- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.181
Tamam haklı olabilirsin başlarda birden kesmek zor olur ama ben de ceza sistemimizi neden kurduğumuzu anlatayım :) sonuçta burası diyet yarışması, diğer üyeler de var uzun süredir devam eden. Sen börek yazdığında onların da canı çekiyor bu ilk sebep :) ikincisi sen börek yazıp ben ceza yazmadığımda onlara haksızlık oluyor ve doğal olarak börek yeme hakkını kendilerinde görüyorlar :) takım kurallarından biri sayılabilir bu ceza işi :) sana yeme demiyorum ama yediysen de yediğin şeyi telafi edecek spor yapmalısın.soyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)
Sana o zaman bi 60 puan ceza gelsinNeyse menüme geceyim kaptanim belirteyim dört gündür tavuk yiyorum denk geldi bilerek yaptığım bi durum değil geçen aksam bir dilim baklava yedim yarim bardak kola dünde bir kurabiye kendi yaptığım başka kaçamak yok. gerçekten yoğundum görüp yazamadim cezanı yazarsan uygularım
Bugün sabah
Menemen tereyağlı yumurta 2 dilim ekmek cay az yedim diyebilirim
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık pirinç pilavi pilav olmalıydıtavuk eti fırında 3 dilim patates salata 1 bardak ayran
Ara 3 4 lokma pestil ceviz
Su 2 litre
Spor leslie1 50 mekik 500 ip atlamamorordek ayvacicegi @parkbyull
Hastalıktan mı canın bir sey istemedi sabah öğlen fıstık ezmesi olmuş sadece?Iyi aksamlar
Yine hasta oluyorum, umarım önüne geçebilirim.
Sabah: 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara: 2 küçük mısır pufu
Aksam: 4 kepçe tarhana çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek
Ara: limonlu ıhlamur
Su: 1.5 litre
Spor:6552 adım tempolu yürüyüş
Dilerim gönlüne göre olur :)Merhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Kızlar yarından itibaren diyetime geri dönücem kilo aldım bu sürede yarın sabah tartılırım spora da başlıcam
Ama diyet olarak ne yapicam kafam çok karışık fikri olan varsa beklerim
Geçmiş olsun ben atlamışım herhalde oğlunun hastalığını. Geçmesine sevindim
Sağol canim benim hızlı atlatiyordu çok şükür. Kötü denk geldi babası yok. Yavrum 10 dkka agladi ben babamı özledim diyeTamam haklı olabilirsin başlarda birden kesmek zor olur ama ben de ceza sistemimizi neden kurduğumuzu anlatayım :) sonuçta burası diyet yarışması, diğer üyeler de var uzun süredir devam eden. Sen börek yazdığında onların da canı çekiyor bu ilk sebep :) ikincisi sen börek yazıp ben ceza yazmadığımda onlara haksızlık oluyor ve doğal olarak börek yeme hakkını kendilerinde görüyorlar :) takım kurallarından biri sayılabilir bu ceza işi :) sana yeme demiyorum ama yediysen de yediğin şeyi telafi edecek spor yapmalısın.
Sana o zaman bi 60 puan ceza gelsinayvacicegi
Hastalıktan mı canın bir sey istemedi sabah öğlen fıstık ezmesi olmuş sadece?
