Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öncelikle yeni değişikliği hiç sevmedim.(belki yazdıklarımı okurlar geri eski sisteme dönerler)
kaptanım bir isteğim olacak mümkünse beni bu 3 hafta aynı sevilerde tutsak
burdan ayrılmak istemiyorum yediklerimi de dikkat edicem fakat aklımı sınava odaklamak istiyorum.
şuan 100-200 gram hedefler koysak 23 marttan sonra daha sıkı devam edicem söz morordek

Ilahii, cocuk doktora tez yetmiyor bi de HTML tablo isiyle ugrasmak mi istiyorsun
Ahahah ögrenmenin sınırı yok demisler
Tabi ki uhs'cim zaten sen asıl listeye giremiyordun şu anda. Demiştim ya önceden yarışan izinli üyesin diye, o sebeple zaten 64.5 kg altına inmeden alamıyordum. Sen sınavına odaklan, canın ne zaman isterse gelebilirsin :)

Tesekkuler kendimi tanitayim adim melis 20 yasindayim boy 1.60 kilom 62 2 ay oncesine kadar 68 dim ama kendi azmimle 6 kilo verdim cok sukur ama bu aralar birakti birakicam yani o motivem gitti hedefim 55 kilom olmak insallah basarabilirsem

Tesekkuler kendimi tanitayim adim melis 20 yasindayim boy 1.60 kilom 62 2 ay oncesine kadar 68 dim ama kendi azmimle 6 kilo verdim cok sukur ama bu aralar birakti birakicam yani o motivem gitti hedefim 55 kilom olmak insallah basarabilirsem
hoşgeldin melis boylarımız aynı ben 34 yaşındayım şuan 65,8 kiloyum bende 58 olmak istiyorum.
6 kiloyu nasıl verdin peki neler yaptın

İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın? Gerçi şu anda site değişikliği sebebiyle ilk mesaj biraz karman çorman olmuş durumda ama yazı kısımları duruyor en azından :)

Merhabalar :)) ya ben sabahtan beri giremedim bir türlü en sonunda şifremi sifirladim
Öncelikle dünkü menüm
2 yumurta peynir domates 5 zeytin
Öğle çörek otlu yoğurt
Aksam 4 yemek kaşığı ıspanak bir elin ayası kadar kırmızı et yogurt
4 litre su spor yok morordek ayvacicegi

Selamlar ben artık ümidimi kesmiştim siteden. Hesap hatası verip durdu sabahtan beri.
Sabah tartı çok farklı sonuçlar verdi. eski bir tartı da değilki niye öyle yaptı anlamadım.çok kez tartıldım 5 kez 61.400 5 kez de 61.800. 2 defa da 61.700 gösterdi.

Ben yüksek rakamı kabul ediyorum her ihtimale karşı.geçen haftaki killom 62.100
Bugün 61.800

Sadece 300 gram gitmiş. Geçen hafta 1.5 kilo gitmişti 7 günde.
morordek

Selamlar

Iyileştim sanıp öğlen komşumun çılgın projeleri nedeniyle uyuyamayan oğlumu dışarı çıkardım, sonuç her yerim ağrıyor. Ateşim var. Eşim geldi ilaç icip yatıyorum, menüyü yazayım yarına kadar giremem herhalde.

A Asmii aklımdasın merak da ediyorum ama şu an yatmam lazım. Sen lütfen biraz oku internetten filan.

Sabah 11.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya biber, salatalık, 1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine az 1 çay k tereyağ
Ara: 14:30 1 bardak yağsız süt 2 küçük kivi
Ara: 17:00 1 parça bitter 5 gr filandır + ilaç
Akşam: artık bebeği uyuyunca mercimek çorbası içer yatarım

Su: 1 litre
Spor,: 10802 adım tempolu yürüyüş

Slm kizlar ya sitede giremedim bir türlü degismis saskina döndüm bu be böyle
morordek canim kilom sabit veremiyom bu haftada ayni ayni seyleri yaptigim haldee

Merhabalar :)) ya ben sabahtan beri giremedim bir türlü en sonunda şifremi sifirladim
Evet ben de o sekilde girebildim, herkeste var problem maalesef
Artık yavaş vermen normal :)
Slm kizlar ya sitede giremedim bir türlü degismis saskina döndüm bu be böyle
morordek canim kilom sabit veremiyom bu haftada ayni ayni seyleri yaptigim haldee
Hala regl olamadın mı peki?

kafamı ve hayatımı tamamen değiştirdim diyebilirim huzur ve sevgi modunda dolaşıyorum :) Hindistan oldukça kolay bir ülke sadece kafanın biraz değişik kültürlere açık olmadı gerekiyor onun dışında rengarenk cıvıl cıvıl bir ülke, oldukça da ucuz yaşam :)
boşanınca parti verdim 3 gün 3 gece hepimize dua edip sevmek çok çok yeterli aslında, günlük sıkıntılara, gelecek kaygılarına takılıp gidiyoruz, biraz basit yaşadık mı herşey mis :) Dukan da yapmışsın tatlım aman diyim uzak uzak dur onlardan, ben zayıflama deneyimimi yazıcam toptan bugün yarın belki seninde işine yarayacak bişeyler çıkar :)
Aslı canım seni ins tada takip ettim ne çılgınsın kız ama kıskanmadım desem yalan olur valla hele o hindistan maceralarını ben cesaret edemezdim helal sana bu arada incecik oldun kız
ay ne kadar özledim, instada bende takip edeyim seni, meraktayım :) bi bunalım hali gittim aslında, bi anlık hızlı bi kararla, sıfırlandım döndüm :) görüşelim lütfen Ankara'ya gelince bende çok şaşkınım nasıl oldu zayıfladım bu kadar en son 15 yaşında falan 50 kiloydum heralde

morordek canım listeyi bencede aynen senin dediğin gibi yapalım, yanlışlıkla altüst edersem üzülürüm pek bi faydam da olmaz gr gr :) mezun edelim beni olursa ben takım içi listede takılayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…