- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.221
Ohhh yaa bende istiyorum şöyle senin tatilin gibi en relax indanGünaydınlar çok güzel mutlu bir hafta diliyorum:)ben haftasonu yoktum cuma cumartesi pazar açık büfe bol relax bir tatil:) ancak o kadar kontrollü daavrandım ki sadece +400 artı ile dönüdüm ki bu benim için çok çok başarılı:)
tatil beslenmem şu şekildeydi(tatile gidecek kişilere şiddetle tavsiye ederim.
sabah balların kaymakların böreklerin ekmeklerin çöreklerin arasından hızlıca koşarak:)tabağımı güzel bir peynirli omlet peynir zeytin domates ve ceviz ile süsleyip yedim:) ana öğünlerde et-zeytinyağlı sebze ve bol salata yedim tatlı hakkımı da yarım top dondrumalı sütlaç ile kullandım. (+400) ün sebebi beslenme değil ödem :) bu +400 yarına gitmiş olacak. şuan güncel kilom 66.600 cuma hedefim ise 65.500 1.100 ü cuma gününe kadar veririm.Bir sıkıntı çıkmaz ise.Ancak spor konusunda çok mahcubum.Sevgiler mutlu güzel haftalar diliyorum.
iyileşti mi kuzucuk iyi cok şükür yaa Adaçayını okudum bende saracoglundan da markette bulamadin bugun bir daha cikayim en iyisi yoksa tekrar doktora gidecektim senin yazini okuyunca vazgectim.. kaç günde geçer ki..Teşekkürler ve hosgeldin:)
Canım bak bi moral bozdum enerjin düşünce hastalık buldun. Tekrar çok geçmiş olsun. Biran önce iyilesir sin umarım.
Çok teşekkür ederim bende 2 gundur uyuyamadim ateş hep korkutuyor beni.ama demiştim ya haftasonu oglumla vakit geciricem esim yok diye. Krep yaptık sabah akşamdan ıspanaklı kek. Yemek yapmayı çok seviyor oğlum. Oyunlar oynadik ve ateş bitti sanırım mutlu olunca çocuğum da bende iyi olduk. Ne olur mutlu ol çabuk iyiles
Canım bende alerjik kronik faranjit vardı nasıl geçti soyliyeyim
Hep daha kötüye gidince önce antibiyotik bıraktım sonra adaçayı ile gargara yaptım mutlaka yap faranjit çok fena çünkü. Çok geçmiş olsun.
Onların banyo zevklerini yerim ben
Kolaylıklar ve başarılar diliyorum şimdiden:) umarım güzel eksileriniz gelir. Açık büfe ile savaşabilen irademe hayranım:) mevcut kilo 66.600 nisan sonu 66 olma hedefim var ki:) nisan sonu öncesi hedefime ulaşıp nisan sonunu 58 ile karşılamayı planlıyorum neden olmasın:)Ohhh yaa bende istiyorum şöyle senin tatilin gibi en relax indanvalla tebrik ediyorum seni ben o böreklerin arasindan senin kadar hızlı kosamayabilirdim kesin ayağım takılır üstüne düşerdim ben bu hafta cumaya kadar tartilmiycam ve cok merak ediyorum ne kadar verecegimi yada verebilecekmiyim insallah bu hafta takilmadan geçerim yaa..
bende saracoglundan öğrenmiştim:)iyileşti mi kuzucuk iyi cok şükür yaa Adaçayını okudum bende saracoglundan da markette bulamadin bugun bir daha cikayim en iyisi yoksa tekrar doktora gidecektim senin yazini okuyunca vazgectim.. kaç günde geçer ki..
unutmadimm tabiki yanlış etiketledim
O lokum olmamaliydii yaa bitter bulundur evde canin onlari çekince bitter at ağzına bari..
