Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmavidag bende de var polikistik over ne meret bişey Allahım günah yazmasın o yüzden bizim beslenmemiz çok önemli. Glifor kullanıyordum hamilelikten önce insulin direnci için şimdi düzene girdi diye düşünüyorum ama inşallah kilo verdikçe her şey yoluna girer

Çok sevindim senin adına gerçekten :)
morordek canım listeyi bencede aynen senin dediğin gibi yapalım, yanlışlıkla altüst edersem üzülürüm pek bi faydam da olmaz gr gr :) mezun edelim beni olursa ben takım içi listede takılayım :)
Mezun ettim gitti

benim ilk hamileliimde cocugumu kaybettim canım ne yazıkki trombofili ve varis te olunca hormon ilacları kullanamıyorum. 2. hamilelik için trombofili daha bulunmamısken cok tedavi gördüm bol hormon.kesinlikle düzgün beslenme ve duzenli hareket senin dedigin gibi.birde bugun oglumun ebesiyle görüştüm cok severim zaten. hafta içi onun yanına gidicem tiroid hormonlarına kan degerlerine ve sekerime bakıcaz cesaret verdiniz valla tesekkürler.
ben calısmıyorum canım busene. gecen sene hem çalısıp hem fitness a da gitmiştim(evimde daha topluydu calısırken:) galiba oglum okula gidene kadar da calısmıcam.dediin gibi fırsat degerlendirmem lazım.
ah Nurumcan ah kesinlikle cok meret. bide bütün hastalıkların tetikleyicisi.kilo verdikce kesinlikle duzeliyor insallah biz de kurtuluruz su yaglardan da bi rahat verir su hastalık

Çok üzüldüm kaybın için Hülyacım
Bence de bi doktora görün, sağlık önemli

kahvaltı: 1 yumurta,4 zeytin, 2 etimek,1 dilim peynir, çay
ara: kahve+ 1 kare bitter,3 hurma
öğle: 2 kase etli nohutlu çorba
akşam: yeşil mercimekli salata, yarım kase çorba
2 litre su, sadece 15 dakika kadar yürüyüş yapabildim ayvacicegi
etimekle ilgili bilgisi olan varmı geçen gün konuşulmuştu sanki , bir dilimi kaç dilim ekmeğe denk geliyor. ben 1.5 etimek 1 dilim ekmek gibi biliyorum

Zaten ben de zor hamile kaldım bunun yüzünden çok şükür ki Rabbim nasip etti :) tam tedavisi yok kilo vermek ve beslenme önemli ama tamamen yok olmuyo diye biliyorum

Çok geçmiş olsun canım ya
Çok üzüldüm kaybın için Hülyacım
Bence de bi doktora görün, sağlık önemli
Çok teşekkür ederim canım benim. hafta ici sağlık ocağında tahlilleri yaptiricam ona göre bakicam
Zaten ben de zor hamile kaldım bunun yüzünden çok şükür ki Rabbim nasip etti :) tam tedavisi yok kilo vermek ve beslenme önemli ama tamamen yok olmuyo diye biliyorum
Çok şükür canım ne dersek diyelim çocuğumuz var kesinlikle sukretmeliyiz.işte sadece bu hastalık için değil hepsini önlemek için kilo vermeliyiz ve çocuklarımıza daha güzel ilgilenebilmek icin

Sabah
Ispanakli omlet

Aralarda
Kahve

Aksam 4 gibi
Yeşilmercimek ve peynirliomlet
Birde dünden kalan 5 6 dolmami yedim

Su 3 litre
Spor 1 saat yürüyüş morordek ayvacicegi @parkb

Ayrica tlf nun iç ekrani gitti sanirim içten mürekkebi yayiliyor evde pc yok televizyondan girip bildirim yapabilirim inşallah..
40 gün boyunca da hamur işi ve şeker yasağı getirdik arkadaş la iyi oldu bulusmalarda kaçamağı engeller bu durum..

Canim cok geçmiş olsun baya okudum okuyorum çok teşekkür ederim.. memesiz uyumasi çok zor olmadi uffta ayağımda uyuyor arada yatağına da koyuyorum ama o henuz erken biliyorum bu sefer sabırlı olucammm pes etmiycem Allah razi olsun sagol destegin için

Canım geçmiş olsun
Tatlım kesin buluşalım bu arada geçmişi tam takip edemedim şu an elim biraz ağrıyor keyifsizim kendimi iyi hissetmiyorum

O mürekkep sorunu benim telefonda da oldu, bi süre sonra yayıldı ve tüm ekranı kapladı. Çareyi ekranı değiştirmekte bulduk maalesef insallah seninki yayılmaz.
Şeker ve hamur işi yasağı da süper olmuş

Hmavidag tatlım maalesef bu hafta bireysellerde sonuncu olmuşsun

Etap sonuncusunun yükümlülüğü olarak alttaki linkte kilo alma sebebini
ve bir de yine alttaki linkte bir tane sağlıklı yemek tarifi yazman gerekiyor

Benim ki de yayılıyor maalesef garantiye gönderdin mi acaba

Hayirli geceler hanimlar morordek öncelikle merak ediyorum kaçıncı olduk ve tabiki gunun menüsü
Sabah: 3 tane az tereyagli yumurta(çocuklar yemeyince yedim) 2 dilim ekmek 4 adet zeytin cay
Ogle 3 kasik bulgur pilavi iki parca kavurma yarim dilim ekmek
Ara: 1 avuç fındık kahve ucu bir arada bir ısırık kurabiye (ilk defa yaptim nasil olmus diye )
Aksam: yok
Su: 3 litre spor: 1400 adim hem is hemde misafirim var yarina hazirlik derken firsatim kalmadi. Yarin icin dikkat edecegim insaallah parkbyull ayvacicegi

Benim ki de yayılıyor maalesef garantiye gönderdin mi acaba
Garanti kapsamına girmedi benimki çünkü onun öncesinde telefonu yere atmıştı benim oğlan, ekranı kırılmıştı. Muhtemelen mürekkep yayılması da ondan oldu zaten :/
5. olduk bu hafta ama tamamen bu siteye girilemediginden dolayı, diğer takımlarda birçok kişi bildirim yapamamış. Bu hafta bi değişik oldu diyelim.

Zirve yapıp dibe vurdum yani:) tesekkur ederim canım kaptanım ilgilendiğiniz için yarın yazarim:)

morordek parkbyull ayvacicegi
İyi aksamlar
Menüm
Limonlu su
Kahve

Sabah:2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir
1 avuç çiğ kuruyemiş
Yarım salatalık
2 limonlu çay

Ara :kahve
Salata
1 dilim kiymali pide kibrit kutusu kadar

Aksam:2 tavuk baget
3yk Yoğurtlu havuç kavurma
3 er badem fındık 1 ceviz

Su 2.6 lt
Spor yarım saat yürüyüş parkta çok uzak kalamadim oğlum dan ne olur ne olmaz diye

Günaayyddıııın

Güzel bir haftasonu olsun. Dinlenme, eğlence, biraz iş, biraz hareket, dikkatli beslenme ile yolumuza devam edelim. Ben artık aynadaki görüntümden heyecanlanmaya, kendimi beğenmeye başladım. Böyle çok güzel, kilolu geçirdiğim zamana yanarım. Hadi siz de gelin bu tarafa :) hamilelikten beri hiç mağaza gezme fırsatı olmadı, bir olsun almasam da değişik kıyafetler deneme hevesim var.

Bu sabah daha iyiyim umarım iyileşirim artık.

Vakit bulunca geçen haftanı tablosunu yayınlayacağım şimdi kahvaltı içi yulaflı krep denemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…