Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaşlılığa bağlı olarak gelişen bir durum için ameliyat olacak, haftaya gün almışlar. umarız sorunsuz çözülür, 2 gün yatıracaklarmış. Şimdi karar vericez, hazırlık vb. Tam da bebeği babası uyutmaya başlamıştı ama hayat işte, önce sağlık olsun da.

Kilo almamaya çalışırım, eger biz gitmezsek sorun olmaz herhalde ama gidersek diyeye uymak zor olacak hastane filan. spor yapamicam ve aktif olamıcam o nedenle takım için en iyisi izinli olmak. Yola cikmazsak cuma bildirim yaparım ama çıkarsak beni şimdiden izinli kabul edin, turkiyede telefonum olmaz internete giremem sanırım.

BeyazOrkidem A Asmii N Nurumcan94 judiee nerelerdesiniz? Gerci Nurumcan dün menü yazmıştı ama gün içinde göremeyince yine bi dürteyim dedim.
Ben hep buralardayım sadece burası çok aktif olmayınca bende yazmadım kaptanim :)
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 havuç
2 dilim ekmek
Dereotu

Öğle
Ayran detoksu

Aksam
Ayran detoksu

3 litre su
Çok sisim kızlar kendimi kötü hissediyorum bu hafta çok çok güzel geçmedi benim için. Kendimi yorgun ve sürekli uykusuz hissediyorum nedendir acaba

Merhabalar bende menümü yazayım artık
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
Az domates
1dilim ıspanaklı börek
Peynir
Az şekerli çay(çok az ama)
Öğlen
Lahana sarması
1 bardak ayran
Ara
Çay 4-5 bisküvi
Akşam
3 köfte
1 kase yoğurtlu çorba
Akşam çay
Gece
Büyük bir bardak ayran

Günaydın hanımlar
Nasılsınız? Hastalara Allah tan şifalar diliyorum. Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta , 1 d. Peynir, 2 d.ekmek,5 zeytin, şekersiz çay
Ara sütlü nescafe,2 d.bitter
Öğlen ekmek arası bol yeşillik,ayran
Ara bitki çayı,1 mandalina
Akşam barbunya, bulgur pilavı, yoğurt
Ara sütlü türk kahvesi
Önyargılı olmak istemem ama grup pasif ve motivasyonu düşük gibi geldi bana hevesim kırılıyor

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an evvel herşey rayına girer. Fazla uzak kalmanı istemeyiz, özleriz çünkü

Haklısın bu aralar pasif. Bir an önce kendimize gelmemiz lazım.

Günaydın herkese
Bugün perşembe yani çok dikkat etmemiz gerekiyor hanımlar
Grup gerçekten çok pasif hiç kimse yazmıyor. Kimse yazmıyor diye gelenler de yazmıyor. Kısır döngüye girdik. En azından herkes birbirinin menüsüne yorum yapabilir en basitinden. Sürekli yazın yazın demekten usandım artık gerçekten. Herkes elini taşın altına koysun lütfen.

Herkese günaydın

Kızlaaaaarrr nerelerdesiniz. Ben bu hafta depresyondayım giremedim bütün psikolojim darma duman sizler neden girmiyorsunuz. Herkes takım kurallarını biliyo en az 5 mesaj yazalım hiç olmazsa. Böyle olmaz hepimiz kilo vermek için motivasyona ihtiyaç duyuyoruz . Başta kendimiz için yapmalıyız bunu. Sonra da takıma olan sorumluluğumuz için.
Hepimizin kendince bazı sıkıntıları olabilir büyük meşguliyetlerimiz olabilir, en azından gelin bunları anlatın dert ortağı olalım deşarj olalım. Birbirimizi yerden kaldırıp mücadeleye devam edelim.
Bakın Şubat ayındayız. Bir ay sonra bahar başlıyor. İnce kıyafetlerden göbeğiniz fırlasın mı istiyorsunuz. Basenleri kapatsın diye hiç beğenmediğiniz hırkayı veya yeleği üstünüze giymek mi istiyorsunuz. Yoksa eritmeyi başaramadığınız göbeğiniz yüzünden hamile misin sorularına maruz kalmak mı istediğiniz. Haydi artık yapmayın bunu kendinize. Canlanalım kendimize gelelim. Yaşamak çok güzel İstediğimiz gibi yaşamak daha da güzel. Amacım kimseyi kırmak değil. Hepinize değer veriyorum. Sürç-ü lisan ettiysem affola

Neyse bu haftadan itibaren daha sağlıklı bir şekilde başla yeniden :)
Tatil fena değil, hep ziyaret ile geçiyor. Baya yorucu o yüzden :) yarın da dönüyoruz zaten.
Anladım umarım sorunsuzca atlatırsınız bu süreci.
Senin buralarda olduğundan eminim zaten :)
Detoks da yapmışsın umarım iner şişliğin.
Iki gündür yazdığın menüler pek hoş degil maalesef. Börek ve biskuvi oluyor. Diyet menüsünde olmaması gereken şeyler. Onun yerine meyve yoğurt yiyebilirsin.. Kahvaltıda da yumurta bence mutlaka olmalı. Hem tok tutuyor hem de besin deposu. Üstelik sabah hem 2 dilim ekmek var hem de börek. Hiç hiç olmamış

İnşallah kaptanim bişeyler yapmaya çalışıyorum yarın tartı günü ve sanki bu hafta grupta bi çöküş var hem katılım açısından hem kilo gibi görünüyo
Burdayım canimm gerçekten takımin motivesi çok azaldı

Bu arada bi anımı paylaşayım belki motivasyon arttırır. Gerçi Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum kimse tepki vermiyor ama olsun anlatıcam. Sağolsun ördeğim beğeniyor, onay veriyor.
Geçen sene Nisan ayıydı. Çocukları parka götürmüştüm. 94 kiloydum o zamanlar. Hiç tanımadığım bi kadın hamile misin diye sordu bana. İşte o soru benim için bi dönüm noktası oldu. Kocaman bi karnım vardı çünkü kadın haklıydı. Kim olsa öyle zannederdi. Küçük daha 10 aylık filandı o zaman. Tamam dedim artık böyle devam edemem. Ama maalesef çok fazla başarısız diyet denemelerim olduğu için gerekli motivasyonu bulmak için arayışa girdim. İnternette diyet yapıp başarılı olan insanların hikayelerini okurken burayı buldum. Tam aradığım şeydi burası. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Herkesin sorunları ortak olduğu için herkes birbirini alıyordu herkes aktifti. 5 ayda 15 kilo verdim ve mezun oldum 79 kiloyla. Şimdi tekrar döndüm ve hedefim 60. Bunu başarıcam. Parktaki kadına da gidip teşekkür edicem.

Hadi canım birlikte tekrar canlandırabiliriz. Burdan uzaklaşınca motivasyon düşüyo. Yaza az kaldı dayanalım dişimizi sıkalım. Yazın üzülmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…