Bende mart sonunda 6 li rakamlari görürüm diye dusunuyordum ama kilom takıldı insallah bu hafta bi miktar verebilirim.. mart sonu 66 olacakti galiba 1 ayda 8 kilo cok zorrr degil miiKolaylıklar ve başarılar diliyorum şimdiden:) umarım güzel eksileriniz gelir. Açık büfe ile savaşabilen irademe hayranım:) mevcut kilo 66.600 nisan sonu 66 olma hedefim var ki:) nisan sonu öncesi hedefime ulaşıp nisan sonunu 58 ile karşılamayı planlıyorum neden olmasın:)
nisan sonuna kadar 5 hafta var. Haftalık 1,600 zor en kötü 60 kilo olur. Arada benim 63 lerde direncim olacak bir de:)Gerçek hedef 60 ama 58 işin hayal kısmı :)Dilek kısmı:)ben yapmak isteyeyim 60 olursam da mükemmel olur zaten.Bende mart sonunda 6 li rakamlari görürüm diye dusunuyordum ama kilom takıldı insallah bu hafta bi miktar verebilirim.. mart sonu 66 olacakti galiba 1 ayda 8 kilo cok zorrr degil mii
maaşallah canım süpersinKolaylıklar ve başarılar diliyorum şimdiden:) umarım güzel eksileriniz gelir. Açık büfe ile savaşabilen irademe hayranım:) mevcut kilo 66.600 nisan sonu 66 olma hedefim var ki:) nisan sonu öncesi hedefime ulaşıp nisan sonunu 58 ile karşılamayı planlıyorum neden olmasın:)
Teşekkürler:)sen de öyle.Enerjin harika. Aynı anda buraya katıldığımız için yerin bambaşka bende:) Menülerimizde yakın verdiğimiz eksilerde yakın:) Ne diyoruz tarçınlı zencefil zerdeçallı yoğurt candırrrrr :) Bir de leblebi.Benim kurtarıcım.Birşey yemek istediğimde hep elimin altında leblebi hopppp üstüne detoks suyum mis gibi kitliyor beni:)maaşallah canım süpersin
Haftada bir yediğini biliyorum canım ama yinede görmeyin ce mutlu oldum:)Canim tost çarşamba günleri yiyorum genelde:)
evet canım sende benim için öylesin....evet yoğurt kürümüz candır... bende nedense leblebi şişkinlik yapıyo mideme taş gibi oturuyo.....olmasa iyiydi....Teşekkürler:)sen de öyle.Enerjin harika. Aynı anda buraya katıldığımız için yerin bambaşka bende:) Menülerimizde yakın verdiğimiz eksilerde yakın:) Ne diyoruz tarçınlı zencefil zerdeçallı yoğurt candırrrrr :) Bir de leblebi.Benim kurtarıcım.Birşey yemek istediğimde hep elimin altında leblebi hopppp üstüne detoks suyum mis gibi kitliyor beni:)
İnşallah o adımlar ve suyla yediklerini yakmışsındır nasıl içiyosun o kadar suyu banada öğretCumartesi menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğle @Nurumcan94 un oğlunun diş buğdayı vardı orada bayağı bı kaçamak yaptım
4 yemek kaşığı kadar makarna salatası 1 adet kıymalı mercimekli börek
1 ince dilim pasta
Aksam sadece salata yedim
6 litre su
14000 adimmorordek ayvacicegi Leyl-i-fer
Yakıyosun da ondan yiyosunÇok geçmiş olsun canımSorma ya diye diye yiyorum bende işte, dediğimi tut gittiğim yoldan gitme derdi babam onun hesap
Hayırlusı olsun hakkındaMerhaba hanımlar ben geldim sınavım güzel geçti ama atanirmiyim bilmiyorum 138 kişi sınava girdi 15 kişi alacaklar inş bende atanırım
Kızlar yarından itibaren diyetime geri dönücem kilo aldım bu sürede yarın sabah tartılırım spora da başlıcam
Ama diyet olarak ne yapicam kafam çok karışık fikri olan varsa beklerim
Oluruna bırak su yolunu bulur.kendini ifade etmeyi ve saygıyı elden bırakma yeter bide üzülme hasta olursun sonraKesinlikle canım çok uğraştım ama anladım ki tek taraflı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?