Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim için gayet güzel bir menü sibo diyeti gibi olmuş biraz..

bir an için bir tabak tavuklu pirinç pilavı diye okudum tüm gün bunun için mi yaktın kendini diyecektim bir yemek kaşığı kurban olsun canım gayet güzel bir menü

merhabalar bende girişeyim menüye

morordek

sabah:2 haşlanmış yumurta
1 avuç dereotu
1/2 havuç
zeytin
2 dilim etimek
şekersiz çay

öğlen:yarmalı sarma bir minik kase arkadaşlarıma da ikram ettim..

akşam:sarımsaklı sirkeli kemik suyu
bir kaç yarmalı sarma
su:3 litreyi geçkin
spor:dün için yok

güncel kilom :67,3

Ve bu aksam sporumu da yaptim 20 dakika leslie 15 dakika plates morordek
ayvacicegi ni unutmussun görsün diye etiketliyorum
Benim oglus da henüz hazır değil ama yaza halletsem baya iyi olur diye düşünüyorum ama hayaller hayatlar tabi
benim üç doldu sen daha bekleyebilirsin
Ya ne bileyim öğrense mi artık diyorum ama hazır olmadığını hissedersem girişmem zaten. Benimki öyle bi düşünce işte :)

günaydınlarrr
canım protein göremedim ben sanki ondan olabilir mi
bu keto diyeti nedir

Kardelen izne ayrılmak istediğini belirtti, eski üye oldugu icin de izin hakkı var. Cuma onu izne ayıracağız maalesef :/

Eh cumaya az kaldı hanımlar bi istikrar tutturalımda az da olsa verelim bi birinci iki sonuncu olmuyo böyle ortalarda olalım ama yine verelim haydi spora harekette bereket vardır hava soğuk amayürümeyi düşünüyorum varmı gelen:)

Eki Görüntüle 2239455 günaydınlar olsun
morordek parkbyull ayvacicegi
Bugünlerde açlık hissediyorum anlamadım
sabah kahvaltısında iki dilim ekmeğin var öğlen yemeğinde o minik dediğin tostta en aşağı iki dilim ekmekten ettimi sana 4 dilim akşam yemeğinde tarhana çorbası ham maddesi bol karbonhidrat bilmeden bir günü ful karbonhidratla geçirmişsin yavruceylan artı artı akşam arasında fıstık ...sorun çok yemek az yemekte değil sorun yanlış beslenme de

çok geçmiş olsun canım 2019 çok hayırlı gelemedi bize

bir an için bir tabak tavuklu pirinç pilavı diye okudum tüm gün bunun için mi yaktın kendini diyecektim bir yemek kaşığı kurban olsun canım gayet güzel bir menü
Sağol canim:) unutmuşum 1 de limonlu yeşil çay icmis tim sonunda:)

Ben geçen mayısta başlamıştım haziran sonunda hoop bel gitti mi 2 ay yattım cocugumun wc ara vermek zorunda kaldım sonbaharda hallettim oyüzden aynen hayaller hayatlar:)

günaydınlarrr

canım protein göremedim ben sanki ondan olabilir mi

bu keto diyeti nedir
Araştırmak istersen izinde varsa bi site adı veririm canim:)

Çok geçmiş olsun canım ya

Ben geçen mayısta başlamıştım haziran sonunda hoop bel gitti mi 2 ay yattım cocugumun wc ara vermek zorunda kaldım sonbaharda hallettim oyüzden aynen hayaller hayatlar:)
Geçen mayısta kaç aylıktı yani oğluşun? Ordan bi hesap yapayım kendimce :)
Bel sorunun olmasa halleder miydiniz?

benim için gayet güzel bir menü sibo diyeti gibi olmuş biraz..
Sibo da mi var :)) ilk defa duydum.. Ya kabak yumurta inanilmaz tok tutuyo benii.. bundan sonra favorim ooo hiç açlık hissetmiyorum.. akşam bile yiyesim gelmiyor ama sütüm azalır mi diye korkuyorum..

Geçmiş olsun gece uyumadan biraz bitki çayları içsen belki yumusatir biraz

Eski diyetisyenim 5 d ekmek vermişti ona göre gidiyorum bende sabah azaltamam ama öğlen bir dilim yesem neyle yicem ağır yemek sevmiyorum ben öğlenleri uğraşmamda salata falan.piyaz maş fasulyesinden yaptım ilk defa çok ta güzel oldu tavsiye ederim doydum yani sadece gaz yaptı epeyce akşam içeceklerini de boş içemiyoruz ailece ve sıksık kahve misafirim oluyo akşamları herseferinde dekuruyemiş meyve ikram edememki herşey ateş pahası teşekkür ederim yorumlarımıza başka alternatifleriniz de varsa dinliyorum

Sibo da mi var :)) ilk defa duydum.. Ya kabak yumurta inanilmaz tok tutuyo benii.. bundan sonra favorim ooo hiç açlık hissetmiyorum.. akşam bile yiyesim gelmiyor ama sütüm azalır mi diye korkuyorum..
Sebzelerimi alıcam inşallah çıkınca kabak benimde favorim oldu süt için bol su badem ve rezene şiddetle tavsiye ederim ben öyle yapıyodum en azından bide kaç aylık bilmiyorum ama çok ama çok sık emzirirsen sütün o kadar sık gelir

Gargara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…