emzirdigimden gene eskisi kadar değilim suyun çoğu süt üretimine gidiyor muhtemelen ama emzirmiyorken her yerde wc arardım.
Menün de sporun da gayet güzel bence canımIyi geceler,
Kahvaltı:
kahvaltı öncesi 400ml su içinde bir dilim limon
2 yumurta ile yaptığım omletin 3/4 ü
10 zeytin
2 küçük dilim eski kaşar
turp, havuç, 2 dilim portakal
2 avuç çiğ fındık
çay
Akşam:
1 tabak dolu dolu nohut yemeği
400ml yoğurt
11000 adım yürüyüş
1,2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?