- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.681
Ayy cook mutlu oldum canimBitti sayılır canım %90 toplandı galiba temizliği c.tesi değil yarın yapicam:) valla bi gaza getirdin bütün planlarım zamanından önce biticek:)
benim boy 150 o yüzden 48 kilo fena olmaz diye düşündüm :) daha aşağı inerse ne ala ama dediğin gibi spor yapınca kas oluyor vs, senin boy kilo kaç? 45 baya zor bi hedef hadi hayırlısı emziriyor olmak avantaj diye biliyorum umarım sende de öyledir :) benim de yaş 27 kilo 50.7 yarın Cuma bi daha tartılırım spora da yarın start vereyim diyorum senin var mı bi spor programınIlk hedef 48di ama sanirim 45 olarak revize edicem. Spor vb yapamadigim icin boyle, yagdan verebildigim kadar vereyim istiyorum. Spora basladiktan sonra biraz kas yaparsam belki 1-2 kilo ustune cikarim diye. Yani rekabet/paylasim birarada olabilir, benzer durumdaki biriyle paylasim daha da motive ediyor. Benim yas 33, neredeyse 7 aylik bebegim var emziriyorum.
Çok sağol canim yarın biterse varya ödül vericem kendime full bakim yapicam:)Ayy cook mutlu oldum canimneye niyet neye kismet harikasin canım yarin birsey cikmazsa mutlaka bitirmelisin
benim boy 150 o yüzden 48 kilo fena olmaz diye düşündüm :) daha aşağı inerse ne ala ama dediğin gibi spor yapınca kas oluyor vs, senin boy kilo kaç? 45 baya zor bi hedef hadi hayırlısı emziriyor olmak avantaj diye biliyorum umarım sende de öyledir :) benim de yaş 27 kilo 50.7 yarın Cuma bi daha tartılırım spora da yarın start vereyim diyorum senin var mı bi spor programın
Ödül deyince eyvah dedim ama neyseki bakımmışÇok sağol canim yarın biterse varya ödül vericem kendime full bakim yapicam:)
Selam kizlar benide araniza alirmisiniz zaten diyetteyim ama arkadas olsa daha kolay ulasirim hedefime
Oy oy tarti oncesi aksam pizza oldu mu :) yoksa bu karnibaharli pizzzdan misabah: 1 bardak sütlü kahve+4 küçük galeta+3 hurma
ara: 1 ayva+çay
öğle: 3 köfte,2 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt
akşam: 1 dilim evde yapılmış pizza, 4-5 kaşık bamya, 3-4 kaşık yoğurt
30 dakika leslie, 2 litre suayvacicegi
Bende şimdi onu yazmak için girdim sen yazmışsın..Aynen şimdi ilk etapta bi memeden kopsun meme olmadan uyumayi öğrensin sonra yatağında da uyur.. seviyor zaten yatağını.. bakalim bugün başarılı geçti şimdi uyudu ama içim gidiyor sürekli yakama yapıştı durdu aşkım benim yaaa hiç kiyamiyorum.. sana şunu da soracaktım şimdi ayağımda uyudu ya yatağına koyarken bi emse öyle mi koysam yoksa emmeden mi koyayim..Uyanınca: 1 tatlı kaşığı mesir macunu, bitki çayı
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, kapya biber, 1 avuç maydanoz, 1 yk çökelek
Öğle: 3 köfte (85gr), 1 elma
Akşam: 1 köfte (30gr), salata
Su:2 litre
Spor: 6752 adım tempolu yürüyüş
A Asmii vaktim olunca yazicam sana ama ilk basta memeyi unutturmak icin baska nsil uyutabiliyorsan oyle uyutabilirsin ama asil hedef yataginda kendi kendine uyumayi ogretmek.