Dilerim gönlüne göre olur :)
Toplam 1453 kalori
Su 2 litre
Spor
Leslie 3 mile
50 mekik
50 squat
20 şınav
Reglim yaklaşıyor, jilliana ara verdim
Ya istiyorum ama zor gibi düşünme farklı şeyler yedikçe (sağlıklı) vücut onları istiyor gerçekten hamur işi filan aramıyorsun bunlar hep vücudu alıştırmakla ilgili.evet ben de cok istiyorum saglikli besleneyim, canim sagliksiz seyleri hic cekmesin.tatlilar tuzlular abur cuburlar hic ilgimi cekmesininsallah zamanla olur.bunca yil abuk subuk beslendim kolay degil.ama yavas bi gecis yapicam.yani bir anda zararli herseyi cikarmak hep ters tepti.o yuzden birer birer cikarmak/azaltmak gibi gidicem :)
Bak ne güzel demişsin sürekli aynı şeyleri yemekten işte böyle olmuş. Ama çözümü onları yemeyi bırakmak yoksa hep canın onları isteyecek.soyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)
Hem menemen hem yağda yumurta ilginç olmuş.Neyse menüme geceyim kaptanim belirteyim dört gündür tavuk yiyorum denk geldi bilerek yaptığım bi durum değil geçen aksam bir dilim baklava yedim yarim bardak kola dünde bir kurabiye kendi yaptığım başka kaçamak yok. gerçekten yoğundum görüp yazamadim cezanı yazarsan uygularım
Bugün sabah
Menemen tereyağlı yumurta 2 dilim ekmek cay az yedim diyebilirim
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık pirinç pilavi pilav olmalıydıtavuk eti fırında 3 dilim patates salata 1 bardak ayran
Ara 3 4 lokma pestil ceviz
Su 2 litre
Spor leslie1 50 mekik 500 ip atlamamorordek ayvacicegi @parkbyull
Oo çok sevindim hadi gecmis olsun. Sln7clar ne zaman belli olacak ve sonrasında mülâkat var mi?Merhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Kızlar yarından itibaren diyetime geri dönücem kilo aldım bu sürede yarın sabah tartılırım spora da başlıcam
Ya sanırım hem hastalıktan hem de garip bir gündü sofra kurulmadı akşama kadar.Tamam haklı olabilirsin başlarda birden kesmek zor olur ama ben de ceza sistemimizi neden kurduğumuzu anlatayım :) sonuçta burası diyet yarışması, diğer üyeler de var uzun süredir devam eden. Sen börek yazdığında onların da canı çekiyor bu ilk sebep :) ikincisi sen börek yazıp ben ceza yazmadığımda onlara haksızlık oluyor ve doğal olarak börek yeme hakkını kendilerinde görüyorlar :) takım kurallarından biri sayılabilir bu ceza işi :) sana yeme demiyorum ama yediysen de yediğin şeyi telafi edecek spor yapmalısın.
Sana o zaman bi 60 puan ceza gelsinayvacicegi
Hastalıktan mı canın bir sey istemedi sabah öğlen fıstık ezmesi olmuş sadece?
Dilerim gönlüne göre olur :)
rekabet istiyodum ama benimkiler ortada yok kaptanimAhah evet rekabet istiyordun al sana rekabet
Bence buradaki çoğu kişiden daha iyi bildirim yapıyorsun ama işte sekteye uğrar mı diye emin olamadım :)ayvacicegi icin sorun yoksa bence de yok :)
Hoşgeldin :)
Ilk sayfada da kural defterinin kısa bir özeti var aslında, onlari kabul ettiğini yazabilir misin? :) grupta emziren annelerimiz çok eminim sen de güzel motive olursun :) kaç kilo olmak istiyordun bir de onu öğrenebilir miyim?
hosgeldin tatlim72 kiloyum 60 olmak istiyorummorordek takim kurallarini okudum kabul ettim :)
sende hoşgeldin caninGünaydın kızlar, morordek tarafından davet edildim:)
Kendimi kısaca tanıtayım öncelikle :)
30 yaşındayım. 168 boyundayım 72-73 kg arasındayım En son 81'lerden bu rakamlara düştüm fakat bundan sonrasını veremiyorum, çok zorlanıyorum. Daha önce kapattığım üyeliğimle yarışlara katılmıştım yaklaşık 3-4 yıl önce idi sanırım ondan sonra neler değişti bilmiyorum açıkcası :)
cok geçmiş olsun canim bu sene hastalananlar hep tekrarladi zaten vücut tam atmiyor galiba virüsü dikkat et maskeyi unutma oglusa bulasmasin tekrar..Günaydın millet, iyi haftasonlari :)
Her yerim ağrıyarak uyandım neden bilmiyorum ama bu durumu görmezden geliyorum umarım hasta filan olmam.
