- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.701
Sarmalar bulgurlu muydu bari?Menü bildirimi
Sabah; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,1 hurma, çay
Ara: 5-6 sarma (bu olmamali biliyorum :)
Aksam: 3-4 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kasik bamya, 4 kofte, salata
30 dakika yuruyus (cezam vardi) 2 litre suayvacicegi
Çok az cıss'a çok az ceza 20 puancık olsun bari :)Sabah
Kabak omlet
Peynir
Aralarda
Kahve
Bir kase yeşil mercimekli yogurt minik bir muz
Çok az bi cıss yedim
Arkadaşa gitmiştik orda da çiğ köfte yedim akşam da yemek yemedim..
Su az di bugün 2 anca olmustur
Spor yarim saat tempolu yürüyüşmorordek ayvacicegi parkbyull
Öğleni baya az gecistirmissin onun dışında kötü değil bence menünHayirli geceler hepinize guzel hatunlaroncelikle bugun cok kötüyüm cok fena hasta olmusum ondan mi bilmiyorum bas agrim da var. Neyse menume geleyim hatalarimi yazin bugun iyi degil gibi bilemiyorum.
Sabah: karışık tost 2 kaşık yogurt cay
Ogle: sadece 2 kasik sehriye corbasi 2 kasik yogurt
Aksam: buyuk kase az etli patlicanli taze fasulye 2 3 yaprak marul
Ara: cay bardagi kahve ucu bir arada az fındık yarım elma
Su: 2.5 litre su
Spor:20 dakika leslie 20 dakika platesparkbyull morordek ayvacicegi
Benim iki önerim olacak müsaadenleBide sizinle birsey paylasmak istiyorum benim erteleme huyum var gibi. Mesela bazen birsey yapmam lazim acil lazim degilse gunlerce erteleyebiliyorum. Mesela bazen bulasigim kaliyor sabaha yada bazen evi gec topluyorum yada camasir makinesi dolu o gun yorgunsam yada canim istemiyorsa birsey olmaz diyorum yarin calistirayim. Yada evim kirlendi kendimi yorgun hissediyorum yarin yapayim birsey olmaz diyorum. Iki cocugum var bazen evim cok dagiliyor bunun etkisi varmi bilmiyorum. Herkesin evi surekli temiz toplu tezgahi tertemiz ben boyleyim gibi geliyor bana. Bazen tam tersi surekli yapiyorum. Siz nasilsiniz ne sorunum var sizce? Eviniz surekli toplumu kirli bulasiginiz kalmazmi hic cevaplarsaniz sevinirim
Hoşgeldin :) Nerelerdeydin yahu :) sana yerimiz her zaman var tabii ki.Merhabalaaaaar,
Kızlar nasılsınız? Çeşitli sıkıntılardan dolayı takımı takip edemedim uzun süredir, kilo vermenin peşini bırkmadım ama, kaptanım @toplight vemorordek boşandım o arada :/ eğer sizler için sorun olmazsa burada motive olup kilo vermeye devam etmek istiyorum, düzenli katılım yapmaya çalışıcam, yarışmaya almasanızda olur destek alsam sizlerden yeter bana :)
Müthiş kilo vermişsin tebrik ederim :)Eki Görüntüle 2240211 Eki Görüntüle 2240212 Biraz geçmişe gidip başlangıç kilomu buldum :)
Güncel kilo 50.7 hedefim 48 kiloya düşmek çok sıkı bi diyet yapmıyorum şuan, koruma gibi düşünüyorum bu kalan kiloyu da sporla vermeyi düşünüyorum
72 ile başlamışım hedefim 53dü diye hatırlıyorum izne ayrıldığım haftayı da ekledim nasıl yapalım hedef yenilesek mi bi mezuniyet de ben alsaydım :)
2 bisküvi mi vardı bu menude alıntı yaparken unuttum foto olarak yüklediğin için. 30 puan cezaEki Görüntüle 2240244 hayırlı günler takımımmorordek parkbyull ayvacicegi
Bieaz geç girdim ama markete gittim, yemeğimi yaptım,evimi topladım bikısmınıda temizledim,bulaşıklarımı dizdim yoruldum ama yine de biraz yürümem lazım çocuğu okuldan almadan,yine görüşürüz salmayın kendinizi:)
Hoşgeldin :) bize kendini tanıtır mısın? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun?Selam kizlar benide araniza alirmisiniz zaten diyetteyim ama arkadas olsa daha kolay ulasirim hedefime
Oh neyse ki karnabahar pizzasıymıs geliyordu ceza :)sabah: 1 bardak sütlü kahve+4 küçük galeta+3 hurma
ara: 1 ayva+çay
öğle: 3 köfte,2 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt
akşam: 1 dilim evde yapılmış pizza, 4-5 kaşık bamya, 3-4 kaşık yoğurt
30 dakika leslie, 2 litre suayvacicegi
Kaptanım kizlarim zaten kucuk o yuzden zaten cok dagiliyor bilmiyorum ya bazen bakiyorum isler birikmiş. Yanliz konuyu actigim iyi olmus kendime haksizlik ediyormusum herkes de varmis buSarmalar bulgurlu muydu bari?
