- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.481
benim için gayet güzel bir menü sibo diyeti gibi olmuş biraz..Sabah
Kabak omlet
Ara da
Kahve
Az cekirdek
1minik muz
Kabuklu fındık
Akşam
1 kase yoğurt
Kabuklu fındık
Spor 1 saat zumba ( 60×3 =180)
15 dk yürüyüş ( 15×1=15)
15 dk eliptik (15×3=45)
Toplamda( 240)ayvacicegi
Su 2 litremorordek parkbyull
bir an için bir tabak tavuklu pirinç pilavı diye okudum tüm gün bunun için mi yaktın kendini diyecektim bir yemek kaşığı kurban olsun canımmorordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Kahve
Sabah:2 yumurtadan omlet
5 zeytin
Peynir
Yarım salatalık
Yarım avakado
Ara kahve
2 kare bitter
Aksam kuru fasulye
1 yk tavuklu pirinç pilavi (gün boyu ekmek hiç yemedim pilav yemek icin)
1 dilim antrikot
Bol salata
Su 2.2lt
Ve bu aksam sporumu da yaptim 20 dakika leslie 15 dakika platesmorordek
Benim oglus da henüz hazır değil ama yaza halletsem baya iyi olur diye düşünüyorum ama hayaller hayatlar tabiCanım çocuğa göre değişiyor erkekler bu konuda daha geç hazır oluyor benim paşam 3 yaşında hazırdı dolu marka küçük klozet aldım bide sesli tuvalet kitabı birde suyla oynamasına izin verdim wc eğlenceli gelsin diye yazki durumuna göre degerlendiririz
Ya ne bileyim öğrense mi artık diyorum ama hazır olmadığını hissedersem girişmem zaten. Benimki öyle bi düşünce işte :)benim üç doldu sen daha bekleyebilirsin
canım protein göremedim ben sanki ondan olabilir miKızlar bugünkü menümü yazayım sonra size sormam gereken bir şey var
Sabah 1 yumurta 4 domates 5 zeytin 1 dilim peynir çay
Arada 5 badem 1/2 avuç yer fıstığı 2 hurma
16 gibi arkadaş 9 adet fındık verdi
Akşam 19.30 da bir tabak ıspanak yemeği yoğurt salata
Kızlar akşam yemeginden sonra ağırlık çöküyor bana az mi yiyorum, yediğim bir şey mi yaramıyor anlamıyorum eşim kollarıma boynuma omzuma masaj yaptı kendime geldim acaba yoruluyor muyum bugün az bir isim vardı geri kalan zamanda hep ders çalıştım eve gelirken de 1 saat yol suruyor, acaba karbonhidrat eksikliği mi
Yorumlarınızı bekliyorum
bu keto diyeti nedirKeto benzeri yapıyorsun canım yalancı Keto gribi var o başlamış sende sadece vücudun tepki gösteriyor hasta degilsin ise yaradığını kaniti:)
Canım çocuğa göre değişiyor erkekler bu konuda daha geç hazır oluyor benim paşam 3 yaşında hazırdı dolu marka küçük klozet aldım bide sesli tuvalet kitabı birde suyla oynamasına izin verdim wc eğlenceli gelsin diye yazki durumuna göre degerlendiririz
Kardelen izne ayrılmak istediğini belirtti, eski üye oldugu icin de izin hakkı var. Cuma onu izne ayıracağız maalesef :/Günaydın,
Ya ben gece boğaz ağrısından hastayım diye inliyorum sabah olunca hicbir şey kalmıyor anlamadım bu işi.
kardelelen321 yoksun ne zamandır, menü de paylasmadin herşey yolunda mı? Senin şu anda izin hakkın var mı acaba?
sabah kahvaltısında iki dilim ekmeğin var öğlen yemeğinde o minik dediğin tostta en aşağı iki dilim ekmekten ettimi sana 4 dilim akşam yemeğinde tarhana çorbası ham maddesi bol karbonhidrat bilmeden bir günü ful karbonhidratla geçirmişsin yavruceylan artı artı akşam arasında fıstık ...sorun çok yemek az yemekte değil sorun yanlış beslenme deEki Görüntüle 2239455 günaydınlar olsun
morordek parkbyull ayvacicegi
Bugünlerde açlık hissediyorum anlamadım
çok geçmiş olsun canım 2019 çok hayırlı gelemedi bizeGünaydın,
Ya ben gece boğaz ağrısından hastayım diye inliyorum sabah olunca hicbir şey kalmıyor anlamadım bu işi.
kardelelen321 yoksun ne zamandır, menü de paylasmadin herşey yolunda mı? Senin şu anda izin hakkın var mı acaba?
