Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah: 2 bardak limonlu ıhlamur, 20gr yulaf lapası (sıcak sulu)
Aksam üstü : pizza (et, peynir, mantar, soğan, domates sos, kepekli ince hamur)
Ara: 2 bardak limonlu ıhlamur

Su: 1 litre
Spor: yok

Bugün temizlik ve başka işlerle geçti, yemek işi mecburen dışarıdan oldu, cezamı bekliyorum. Yalniz bu pizza nispeten masum ince kepekli hamurdan...

Iyi geceler... Biliyosunuz 3günlük kabak detoksu yapıyordum..perşembenen başladım.perşembe iyiydi cuma idare ederdi cumartesi illallah ettim.
Cuma menüm
Sabah iki yumurta peynir maydanoz
Ara elma
Öğle kabak
Ara elma
Akşam kabak (böööö)
2 litre su

Cumartesi
Sabah iki tane yumurta
Peynir mydanoz
Öğle azıcık kabak
Akşam artık içim almadı yemedim.... Artık kabak görmek istemiyorum.aklıma geldikçe tiksiniyorum.
Pazar sabahına çok aç kalktım detoks bitti ama çok açtım...ağzıma biraz peynir...akşamdan kalan azıcık lahmacun birde kuru kayısı yedim...kahvaltıyı geç yaptık dikkat etmeye çalıştım...ama peynir Zeytin peynirli yumurta bal kaymak ekmek yedim ama hiç saymadım hiçbirini
Arada bir kayısı kurusu attım
Ara sebze ve peynir
Akşam salata 2 kase çorba
Ara zencefilli zerdeçallı limonlu yoğurt
Yeşil çay su ölçmedim
Giden 2.2 di ama kabızlık yaptı 3 günlük daha çok olabilirdi. Yazışmaları okudum...çok güzel gelişmeler var...yeni gwlen arkadaşlar var..hepiniz hoşgeldiniz.
Tekrar dan iyi geceler

Toplam 1453 kalori
Su 2 litre
Spor
Leslie 3 mile
50 mekik
50 squat
20 şınav
Reglim yaklaşıyor, jilliana ara verdim
Kalori miktarını yeşile ayarlasaniz olmaz canim
Hosgeldin oncelikle:)
Çok yorum yapmicamda maşallah güzel yiyorsun:)
Parça parça çıkarım diyorsan önce cips çıksın en son helva bence:)

Rakibim tost yok çok sevindim
Pilav ve patates i kesmek çok fark ediyor. Aynen devam bak moral bozukluğunun yemekten cıkamamıssın spordan çıkarmışsın helal sana
Çok geçmiş olsun canim

Geçmiş olsun

Hakkında hayırlısı olur inşallah.

Geçmiş olsun
[/QUOTE]
Teşekkürler ve hosgeldin:)
Canım bak bi moral bozdum enerjin düşünce hastalık buldun. Tekrar çok geçmiş olsun. Biran önce iyilesir sin umarım.
Çok teşekkür ederim bende 2 gundur uyuyamadim ateş hep korkutuyor beni.ama demiştim ya haftasonu oglumla vakit geciricem esim yok diye. Krep yaptık sabah akşamdan ıspanaklı kek. Yemek yapmayı çok seviyor oğlum. Oyunlar oynadik ve ateş bitti sanırım mutlu olunca çocuğum da bende iyi olduk. Ne olur mutlu ol çabuk iyiles
Canım bende alerjik kronik faranjit vardı nasıl geçti soyliyeyim
Hep daha kötüye gidince önce antibiyotik bıraktım sonra adaçayı ile gargara yaptım mutlaka yap faranjit çok fena çünkü. Çok geçmiş olsun.
Onların banyo zevklerini yerim ben

İyi geceler Menum
Limonlu su
Kahve

Sabah: ıspanaklı taze soğanlı omlet
Kibrit kutusu beyaz peynir
15 kuruyemiş
Limonlu yeşil cay

Ara kahveli süt

Aksam yesillikli borulceli salata
1 kase tavuk suyuna sehriye

Ara: Türk kahvesi
Çikolatalı lokum (bile büyüklüğünde. Eşim tuğba kuruyemiş ten doldurmuş gelmiş 1 tane yemesem yarın dayanamadım :)

Ara: zerdecal li limonlu yoğurt

Su 2.5 lt
Spor: temizlik yaptım yarın ki spor için temiz mekan olsun dedim:)
morordek ayvacicegi parkbyull

ekleme kaptanım böyle iyiyim ben boş bırakmam kızları

elacım sen zaten pişmanlıklarını dile getirmişsin ama akşam o pilavı yedin patatesi bari yemeseydin keşke..