Çok az cıss'a çok az ceza 20 puancık olsun bari :)ayvacicegi
Öğleni baya az gecistirmissin onun dışında kötü değil bence menün
Benim iki önerim olacak müsaadenle
1) iki cocuklu evin derli toplu olmasını beklemek (hele de çocuklar küçükse) biraz büyük bir beklenti bence :)
2) sen kendini neden diğer kişilerle kıyaslıyorsun ki :) onlar öyle sen böylesin, herkes farklı herkes böyle olacak diye bir kural yok. Ha dağınıklıktan çok aşırı rahatsızsan onun için önlemler alırsın. Ama Ayşe'nin evi derli toplu benim evim değil diyerek yol alınacağını sanmıyorum :)
Bence önemli olan nasıl mutlu olduğun :) şahsen ben evin dağınıklığını cok kafaya takmayan biriyim. İşimi görecek kadar toplu olması yeterli. Onun dışında erteleme huyu maalesef ki bende de var. Bu sadece ev işlerini değil, çalışma hayatımı da çok etkiliyor
Hoşgeldin :) Nerelerdeydin yahu :) sana yerimiz her zaman var tabii ki.
Müthiş kilo vermişsin tebrik ederim :)
Yarın sabah bildirim yap madem belki mezuniyet alabilirsin. Ben yarın bilgisayara geçince güzelce bi hesap yapayım :)
2 bisküvi mi vardı bu menude alıntı yaparken unuttum foto olarak yüklediğin için. 30 puan cezaayvacicegi
Hoşgeldin :) bize kendini tanıtır mısın? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun?
Oh neyse ki karnabahar pizzasıymıs geliyordu ceza :)
Ayy insaallah ve ne olur kaptanim beni bu hafta listeye al yarin icin belki cok gitmez ama oructan dolayı dikkat edemedim spor yapamadim su icemedim. Ama söz veriyorum guzel eksiler gelecek haftaya guven banaYarın sabaha güzel eksilerle uyanın çıtır hatunlar :)
Umarım ilk 3'e girer notamızı sildiririz
Yürüyüş ve leslie oldukça iyi zamanla pilates eklersin belki kilonda oldukça iyiymiş canım Doğumdan bişey kalmamış maşallahBoy 1.56 kilo en son 52.6ydi yarın gorucem artık. Bebekle yürüyüş Leslie dışında birseye fırsatım olmuyor yazdan sonra yaşı dolunca belki veya eşim bi mucize daha az çalışırsa :) benim yaştan dolayı herhalde yağ oranım ancak duzelir ama 50inin altına bir ineyim bakarım artık.
Ödül deyince eyvah dedim ama neyseki bakımmış
Merhaba hoşgeldiniz, tabiki birlikte daha kolay olur. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinizi yazınca aramıza katılmış olacaksın
Öncelikle yaptığın işi sorumluluk addetmeli yapmayınca o seni rahatsız edicek , illaki yarına iş kalır işin belli günü yokki , bide nankördür temizlik göstermez kendini yinede iyi gelir insana oh mis gibi dersin,bide sen kv ne iş yapıyorsun ondan enerjin kalmıyo ama napçan bigün bizimde birilerine ihtiyacımız olabilir dimi,sen yinede çok yorma kendini önce sağlık ben parça parça yapıyorum haftalık aylık baharlık işlerim var çok yorulunca tansiyonum çıkıyo.Bide sizinle birsey paylasmak istiyorum benim erteleme huyum var gibi. Mesela bazen birsey yapmam lazim acil lazim degilse gunlerce erteleyebiliyorum. Mesela bazen bulasigim kaliyor sabaha yada bazen evi gec topluyorum yada camasir makinesi dolu o gun yorgunsam yada canim istemiyorsa birsey olmaz diyorum yarin calistirayim. Yada evim kirlendi kendimi yorgun hissediyorum yarin yapayim birsey olmaz diyorum. Iki cocugum var bazen evim cok dagiliyor bunun etkisi varmi bilmiyorum. Herkesin evi surekli temiz toplu tezgahi tertemiz ben boyleyim gibi geliyor bana. Bazen tam tersi surekli yapiyorum. Siz nasilsiniz ne sorunum var sizce? Eviniz surekli toplumu kirli bulasiginiz kalmazmi hic cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?