Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah: 1 yumurtadan omlet, 35g somon, 40 gr beyz peynir
ogle: 1.5 tabak barbunya yemegi, 200g yogurt
ara: 1 tatli kasigi fistik ezmesi (tuzlu)
aksam: 1 tabak nohutlu ispanak yemegi, 1 dilim ekmek

Su: 2 litre (devam edicem)
Spor:11133 adim tempolu yuruyus

Oglen onceki gunden kalan barbunya yemegini bitireyim diye hepsini isittim, bir tabaktan fazla kalmis, ondan fazla yedim ;(

Ekmek gerçekten cok cok azalttim ama oruçlu olduğum icin yiyordum normalde sadece iki dilim kahvaltida yiyordum. Bundan sonra daha dikkat edecegim. Ekmegimi kendim yapiyorum normal undan

Ekmek gerçekten cok cok azalttim ama oruçlu olduğum icin yiyordum normalde sadece iki dilim kahvaltida yiyordum. Bundan sonra daha dikkat edecegim. Ekmegimi kendim yapiyorum normal undan
Aaa ne guzel, kendin yapiyorsan, kepekli un ya da tam bugday unu da kullanabilirsin aslinda.

Evet sizde yapabilirsiniz tavada cok kolay. Degirmenden un aliyor bizimkiler bugday unu diye biliyorum
Ben firinda yaptim birkac kez, mayali hamurdan kek gibi kabariyor. birkac kez de sodayla yaptim. Genelde kepekli/tambugday kullaniyorum bazen cok az beyaz un koyuyorum yumusatmak icin. ama herhalde 3 aydir (diyete basladigimdan beri) yapmadim.

Bende genelde uykumu alamamissam yada gergin bir gün gecirdiysemm oluyorr.. öyle bir durum olabilir mi..

Akşam nohutun yanına ekmek olmasaymis olurmuş.. suyu arttırmana sevindim..

Ben firinda yaptim birkac kez, mayali hamurdan kek gibi kabariyor. birkac kez de sodayla yaptim. Genelde kepekli/tambugday kullaniyorum bazen cok az beyaz un koyuyorum yumusatmak icin. ama herhalde 3 aydir (diyete basladigimdan beri) yapmadim.
Him ben ince yapiyorum cok hafif açıyorum merdaneyle tavama gore kısık ateste pisiriyorum iki tarafini guzel oluyor:)

Selamlar, bugun menum
13.00 bir buçuk yumurta, yarım küçükboy avakado, peynir,3 zeytin, biraz yeşillik ,1 dilin ekmek

Ara: 5 çubuk kraker

20:00 bol sebzeli tavuklu spaghetti , ayran

Ara: cay ilerleyen saatlerde 1 kahve de olabilir.
Spor: yarim saat yuruyus.
Su yine cok az. Firsat olmadi disardaydim ayvacicegi

Keto benzeri yapıyorsun canım yalancı Keto gribi var o başlamış sende sadece vücudun tepki gösteriyor hasta degilsin ise yaradığını kaniti:)

Canım çocuğa göre değişiyor erkekler bu konuda daha geç hazır oluyor benim paşam 3 yaşında hazırdı dolu marka küçük klozet aldım bide sesli tuvalet kitabı birde suyla oynamasına izin verdim wc eğlenceli gelsin diye yazki durumuna göre degerlendiririz

galiba pazartesinin verdiği yorgunluktan oldu saat 22,30 da uyudum daha iyiyim şimdi canım

günaydın hanımlar dünkü olayı yorgunluğa bağlıyorum pazar geç yatıp pazartesi erken uyanıp işe gidip gelmek yordu beni saat 22.30 uyudum. şimdi iyiyim
ama ketojenik diyette saat uygulamasını sevdim birebir saate uymuyorum ama akşamları yemekten sonra meyve yerdim çayın yanında atıştırırdım bunlar yapmıyorum artık
benim en büyük eksikliğim spor bugünden itibaren yürüyüşe başlıyorum vakit kalırsa evde ders çalışırım işyerinde çalışıyorum zaten
bugün tartıda artı çıktım kabızlık var 1-2 gündür çarşamba ve perşembeye bir şeyler planlıyorum. (anlatınca hevesim kaçıyorum cuma günü eksi çıktığında anlatırım)
öpüyorum sizi ben işe döneyim

benim üç doldu sen daha bekleyebilirsin

dünki menüne göre çok toplu bir menü tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…