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, bu akşamdan itibaren menü bildirimlerinizi bekliyorum beni de etiketlerseniz sevinirim kimler hangi günler bildirim yaptı diye tablo tutuyoruz.
Format şöyle:
Yedikleriniz (Sabah öğle akşam ara vb. Miktar belirterek)
Içilen su miktarı
Yapılan spor
Benim bebeğim de 7.5 aylık, beraber veririz senin başlarda daha kolay olur yaşın da benden genç zaten
Oo sen zaten 9 kilo vermişsin ne kadar sürede oldu, spor yapıyor musun? Bebek olmada ben spora abanicam ama vakit bulamıyorum. Beslenme şeklin nedir belki bir değişiklik ise yarar.
Bebek kaç aylık?
Biz seninle hallederiz yollarda olman sıkıntı değil
keşke gerçekten kızları gibi görse de bizde anne gibi davransak demi ben cok isterdimm..Hayırlı geceler kizlar nasılsınız? Ben hic iyi değilimsürekli ağlayıp duruyorum sebep ise kayinvalidem. Su an ölesim var Rabbim günah yazmasın yazmak geldi içimden yazdım bende
immm tahinn helvasii bayilirimmm ama kaç yil oldu yemeyeli hatirlayamadim aslinda 40 dolduktan sonraki kacamakta yiyebilirimsoyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)
ayy hadii insallah hayirlisi ise olsunnn canimm.. karatay yap kesinlikle aslinda etrafima bakinca herkes karatayin söylediğini söylüyor ama kimse karatay diyeti bu demiyorMerhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
yaa banyo cok iyi geliyor bende baya kötüyüm faranjit olmuşum yutkunamiyorum ve her gün yikanmak istiyorum.. ben önceden suyu açıp baya bi ısıtıyorum banyoyu oglumun kuvetini de su dolduruyorum baya eglene eğlene yapiyoruz banyoyu oyuncak ta koyuyorum..
Yarina muhtemelen tutulursun baya acımış ti benim squat tan sonraBende leslie nin arkasından squat yaptım hemde en basitinden, ne zormuş ya bacaklarım hala titriyo,yerken hiç zor değildikollontai
Ikisinde de yumurta var diye mı ilginç dedinHmavidag ogluna cok geçmiş olsun daha önce yazmadım galiba.
Ben de iki gündür terliyorum sürekli, gece bebeği babası bekledi ben de uyudum, uyandıkça da terimi sildim. Soğuk almışım ama bu sefer hastalığa çevirmeden önüne geçmem lazım.
Börek olmaz demişsin sende de gözleme var o nasıl olacak
Ya istiyorum ama zor gibi düşünme farklı şeyler yedikçe (sağlıklı) vücut onları istiyor gerçekten hamur işi filan aramıyorsun bunlar hep vücudu alıştırmakla ilgili.
Bak ne güzel demişsin sürekli aynı şeyleri yemekten işte böyle olmuş. Ama çözümü onları yemeyi bırakmak yoksa hep canın onları isteyecek.
Hem menemen hem yağda yumurta ilginç olmuş.
Oo çok sevindim hadi gecmis olsun. Sln7clar ne zaman belli olacak ve sonrasında mülâkat var mi?
Ya sanırım hem hastalıktan hem de garip bir gündü sofra kurulmadı akşama kadar.
Kesinlikle canım çok uğraştım ama anladım ki tek taraflı olmuyorrekabet istiyodum ama benimkiler ortada yok kaptanim
hosgeldin tatlim
sende hoşgeldin canin
cok geçmiş olsun canim bu sene hastalananlar hep tekrarladi zaten vücut tam atmiyor galiba virüsü dikkat et maskeyi unutma oglusa bulasmasin tekrar..
keşke gerçekten kızları gibi görse de bizde anne gibi davransak demi ben cok isterdimm..
immm tahinn helvasii bayilirimmm ama kaç yil oldu yemeyeli hatirlayamadim aslinda 40 dolduktan sonraki kacamakta yiyebilirim
ayy hadii insallah hayirlisi ise olsunnn canimm.. karatay yap kesinlikle aslinda etrafima bakinca herkes karatayin söylediğini söylüyor ama kimse karatay diyeti bu demiyor
yaa banyo cok iyi geliyor bende baya kötüyüm faranjit olmuşum yutkunamiyorum ve her gün yikanmak istiyorum.. ben önceden suyu açıp baya bi ısıtıyorum banyoyu oglumun kuvetini de su dolduruyorum baya eglene eğlene yapiyoruz banyoyu oyuncak ta koyuyorum..
