- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.781
Çok sevindim senin adına gerçekten :)kafamı ve hayatımı tamamen değiştirdim diyebilirim huzur ve sevgi modunda dolaşıyorum :) Hindistan oldukça kolay bir ülke sadece kafanın biraz değişik kültürlere açık olmadı gerekiyor onun dışında rengarenk cıvıl cıvıl bir ülke, oldukça da ucuz yaşam :)
Mezun ettim gittimorordek canım listeyi bencede aynen senin dediğin gibi yapalım, yanlışlıkla altüst edersem üzülürüm pek bi faydam da olmaz gr gr :) mezun edelim beni olursa ben takım içi listede takılayım :)
benim ilk hamileliimde cocugumu kaybettim canım ne yazıkki trombofili ve varis te olunca hormon ilacları kullanamıyorum. 2. hamilelik için trombofili daha bulunmamısken cok tedavi gördüm bol hormon.kesinlikle düzgün beslenme ve duzenli hareket senin dedigin gibi.birde bugun oglumun ebesiyle görüştüm cok severim zaten. hafta içi onun yanına gidicem tiroid hormonlarına kan degerlerine ve sekerime bakıcaz cesaret verdiniz valla tesekkürler.Hulya'cim hic kendini uzme, hastayim bu olmayacak, hastaligim beni engelliyor gibi de dusunme. Bak ne guzel 3 yasinda oglun var PKOlu olup cocuk sahibi olamayanlar var. Ama sonucta bu iyilestirilebilen bir rahatsizlik sadece yedigine ictigine, sporuna baska insanlardan daha fazla dikkat etmen gerek. Sen su anda calisiyor muydun? Calismiyorsan bu firsati degerlendir, kendinle ilgilen, is guc oldu mu spora filan cok daha zor zaman ayirilicak. Ben o nedenle ise donmeden cozmek istiyorum bu kilo/fitness isini.
Ya tabi ki liste ve kaptanimmorordek icin + ufak bir sorun yaratiyor ama zaten liste bunun icin var, sorumluluk hissedelim ve dikkat edelim diye
ah Nurumcan ah kesinlikle cok meret. bide bütün hastalıkların tetikleyicisi.kilo verdikce kesinlikle duzeliyor insallah biz de kurtuluruz su yaglardan da bi rahat verir su hastalıkHmavidag bende de var polikistik over ne meret bişey Allahım günah yazmasın o yüzden bizim beslenmemiz çok önemli. Glifor kullanıyordum hamilelikten önce insulin direnci için şimdi düzene girdi diye düşünüyorum ama inşallah kilo verdikçe her şey yoluna girer
Çok üzüldüm kaybın için Hülyacımbenim ilk hamileliimde cocugumu kaybettim canım ne yazıkki trombofili ve varis te olunca hormon ilacları kullanamıyorum. 2. hamilelik için trombofili daha bulunmamısken cok tedavi gördüm bol hormon.kesinlikle düzgün beslenme ve duzenli hareket senin dedigin gibi.birde bugun oglumun ebesiyle görüştüm cok severim zaten. hafta içi onun yanına gidicem tiroid hormonlarına kan degerlerine ve sekerime bakıcaz cesaret verdiniz valla tesekkürler.
ben calısmıyorum canım busene. gecen sene hem çalısıp hem fitness a da gitmiştim(evimde daha topluydu calısırken:) galiba oglum okula gidene kadar da calısmıcam.dediin gibi fırsat degerlendirmem lazım.
ah Nurumcan ah kesinlikle cok meret. bide bütün hastalıkların tetikleyicisi.kilo verdikce kesinlikle duzeliyor insallah biz de kurtuluruz su yaglardan da bi rahat verir su hastalık
Zaten ben de zor hamile kaldım bunun yüzünden çok şükür ki Rabbim nasip etti :) tam tedavisi yok kilo vermek ve beslenme önemli ama tamamen yok olmuyo diye biliyorumbenim ilk hamileliimde cocugumu kaybettim canım ne yazıkki trombofili ve varis te olunca hormon ilacları kullanamıyorum. 2. hamilelik için trombofili daha bulunmamısken cok tedavi gördüm bol hormon.kesinlikle düzgün beslenme ve duzenli hareket senin dedigin gibi.birde bugun oglumun ebesiyle görüştüm cok severim zaten. hafta içi onun yanına gidicem tiroid hormonlarına kan degerlerine ve sekerime bakıcaz cesaret verdiniz valla tesekkürler.
