Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yumurtayi çok seviyorum ya akşama da yiycektim de abartmiyim dedim.. ayrica bende şekersiz ekmeksiz boreksiz tatlisiz 40 güne başladım dün bana da kuralları yazar misinn. Vedeee sen nasil oldunn iyi misin..

İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın. Baktım bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil ama sen vermişsin. Bravo. Ha gayret canım yazın iyiki de yapmışım diyeceksin
Iyiii oll yaa Destek çok önemli bu durumda özellikle aile içinde bir de toleranslı olunnn.. verdim çok şükür ama bu hafta daha çok gidecekkk merakla cumayi bekliyorum bakalim.

Kabak dene mutlaka daha etkili..

Büyük konusmuyorum ama birsey cikmazsa asla emin olabilirsin benden

Yanlis anlamazsaniz beni bir dilim cıss neki

Iyiii oll yaa Destek çok önemli bu durumda özellikle aile içinde bir de toleranslı olunnn.. verdim çok şükür ama bu hafta daha çok gidecekkk merakla cumayi bekliyorum bakalim.
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah haftaya.. Bi hafta kötü bi hafta iyi oluyoruz nedense.. Bi istikrar yakalasak iyi olacak

Ve benim menum cok iyi olmasada bugun ki ikramliklarima ragmen iyi tuttum bence kendimi
Sabah: yarım bardak sut 3 adet ceviz
Ogle: 2 kase sulu hedik ( bugday nohut az yag sogan ve salcali yapmistim) bir kucuk dilim börek sadece iki kucuk catal tatli cay
Ara: sutlu turk kahvesi
Aksam: yine 1 kase hedik 3 yaprak marul
Su: 2.5 litre spor inşallah yaparim birazdan yazarim morordek parkbyull ayvacicegi

E elacicegim23 canım hadi hayırlı olsun listeye girmişsin. İnşallah güzel eksiler görürsün hep.
Ayy canim benim cok sagol insaallah hepimiz icin oyle olur. Yanliz benim gobek de hiç degisiklik yok hic kuculmedi toplanmadi dikislerin ustunde sarkik bir gobek durum cok kotu sporda yapıyorum neden gitmiyor hic anlamadim

Büyük konusmuyorum ama birsey cikmazsa asla emin olabilirsin benden
Arada illa ki takılmalar olacaktır ama motivasyonunun yüksek olması çok iyi
Yanlis anlamazsaniz beni bir dilim cıss neki
Tatlı yemişler
Takımdakilerin canı çekmesin diye cıss olarak yazıyorlar
200 adet ip atladım 🖐 yoruldum, dinlenerek yaptım
ayvacicegi 'ni etiketle blueecum sporlarına ki takip edebilsin
Evet iyi irade gosyermissin gerçekten.
Hedik nerenin yemeği hiç duymadım daha önce

Tamam

Elbette öyleyimdir ama gobek konusunda moralim cok bozuk birseyler soyleyin bana elazığ dermisim saka bir yana tam olarak bilmiyorum ama bebeklerin basina döküyoruz ya onun sulu hali ama gercekten cok lezzetli oluyor bol baharatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…