Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayvacicegi canim daha once de sordum ama yoğunsun galiba yazdiklarimi okuyamiyor sun nasil oldun daha iyisindir umarim bir de karar verebildin mi ne yapacağına birde yulaf i kahvaltinin yaninda yersek cok abartmış olurmuyuz sadece bir öğün yerine mi yemek gerekiyor birde cok sağol tekrardan iyiki seni dinlemişim oğlumun saat 3 e kadar uykusu düzene girdi sonrasini da halledecegim insallah..

Ohhh yaa bende istiyorum şöyle senin tatilin gibi en relax indan valla tebrik ediyorum seni ben o böreklerin arasindan senin kadar hızlı kosamayabilirdim kesin ayağım takılır üstüne düşerdim ben bu hafta cumaya kadar tartilmiycam ve cok merak ediyorum ne kadar verecegimi yada verebilecekmiyim insallah bu hafta takilmadan geçerim yaa..

iyileşti mi kuzucuk iyi cok şükür yaa Adaçayını okudum bende saracoglundan da markette bulamadin bugun bir daha cikayim en iyisi yoksa tekrar doktora gidecektim senin yazini okuyunca vazgectim.. kaç günde geçer ki..
unutmadimm tabiki yanlış etiketledim

O lokum olmamaliydii yaa bitter bulundur evde canin onlari çekince bitter at ağzına bari..
[/QUOTE]
bende saracoglundan öğrenmiştim:)
ilac kadar hızlı toparlamıyor. 5 sene cektim ben sürekli ateş 40 ı vuruyordu. enson dedim ben ömrümde antibiyotik kullanmadım bu ilaclar anlık geciriyor ve bida hep tekrarıyor. yanlıs hatırlamıyorsam 1 sene her vurdugunda adacayı gargarası yaptım bida da faranjit olmadım
o lokum dan hariçç neler var neler de yemedim. ya aradı sordu dedim sadece kahve ve ogluma cikolata kaplı incir al. dinlememis bende insanım:)

yaaa burnu akmaya basladı hafif te oksuruk. erken konusmusum

Kolaylıklar ve başarılar diliyorum şimdiden:) umarım güzel eksileriniz gelir. Açık büfe ile savaşabilen irademe hayranım:) mevcut kilo 66.600 nisan sonu 66 olma hedefim var ki:) nisan sonu öncesi hedefime ulaşıp nisan sonunu 58 ile karşılamayı planlıyorum neden olmasın:)

bende saracoglundan öğrenmiştim:)
ilac kadar hızlı toparlamıyor. 5 sene cektim ben sürekli ateş 40 ı vuruyordu. enson dedim ben ömrümde antibiyotik kullanmadım bu ilaclar anlık geciriyor ve bida hep tekrarıyor. yanlıs hatırlamıyorsam 1 sene her vurdugunda adacayı gargarası yaptım bida da faranjit olmadım
o lokum dan hariçç neler var neler de yemedim. ya aradı sordu dedim sadece kahve ve ogluma cikolata kaplı incir al. dinlememis bende insanım:)

yaaa burnu akmaya basladı hafif te oksuruk. erken konusmusum
[/QUOTE]
Oo süper hemen cikip alayim.. ayy neyse ki eşimin tatliyla arasi yok bende dayanamazdim bence öksürük ve burun akintisi iyi balgamini atar ateş olmama sebebi de bence burun akıntısıdır

Bende mart sonunda 6 li rakamlari görürüm diye dusunuyordum ama kilom takıldı insallah bu hafta bi miktar verebilirim.. mart sonu 66 olacakti galiba 1 ayda 8 kilo cok zorrr degil mii

Bende mart sonunda 6 li rakamlari görürüm diye dusunuyordum ama kilom takıldı insallah bu hafta bi miktar verebilirim.. mart sonu 66 olacakti galiba 1 ayda 8 kilo cok zorrr degil mii
nisan sonuna kadar 5 hafta var. Haftalık 1,600 zor en kötü 60 kilo olur. Arada benim 63 lerde direncim olacak bir de:)Gerçek hedef 60 ama 58 işin hayal kısmı :)Dilek kısmı:)ben yapmak isteyeyim 60 olursam da mükemmel olur zaten.

maaşallah canım süpersin

maaşallah canım süpersin
Teşekkürler:)sen de öyle.Enerjin harika. Aynı anda buraya katıldığımız için yerin bambaşka bende:) Menülerimizde yakın verdiğimiz eksilerde yakın:) Ne diyoruz tarçınlı zencefil zerdeçallı yoğurt candırrrrr :) Bir de leblebi.Benim kurtarıcım.Birşey yemek istediğimde hep elimin altında leblebi hopppp üstüne detoks suyum mis gibi kitliyor beni:)

evet canım sende benim için öylesin....evet yoğurt kürümüz candır... bende nedense leblebi şişkinlik yapıyo mideme taş gibi oturuyo.....olmasa iyiydi....

İnşallah o adımlar ve suyla yediklerini yakmışsındır nasıl içiyosun o kadar suyu banada öğret

Yarina muhtemelen tutulursun baya acımış ti benim squat tan sonra
[/QUOTE]

Yürüyemiyom bile
Çörekotu yağı sürdüm sabah yanmayı kesti en azından aklınızda bulunsun

Hayırlusı olsun hakkında
Valla kendini en iyi sen tanırsın başla biyerlerden

Başladığımdan beri menülerimde farkettiklerim
Ekmeği azaltmışım
6 öğün yapmadanda oluyomuş
Tost a ara vermişim
Sporu ve suyu azda olsa arttırmışım
Bigün kaçamak yaptım diye diyetten vaxgeçmiyorum artık
Gibi şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…