- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.801
Oldum fakat kilo sabit iki haftadir durdumu bene anlamadimEvet ben de o sekilde girebildim, herkeste var problem maalesef
Artık yavaş vermen normal :)
Hala regl olamadın mı peki?
Alisamadim giz kiraci gibiyim su anGünaydınlar herkese
Mutlu hafta sonları ❤
Telefondan emoji koyabilme özelliğini çok sevdim bu arada
Bence yeni görünüm gayet güzel, pembe pembe içim bayılıyorduzamanla eksikler de giderilir, daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bn sokk siteye giremedim otomatik giris yapan yeniden giris yapmam lazim sifreyi unuttum yeniledim derken bildirim gec kaldi sanirim dedim heralde suteden atildim@Nurumcan94Leyl-i-fer BeyazOrkidem
Umarım aksam 7'ye kadar giriş yapıp bildirimlerinizi ekleyebilirsiniz siteye
Geçmiş olsun kaptanım, bol bol dinlenCanım geçmiş olsun
Tatlım kesin buluşalım bu arada geçmişi tam takip edemedim şu an elim biraz ağrıyor keyifsizim kendimi iyi hissetmiyorum
Menün bence güzel olmuş sadece ufak bi Öneri et yemeklerini akşama denk getirmezsen sindirimin daha hızlı ve kolay olacaktır, afiyet olsunmorordek @parkbyull ayvacicegi
İyi aksamlar
Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah:2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir
1 avuç çiğ kuruyemiş
Yarım salatalık
2 limonlu çay
Ara :kahve
Salata
1 dilim kiymali pide kibrit kutusu kadar
Aksam:2 tavuk baget
3yk Yoğurtlu havuç kavurma
3 er badem fındık 1 ceviz
Su 2.6 lt
Spor yarım saat yürüyüş parkta çok uzak kalamadim oğlum dan ne olur ne olmaz diye
cok sagol canım yeni bi duzen ayarlamaya calısıyorum dikkate alıcam kesinlikleMenün bence güzel olmuş sadece ufak bi Öneri et yemeklerini akşama denk getirmezsen sindirimin daha hızlı ve kolay olacaktır, afiyet olsun
sporuna bayıldım bende menuye yorum yapmıcam daha iyi bilenler yapar da keske o lokumun yanında bi sade turk kahvesi olsaymısDünün menüsü
Sabah
4 dilim tahıllı ekmek
Zeytin peynir yağ reçel
2 sahanda yumurta
Ara
2 lokum
Akşam
2 kase çorba
Haşlanmış karnabahar 1 tabak
50 gr hindi eti kızarmış
1 tl su
Spor
Jillian level 1
Plank 100 saniye
50 squat
Hahaha alışırsın birkaç güneAlisamadim giz kiraci gibiyim su an
Evet dün giriş baya sıkıntılıydıBn sokk siteye giremedim otomatik giris yapan yeniden giris yapmam lazim sifreyi unuttum yeniledim derken bildirim gec kaldi sanirim dedim heralde suteden atildimdegisik format gorunce
1 dilim cıss akşam olduğu için 40 puan ceza yazıyorumEki Görüntüle 2240924 güzel haftasonları hanımlar
Vardı vardı Türk kahvesi, hergün 1 fincan :)sporuna bayıldım bende menuye yorum yapmıcam daha iyi bilenler yapar da keske o lokumun yanında bi sade turk kahvesi olsaymıs
Şekerim hoşgeldin kapımız her zaman açık biliyorsun da 40'ın çıksa mıydı önce :))Merhaba kızlar, doğum sonrası kürkçü dükkanına gelsem mi diyorum, gerçi hala elim ayağımın şişi inmedi ama bişiler yapmak lazım dimi?
Bir şey yapmadan eski haline dönenlerden değilim maalesef, sütümü etkilemeden halletmem lazım bu işi.
Senin daha çok yeni değil mi canim.. çoğumuz emziriyoruz ama bebeklerimiz büyüdü biraz. Tabi bildirim falan yap ama şu an çok takmaMerhaba kızlar, doğum sonrası kürkçü dükkanına gelsem mi diyorum, gerçi hala elim ayağımın şişi inmedi ama bişiler yapmak lazım dimi?
Bir şey yapmadan eski haline dönenlerden değilim maalesef, sütümü etkilemeden halletmem lazım bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?