- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.861
Hiç moralini bozma canım sen spora yüklen. Daha dün bir bugün iki yeni başladın. 2-3 ay sonra gördüklerine inanamayacaksın. Benim çok büyük karnım fena sarkık bi göbeğim vardı büyük oranda toparlandı. Mutlaka haftada 3gün spor yap sakın ihmal etmeAyy canim benim cok sagolinsaallah hepimiz icin oyle olur. Yanliz benim gobek de hiç degisiklik yok hic kuculmedi toplanmadi dikislerin ustunde sarkik bir gobek durum cok kotu sporda yapıyorum neden gitmiyor hic anlamadim
Hedik diye buğdaya deniliyor benim bildiğim ördeğimArada illa ki takılmalar olacaktır ama motivasyonunun yüksek olması çok iyi
Tatlı yemişler
Takımdakilerin canı çekmesin diye cıss olarak yazıyorlar
ayvacicegi 'ni etiketle blueecum sporlarına ki takip edebilsin
Evet iyi irade gosyermissin gerçekten.
Hedik nerenin yemeği hiç duymadım daha önce
Canim her aksam yapmaya calisiyorum ozellikle leslie yapiyorum genelde. seninde alt karin miydi spor olarak neler yaptin. Diyorum ya gerçekten kilo olarak korkum yok sadece bu gobekten korkuyorum ya gitmezse diyeHiç moralini bozma canım sen spora yüklen. Daha dün bir bugün iki yeni başladın. 2-3 ay sonra gördüklerine inanamayacaksın. Benim çok büyük karnım fena sarkık bi göbeğim vardı büyük oranda toparlandı. Mutlaka haftada 3gün spor yap sakın ihmal etme
Canım ilk zamanlar hep leslie yapardım ben de. Bi de ip atlardım. Arada bölgesel egzersiz. İnternette videolar var onlardan yaptım. Alt göbek bayaa sarkıktı bende de. Ben inanamıyorum bu kadar toparlanması na. Benim basenler çok zor gidiyoCanim her aksam yapmaya calisiyorum ozellikle leslie yapiyorum genelde. seninde alt karin miydi spor olarak neler yaptin. Diyorum ya gerçekten kilo olarak korkum yok sadece bu gobekten korkuyorum ya gitmezse diye
Dur bende ip atlayayim. Ust gobegim hic yok mesela sezeryan oldugum icin direk dikişlerin ustunde koca bir gobekCanım ilk zamanlar hep leslie yapardım ben de. Bi de ip atlardım. Arada bölgesel egzersiz. İnternette videolar var onlardan yaptım. Alt göbek bayaa sarkıktı bende de. Ben inanamıyorum bu kadar toparlanması na. Benim basenler çok zor gidiyo
3 defa 12 yapıyorsun. 3*12 demek. Toplamda 36 defa o hareket yapılıyo. Her 12 sayıda 1 set olmuş oluyo. Anlatabildim mi bilemiyorumArkadaslar birsey daha sormak istiyorum size. Bilmedigim icin 3 set 12 tekrar ne demek spor icin kullaniyor ama anlamadim bilen yardimci olabilir mi
Anladim canim teşekkürler3 defa 12 yapıyorsun. 3*12 demek. Toplamda 36 defa o hareket yapılıyo. Her 12 sayıda 1 set olmuş oluyo. Anlatabildim mi bilemiyorum
Karatay a mi geçtin canımmorordek parkbyull ayvacicegi
İyi geceler
Menum:
Limonlu su
Kahve
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
1 avuç kuruyemis
Beyaz peynir
Yarım salatalık
Ara:kahve
Kuruyemiş 2 avuç vardır çok açtım başım ağrıyor du ilaç içmek için biraz fazla kaçtı
Aksam Yoğurtlu karnabahar haşlama
2 baget
Çeyrek soğan çeyrek domates
2 zeytin (canım cekti:)
Su 2.5 lt
O da güzelmiş, hadi bakalım. Ben dün daha iyiydim, ibuprofen içip yatınca iyi geldi, üşümüşüm herhalde.Yumurtayi çok seviyorum ya akşama da yiycektim de abartmiyim dedim.. ayrica bende şekersiz ekmeksiz boreksiz tatlisiz 40 güne başladım dün bana da kuralları yazar misinn. Vedeee sen nasil oldunn iyi misin..
Selam kizlar hayirli aksamlar bugunki menumu yazayim
Sabah 1 yumurta ile omlet 5 zeytin k.b peynir
Oglen 3 kasik kisir yesillik tursu
Ara sekersiz turk kahvesi
Aksam 5 kasik nohut sulusu
1.5 litre su spor yapamadm malesef yogun bi gundu
ayvacicegi sen nasıl oldun canım hastaymışsın. Bol sıvı tüket ihmal etme. Emziren anne için hastalık çok zor bi durum gerçekten.
Masallahhh diyelimmm hep böyle güzel uykulari olsun inşallah.. bizim dün gece uykusu iyiydi sadece 2 kere uyandi sonra uyudu.. Ama bugün saat başı aglayarak uyandi yine dalamadı.. yatağına koyup bende uyumuş numarasi yapınca oda umudu kesip bi o uca bi bu uca dönüp duruyor ama bi türlü dalamıyor biraz eee deyip beşiği sallamam gerekiyor acaba bunlar yapilabiliyor mu onu bilmiyorum.. Dün gece çok istedi meme yi (aslinda karni da baya toktu anlamadim nedenini ) senin dediğin gibi yapayim dedim emdi uyku moduna geçince koyayim dedim ama memeden ayirmak biraz zor oldu sen nasil ayırıyorsun uyumadan memeyi ağzından nasil çıkarıyorsun bizim ki bırakmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?