Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alisamadim giz kiraci gibiyim su an

Menün bence güzel olmuş sadece ufak bi Öneri et yemeklerini akşama denk getirmezsen sindirimin daha hızlı ve kolay olacaktır, afiyet olsun

Dünün menüsü
Sabah
4 dilim tahıllı ekmek
Zeytin peynir yağ reçel
2 sahanda yumurta

Ara
2 lokum

Akşam
2 kase çorba
Haşlanmış karnabahar 1 tabak
50 gr hindi eti kızarmış

1 tl su

Spor
Jillian level 1
Plank 100 saniye
50 squat

sporuna bayıldım bende menuye yorum yapmıcam daha iyi bilenler yapar da keske o lokumun yanında bi sade turk kahvesi olsaymıs

Selam kizlar nasilsiniz gununuz nasil geciyor? Bugun misafirim var insallah dikkat ederim cok az az yemeliyim. Neyse aksam gorusuruz tekrar

Alisamadim giz kiraci gibiyim su an
Hahaha alışırsın birkaç güne
Bn sokk siteye giremedim otomatik giris yapan yeniden giris yapmam lazim sifreyi unuttum yeniledim derken bildirim gec kaldi sanirim dedim heralde suteden atildim degisik format gorunce
Evet dün giriş baya sıkıntılıydı
1 dilim cıss akşam olduğu için 40 puan ceza yazıyorum ayvacicegi
Zaten sporun için de etiketlememissin ayvacicegini

Merhaba kızlar, doğum sonrası kürkçü dükkanına gelsem mi diyorum, gerçi hala elim ayağımın şişi inmedi ama bişiler yapmak lazım dimi?

Bir şey yapmadan eski haline dönenlerden değilim maalesef, sütümü etkilemeden halletmem lazım bu işi.

Şekerim hoşgeldin kapımız her zaman açık biliyorsun da 40'ın çıksa mıydı önce :))
Sen gene de sohbete katıl motive olmak icin

Hepinize merhaba kızlar :) Bende kilo vermeye geldim 8 aylık kızım var doğum yaza ama büyüme süreci kışa gelen bir bebek olduğundan doğum kilolarımın bir kısmı kaldı kilo vermek istiyorum :)

Senin daha çok yeni değil mi canim.. çoğumuz emziriyoruz ama bebeklerimiz büyüdü biraz. Tabi bildirim falan yap ama şu an çok takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…