- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.761
Ilahii, cocuk doktora tez yetmiyor bi de HTML tablo isiyle ugrasmak mi istiyorsunİlk mesajdaki tablolar da cortlamıs ama şu an ilk mesajı editleme yetkim yok düzenleyemiyorum
Önceki de iyiydi aslında insana zorla HTML tagi kullanmayı ögretiyorlardı
Ahahah ögrenmenin sınırı yok demislerIlahii, cocuk doktora tez yetmiyor bi de HTML tablo isiyle ugrasmak mi istiyorsun
Tabi ki uhs'cim zaten sen asıl listeye giremiyordun şu anda. Demiştim ya önceden yarışan izinli üyesin diye, o sebeple zaten 64.5 kg altına inmeden alamıyordum. Sen sınavına odaklan, canın ne zaman isterse gelebilirsin :)öncelikle yeni değişikliği hiç sevmedim.(belki yazdıklarımı okurlar geri eski sisteme dönerler)
kaptanım bir isteğim olacak mümkünse beni bu 3 hafta aynı sevilerde tutsak
burdan ayrılmak istemiyorum yediklerimi de dikkat edicem fakat aklımı sınava odaklamak istiyorum.
şuan 100-200 gram hedefler koysak 23 marttan sonra daha sıkı devam edicem sözmorordek
Çok sukurOlsun canım 800 gr gitmiş gene de
hoşgeldin melis boylarımız aynı ben 34 yaşındayım şuan 65,8 kiloyum bende 58 olmak istiyorum.Tesekkuler kendimi tanitayim adim melis 20 yasindayim boy 1.60 kilom 62 2 ay oncesine kadar 68 dim ama kendi azmimle 6 kilo verdim cok sukur ama bu aralar birakti birakicam yani o motivem gitti hedefim 55 kilom olmak insallah basarabilirsem
Biraz dengesiz ce verdim acikcasi ekmegi tamamen kestim iki ogun beslendim spor pek yapamadm :/hoşgeldin melis boylarımız aynı ben 34 yaşındayım şuan 65,8 kiloyum bende 58 olmak istiyorum.
6 kiloyu nasıl verdin peki neler yaptın
İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın? Gerçi şu anda site değişikliği sebebiyle ilk mesaj biraz karman çorman olmuş durumda ama yazı kısımları duruyor en azından :)Tesekkuler kendimi tanitayim adim melis 20 yasindayim boy 1.60 kilom 62 2 ay oncesine kadar 68 dim ama kendi azmimle 6 kilo verdim cok sukur ama bu aralar birakti birakicam yani o motivem gitti hedefim 55 kilom olmak insallah basarabilirsem
Öncelikle dünkü menümMerhabalar :)) ya ben sabahtan beri giremedim bir türlü en sonunda şifremi sifirladim
Dun okumustum neyseki :) kabul ediyorumİlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazmış mıydın? Gerçi şu anda site değişikliği sebebiyle ilk mesaj biraz karman çorman olmuş durumda ama yazı kısımları duruyor en azından :)
Evet ben de o sekilde girebildim, herkeste var problem maalesefMerhabalar :)) ya ben sabahtan beri giremedim bir türlü en sonunda şifremi sifirladim
Artık yavaş vermen normal :)Selamlar ben artık ümidimi kesmiştim siteden. Hesap hatası verip durdu sabahtan beri.
Sabah tartı çok farklı sonuçlar verdi. eski bir tartı da değilki niye öyle yaptı anlamadım.çok kez tartıldım 5 kez 61.400 5 kez de 61.800. 2 defa da 61.700 gösterdi.
Ben yüksek rakamı kabul ediyorum her ihtimale karşı.geçen haftaki killom 62.100
Bugün 61.800
Sadece 300 gram gitmiş. Geçen hafta 1.5 kilo gitmişti 7 günde.
morordek
Hala regl olamadın mı peki?Slm kizlar ya sitede giremedim bir türlü degismis saskina döndüm bu be böyle
morordek canim kilom sabit veremiyom bu haftada ayni ayni seyleri yaptigim haldee
kafamı ve hayatımı tamamen değiştirdim diyebilirim huzur ve sevgi modunda dolaşıyorum :) Hindistan oldukça kolay bir ülke sadece kafanın biraz değişik kültürlere açık olmadı gerekiyor onun dışında rengarenk cıvıl cıvıl bir ülke, oldukça da ucuz yaşam :)Ay sen baya yeni bir hayata atılmıssın yahu :) Hindistan'da yasamak zor degil mi ya, cok degisik geldi bana şu an :)
Önerim mezuniyetini al, burda takıl ne dersin? :) 50'den 48'e cok da bi sey yok zaten ama gram gram gider bu saatten sonra liste zaten tepe taklak oluyor sürekli, riske atmayalım.
boşanınca parti verdim 3 gün 3 geceBende çok üzüldüm az buz bi + da değil hemde. Bende çok kötü bir Dr geçmişi var hipofiz bezine durmuş diyen kanser diyen beyninde ur var diyen hatta sapigina bile denk geldim o yüzden Dr a gitmeye karar vermekle harekete geçmek çok zor bir olay benim için ne yazikki. Kilo azaldikca bıçak hastalık ta hafifler diye ümit ediyorum listeyi çok zor duruma da soktum haftaya telafi edicem şimdi hazırladım bak yürüyüş yapicam.
Kollantai çok teşekkür ederim. Boşanma konusunda tebrik etmem gerekiyor anladigim kadariyla:) ayrıca ye dua et sev i yasamissin resmen:)
ay ne kadar özledim, instada bende takip edeyim seni, meraktayım :) bi bunalım hali gittim aslında, bi anlık hızlı bi kararla, sıfırlandım döndüm :) görüşelim lütfen Ankara'ya gelinceAslı canım seni ins tada takip ettim ne çılgınsın kız ama kıskanmadım desem yalan olur valla hele o hindistan maceralarını ben cesaret edemezdim helal sana bu arada incecik oldun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?