- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.201
Kalori miktarını yeşile ayarlasaniz olmaz canimToplam 1453 kalori
Su 2 litre
Spor
Leslie 3 mile
50 mekik
50 squat
20 şınav
Reglim yaklaşıyor, jilliana ara verdim
Hosgeldin oncelikle:)soyle soyliyim ben ayda 2 kilo tahin helvasi, 1 kiloya yakin cips ve her gun sutlu ya da serbetli tatli yiyen, gunde 1 ekmek bitiren biri oldugum icin birden bire herseyi kesmek hep ters tepti.o yuzden yavas yavas azaltmayi cikarmayi dusunuyorum :) burasi bi yarisma ortami belki ama ben diyet yapanlari gordukce motive olup surekliligi saglamak icin geldim.spora onem vericem evet :)
Rakibim tost yok çok sevindimNeyse menüme geceyim kaptanim belirteyim dört gündür tavuk yiyorum denk geldi bilerek yaptığım bi durum değil geçen aksam bir dilim baklava yedim yarim bardak kola dünde bir kurabiye kendi yaptığım başka kaçamak yok. gerçekten yoğundum görüp yazamadim cezanı yazarsan uygularım
Bugün sabah
Menemen tereyağlı yumurta 2 dilim ekmek cay az yedim diyebilirim
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık pirinç pilavi pilav olmalıydıtavuk eti fırında 3 dilim patates salata 1 bardak ayran
Ara 3 4 lokma pestil ceviz
Su 2 litre
Spor leslie1 50 mekik 500 ip atlamamorordek ayvacicegi parkbyull
Çok geçmiş olsun canimIyi aksamlar
Yine hasta oluyorum, umarım önüne geçebilirim.
Sabah: 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle: 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Ara: 2 küçük mısır pufu
Aksam: 4 kepçe tarhana çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek
Ara: limonlu ıhlamur
Su: 1.5 litre
Spor:6552 adım tempolu yürüyüş
Canım bak bi moral bozdum enerjin düşünce hastalık buldun. Tekrar çok geçmiş olsun. Biran önce iyilesir sin umarım.Hmavidag ogluna cok geçmiş olsun daha önce yazmadım galiba.
Ben de iki gündür terliyorum sürekli, gece bebeği babası bekledi ben de uyudum, uyandıkça da terimi sildim. Soğuk almışım ama bu sefer hastalığa çevirmeden önüne geçmem lazım.
Börek olmaz demişsin sende de gözleme var o nasıl olacak
Ya istiyorum ama zor gibi düşünme farklı şeyler yedikçe (sağlıklı) vücut onları istiyor gerçekten hamur işi filan aramıyorsun bunlar hep vücudu alıştırmakla ilgili.
Bak ne güzel demişsin sürekli aynı şeyleri yemekten işte böyle olmuş. Ama çözümü onları yemeyi bırakmak yoksa hep canın onları isteyecek.
Hem menemen hem yağda yumurta ilginç olmuş.
Oo çok sevindim hadi gecmis olsun. Sln7clar ne zaman belli olacak ve sonrasında mülâkat var mi?
Ya sanırım hem hastalıktan hem de garip bir gündü sofra kurulmadı akşama kadar.
Canım bende alerjik kronik faranjit vardı nasıl geçti soyliyeyimrekabet istiyodum ama benimkiler ortada yok kaptanim
hosgeldin tatlim
sende hoşgeldin canin
cok geçmiş olsun canim bu sene hastalananlar hep tekrarladi zaten vücut tam atmiyor galiba virüsü dikkat et maskeyi unutma oglusa bulasmasin tekrar..
keşke gerçekten kızları gibi görse de bizde anne gibi davransak demi ben cok isterdimm..
immm tahinn helvasii bayilirimmm ama kaç yil oldu yemeyeli hatirlayamadim aslinda 40 dolduktan sonraki kacamakta yiyebilirim
ayy hadii insallah hayirlisi ise olsunnn canimm.. karatay yap kesinlikle aslinda etrafima bakinca herkes karatayin söylediğini söylüyor ama kimse karatay diyeti bu demiyor
yaa banyo cok iyi geliyor bende baya kötüyüm faranjit olmuşum yutkunamiyorum ve her gün yikanmak istiyorum.. ben önceden suyu açıp baya bi ısıtıyorum banyoyu oglumun kuvetini de su dolduruyorum baya eglene eğlene yapiyoruz banyoyu oyuncak ta koyuyorum..