ben calısmıyorum canım busene. gecen sene hem çalısıp hem fitness a da gitmiştim(evimde daha topluydu calısırken:) galiba oglum okula gidene kadar da calısmıcam.dediin gibi fırsat degerlendirmem lazım.
ah Nurumcan ah kesinlikle cok meret. bide bütün hastalıkların tetikleyicisi.kilo verdikce kesinlikle duzeliyor insallah biz de kurtuluruz su yaglardan da bi rahat verir su hastalık
Çok geçmiş olsun canım yaSelamlar
Iyileştim sanıp öğlen komşumun çılgın projeleri nedeniyle uyuyamayan oğlumu dışarı çıkardım, sonuç her yerim ağrıyor. Ateşim var. Eşim geldi ilaç icip yatıyorum, menüyü yazayım yarına kadar giremem herhalde.
A Asmii aklımdasın merak da ediyorum ama şu an yatmam lazım. Sen lütfen biraz oku internetten filan.
Sabah 11.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya biber, salatalık, 1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine az 1 çay k tereyağ
Ara: 14:30 1 bardak yağsız süt 2 küçük kivi
Ara: 17:00 1 parça bitter 5 gr filandır + ilaç
Akşam: artık bebeği uyuyunca mercimek çorbası içer yatarım
Su: 1 litre
Spor,: 10802 adım tempolu yürüyüş
Çok teşekkür ederim canım benim. hafta ici sağlık ocağında tahlilleri yaptiricam ona göre bakicamÇok üzüldüm kaybın için Hülyacım
Bence de bi doktora görün, sağlık önemli
Çok şükür canım ne dersek diyelim çocuğumuz var kesinlikle sukretmeliyiz.işte sadece bu hastalık için değil hepsini önlemek için kilo vermeliyiz ve çocuklarımıza daha güzel ilgilenebilmek icinZaten ben de zor hamile kaldım bunun yüzünden çok şükür ki Rabbim nasip etti :) tam tedavisi yok kilo vermek ve beslenme önemli ama tamamen yok olmuyo diye biliyorum
Canim cok geçmiş olsun baya okudum okuyorum çok teşekkür ederim.. memesiz uyumasi çok zor olmadi uffta ayağımda uyuyor arada yatağına da koyuyorum ama o henuz erken biliyorum bu sefer sabırlı olucammm pes etmiycem Allah razi olsun sagol destegin içinSelamlar
Iyileştim sanıp öğlen komşumun çılgın projeleri nedeniyle uyuyamayan oğlumu dışarı çıkardım, sonuç her yerim ağrıyor. Ateşim var. Eşim geldi ilaç icip yatıyorum, menüyü yazayım yarına kadar giremem herhalde.
A Asmii aklımdasın merak da ediyorum ama şu an yatmam lazım. Sen lütfen biraz oku internetten filan.