Neyse bugünlük emmeden koydum yatağına sonucu cok merak ediyorum 1 haftaya kadar alışır bence buna.. 1 haftadan sonra da artik yatağına koyarim şu emmeyle uyku bagdastirmasini bi unutsun önce .Uyanınca: 1 tatlı kaşığı mesir macunu, bitki çayı
Sabah: 2 haşlanmış yumurta, kapya biber, 1 avuç maydanoz, 1 yk çökelek
Öğle: 3 köfte (85gr), 1 elma
Akşam: 1 köfte (30gr), salata
Su:2 litre
Spor: 6752 adım tempolu yürüyüş
A Asmii vaktim olunca yazicam sana ama ilk basta memeyi unutturmak icin baska nsil uyutabiliyorsan oyle uyutabilirsin ama asil hedef yataginda kendi kendine uyumayi ogretmek.
Bence yaparsin canim. Bana en zor is toparlama gerisi kolayÇok sağol canim yarın biterse varya ödül vericem kendime full bakim yapicam:)
Sana bir şey soyliyim mi bence senin sürekli kendini yorgun hissetme sebebin işte bu durum.. emin ol o daginiklik beynini yoruyor oda vucut yorgunluğu yapiyor.. Bi dikkat et işini erkenden bitirdiğin gün nasil iyi hissedeceksin kendiniBence yaparsin canim. Bana en zor is toparlama gerisi kolay
karnıbaharlı demek isterdimOy oy tarti oncesi aksam pizza oldu mu :) yoksa bu karnibaharli pizzzdan mi
Olabilir canim kafam hep dolu zatenSana bir şey soyliyim mi bence senin sürekli kendini yorgun hissetme sebebin işte bu durum.. emin ol o daginiklik beynini yoruyor oda vucut yorgunluğu yapiyor.. Bi dikkat et işini erkenden bitirdiğin gün nasil iyi hissedeceksin kendini
Yine kendi uyumadı ama memeyle olduğu kadar sık uyanmaz bence. Acele etme seninki biraz daha büyük biraz daha zaman alabilir ama Çocuğu iyi taniyorsun, meme olmadan kucağında filan sakinleştirip uykuya yaklaştığında uyut, 1-2 hafta bunu sürdürürsen sonra yavaştan yatağı denersin ama çocuk hazır olmadan koyup ağlatma. Gebel olarak çocuğun tepkilerini okuyup onu sakinleştirmek onemli. Tekrar söyleyeyim seninki 1 yaşından büyük ya, biraz bakmak lazım belki dikkat etmen gereken farklı birşey vardır.Neyse bugünlük emmeden koydum yatağına sonucu cok merak ediyorum 1 haftaya kadar alışır bence buna.. 1 haftadan sonra da artik yatağına koyarim şu emmeyle uyku bagdastirmasini bi unutsun önce .
Dedigin kitapta ki 1 yaş üstü kısmının fotosunu çeksen be okurum tabi vaktin ne zaman olursa.. kucakta sakinlesmez pek sevmiyor kucağı yatağını seviyor koyduğumda kendi kendine uyumaya da çalışıyor ama mesela 1 dk moda girip sonra ayaklaniyor u şekilde bir kaç tur oluyor en sonunda ağlıyor al beni diyor o yüzden umutluyum şu meme olayını bitirse uyur insallah.. Bunu yazarken şu an kivraniyor hemen hemen 1 saat olacak uyuyali ama içimden bir ses güzel uyuyacak diyorr valla Allah razı olsun yaa destegin için cok sağol..Yine kendi uyumadı ama memeyle olduğu kadar sık uyanmaz bence. Acele etme seninki biraz daha büyük biraz daha zaman alabilir ama Çocuğu iyi taniyorsun, meme olmadan kucağında filan sakinleştirip uykuya yaklaştığında uyut, 1-2 hafta bunu sürdürürsen sonra yavaştan yatağı denersin ama çocuk hazır olmadan koyup ağlatma. Gebel olarak çocuğun tepkilerini okuyup onu sakinleştirmek onemli. Tekrar söyleyeyim seninki 1 yaşından büyük ya, biraz bakmak lazım belki dikkat etmen gereken farklı birşey vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?