- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.141
İnşallah canım insallah yaza çok frkli girmek istiyorum bende canlansinki motivemiz artsinHadi canım birlikte tekrar canlandırabiliriz. Burdan uzaklaşınca motivasyon düşüyo. Yaza az kaldı dayanalım dişimizi sıkalım. Yazın üzülmeyelim
Canım işte bende başka takımla 10 kilo vermiştim keşke burayı birakmasaydim daha da verirdim. Yani aktif olmak onemli. Yarından itibaren bu haftaya çok farklı giricem çok azimli yim bu hafta şişlik regl ve gün kaçamaklari beni bitirdiBu arada bi anımı paylaşayım belki motivasyon arttırır. Gerçi Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum kimse tepki vermiyor ama olsun anlatıcam. Sağolsun ördeğim beğeniyor, onay veriyor.
Geçen sene Nisan ayıydı. Çocukları parka götürmüştüm. 94 kiloydum o zamanlar. Hiç tanımadığım bi kadın hamile misin diye sordu bana. İşte o soru benim için bi dönüm noktası oldu. Kocaman bi karnım vardı çünkü kadın haklıydı. Kim olsa öyle zannederdi. Küçük daha 10 aylık filandı o zaman. Tamam dedim artık böyle devam edemem. Ama maalesef çok fazla başarısız diyet denemelerim olduğu için gerekli motivasyonu bulmak için arayışa girdim. İnternette diyet yapıp başarılı olan insanların hikayelerini okurken burayı buldum. Tam aradığım şeydi burası. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Herkesin sorunları ortak olduğu için herkes birbirini alıyordu herkes aktifti. 5 ayda 15 kilo verdim ve mezun oldum 79 kiloyla. Şimdi tekrar döndüm ve hedefim 60. Bunu başarıcam. Parktaki kadına da gidip teşekkür edicem.
Ya evet bi şey tetikliyor artık tak diyor di mi :) kötü olan şeyler bazen güzel şeylere sebep oluyor, parktaki kadın da güzel bir şeye vesile olmuş :)Bu arada bi anımı paylaşayım belki motivasyon arttırır. Gerçi Kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum kimse tepki vermiyor ama olsun anlatıcam. Sağolsun ördeğim beğeniyor, onay veriyor.
Geçen sene Nisan ayıydı. Çocukları parka götürmüştüm. 94 kiloydum o zamanlar. Hiç tanımadığım bi kadın hamile misin diye sordu bana. İşte o soru benim için bi dönüm noktası oldu. Kocaman bi karnım vardı çünkü kadın haklıydı. Kim olsa öyle zannederdi. Küçük daha 10 aylık filandı o zaman. Tamam dedim artık böyle devam edemem. Ama maalesef çok fazla başarısız diyet denemelerim olduğu için gerekli motivasyonu bulmak için arayışa girdim. İnternette diyet yapıp başarılı olan insanların hikayelerini okurken burayı buldum. Tam aradığım şeydi burası. Herkes çok sıcak karşıladı beni. Herkesin sorunları ortak olduğu için herkes birbirini alıyordu herkes aktifti. 5 ayda 15 kilo verdim ve mezun oldum 79 kiloyla. Şimdi tekrar döndüm ve hedefim 60. Bunu başarıcam. Parktaki kadına da gidip teşekkür edicem.
Iyi yolculuklarMerhabalar,
Biletlerimizi aldık yolcuyuz. Ben yine dikkat edicem, daha düşük kiloyla gelip kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Sizler de dikkat edin, görüşmek üzere..
