Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah korusun ördeğim. Çok su içmek de tuvalete gitmek de iyi bişey bedeni arındırma sonuçta. Allah hastalıklardan korusun
Allah korusun tabi ki canım. O kadar çok gidince aklıma düşüyor bazen. Gerçi hamilelikte bakıldı çıkmadı, olsa çıkardı herhalde.
Ve gece menüm
1 kase yoğurt az biber attım az limon ama zorla yedim.
İyi geceler herkese
Daha önce de demiştim böyle parça parça yazınca yorumlamamız zor oluyor menüyü. Hepsini tek bir mesajda yazabilirsen yeme işi bittiğinde, daha iyi olur :)
 
Günaydın herkese,

çok özür diliyorum ne okumaya ne yazmaya vakit ayıramadım. spor filan yapamıyorum, yemek işlerini de mümkün olduğunca diyete uygun hazır şeylerle geçiştirdik dün akşam ancak yemek yapabildim, tarhana hindi budu. bu ev işiyle ilgili yoğunum, umarım olur bize çok uygun ama kısmet bu işler.

vakit hulur bulmaz mesajlari okuyup yorum yazacağım.

morordek kontrol iyiydi, 9.4 kg 70 cm olmuş. oturabiliyor mama sandalyesi önerdi, 15 dk başlangıç olarak. dün bardak aldik duzenli ek gida, yemeklerden sonra su, dis cikinca diş fırçalama vb. bebeklikten cikti galiba cocuk oldu birden :)
 
Oo diş fırçalama işine de giriştiyseniz olmuş olmuş
İyi hadi çok sevindim masallah kuzuya Ev işini de gönlünüze göre halledebilirsiniz umarım
 
Maaşallah kuzuya büyüdü. Artık masada hep beraber yicek sizinle.
 
Selamlar herkese
Artık bende buradayım 83.5 kilo ile, sağlık sorunlarımdan dolayı bu işi çözmeliyim
Desteklerinizi bekliyorum
Hoşgeldin
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Hedef kilon kaç onu da kaydedeyim.
Bir de bize kendinden bahsedersen takım arkadaşlarımız da seni tanımış olur :)
 
Hoşgeldin
Ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın?
Hedef kilon kaç onu da kaydedeyim.
Bir de bize kendinden bahsedersen takım arkadaşlarımız da seni tanımış olur :)
Tabi okudum kabul ettim
İlk hedefim 75 kilo
Forum üyeliklerine yabancıyım eksiklerimde bilgilendirme de bulunabilirsiniz.43 yaşındayım 2. Çocuğumdan sonra kalan kilolarla savaşıyorum yıllardır (12 kilo).2 kere diyetisyen takibine girdim veriyorum geri alıyorum.
Fitness yaptım 3 ay süreyle birkaç yıl, bırakınca tekrar aldım işte böyle.ufak bi tansiyon sorunum var önüne geçmem lazım.kilom artmıyor ama gidende kalıcı olmuyor maalesef .bi umut kk
 
Arkadaslar selamlar yokum bayadir biliyorum neler oldu el açması gözlemler yaptım ev yapımı makarnalar bol hamuru yani hepsini de oglumla beraber yaptım parkları oyun alanlarına gittik 'ye dua et sev ' sloganı ile bir hafta geçirdik yani bide çocukla 1 saat oyun alanında kaymak zıplamak 2 saat kardiyo dan daha fazla yoruyor.
Ha ne oldu göbek çıktı gene :)
2 hafta hasta yatma ve dukan depresyonun böyle attım yani
Yarın da böyle geçecek cuma günü başlamak üzere yeni sloganım 'diyet spor yap kendini sev'
 
Ooo maşallah tosunuma ya Allah nazarlardan saklasin.
Ev ısıda biran önce hallolur inşallah ya çok yorucu oluyor
 
Kaptanım benim izin kullanma hakkım var mı, varsa kullanmak istiyorum. Kp operasyon gecirecek, eşim yanına gidecek. ya biz de gidicez ya da ben bebekle kalıp ev işlerini halledicem, her türlü bir iki hafta foruma vakit ayıramam gibi duruyor. Cuma bildirim yapıp mı ayrılmalıyım? Tahminim 2 hafta filan sonra dönebilirim...
 
Evet izin kullanma hakkın var, cuma günü izinli olarak yazarım. Listeye 2 hafta sonrasında ve ancak izne ayrıldığın kiloya düştüğünde girebilirsin. Yani izinde kilo alırsan onları vermen gerekecek tekrar girmen için. Çok geçmiş olsun bu arada. Ciddi bir durum değildir umarım?
 
Ya ben de seni merak ediyordum :) ben de tatilde olduğum için bilgisayar başına geçip tek tek kim ne zaman girmiş kontrol edemedim ama yazmadığının farkındaydım :)
Stres atma açısından iyi olmus ama keşke hamurisleri ile kutlamasaydın bu durumu. Simdi sil baştan başlamak gerekecek :)
 
Dukanın acısını fena çıkarmışsın hülyacım.
 
Teşekkür ettim kaptanım bende tatlısı değil işte kek ve hamurisiciyim yapmayı çok severim pasalarimi da özlemiş bi sabah oğlum gözleme yapsanaaaa dedi aynı gün eşim de aradı çok canım cekti gözleme yaparmisin dedi diyet için aldigim ıspanakla rim gözleme ye nasip oldu . Makarna da çok heves ediyordum herseyini kendim yapmak için hatta emekli olunca makarnasi bile açabilirim:) baştan baslicam kesinlikle ama kendimi güçsüz bırakmadan daha güzel bir planla:)
Tatil nasıl gidiyor buarada
 
Dukanın acısını fena çıkarmışsın hülyacım.
Ya burda biri demişti canım dukan da gozaltlarim morardi diye hakkaten ilk yaptığım dukan dan beri gozaltlarim mor benim öyle kafama dank etti daha düzgün bi kafa ile daha dogru düşünmem lazım dedim önce kafa sonra beden dedim sonra da vur patlasin çal oynasın :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…