- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.461
Ekmek gerçekten cok cok azalttim ama oruçlu olduğum icin yiyordum normalde sadece iki dilim kahvaltida yiyordum. Bundan sonra daha dikkat edecegim. Ekmegimi kendim yapiyorum normal undanArkadaslar, hani butun takim gaza gelmisti sonuncu olduk diye, bu menuler ne boyle allaaasen???
Biliyorum demissin ama gene de yazalim: Komsuda kuru fasulye ve havuc salatasi gibi diyete uygun secenekler varmis, digerlerini almasa miydin? Hadi aldin, bari aksamina borek sufle filan yemese miydin??
Ne guzel menu diyecektim, derken dondurma??
Guzel plan, uygulamasini bekliyoruz.
Harika, seni tekrar aramizda gormek isteriz en kisa zamanda.
Yemekleri az yiyip, paso ekmek vb karbonhidrat yemenin mantigi nedir, sabah kavurma etinden 1 parca degil, daha fazla ye, ekmek yeme. Visne suyu eminim sekerlidir, hep seni aciktiracak seyler yiyorsun, sonra doymadim diyorsun. Ekmegi azaltmalisin. Bu arada belirtmedigine gore, ekmekler de beyaz ekmek degil mi?
Oy oy oy, bu da hic olmamis...
Menun gayet guzel, yemekten sonra agirlik cokmesi genelde ya fazla yemekten ya da sekeri ani yukselten seyler yemekten olur (hipoglisemi de yapabilir ama sanirim oyle bir rahatsizligin yok). Sabahla aksam arasinda istersen ogle yemegi koy, ama aksam yemeginden once 2 ara yaptigina gore acliktan filan olmamistir o yorgunluk. Yediklerinden baska bir sebeple olmasin, havalar, kirginlik, sougk alginligi vb?
Begendim, tebrik ederim.
Aaa ne guzel, kendin yapiyorsan, kepekli un ya da tam bugday unu da kullanabilirsin aslinda.Ekmek gerçekten cok cok azalttim ama oruçlu olduğum icin yiyordum normalde sadece iki dilim kahvaltida yiyordum. Bundan sonra daha dikkat edecegim. Ekmegimi kendim yapiyorum normal undan
Evet sizde yapabilirsiniz tavada cok kolay. Degirmenden un aliyor bizimkiler bugday unu diye biliyorumAaa ne guzel, kendin yapiyorsan, kepekli un ya da tam bugday unu da kullanabilirsin aslinda.
Ben firinda yaptim birkac kez, mayali hamurdan kek gibi kabariyor. birkac kez de sodayla yaptim. Genelde kepekli/tambugday kullaniyorum bazen cok az beyaz un koyuyorum yumusatmak icin. ama herhalde 3 aydir (diyete basladigimdan beri) yapmadim.Evet sizde yapabilirsiniz tavada cok kolay. Degirmenden un aliyor bizimkiler bugday unu diye biliyorum
Bende genelde uykumu alamamissam yada gergin bir gün gecirdiysemm oluyorr.. öyle bir durum olabilir mi..Kızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi
Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum
Akşam nohutun yanına ekmek olmasaymis olurmuş.. suyu arttırmana sevindim..sabah: 1 yumurtadan omlet, 35g somon, 40 gr beyz peynir
ogle: 1.5 tabak barbunya yemegi, 200g yogurt
ara: 1 tatli kasigi fistik ezmesi (tuzlu)
aksam: 1 tabak nohutlu ispanak yemegi, 1 dilim ekmek
Su: 2 litre (devam edicem)
Spor:11133 adim tempolu yuruyus
Oglen onceki gunden kalan barbunya yemegini bitireyim diye hepsini isittim, bir tabaktan fazla kalmis, ondan fazla yedim ;(
Him ben ince yapiyorum cok hafif açıyorum merdaneyle tavama gore kısık ateste pisiriyorum iki tarafini guzel oluyor:)Ben firinda yaptim birkac kez, mayali hamurdan kek gibi kabariyor. birkac kez de sodayla yaptim. Genelde kepekli/tambugday kullaniyorum bazen cok az beyaz un koyuyorum yumusatmak icin. ama herhalde 3 aydir (diyete basladigimdan beri) yapmadim.
Keto benzeri yapıyorsun canım yalancı Keto gribi var o başlamış sende sadece vücudun tepki gösteriyor hasta degilsin ise yaradığını kaniti:)Kızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi
Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum
Canım çocuğa göre değişiyor erkekler bu konuda daha geç hazır oluyor benim paşam 3 yaşında hazırdı dolu marka küçük klozet aldım bide sesli tuvalet kitabı birde suyla oynamasına izin verdim wc eğlenceli gelsin diye yazki durumuna göre degerlendiririzAhaha yerim onu ya
Yaa bu yaz ben de bi girişsem mi diyorum ama erken mi bilemedim.. 2 yaşını doldurmuş olacak, normal sanki di mi..
Karbonhidratı çok da azaltmayın diyorlar, sağlıklı şeylerden almak lazım
Sende de var aslında hurma falan yemişsin. Şu intermittent fasting olayına devam ediyorsan ondandır belki de. Çok yorucu olabilir diye okumuştum
galiba pazartesinin verdiği yorgunluktan oldu saat 22,30 da uyudum daha iyiyim şimdi canımAhaha yerim onu ya
Yaa bu yaz ben de bi girişsem mi diyorum ama erken mi bilemedim.. 2 yaşını doldurmuş olacak, normal sanki di mi..
Sende de var aslında hurma falan yemişsin. Şu intermittent fasting olayına devam ediyorsan ondandır belki de. Çok yorucu olabilir diye okumuştum
benim üç doldu sen daha bekleyebilirsinAhaha yerim onu ya
dünki menüne göre çok toplu bir menü tebrik ederimHayırlı aksamlar kizlar:)
Sahur: 1 yumurta domates salatalik peynir zeytin 2 dilim ekmek cay
Iftar: 4 adet haşlanmış icli kofte salata birazda sebze yemegi 1 bardak ayran
Ara: sutlu turk kahvesi bir avuc fındık
Spor: yok su az ictim ne kadar bilmiyorummorordek parkbyull ayvacicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?