İşte bu ruh bizi başarıya götürecek. Başarıcaz canım. Ben de artık taviz vermicem diyetten ve spordan. Yarından itibaren bomba gibi dönüyorumCanım işte bende başka takımla 10 kilo vermiştim keşke burayı birakmasaydim daha da verirdim. Yani aktif olmak onemli. Yarından itibaren bu haftaya çok farklı giricem çok azimli yim bu hafta şişlik regl ve gün kaçamaklari beni bitirdi
Ya evet bi şey tetikliyor artık tak diyor di mi :) kötü olan şeyler bazen güzel şeylere sebep oluyor, parktaki kadın da güzel bir şeye vesile olmuş :)
Iyi yolculuklar
Canım işte bende başka takımla 10 kilo vermiştim keşke burayı birakmasaydim daha da verirdim. Yani aktif olmak onemli. Yarından itibaren bu haftaya çok farklı giricem çok azimli yim bu hafta şişlik regl ve gün kaçamaklari beni bitirdi
Teşekkürler daim olur inşallah
İnşallah .Teşekkürler daim olur inşallah
Eminim başaracaksın canımEvet ördeğim ya. O zaman çok sinir olmuştum. Tanımıyorum etmiyorum nasıl böyle soruyor diye. Ama iyiki sormuş beni kamçıladı resmen. İnşallah daha güzel olacak. O 60 kiloya ulaşıcam.
Vuuuuuuuu..... Harikasın canım.Slmm canlarrr şehir dışındaydimm ya yazamadimm.. geldim başlıyorum bendeee artik.. daha aktif olmaliyiz cok haklisinkardelelen321 cim.. kusura bakmayinn lutfenn.. bende maalesef artiyla dönüyorum ve tartiya çıkma ya bile korkuyorum.. yarin bende tartılıp devam ediyorum spora diyete devammmm... bende buranin diyet dışında sohbet havasi olsun istiyorum.. günlük işler sıkıntılar her açıdan konuşalım istiyorum.. Gercekten bu gruplarda zayiflayan insan sayisi cok... motivasyon önemli.. o zaman bi dörtlük benden gelsin :))
haydii haydi hanimlar
Yaza merhaba de fit vücut la
Elini ver bırakma
Yeme yedirme daima :))
Aynen kuzum kendime fit diyete uygun şeyler yapıp yanımda onlar götürcem ev halkında sağlıklı bişey varsa ondan da alırım az ama kaçamaklar gerçekten cok cok geri götürüyo emeklerimizi. Onlar yerken bizimde ağzımız boş durmasın en azından.. gelenlere de daha sağlıklı şeyler yapıp ikram edicem başla çaresi yok bide iradeyi konuşturcaz burda onemlo olan bu :) kızlar lütfen birbirimize destek olalım çok istiyorum bu yaz farklı bi yaz olsun hepimiz içinEki Görüntüle 2233479
Günlerde artık ya diyet ürünler hazırlatıcaz yada yemiiiiceeeezzzz
Ya açıkçası öyle oluyor bende bir şey yazınca şimdi baya yorum yapılmıştır diyorum dönüp bakinca öyle olmadığını görünce bozuluyorum açıkçası sonra da benim de kimseye yazasim gelmiyor.. halbuki herkes herkesin yazdığına yorum yaparsa illa ki sohbet havasi oluyor bak şu an ben sana yorum yaptim sen bana yaptin böyle uzuyor yaniVuuuuuuuu..... Harikasın canım.
Dediğin gibi Ne olur herşeyi yazalım. Çok alakasız olsa bile herşeyi konuşalım. Çoğu zaman kimse yazmıyor diye ben de yazmıyorum kimse kala almıyo gibi geliyo. Belki birilerine hitap eder diye yazıyorum işte. Saçmaladığım bile oluyordur
Evet yaaa bi de kendin diyette olup misafire hamurisi, pasta tatlı çıkarmak var o da ayrı bi olayEki Görüntüle 2233479
Günlerde artık ya diyet ürünler hazırlatıcaz yada yemiiiiceeeezzzz
Selamlar herkese
Artık bende buradayım 83.5 kilo ile, sağlık sorunlarımdan dolayı bu işi çözmeliyim
Desteklerinizi bekliyorum
Tabi okudum kabul ettim
İlk hedefim 75 kilo
Forum üyeliklerine yabancıyım eksiklerimde bilgilendirme de bulunabilirsiniz.43 yaşındayım 2. Çocuğumdan sonra kalan kilolarla savaşıyorum yıllardır (12 kilo).2 kere diyetisyen takibine girdim veriyorum geri alıyorum.
