Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi sevindim ya iyi olmana

Once maalesef oğlum da kapmış benden, hasta ettim çocuğu.

Yatakta uyuyabilmek için sağa sola dönüyor ana ağlamıyorsa iyi haber. Elinle okşayarak, hafif ninni, ben mesela yan çevirip bi elimi karnına koyup diğer elimle sırtını okşuyorum. Bunlar ok. Arada ses ederse bi kucağıma alıp hemen geri yatırıyorum. Bi noktada hareketleri yavaşlıyor esnemiş filan oluyor o zaman sadece elimi tutuyorum sırtında. 5 dk filan uyuduğundan emin olunca çıkıyorum.

Emzirme konusunda eğer memede uyuyacak gibiyse, bırakmak istemez, memeden cekersen ağlar ama uykuya çok yakın olduğu için de sakinleştirip yatağına alırsan çabuk uyur. Ama ben daha erken emziriyorum, memede uyku noktasına gelmeden doyunca bırakıyor sonra yatakta bi 15 dakikayı buluyor uyumasi.

Yaaa tüh agirlasmadan önlemini al bize buhar çok iyi geldii.. bizimki doyana kadar uyumuş oluyorr alışacak alışacak birakmiycammm.. benim uyudugumu görünce biraz oyalanıyor dönüyor kalkıp oturuyor falan ama sonunda uyumuyor bende bi sırtıni okşasam belki biraz mayişir.. Bizinkinin biraz büyümüş olmasindan kaynaklı uzun surebilir sabırlı olucam..

Karatay a mi geçtin canım
Yok canım daha araştırıyorum busefer diyet değil sağlıklı yaşam hakkında. Tahlilleri yaptıran kadar arastiricam sonra o bilgilerde durumum göre kendim liste yapicam. O zamana kadar şuanki bilgilerimle dikkat edicem. Hatta öğle uykusunu eşime bıraktım çıktım 1 buçuk saat yürüyüş yaptım zeytin yağı bitmek üzereydi gittim uzaktan da 2lt aldım anca taşır diye. Bi geldim küçücük yatakta 2 si de uyuyor

Benim oglum uyurken hiç iş yapamiyorum uyaniyor hemen ama spor yapilabilirrr... bende yapayimm birazdannn ..
Bende bi spor yaptım azcık mutfağı topladım duş aldım şimdi yemek faslına geçtim. Bizde de var aynı sorun derin uyumadiysa uyanır hemen.

Anladim canım. Ohh yürüyerek en güzelini yapmışsın. Babalara da azcık görev vermeliyiz dimi ama biz de arada nefes alalim

Sabah
2 dilim tahıllı ekmek
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin reçel

Akşam
1 kase mercimek çorbasın
2 köfte
2 yemek kaşığı pilav
Salata
1 kepçe haşlanmış karnabahar

1 tl su
Bugün regl oldum çok sancım var spor yok maalesef

Aynen bende bir muz sancıya iyi gelebilir potasyum olarak

Göbek için karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapabilirsin elacım
Hedik diye buğdaya deniliyor benim bildiğim ördeğim
Aa hiç duymamıştım :)

Iyi akşamlar hanımlar
Bugün çok yoğundum, öğlen bi ara okudum ama yarım kaldı yazamadım.
Sabahtan oglusu oyun grubuna götürdüm. Eve geldik uyudu ogleden sonraki misafirlere hazırlık yaptık. Ogleden sonra da misafirler geldi, akşam oldu, oglusu uyuttum derken saat 10'u buldu neredeyse. Çok yorgunum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…