- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.881
Iyi sevindim ya iyi olmanaO da güzelmiş, hadi bakalım. Ben dün daha iyiydim, ibuprofen içip yatınca iyi geldi, üşümüşüm herhalde.
Başlangıç için güzel, bir tek turşu dikkatimi çekti, ne kadardı, şişlik yapabilir.
Sağolasın, bebeği hasta edicem korkusuyla geçiyor yoksa iyi gibiyim. Influenza asisi olmustu o koruyor olabilir.
Once maalesef oğlum da kapmış benden, hasta ettim çocuğu.Masallahhh diyelimmm hep böyle güzel uykulari olsun inşallah.. bizim dün gece uykusu iyiydi sadece 2 kere uyandi sonra uyudu.. Ama bugün saat başı aglayarak uyandi yine dalamadı.. yatağına koyup bende uyumuş numarasi yapınca oda umudu kesip bi o uca bi bu uca dönüp duruyor ama bi türlü dalamıyor biraz eee deyip beşiği sallamam gerekiyor acaba bunlar yapilabiliyor mu onu bilmiyorum.. Dün gece çok istedi meme yi (aslinda karni da baya toktu anlamadim nedenini ) senin dediğin gibi yapayim dedim emdi uyku moduna geçince koyayim dedim ama memeden ayirmak biraz zor oldu sen nasil ayırıyorsun uyumadan memeyi ağzından nasil çıkarıyorsun bizim ki bırakmıyor..
Yaaa tüh agirlasmadan önlemini al bize buhar çok iyi geldii.. bizimki doyana kadar uyumuş oluyorr alışacak alışacak birakmiycammm.. benim uyudugumu görünce biraz oyalanıyor dönüyor kalkıp oturuyor falan ama sonunda uyumuyor bende bi sırtıni okşasam belki biraz mayişir.. Bizinkinin biraz büyümüş olmasindan kaynaklı uzun surebilir sabırlı olucam..Once maalesef oğlum da kapmış benden, hasta ettim çocuğu.
Yatakta uyuyabilmek için sağa sola dönüyor ana ağlamıyorsa iyi haber. Elinle okşayarak, hafif ninni, ben mesela yan çevirip bi elimi karnına koyup diğer elimle sırtını okşuyorum. Bunlar ok. Arada ses ederse bi kucağıma alıp hemen geri yatırıyorum. Bi noktada hareketleri yavaşlıyor esnemiş filan oluyor o zaman sadece elimi tutuyorum sırtında. 5 dk filan uyuduğundan emin olunca çıkıyorum.
Emzirme konusunda eğer memede uyuyacak gibiyse, bırakmak istemez, memeden cekersen ağlar ama uykuya çok yakın olduğu için de sakinleştirip yatağına alırsan çabuk uyur. Ama ben daha erken emziriyorum, memede uyku noktasına gelmeden doyunca bırakıyor sonra yatakta bi 15 dakikayı buluyor uyumasi.
Aminn insallahh zorlu bir kahvaltiyi atlattim şükürNapiyosunuz hanımlar musmutlu kacamaksiz pazarlarimiz olsun insallah
Ohh masallah canım bende oglusu uyuttum spor yapıcam ortalık toplicamAminn insallahh zorlu bir kahvaltiyi atlattim şükürmutluyum o yüzden kabagimi da aldim pazardan şu an gayet tok hissediyorum..
Benim oglum uyurken hiç iş yapamiyorum uyaniyor hemen ama spor yapilabilirrr... bende yapayimm birazdannn ..Ohh masallah canım bende oglusu uyuttum spor yapıcam ortalık toplicamişler hiç bitmiyorduuuu
Yok canım daha araştırıyorum busefer diyet değil sağlıklı yaşam hakkında. Tahlilleri yaptıran kadar arastiricam sonra o bilgilerde durumum göre kendim liste yapicam. O zamana kadar şuanki bilgilerimle dikkat edicem. Hatta öğle uykusunu eşime bıraktım çıktım 1 buçuk saat yürüyüş yaptım zeytin yağı bitmek üzereydi gittim uzaktan da 2lt aldım anca taşır diye. Bi geldim küçücük yatakta 2 si de uyuyorKaratay a mi geçtin canım
Bende bi spor yaptım azcık mutfağı topladım duş aldım şimdi yemek faslına geçtim. Bizde de var aynı sorun derin uyumadiysa uyanır hemen.Benim oglum uyurken hiç iş yapamiyorum uyaniyor hemen ama spor yapilabilirrr... bende yapayimm birazdannn ..
Anladim canım. Ohh yürüyerek en güzelini yapmışsın. Babalara da azcık görev vermeliyiz dimi ama biz de arada nefes alalimYok canım daha araştırıyorum busefer diyet değil sağlıklı yaşam hakkında. Tahlilleri yaptıran kadar arastiricam sonra o bilgilerde durumum göre kendim liste yapicam. O zamana kadar şuanki bilgilerimle dikkat edicem. Hatta öğle uykusunu eşime bıraktım çıktım 1 buçuk saat yürüyüş yaptım zeytin yağı bitmek üzereydi gittim uzaktan da 2lt aldım anca taşır diye. Bi geldim küçücük yatakta 2 si de uyuyor
Aynen bende bir muz sancıya iyi gelebilir potasyum olarakSabah
2 dilim tahıllı ekmek
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin reçel
Akşam
1 kase mercimek çorbasın
2 köfte
2 yemek kaşığı pilav
Salata
1 kepçe haşlanmış karnabahar
1 tl su
Bugün regl oldum çok sancım var spor yok maalesef
Ohh baya bi iş yapmışsın valla.. bizimki en son bebekken derin uyuyorduBende bi spor yaptım azcık mutfağı topladım duş aldım şimdi yemek faslına geçtim. Bizde de var aynı sorun derin uyumadiysa uyanır hemen.
Uyku problemi zor iş valla allah yardimcin olsun canimOhh baya bi iş yapmışsın valla.. bizimki en son bebekken derin uyuyordu
Göbek için karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapabilirsin elacımsu resim gibi birsey benimki gercekten kilo veriyorum vereceğmde ondan yana sıkıntım yok ama bu gobegi ne yapacagim caresi varsa soyleyin lütfen kilo vermeye basladim ona ragmen hicmi gobekten gitmez hemen hemen hergun spor yapiyorum arada yapamasamda
Aa hiç duymamıştım :)Hedik diye buğdaya deniliyor benim bildiğim ördeğim
Şansa evde var hemen onu da ekleyin bugüneAynen bende bir muz sancıya iyi gelebilir potasyum olarak
Ayne n aminn sagol canim .Uyku problemi zor iş valla allah yardimcin olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?