Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü bildirimi
Sabah; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,1 hurma, çay
Ara: 5-6 sarma (bu olmamali biliyorum :)
Aksam: 3-4 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kasik bamya, 4 kofte, salata
30 dakika yuruyus (cezam vardi) 2 litre su ayvacicegi
Sarmalar bulgurlu muydu bari?
Çok az cıss'a çok az ceza 20 puancık olsun bari :) ayvacicegi
Öğleni baya az gecistirmissin onun dışında kötü değil bence menün
Benim iki önerim olacak müsaadenle
1) iki cocuklu evin derli toplu olmasını beklemek (hele de çocuklar küçükse) biraz büyük bir beklenti bence :)
2) sen kendini neden diğer kişilerle kıyaslıyorsun ki :) onlar öyle sen böylesin, herkes farklı herkes böyle olacak diye bir kural yok. Ha dağınıklıktan çok aşırı rahatsızsan onun için önlemler alırsın. Ama Ayşe'nin evi derli toplu benim evim değil diyerek yol alınacağını sanmıyorum :)
Bence önemli olan nasıl mutlu olduğun :) şahsen ben evin dağınıklığını cok kafaya takmayan biriyim. İşimi görecek kadar toplu olması yeterli. Onun dışında erteleme huyu maalesef ki bende de var. Bu sadece ev işlerini değil, çalışma hayatımı da çok etkiliyor
Hoşgeldin :) Nerelerdeydin yahu :) sana yerimiz her zaman var tabii ki.
Müthiş kilo vermişsin tebrik ederim :)
Yarın sabah bildirim yap madem belki mezuniyet alabilirsin. Ben yarın bilgisayara geçince güzelce bi hesap yapayım :)
2 bisküvi mi vardı bu menude alıntı yaparken unuttum foto olarak yüklediğin için. 30 puan ceza ayvacicegi
Selam kizlar benide araniza alirmisiniz zaten diyetteyim ama arkadas olsa daha kolay ulasirim hedefime
Hoşgeldin :) bize kendini tanıtır mısın? Kaç kilosun? Kaç kilo olmak istiyorsun?
Oh neyse ki karnabahar pizzasıymıs geliyordu ceza :)

Kaptanım kizlarim zaten kucuk o yuzden zaten cok dagiliyor bilmiyorum ya bazen bakiyorum isler birikmiş. Yanliz konuyu actigim iyi olmus kendime haksizlik ediyormusum herkes de varmis bu sizde calisiyorsunuz galiba anladigim kadariyla ne is yapiyordunuz

Yarın sabaha güzel eksilerle uyanın çıtır hatunlar :)

Umarım ilk 3'e girer notamızı sildiririz
Ayy insaallah ve ne olur kaptanim beni bu hafta listeye al yarin icin belki cok gitmez ama oructan dolayı dikkat edemedim spor yapamadim su icemedim. Ama söz veriyorum guzel eksiler gelecek haftaya guven bana lutfeennnn

Siteye ne oldu ya? Günlerdir giriş yapmaya çalışıyorum devamlı “yanlış şifre girdiğiniz için geçici olarak hesabınız kapatılmıştır uyarısı veriyordu. Şifreyi yenileyeyim dedim eski mail afresim ile giriş yapmışım. O mail adresinin şifresini bulucam diye çatladım. Sonunda buldum. Bu arada mesaj yazmak ne zorlaşmış. Telefondan giriyorum monil görünüm yok olmuş. Nerde bizim pembiş forumumuz

Siteye ne oldu ya? Günlerdir giriş yapmaya çalışıyorum devamlı “yanlış şifre girdiğiniz için geçici olarak hesabınız kapatılmıştır uyarısı veriyordu. Şifreyi yenileyeyim dedim eski mail afresim ile giriş yapmışım. O mail adresinin şifresini bulucam diye çatladım. Sonunda buldum. Bu arada mesaj yazmak ne zorlaşmış. Telefondan giriyorum monil görünüm yok olmuş. Nerde bizim pembiş forumumuz

Yürüyüş ve leslie oldukça iyi zamanla pilates eklersin belki kilonda oldukça iyiymiş canım Doğumdan bişey kalmamış maşallah Hayırlısıyla istediğimiz kiloya gelelim artıkın

hayırlı cumalar hanımlar
morordek parkbyull ayvacicegi
Dosya okunuyodur inşallah evet forum değişmiş, mobilolmaması çok kötü, kimse yazmadığına göre kullanmakta sıkıntı var demekki
Sabah planlı bakum çalışması yazıyordu umarım eski düzene döner
Gelelim kilo bildirimine bu sabah 81.6 idim yani 400 gr vermişim

morordek ay ne sevindim böyle güzel bi hoşgeldine ben de tartılayım bugün, sporlarımı yazarım buraya :) son 8 aydır yurtsıiındaydım bi ara yazmıştım hatta ama internet sorunları iş güç aktif katılamadım şimdi de annemin yanındayım bikaç aya yine yurtdışına çıkmayı düşünüyorum öyle,boşandım belki haberin yoktur :/ çok şükür keyfim yerinde :) sen nasılsın ne yaptın

Öncelikle yaptığın işi sorumluluk addetmeli yapmayınca o seni rahatsız edicek , illaki yarına iş kalır işin belli günü yokki , bide nankördür temizlik göstermez kendini yinede iyi gelir insana oh mis gibi dersin,bide sen kv ne iş yapıyorsun ondan enerjin kalmıyo ama napçan bigün bizimde birilerine ihtiyacımız olabilir dimi,sen yinede çok yorma kendini önce sağlık ben parça parça yapıyorum haftalık aylık baharlık işlerim var çok yorulunca tansiyonum çıkıyo.
Çocuklarınız küçük onların bu gününün tadını çıkarın sonra biraz daha rahatlıycaksın zaten bide vitaminlerine baktır bence b12 eksilkliği yorgunluk unutkanlık depresyon falan yapıyo mesela
Bende de öyle

morordek
Kilom 66.4
Dün 65.8 di 10 kere tartıldım şaşırdım hep 66.4 gene benim hormonlar dicem Yediklerimi gördün ama bahane gibi de konuşmak istemiyorum bu hafta gerekirse olum orucu tutup telafi etmek için elimden geleni yapicam Üzgünüm gerçekten. Ben hamile kalabilmek için tedavi gördüğümde tam bu vakitler doktorum çok sasirmisti ne yaparsak yapalım polikistik over in önüne gecemiyoruz demişti. Gerçekten çok uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…