- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.121
Yaşlılığa bağlı olarak gelişen bir durum için ameliyat olacak, haftaya gün almışlar. umarız sorunsuz çözülür, 2 gün yatıracaklarmış. Şimdi karar vericez, hazırlık vb. Tam da bebeği babası uyutmaya başlamıştı ama hayat işte, önce sağlık olsun da.Evet izin kullanma hakkın var, cuma günü izinli olarak yazarım. Listeye 2 hafta sonrasında ve ancak izne ayrıldığın kiloya düştüğünde girebilirsin. Yani izinde kilo alırsan onları vermen gerekecek tekrar girmen için. Çok geçmiş olsun bu arada. Ciddi bir durum değildir umarım?
Ben hep buralardayım sadece burası çok aktif olmayınca bende yazmadım kaptanim :)BeyazOrkidem A Asmii N Nurumcan94 judiee nerelerdesiniz? Gerci Nurumcan dün menü yazmıştı ama gün içinde göremeyince yine bi dürteyim dedim.
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an evvel herşey rayına girer. Fazla uzak kalmanı istemeyiz, özleriz çünküYaşlılığa bağlı olarak gelişen bir durum için ameliyat olacak, haftaya gün almışlar. umarız sorunsuz çözülür, 2 gün yatıracaklarmış. Şimdi karar vericez, hazırlık vb. Tam da bebeği babası uyutmaya başlamıştı ama hayat işte, önce sağlık olsun da.
Kilo almamaya çalışırım, eger biz gitmezsek sorun olmaz herhalde ama gidersek diyeye uymak zor olacak hastane filan. spor yapamicam ve aktif olamıcam o nedenle takım için en iyisi izinli olmak. Yola cikmazsak cuma bildirim yaparım ama çıkarsak beni şimdiden izinli kabul edin, turkiyede telefonum olmaz internete giremem sanırım.
Haklısın bu aralar pasif. Bir an önce kendimize gelmemiz lazım.Günaydın hanımlar
Nasılsınız? Hastalara Allah tan şifalar diliyorum. Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta , 1 d. Peynir, 2 d.ekmek,5 zeytin, şekersiz çay
Ara sütlü nescafe,2 d.bitter
Öğlen ekmek arası bol yeşillik,ayran
Ara bitki çayı,1 mandalina
Akşam barbunya, bulgur pilavı, yoğurt
Ara sütlü türk kahvesi
Önyargılı olmak istemem ama grup pasif ve motivasyonu düşük gibi geldi bana hevesim kırılıyor
Neyse bu haftadan itibaren daha sağlıklı bir şekilde başla yeniden :)Teşekkür ettim kaptanım bende tatlısı değil işte kek ve hamurisiciyim yapmayı çok severim pasalarimi da özlemiş bi sabah oğlum gözleme yapsanaaaa dedi aynı gün eşim de aradı çok canım cekti gözleme yaparmisin dedi diyet için aldigim ıspanakla rim gözleme ye nasip oldu . Makarna da çok heves ediyordum herseyini kendim yapmak için hatta emekli olunca makarnasi bile açabilirim:) baştan baslicam kesinlikle ama kendimi güçsüz bırakmadan daha güzel bir planla:)
Tatil nasıl gidiyor buarada
Anladım umarım sorunsuzca atlatırsınız bu süreci.Yaşlılığa bağlı olarak gelişen bir durum için ameliyat olacak, haftaya gün almışlar. umarız sorunsuz çözülür, 2 gün yatıracaklarmış. Şimdi karar vericez, hazırlık vb. Tam da bebeği babası uyutmaya başlamıştı ama hayat işte, önce sağlık olsun da.
Kilo almamaya çalışırım, eger biz gitmezsek sorun olmaz herhalde ama gidersek diyeye uymak zor olacak hastane filan. spor yapamicam ve aktif olamıcam o nedenle takım için en iyisi izinli olmak. Yola cikmazsak cuma bildirim yaparım ama çıkarsak beni şimdiden izinli kabul edin, turkiyede telefonum olmaz internete giremem sanırım.
Senin buralarda olduğundan eminim zaten :)Ben hep buralardayım sadece burası çok aktif olmayınca bende yazmadım kaptanim :)
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
6 zeytin
1 havuç
2 dilim ekmek
Dereotu
Öğle
Ayran detoksu
Aksam
Ayran detoksu
3 litre su
Çok sisim kızlar kendimi kötü hissediyorum bu hafta çok çok güzel geçmedi benim için. Kendimi yorgun ve sürekli uykusuz hissediyorum nedendir acaba
Iki gündür yazdığın menüler pek hoş degil maalesef. Börek ve biskuvi oluyor. Diyet menüsünde olmaması gereken şeyler. Onun yerine meyve yoğurt yiyebilirsin.. Kahvaltıda da yumurta bence mutlaka olmalı. Hem tok tutuyor hem de besin deposu. Üstelik sabah hem 2 dilim ekmek var hem de börek. Hiç hiç olmamışMerhabalar bende menümü yazayım artık
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
6 zeytin
Az domates
1dilim ıspanaklı börek
Peynir
Az şekerli çay(çok az ama)
Öğlen
Lahana sarması
1 bardak ayran
Ara
Çay 4-5 bisküvi
Akşam
3 köfte
1 kase yoğurtlu çorba
Akşam çay
Gece
Büyük bir bardak ayran
İnşallah kaptanim bişeyler yapmaya çalışıyorum yarın tartı günü ve sanki bu hafta grupta bi çöküş var hem katılım açısından hem kilo gibi görünüyoNeyse bu haftadan itibaren daha sağlıklı bir şekilde başla yeniden :)
Tatil fena değil, hep ziyaret ile geçiyor. Baya yorucu o yüzden :) yarın da dönüyoruz zaten.
Anladım umarım sorunsuzca atlatırsınız bu süreci.
Senin buralarda olduğundan eminim zaten :)
Detoks da yapmışsın umarım iner şişliğin.
Iki gündür yazdığın menüler pek hoş degil maalesef. Börek ve biskuvi oluyor. Diyet menüsünde olmaması gereken şeyler. Onun yerine meyve yoğurt yiyebilirsin.. Kahvaltıda da yumurta bence mutlaka olmalı. Hem tok tutuyor hem de besin deposu. Üstelik sabah hem 2 dilim ekmek var hem de börek. Hiç hiç olmamış
Burdayım canimm gerçekten takımin motivesi çok azaldıHanımlar neredesiniz.
H hayalalemiveben uzun zamandır yoksun A AsmiiBeyazOrkidem bi ses verin.
ayvacicegi parkbyull mazeretli giremiyorlar.
N Nurumcan94destina06 giriyorlar sağolsunlar.
inciitanesi S_A kelebekkimm judiee E Esra2344 Hmavidag hadi hanımlar gelin bi ses verin.
Hadi canım birlikte tekrar canlandırabiliriz. Burdan uzaklaşınca motivasyon düşüyo. Yaza az kaldı dayanalım dişimizi sıkalım. Yazın üzülmeyelimİnşallah kaptanim bişeyler yapmaya çalışıyorum yarın tartı günü ve sanki bu hafta grupta bi çöküş var hem katılım açısından hem kilo gibi görünüyo
Burdayım canimm gerçekten takımin motivesi çok azaldı
İyi yolculuklar canım benim. Kendine de kilona da dikkat etMerhabalar,
Biletlerimizi aldık yolcuyuz. Ben yine dikkat edicem, daha düşük kiloyla gelip kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Sizler de dikkat edin, görüşmek üzere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?