Yarina muhtemelen tutulursun baya acımış ti benim squat tan sonra
Çok geçmiş olsun canımHmavidag ogluna cok geçmiş olsun daha önce yazmadım galiba.
Ben de iki gündür terliyorum sürekli, gece bebeği babası bekledi ben de uyudum, uyandıkça da terimi sildim. Soğuk almışım ama bu sefer hastalığa çevirmeden önüne geçmem lazım.
Börek olmaz demişsin sende de gözleme var o nasıl olacak
Ya istiyorum ama zor gibi düşünme farklı şeyler yedikçe (sağlıklı) vücut onları istiyor gerçekten hamur işi filan aramıyorsun bunlar hep vücudu alıştırmakla ilgili.
Bak ne güzel demişsin sürekli aynı şeyleri yemekten işte böyle olmuş. Ama çözümü onları yemeyi bırakmak yoksa hep canın onları isteyecek.
Hem menemen hem yağda yumurta ilginç olmuş.
Oo çok sevindim hadi gecmis olsun. Sln7clar ne zaman belli olacak ve sonrasında mülâkat var mi?
Ya sanırım hem hastalıktan hem de garip bir gündü sofra kurulmadı akşama kadar.
Olmuyor ya ben biraz erken anladim galibaKesinlikle canım çok uğraştım ama anladım ki tek taraflı olmuyor
Ben o squat dedikleri sporu hiç yapmadım ya cesaret edemedim henuzBende leslie nin arkasından squat yaptım hemde en basitinden, ne zormuş ya bacaklarım hala titriyo,yerken hiç zor değildikollontai
Her spor yapisimda nefsime hakim olamadığım için çok kızıyorum kendime. Halbuki diğer konularda çok iradeli ve hirsliyimdir niye böyle oluyor anlamiyorumYakmak yemek gibi değil maalesef, zaten spor yaptıkça emeğine acıdığından yemek yiyemiyorsun, 10/10 yap squatı fazla yapma yeni başladıysan çok ağrın olur
Çünkü yemek yemeyi seviyoruzBen o squat dedikleri sporu hiç yapmadım ya cesaret edemedim henuz
Yemek yerken mutlu olan insanlarız biz nasıl zor olsun
Her spor yapisimda nefsime hakim olamadığım için çok kızıyorum kendime. Halbuki diğer konularda çok iradeli ve hirsliyimdir niye böyle oluyor anlamiyorum
Yaşasın...... ......... boşlukları doldurmaktan korktum takımdan atarlar beni hemenÇünkü yemek yemeyi seviyoruzben zayıfladığımı anladığım gün dedim ki, aman tanrım önceden ne çok yiyormuşum
Ikisinde de yumurta var diye mı ilginç dedin
Iyi akşamlar kızlar Bugün gezmeye gittik dışarda kaçamak yapmadım.yemek bile söylemedim kaçamak yaparım diye. Ikındı civari kayinbabamlara gittik orada dışardan yemek söylediler tadına bile bakmadım. Kalan yemeklerden isitip yedim.normalde 3 ana 3 ara yapardım bugün 2 ana 2 ara öğün oldu
Menüyü yazayım.morordek
ayvacicegi
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
7zeytin
2 dilim peynir
Yeşillik
Ara 1 küçük muz
Akşam
1 tane Içinde pirinç yok denecek kadar az etli biber dolmasi
2 kase mercimek çorbası( çok açtım ikinciyi mecburen aldim)
1 kase yoğurt
Salata
Ara 1 avuç içi kadar kuruyemiş
3 litre su bitti
3 mill leslie yaptım
50 de mekik cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?