Öğleni tostla geçirmesen, akşam da daha protein agırlıklı olsa bence açlık hissetmezsin. Menünde protein var ama eger açlık hissediyorsan bunun sebebi karbonhidratın daha fazla olmasıdır. Çorba, piyaz vs bunlar çok doyurucu olmaz ki..Eki Görüntüle 2239455 günaydınlar olsun
morordek parkbyull ayvacicegi
Bugünlerde açlık hissediyorum anlamadım
Sağol canim:) unutmuşum 1 de limonlu yeşil çay icmis tim sonunda:)bir an için bir tabak tavuklu pirinç pilavı diye okudum tüm gün bunun için mi yaktın kendini diyecektim bir yemek kaşığı kurban olsun canımgayet güzel bir menü
Ben geçen mayısta başlamıştım haziran sonunda hoop bel gitti mi 2 ay yattım cocugumun wc ara vermek zorunda kaldım sonbaharda hallettim oyüzden aynen hayaller hayatlar:)ayvacicegi ni unutmussun görsün diye etiketliyorum
Benim oglus da henüz hazır değil ama yaza halletsem baya iyi olur diye düşünüyorum ama hayaller hayatlar tabi
Ya ne bileyim öğrense mi artık diyorum ama hazır olmadığını hissedersem girişmem zaten. Benimki öyle bi düşünce işte :)
Araştırmak istersen izinde varsa bi site adı veririm canim:)günaydınlarrr
canım protein göremedim ben sanki ondan olabilir mi
bu keto diyeti nedir
Çok geçmiş olsun canım yaGünaydın,
Geçen mayısta kaç aylıktı yani oğluşun? Ordan bi hesap yapayım kendimce :)Ben geçen mayısta başlamıştım haziran sonunda hoop bel gitti mi 2 ay yattım cocugumun wc ara vermek zorunda kaldım sonbaharda hallettim oyüzden aynen hayaller hayatlar:)
Sibo da mi var :)) ilk defa duydum.. Ya kabak yumurta inanilmaz tok tutuyo benii.. bundan sonra favorim ooo hiç açlık hissetmiyorum.. akşam bile yiyesim gelmiyor ama sütüm azalır mi diye korkuyorum..benim için gayet güzel bir menü sibo diyeti gibi olmuş biraz..
Geçmiş olsun gece uyumadan biraz bitki çayları içsen belki yumusatir birazGünaydın,
Eski diyetisyenim 5 d ekmek vermişti ona göre gidiyorum bende sabah azaltamam ama öğlen bir dilim yesem neyle yicem ağır yemek sevmiyorum ben öğlenleri uğraşmamda salata falan.piyaz maş fasulyesinden yaptım ilk defa çok ta güzel oldu tavsiye ederim doydum yani sadece gaz yaptı epeyce akşam içeceklerini de boş içemiyoruz ailece ve sıksık kahve misafirim oluyo akşamları herseferinde dekuruyemiş meyve ikram edememki herşey ateş pahasısabah kahvaltısında iki dilim ekmeğin var öğlen yemeğinde o minik dediğin tostta en aşağı iki dilim ekmekten ettimi sana 4 dilim akşam yemeğinde tarhana çorbası ham maddesi bol karbonhidrat bilmeden bir günü ful karbonhidratla geçirmişsin yavruceylan artı artı akşam arasında fıstık ...sorun çok yemek az yemekte değil sorun yanlış beslenme de
Sebzelerimi alıcam inşallah çıkınca kabak benimde favorim oldu süt için bol su badem ve rezene şiddetle tavsiye ederim ben öyle yapıyodum en azından bide kaç aylık bilmiyorum ama çok ama çok sık emzirirsen sütün o kadar sık gelirSibo da mi var :)) ilk defa duydum.. Ya kabak yumurta inanilmaz tok tutuyo benii.. bundan sonra favorim ooo hiç açlık hissetmiyorum.. akşam bile yiyesim gelmiyor ama sütüm azalır mi diye korkuyorum..
GargaraGünaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?