Sabah 11.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 kapya biber, salatalık, 1 dilim çok tahıllı ekmek üzerine az 1 çay k tereyağ
Canım geçmiş olsunSelamlar
Tatlım kesin buluşalım bu arada geçmişi tam takip edemedim şu an elim biraz ağrıyor keyifsizim kendimi iyi hissetmiyorumkafamı ve hayatımı tamamen değiştirdim diyebilirim huzur ve sevgi modunda dolaşıyorum :) Hindistan oldukça kolay bir ülke sadece kafanın biraz değişik kültürlere açık olmadı gerekiyor onun dışında rengarenk cıvıl cıvıl bir ülke, oldukça da ucuz yaşam :)
boşanınca parti verdim 3 gün 3 gecehepimize dua edip sevmek çok çok yeterli aslında, günlük sıkıntılara, gelecek kaygılarına takılıp gidiyoruz, biraz basit yaşadık mı herşey mis :) Dukan da yapmışsın tatlım aman diyim uzak uzak dur onlardan, ben zayıflama deneyimimi yazıcam toptan bugün yarın belki seninde işine yarayacak bişeyler çıkar :)
ay ne kadar özledim, instada bende takip edeyim seni, meraktayım :) bi bunalım hali gittim aslında, bi anlık hızlı bi kararla, sıfırlandım döndüm :) görüşelim lütfen Ankara'ya gelincebende çok şaşkınım nasıl oldu zayıfladım bu kadar en son 15 yaşında falan 50 kiloydum heralde
O mürekkep sorunu benim telefonda da oldu, bi süre sonra yayıldı ve tüm ekranı kapladı. Çareyi ekranı değiştirmekte bulduk maalesef insallah seninki yayılmaz.Sabah
Ispanakli omlet
Aralarda
Kahve
Aksam 4 gibi
Yeşilmercimek ve peynirliomlet
Birde dünden kalan 5 6 dolmami yedim
Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüşmorordek ayvacicegi @parkb
Ayrica tlf nun iç ekrani gitti sanirim içten mürekkebi yayiliyor evde pc yok televizyondan girip bildirim yapabilirim inşallah..
40 gün boyunca da hamur işi ve şeker yasağı getirdik arkadaş la iyi oldu bulusmalarda kaçamağı engeller bu durum..
Benim ki de yayılıyor maalesef garantiye gönderdin mi acabaO mürekkep sorunu benim telefonda da oldu, bi süre sonra yayıldı ve tüm ekranı kapladı. Çareyi ekranı değiştirmekte bulduk maalesef insallah seninki yayılmaz.
Şeker ve hamur işi yasağı da süper olmuş
Garanti kapsamına girmedi benimki çünkü onun öncesinde telefonu yere atmıştı benim oğlan, ekranı kırılmıştı. Muhtemelen mürekkep yayılması da ondan oldu zaten :/Benim ki de yayılıyor maalesef garantiye gönderdin mi acaba
5. olduk bu hafta ama tamamen bu siteye girilemediginden dolayı, diğer takımlarda birçok kişi bildirim yapamamış. Bu hafta bi değişik oldu diyelim.Hayirli geceler hanimlarmorordek öncelikle merak ediyorum kaçıncı olduk ve tabiki gunun menüsü
Sabah: 3 tane az tereyagli yumurta(çocuklar yemeyince yedim) 2 dilim ekmek 4 adet zeytin cay
Ogle 3 kasik bulgur pilavi iki parca kavurma yarim dilim ekmek
Ara: 1 avuç fındık kahve ucu bir arada bir ısırık kurabiye (ilk defa yaptim nasil olmus diye )
Aksam: yok
Su: 3 litre spor: 1400 adim hem is hemde misafirim var yarina hazirlik derken firsatim kalmadi. Yarin icin dikkat edecegim insaallahparkbyull ayvacicegi
Zirve yapıp dibe vurdum yani:) tesekkur ederim canım kaptanım ilgilendiğiniz için yarın yazarim:)Hmavidag tatlım maalesef bu hafta bireysellerde sonuncu olmuşsun
Etap sonuncusunun yükümlülüğü olarak alttaki linkte kilo alma sebebini
ve bir de yine alttaki linkte bir tane sağlıklı yemek tarifi yazman gerekiyorBen Nerede Hata Yaptım?
16 Mart 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; her etap sonrasında en çok kilo alarak etap sonuncusu olan yarışmacımız kilo alma sebebini, yaptığı hatayı bu başlıkta paylaşacaktır. Böylelikle, yarışmacımızın özeleştiri yapması ve sözkonusu hata/yanlıştan diğer yarışmacıların da deneyim...www.kadinlarkulubu.com
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?