Yarina muhtemelen tutulursun baya acımış ti benim squat tan sonra
ekleme kaptanım böyle iyiyim ben boş bırakmam kızlarıHadi madem sizleri grupladım:
1. Grup: @Nurumcan94 @Ahsen59 @Leyl-i-fer
2. Grup: A Asmiimelita09 M mayis74
3. Grup:Hmavidag E elacicegim23 @bluuee
4. Grup:ayvacicegi kollontai (kilolarınız sizin yakın sadece :) ) kollontai eğer bu ara yolculuk vs dolayısıyla düzenli spor menü olamayacaksa ayvacicegini baska gruba alayım :)
parkbyull seni ekleyeyim mi bi gruba? Ekleyeceksem kilon 3. gruba daha uygun
Cuma günü en iyi grubu seçeriz ve belki de en iyi grubu ödüller bekliyordur
Herkes grubuna sıkı sıkı sarılsın ve grup arkadaşlarından sorumlu olsun. Eğer grup arkadaşınızda kaçamak vs görürseniz acımayın, eleştirin ki bi daha yapmasın. Sporda da rekabet olsun gruplar arasında. En iyi sporu hangi grup yapacak bakalım :)
beni unuttun mu
elacım sen zaten pişmanlıklarını dile getirmişsin ama akşam o pilavı yedin patatesi bari yemeseydin keşke..Neyse menüme geceyim kaptanim belirteyim dört gündür tavuk yiyorum denk geldi bilerek yaptığım bi durum değil geçen aksam bir dilim baklava yedim yarim bardak kola dünde bir kurabiye kendi yaptığım başka kaçamak yok. gerçekten yoğundum görüp yazamadim cezanı yazarsan uygularım
Bugün sabah
Menemen tereyağlı yumurta 2 dilim ekmek cay az yedim diyebilirim
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam
3 kaşık pirinç pilavi pilav olmalıydıtavuk eti fırında 3 dilim patates salata 1 bardak ayran
Ara 3 4 lokma pestil ceviz
Su 2 litre
Spor leslie1 50 mekik 500 ip atlamamorordek ayvacicegi parkbyull
Haklısın canim ama nasil desem moral olarak kötüydüm yedim sonradan farkına vardım. Moralim bozulunca doymayanlardanimelacım sen zaten pişmanlıklarını dile getirmişsin ama akşam o pilavı yedin patatesi bari yemeseydin keşke..
Teşekkürler ve hosgeldin:)Kalori miktarını yeşile ayarlasaniz olmaz canim
Hosgeldin oncelikle:)
Çok yorum yapmicamda maşallah güzel yiyorsun:)
Parça parça çıkarım diyorsan önce cips çıksın en son helva bence:)
Rakibim tost yok çok sevindim
Pilav ve patates i kesmek çok fark ediyor. Aynen devam bak moral bozukluğunun yemekten cıkamamıssın spordan çıkarmışsın helal sana
Çok geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun
Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Geçmiş olsun
Canim aslında kendim için yapmadım tabiki esim evde kardeşimdi yaptım yapmisken yedim menemenin içine sadece bir tane yumurta kırıyorum ben hemen iyice çırpıyorum. Böyle iyice dağılıyor.Evet ilginç geldi hiç ikisini bir arada yapmadım yemedim :) yoksa diyette sorun olacağından filan değil tabi ki.
Benim naçizane fikrim öğlen yemegini atlayıp akşam çok yemektense ogle yemeği yemek. O 2 kase çorbanın birini ve dolmayı öğlen yesen, akşam da 1 kase çorba yoğurt ve salata yesen daha dengeli olur. Bir ogunde o kadar cok yemedigin icin kan sekerin de o kadar cok yukselmez. Hatta ogle yedigin icin belki akşam daha bile hafif olur.
1453 ya canim ayarlasak olmaz. Tel kafasına gore düzeltiyor ya :)Hmavidag Anlamadım canım ne yapayım kalori miktarını :/
Canim tost çarşamba günleri yiyorum genelde:)Teşekkürler ve hosgeldin:)
Canım bak bi moral bozdum enerjin düşünce hastalık buldun. Tekrar çok geçmiş olsun. Biran önce iyilesir sin umarım.
Çok teşekkür ederim bende 2 gundur uyuyamadim ateş hep korkutuyor beni.ama demiştim ya haftasonu oglumla vakit geciricem esim yok diye. Krep yaptık sabah akşamdan ıspanaklı kek. Yemek yapmayı çok seviyor oğlum. Oyunlar oynadik ve ateş bitti sanırım mutlu olunca çocuğum da bende iyi olduk. Ne olur mutlu ol çabuk iyiles
Canım bende alerjik kronik faranjit vardı nasıl geçti soyliyeyim
Hep daha kötüye gidince önce antibiyotik bıraktım sonra adaçayı ile gargara yaptım mutlaka yap faranjit çok fena çünkü. Çok geçmiş olsun.
Onların banyo zevklerini yerim ben
Gecmis olsun canimHepinize günaydın kızlar dün aksam internetim yoktu menumu yazamadim şimdi yazayım
Sabah 2 yumurta domates salatalik 2 dilim ekmek az tereyağ cay
Öğle 3 adet çiğ köfte (esimin yaptığı) bir kac yaprak marul 1 bardak ayran
Aksam 2 kase nohut (doymadimçünkü ) 3 kasik bulgur pilavi salata ayran
Ara cay çok az çekirdek
Su az ictim 2 litre varmi bilmiyorum
Spor yok boyun düzleşmesi var bende dünden çok kötüyüm neden agriyor bende bilmiyorum o yüzden dün birşey yapmak istemedim bugün yapacagim insaallahmorordek ayvacicegi parkbyull
Teşekkürler ve hosgeldin:)Kalori miktarını yeşile ayarlasaniz olmaz canim
Hosgeldin oncelikle:)
Çok yorum yapmicamda maşallah güzel yiyorsun:)
Parça parça çıkarım diyorsan önce cips çıksın en son helva bence:)
Rakibim tost yok çok sevindim
Pilav ve patates i kesmek çok fark ediyor. Aynen devam bak moral bozukluğunun yemekten cıkamamıssın spordan çıkarmışsın helal sana
Çok geçmiş olsun canim
Geçmiş olsun
Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Geçmiş olsun
unutmadimm tabiki yanlış etiketledimbeni unuttun mu
O lokum olmamaliydii yaa bitter bulundur evde canin onlari çekince bitter at ağzına bari..Gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?