- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.841
İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın. Baktım bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil ama sen vermişsin. Bravo. Ha gayret canım yazın iyiki de yapmışım diyeceksinkardelelen321 canim nasil oldunn iyi misin
Yumurtayi çok seviyorum ya akşama da yiycektim de abartmiyim dedim.. ayrica bende şekersiz ekmeksiz boreksiz tatlisiz 40 güne başladım dün bana da kuralları yazar misinn. Vedeee sen nasil oldunn iyi misin..4 dilim ekmek ve kızarmış et dikkatimi çekti ama sonra sporları görünce ağzım açık kaldı...
Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler, hedef uzak değilmiş zaten kolaylıkla halledersiniz.
Ben de Bir ay şeker yok yapmayı düşünüyorum zaten yemiyorum pek ama arada kaçıyor, yarın başlıyorumilgilenirsen kuralları yazarım
Güzel menü ama iki öğün üst üste yumurta zorlamadı mi? Yarın sabah mercimekli omlet denicem ben de..
Iyiii oll yaa Destek çok önemli bu durumda özellikle aile içinde bir de toleranslı olunnn.. verdim çok şükür ama bu hafta daha çok gidecekkk merakla cumayi bekliyorum bakalim.İyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın. Baktım bu hafta sonuçlar pek iç açıcı değil ama sen vermişsin. Bravo. Ha gayret canım yazın iyiki de yapmışım diyeceksin
4 dilim ekmek ve kızarmış et dikkatimi çekti ama sonra sporları görünce ağzım açık kaldı...
Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler, hedef uzak değilmiş zaten kolaylıkla halledersiniz.
Ben de Bir ay şeker yok yapmayı düşünüyorum zaten yemiyorum pek ama arada kaçıyor, yarın başlıyorumilgilenirsen kuralları yazarım
Güzel menü ama iki öğün üst üste yumurta zorlamadı mi? Yarın sabah mercimekli omlet denicem ben de..
Büyük konusmuyorum ama birsey cikmazsa asla emin olabilirsin bendenHadi bakalım yüzümü kara cıkarma :)
Eğer sadece incir ceviz ve süt ise ceza yazılacak bir şey yok bence :)
Şimdilik 6.yız :))
Şimdilik diyorum cünkü sadece bu haftaya özel site güncellemesinden dolayı bildirim yapamayanlara yarın 14:00'e kadar süre tanındı. Dün 5.ydik örneğin ama 8. takımdaki bildirimler tamamlanınca 6.lığa düştük :)
Bir dilim cıss'a 40 puan cezaayvacicegi
Harikasin canim hadi insaallahIyiii oll yaa Destek çok önemli bu durumda özellikle aile içinde bir de toleranslı olunnn.. verdim çok şükür ama bu hafta daha çok gidecekkk merakla cumayi bekliyorum bakalim.
Yanlis anlamazsaniz beni bir dilim cıss nekiHadi bakalım yüzümü kara cıkarma :)
Eğer sadece incir ceviz ve süt ise ceza yazılacak bir şey yok bence :)
Şimdilik 6.yız :))
Şimdilik diyorum cünkü sadece bu haftaya özel site güncellemesinden dolayı bildirim yapamayanlara yarın 14:00'e kadar süre tanındı. Dün 5.ydik örneğin ama 8. takımdaki bildirimler tamamlanınca 6.lığa düştük :)
Bir dilim cıss'a 40 puan cezaayvacicegi
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah haftaya.. Bi hafta kötü bi hafta iyi oluyoruz nedense.. Bi istikrar yakalasak iyi olacakIyiii oll yaa Destek çok önemli bu durumda özellikle aile içinde bir de toleranslı olunnn.. verdim çok şükür ama bu hafta daha çok gidecekkk merakla cumayi bekliyorum bakalim.
200 adet ip atladım
Ayy canim benim cok sagolE elacicegim23 canım hadi hayırlı olsun listeye girmişsin. İnşallah güzel eksiler görürsün hep.
Aynenn ya alışkanlık mi oldu neGüzel sonuçlar alırsınız inşallah haftaya.. Bi hafta kötü bi hafta iyi oluyoruz nedense.. Bi istikrar yakalasak iyi olacak
Arada illa ki takılmalar olacaktır ama motivasyonunun yüksek olması çok iyiBüyük konusmuyorum ama birsey cikmazsa asla emin olabilirsin benden
Tatlı yemişlerYanlis anlamazsaniz beni bir dilim cıss neki
200 adet ip atladım 🖐 yoruldum, dinlenerek yaptım
Evet iyi irade gosyermissin gerçekten.Ve benim menum cok iyi olmasada bugun ki ikramliklarima ragmen iyi tuttum bence kendimi
Sabah: yarım bardak sut 3 adet ceviz
Ogle: 2 kase sulu hedik ( bugday nohut az yag sogan ve salcali yapmistim) bir kucuk dilim börek sadece iki kucuk catal tatli cay
Ara: sutlu turk kahvesi
Aksam: yine 1 kase hedik 3 yaprak marul
Su: 2.5 litre spor inşallah yaparim birazdan yazarimmorordek parkbyull ayvacicegi
TamamArada illa ki takılmalar olacaktır ama motivasyonunun yüksek olması çok iyi
Tatlı yemişler
Takımdakilerin canı çekmesin diye cıss olarak yazıyorlar
ayvacicegi 'ni etiketle blueecum sporlarına ki takip edebilsin
Evet iyi irade gosyermissin gerçekten.
Hedik nerenin yemeği hiç duymadım daha önce
Elbette öyleyimdir ama gobek konusunda moralim cok bozuk birseyler soyleyin banaArada illa ki takılmalar olacaktır ama motivasyonunun yüksek olması çok iyi
Tatlı yemişler
Takımdakilerin canı çekmesin diye cıss olarak yazıyorlar
ayvacicegi 'ni etiketle blueecum sporlarına ki takip edebilsin
Evet iyi irade gosyermissin gerçekten.
Hedik nerenin yemeği hiç duymadım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?