Fitness yaptım 3 ay süreyle birkaç yıl, bırakınca tekrar aldım işte böyle.ufak bi tansiyon sorunum var önüne geçmem lazım.kilom artmıyor ama gidende kalıcı olmuyor maalesef .bi umut kk
Arkadaslar selamlar yokum bayadir biliyorum neler oldu el açması gözlemler yaptım ev yapımı makarnalar bol hamuru yani hepsini de oglumla beraber yaptım parkları oyun alanlarına gittik 'ye dua et sev ' sloganı ile bir hafta geçirdik yani bide çocukla 1 saat oyun alanında kaymak zıplamak 2 saat kardiyo dan daha fazla yoruyor.
Ha ne oldu göbek çıktı gene :)
2 hafta hasta yatma ve dukan depresyonun böyle attım yani
Yarın da böyle geçecek cuma günü başlamak üzere yeni sloganım 'diyet spor yap kendini sev'
Ooo maşallah tosunuma ya Allah nazarlardan saklasin.
Ev ısıda biran önce hallolur inşallah ya çok yorucu oluyor
Teşekkür ettim kaptanım bende tatlısı değil işte kek ve hamurisiciyim yapmayı çok severim pasalarimi da özlemiş bi sabah oğlum gözleme yapsanaaaa dedi aynı gün eşim de aradı çok canım cekti gözleme yaparmisin dedi diyet için aldigim ıspanakla rim gözleme ye nasip oldu . Makarna da çok heves ediyordum herseyini kendim yapmak için hatta emekli olunca makarnasi bile açabilirim:) baştan baslicam kesinlikle ama kendimi güçsüz bırakmadan daha güzel bir planla:)
Tatil nasıl gidiyor buarada
Aynen canım ya. Kuru incir den kayısı dan ne güzel tarifler yapıyorlar sağlıklı. O tarz atıştırmalıklarla hallederiz bence.Aynen kuzum kendime fit diyete uygun şeyler yapıp yanımda onlar götürcem ev halkında sağlıklı bişey varsa ondan da alırım az ama kaçamaklar gerçekten cok cok geri götürüyo emeklerimizi. Onlar yerken bizimde ağzımız boş durmasın en azından.. gelenlere de daha sağlıklı şeyler yapıp ikram edicem başla çaresi yok bide iradeyi konuşturcaz burda onemlo olan bu :) kızlar lütfen birbirimize destek olalım çok istiyorum bu yaz farklı bi yaz olsun hepimiz için
Aynen canım beğenip geçmekle olmuyo. Herkes ufak bi yorum katsa şenleniriz gerçekten. Motivasyon tavan olurYa açıkçası öyle oluyor bende bir şey yazınca şimdi baya yorum yapılmıştır diyorum dönüp bakinca öyle olmadığını görünce bozuluyorum açıkçası sonra da benim de kimseye yazasim gelmiyor.. halbuki herkes herkesin yazdığına yorum yaparsa illa ki sohbet havasi oluyor bak şu an ben sana yorum yaptim sen bana yaptin böyle uzuyor yani
Ev konusunda hayırlısı olsun canım yine güzel bi fırsat çıkar belki daha sonra. Spor konusunu hallederiz artık bi şekilde ördeğim le konuşup. Sen merak etmeKızlar, çok okuyamadım yolculuk hazirligindayiz. Şimdi babası bebeği uyuturken ben odaya kapandım tel.i elime alabildim. Ev işi sanırım olmayacak, ameliyat iyi geçsin haftaya pazar dönüyoruz. Indan sonra aranizdayim yine. Ben yokken birileri sporları tutabilirse ne ala, tutamazsa dönüşte ben devam ederim. Hepinizi öpüyorum önce kendinize sonra birbirinize karşı sorumluluk hissederseniz daha kolay olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?