Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim haftasonlarim çok dengesiz oluyor ya eşim geç uyaniyor biz oğlumla erken uyaniyoruz onlar uyanincaya kadar atistirmakla geçiyor ve gün biraz uzuyor..

Sabah
1 muz kakaolu süt
Kahve

Öğle
Kavrulmuş kabak

Akşam
1 kase çorba( mercimek)
Kabak kavurma
Dayanamadim kurufasulye de yedim boraz onu yememek için corba icmistim ama olmadi..
Artık bulgur da yemiyorummm..
Su 3 litre
Spor yok

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
Yoğurt kuru (1 şişe maden suyu, 3 kasık yoğurt, yarim limon, 1 çay kaşığı zencefil)
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Roka dereotu

Ara
Yarım elma

Öğle
1 kase fırın patlican üzerine 3 kasik yoğurt ve çok az tereyağı pul biber nane
2 dilim ekmek
2 tane biber

Ara
Filtre kahve
Yarım portakal

Aksam
2 parça tavuk eti
1 tabak yogurtlu karnıbahar salatası

Ara
Komşum çaya çağırdı 10 kadar fındık 2 tane antep fıstığı 1 badem
Çay

3.5 litre su morordek parkbyull

Spor: 35 dakika bölgesel ayvacicegi

Kakaolu süt yerine keşke normal süt iceydin içinde ki şeker oranı baya yüksek. Kuru fasulyenin ölçüsünü abartmadiysan bence sorun yok.

ayvacicegi morordek

Kakaolu süt yerine keşke normal süt iceydin içinde ki şeker oranı baya yüksek. Kuru fasulyenin ölçüsünü abartmadiysan bence sorun yok.
Kakao da mi şeker var içindekiler kısmında yazmiyor du ama.. yani sütün içine ben kakao ekliyorum

Canim şu kür işlerini biraz ertele emzirirken çoğu için yapmayın diyorlarrr birde komşununda kilosu varsa onu da diyete teşfik et buluşmalar daha verimli oluyor şahsen biz öyle yaptık birlikte diyete başladık o yüzden bulusmalarda diyet salatalar falan olacak..

ayvacicegi ayvacicegi bugün dedigin gibi uyuttum kendi yatağında başını okşayarak uyuttumm sonucu cok merak ediyorummm bakalım nasıl bir gece olacakkk.. Siz nasil oldunuz oğluşun daha iyidir umarimm...

Yağ yakımı için başladım canım. Emzirenler yapabilir diyodu o yüzden. Komşum da diyette zaten daha neler vardı orda da ben çerezle kurtardım kendimi

Anladim canım. Ohh yürüyerek en güzelini yapmışsın. Babalara da azcık görev vermeliyiz dimi ama biz de arada nefes alalim
Haftada bi saat bile hem dinlenme mızı hem ozlememizi hem guclenmemizi sağlıyor aslında. Bide çok zor uyumuş oğlum hep uyanmış esimde çok yorulmuş o yüzden bişi demedim ama yaşayarak anlaşılan bizi biraz dimi ama:)

Hayirli geceler kizlar bugün hic keyfim yok hicbirsey yapasim yok dun plates yapmistim bugun spor yapmicam dedigim gibi hicbirsey yapasim yok

Bugun ku menum
Sabah: kasarli sucuk ( yag koymadim hic) 3 kasik yogurt peynir 2 dilim ekmek cay
Ogle: ufak bir parca tereyagli ekmek( ev ekmegi yeni pismisti sicak dayanamadim ) 1 bardak ayran
Aksam: 1 adet salatalik 1 kase hedik corbasi 1 bardak ayran
Su 2 litre spor yok

morordek parkbyull ayvacicegi
İyi aksamlar menum:
Limonlu su
Kahve

Sabah:2 haşlanmış yumurta
1/2 avakado (limon sıkıyorum ustune)
5 zeytin
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 fındık 5 badem 1 ceviz
Yarım domates çeyrek kapya
1 tatlı kaşığı tahin

Ara kahve

Öğle haşlanmış karnabahar haşlanmış tavuk yoğurt 2 tatlı kaşığı mısır baharat karışımı toplamda 1 kase

Ara:1 avuç yer fıstığı

Aksam mantarli et sote
Karnabahar yemeği
1 lokma tambugday

Su 2.5 lt
Spor: 90 dk orta tempolu yürüyüş :)

Selamlar

Bugün pek giremedim, ufaklık ilk defa hasta oldu. Burnu akıyor, sanırım benden geçti. Sabah ateşi 37ydi kol altından ama sonra azaldı. Gece boyu takipteyim, sıkıntı olmadı, olmaz umarım.

Yediklerimi yazayim:
Sabah: omlet (1 kabak 2 yumurta)
Öğle: 1 muz
Akşam: fırında balık ve patates, 1 su bardağı tatlı (incir, süt, ceviz)

Yeni bir spor salonu açılmış fırsat olursa ücretsiz denemesine gidicem bu vesileyle uzun zamandan sonra spor yaparım ama oğluma da bağlı tabi.

Yarın zaman yaratıp listeyi paylaşıcam iyi geceler.

Günaydın. Dün menüm hiç iyi değildi pazartesi kilo bildirimini yapayim, 63.600. 100 gram gitmiş ama cumaya kadar gidecek inşallah
Çok güzel eksidesin. Benim de 52.1, +200g. Su haftasonu eksiye geçmeyi bi beceremedim Neyse cumaya eksi de olurum, bugün yer atarım diye umuyorum.

Gecmis olsun canim . Inan bizde de durum ayni benden gecmiyor resmen kac gun oldu cocuklarda almış onlarda ayni cok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…