Canım bak bi moral bozdum enerjin düşünce hastalık buldun. Tekrar çok geçmiş olsun. Biran önce iyilesir sin umarım.
Çok teşekkür ederim bende 2 gundur uyuyamadim ateş hep korkutuyor beni.ama demiştim ya haftasonu oglumla vakit geciricem esim yok diye. Krep yaptık sabah akşamdan ıspanaklı kek. Yemek yapmayı çok seviyor oğlum. Oyunlar oynadik ve ateş bitti sanırım mutlu olunca çocuğum da bende iyi olduk. Ne olur mutlu ol çabuk iyiles

Hep daha kötüye gidince önce antibiyotik bıraktım sonra adaçayı ile gargara yaptım mutlaka yap faranjit çok fena çünkü. Çok geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Canim tost çarşamba günleri yiyorum genelde:)

Canim aslında kendim için yapmadım tabiki esim evde kardeşimdi yaptım yapmisken yedim menemenin içine sadece bir tane yumurta kırıyorum ben hemen iyice çırpıyorum. Böyle iyice dağılıyor.

Hepinize günaydın kızlar dün aksam internetim yoktu menumu yazamadim şimdi yazayım
Sabah 2 yumurta domates salatalik 2 dilim ekmek az tereyağ cay
Öğle 3 adet çiğ köfte (esimin yaptığı) bir kac yaprak marul 1 bardak ayran
Aksam 2 kase nohut (doymadim çünkü ) 3 kasik bulgur pilavi salata ayran
Ara cay çok az çekirdek
Su az ictim 2 litre varmi bilmiyorum
Spor yok boyun düzleşmesi var bende dünden çok kötüyüm neden agriyor bende bilmiyorum o yüzden dün birşey yapmak istemedim bugün yapacagim insaallah morordek ayvacicegi parkbyull

Canim tost çarşamba günleri yiyorum genelde:)
[/QUOTE]
Haftada bir yediğini biliyorum canım ama yinede görmeyin ce mutlu oldum:)

Gecmis olsun canim

Günaydınlar çok güzel mutlu bir hafta diliyorum:)ben haftasonu yoktum cuma cumartesi pazar açık büfe bol relax bir tatil:) ancak o kadar kontrollü daavrandım ki sadece +400 artı ile dönüdüm ki bu benim için çok çok başarılı:)
tatil beslenmem şu şekildeydi(tatile gidecek kişilere şiddetle tavsiye ederim.
sabah balların kaymakların böreklerin ekmeklerin çöreklerin arasından hızlıca koşarak:)tabağımı güzel bir peynirli omlet peynir zeytin domates ve ceviz ile süsleyip yedim:) ana öğünlerde et-zeytinyağlı sebze ve bol salata yedim tatlı hakkımı da yarım top dondrumalı sütlaç ile kullandım. (+400) ün sebebi beslenme değil ödem :) bu +400 yarına gitmiş olacak. şuan güncel kilom 66.600 cuma hedefim ise 65.500 1.100 ü cuma gününe kadar veririm.Bir sıkıntı çıkmaz ise.Ancak spor konusunda çok mahcubum.Sevgiler mutlu güzel haftalar diliyorum.

[/QUOTE] iyileşti mi kuzucuk iyi cok şükür yaa Adaçayını okudum bende saracoglundan da markette bulamadin bugun bir daha cikayim en iyisi yoksa tekrar doktora gidecektim senin yazini okuyunca vazgectim.. kaç günde geçer ki..
unutmadimm tabiki yanlış etiketledim
Gecmis olsun canim
O lokum olmamaliydii yaa bitter bulundur evde canin onlari çekince bitter at ağzına bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…