Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay anam ne cok sorun oldu yaw, hazir girebilmisken su bildirimi bi yapayim da sonra okur ve de sorunlari yazarim.

umarim forum daha islevli hale gelir, simdiden kosede preview gordum, begendim editor de degisirse, gelisirse iyi olur..

Kilom: 51.9

Eklentiler

• 20190301_123647.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 18

ben sifreyi degistirince girebildim, sonra cikip baska yerden gireyim diyince gene hata verdi. Sanirim bi kere giris yapinca bir sure kapatmasak iyi olacak o nedenle bilgisayardan giris yaptim. Ufaklikla islerimiz var bugun bildirim yaptim, vaktim olunca gene katilirim. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

ay anam ne cok sorun oldu yaw, hazir girebilmisken su bildirimi bi yapayim da sonra okur ve de sorunlari yazarim.

umarim forum daha islevli hale gelir, simdiden kosede preview gordum, begendim editor de degisirse, gelisirse iyi olur..

Kilom: 51.9
Listeye alıyorum tekrardan seni hosgeldin diyelim :)
Hedef kilonu da 45 yapıyorum?
Ben de o sekilde girdim. Sonra cıkıs yapmamısken beni sistemden log out yaptı. Yine giremedim Tekrar sifre degistirecektim ki biraz bekleyip tekrar deneyince oldu.

tamam 45 yapalim, zaten ona yakinsasam mezun olabiliyorum herhalde :)

Hmavidag sen polikistik over varsa daha dikkat etmelisin yediklerine, biliyorsun bunun sonu zamanla insulin direnci ve belki de tip 2 diyabet. Yani diyabeti onleyici sekilde beslensen senin icin cok faydali olur. Bunun bir yolu ketojenik beslenme ama ben onu senin karakterine pek uygun gormuyorum. Bazi seyleri kafada bitirmeden de bu kadar kari diyetler ters teper. Ikinci secenek, diyabet hastalarina verilen sekilde beslenme, ben gebelik sekeri gecirdim oradan biliyorum nasil oldugunu. O zaman her ogun sonrasi sekerimi olctugum icin nelerin ise yarayip, nelerin sekeri yukselttigini cozdum (hamileyken seker yukselmesin diye yaptigim diyetle karin bolgemden yag bile yakmisim)

Sunlara dikkat etmen gerek:

• Hic bir ogunde fazla yemeyeceksin (karatay kahvaltisi filan yalan, karbonhidrat yemesen bile kalorik olarak yogun bir ogun yersen seker yukseliyor) mesela ben haslanmis yumurta, peynir ve sut uclusunden en fazla ikisini yiyordum, yaninda salatalik biber domates yesillik. (3. olursa seker yukseliyor) ama mesela cavdar ekmegi ustune fistik ezmesi yaninda sut kalhvaltida sekeri yukseltmiyor ama farkettiysen miktar cok degil.
  • 3 ogun + 1 / 2 ara ogun. Ogunlerde az yedigin icin 3-4 saatte bir yiyorsun.
  • Seker, beyaz ekmek, beyaz pirinc, makarna vb yok. Meyve kontrollu yenecek (genelde gunde 1 porsiyondan fazla yeme, ben hamileyken hic yemiyordum cunku sekeri yukseltiyordu).

Bir de yanlis anlamazsan nacizane fikrimi soyleyeyim: dukanla basladin hizli kilo verdin sonra yorgunluk filan oldu bi anda ters uca gittin gozlemeler, el acmasi hamurlar vb yeidn o da aniden sisirdi seni odem yapti. Sonra 1 hafta dikkat edince o odem geri gitti ve dogru besleniyorum sandin ama aslinda her gun kacamak yapmaya baslamistin. Bence bu biraz kilo verme seruvenini etkiliyor. Sanirim bir sure kendine zaman ayirip, ne yapmak istiyorsun, bunu nasil yapacaksin, sana ne uyar dusunup kurallarini belirlemelisin (tabi bu kurallar genel olarak kilo vermeni saglayacak yontemler icinden olmali) yani yediklerimde yasak olmasin diyorsan kalori hesabina gir, veya diyabet onleyici yiyip, sekerimi yukseltmeyeyim de vb. Kurallari belirledikten sonra da kendine zaman tani ve yavas yavas o beslenme seklini kafana oturtmaya calis ve uygulamaya calis cunku surekli degisiklikle bedenin de sasirir.

İstemezsen yapmayız sen bilirsin emin olmak icin sordum :)
Hedef kilonu 45'e cekince 47.8 kg ve altında oldugunda mezun olabiliyorsun. 48 kalırsa 50.2 ve altında. Karar senin :) Dilersen hedef kilonu güncellemeden mezun olup burada yine vermeye devam da edebilirsin.

Valla 50.2 cok yakin, ondan sonra salarim ben 45 yapalim, zaten 47.8 kafamdaki ilk hedef 48e cok yakin.

Bende çok üzüldüm az buz bi + da değil hemde. Bende çok kötü bir Dr geçmişi var hipofiz bezine durmuş diyen kanser diyen beyninde ur var diyen hatta sapigina bile denk geldim o yüzden Dr a gitmeye karar vermekle harekete geçmek çok zor bir olay benim için ne yazikki. Kilo azaldikca bıçak hastalık ta hafifler diye ümit ediyorum listeyi çok zor duruma da soktum haftaya telafi edicem şimdi hazırladım bak yürüyüş yapicam.
Kollantai çok teşekkür ederim. Boşanma konusunda tebrik etmem gerekiyor anladigim kadariyla:) ayrıca ye dua et sev i yasamissin resmen:)

pembe rengi isteyen arkadaslar, genelde boyle forumlarda renk secenegi olur bizim yeni sitede de olursa, kendiniz pembeye donusturursunuz. Bakalim olacak mi

Yazdıklarını hepsinin fotoğrafını çektim canım şimdi dışarı çıkıyorum güzelce degerlendiricem yazdıklarını yüzyüze görmeden bile kişi analizlerine hayranım onu soyliyeyim

Hulya'cim hic kendini uzme, hastayim bu olmayacak, hastaligim beni engelliyor gibi de dusunme. Bak ne guzel 3 yasinda oglun var PKOlu olup cocuk sahibi olamayanlar var. Ama sonucta bu iyilestirilebilen bir rahatsizlik sadece yedigine ictigine, sporuna baska insanlardan daha fazla dikkat etmen gerek. Sen su anda calisiyor muydun? Calismiyorsan bu firsati degerlendir, kendinle ilgilen, is guc oldu mu spora filan cok daha zor zaman ayirilicak. Ben o nedenle ise donmeden cozmek istiyorum bu kilo/fitness isini.

Ya tabi ki liste ve kaptanim morordek icin + ufak bir sorun yaratiyor ama zaten liste bunun icin var, sorumluluk hissedelim ve dikkat edelim diye

Aslı canım seni ins tada takip ettim ne çılgınsın kız ama kıskanmadım desem yalan olur valla hele o hindistan maceralarını ben cesaret edemezdim helal sana bu arada incecik oldun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…