Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam akşam cıssss olmamış kiiii
40 puan ceza ayvacicegi

Kahvaltım 6-7 tane zeytin 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir dereotu 1 dilim ıspanaklı börek tam buğday evde kalmamış 1dilimde beyaz ekmek. Ama bunların öncesinde iki büyük bardak su içiyorum yarım litreden fazla çünki gizli şeker var bende ilaç alıyorum bol suyla

Menulerini akşam toplu halde yazarsan daha iyi yorumlayabiliriz. Gizli şeker de varsa her türlü ekmeği ve hamurisini minimuma indirmen yararına olur.

Valla çok şey denedim gündüz hiç uyutmayıp geceye kadar bekleyip gece uyuttuğum zamanda 3-3,5saat uydu gene uyandı yani çok denedim artık umudumu kestim bu böyle büyüyecek.emzirmiyorumda emmesini çok istedim ama emmedi napim hepsi aynı olmuyormuş

Bişey diyemiyorum canım haklısın. Biz yetişkinler böyle durumlarda bazen çaresiz de kalabiliyoruz. Allah kolaylık versin. Ama her geçen gün huy değiştiriyorlar. İnşallah zamanla bir düzen oturtursun.

Merhabalar hanımlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 havuç
6 zeytin
1 tk tahin pekmez

Ara
1 orta boy portakal

Öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası içtim
ve güne gittim cissli şeyler yedim morordek cezamı bekliyorum 1 dilim şekerli cis 1 minik dilim karbonhidrat

Ara
2 kasık yoğurt
1 kivi

Aksam
1 kase pulbiber limon zencefilli yoğurt

Ara
2 hurma
1 bardak kefır
Filtre kahve

3.5 litre su
Spor: 30 dakika bölgesel ayvacicegi

50 puan ceza ayvacicegi

Hanımlar herkes nerede? Menüler de tam değil sanki... Katılım yine çok azaldı..

Hanımlar herkes nerede? Menüler de tam değil sanki... Katılım yine çok azaldı..
Evet ben kendi adıma konuşayım kaptanim menüm hiç hoş olmadı çok özür diliyorum herkesten. Silkelenip kendime gelmem lazım regl yüzünden saldım biraz kendimi vücudum sis bide bu haftadan pek ümitli değilim ama elimden gelen her şeyi yapıcam hem kendim hem takımım için.

Merhabalar ben sabah menümü yazmıştım zaten ama bayaa geç yediğim için malum
Öğlen bir fincan salep
Akşam
1 bardak ayran az salata ve lahana sarması
Sarmayı bulgurla karışık yapmıştım ama biraz fazla kaçırdım çok acıkmıştım çünki
Akşama kadar 2 litre su ancak içtim çünki
Dışarı çıktık çocuğu aşıya götürdüm
Yaklaşık 20 dakikadan fazla yürüdüm ama çocuk arabasıyla tabi
Akşam çayın yanına 4tane Torku bisküvi yedim napim canım çok tatlı istiyordu regli dönemindeyim birde üzgünüm

Iyi geceler,
Kahvaltı:
kahvaltı öncesi 400ml su içinde bir dilim limon
2 yumurta ile yaptığım omletin 3/4 ü
10 zeytin
2 küçük dilim eski kaşar
turp, havuç, 2 dilim portakal
2 avuç çiğ fındık
çay
Akşam:
1 tabak dolu dolu nohut yemeği
400ml yoğurt
11000 adım yürüyüş
1,2 lt su

Ben menünü begenmedim, sabahki yorumumu yazmıştım zaten. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen tabi ki cok acıkırsın ve açlık krizinde de önüne ne gelirse yersin. Öğlen sadece salep var, bilmiyorum dışarıda olduğundan mı öyle oldu ama muhtemelen o sebeple akşama gözün dönmüştür. Akşamki bisküviler de olmamış maalesef.
Ben çok su içen biriyim ve sürekli tuvaletim geliyor o yüzden hatta bazen gizli şeker mi var diye korkmuyor değilim. Şimdi emzirdigimden gene eskisi kadar değilim suyun çoğu süt üretimine gidiyor muhtemelen ama emzirmiyorken her yerde wc arardım.

Allah korusun ördeğim. Çok su içmek de tuvalete gitmek de iyi bişey bedeni arındırma sonuçta. Allah hastalıklardan korusun

Menün de sporun da gayet güzel bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…