- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.241
Çoğu kişi emzirdim için pek olmuyor canım o ama emzirmeyenler yapabilir aslindaTakım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
emzirmek işin içine girince herşey teferruattır:9ben emzirme döneminde ayrıca süt de sağdığım için dünyayı yiyordum :)88 i görmüştüm doğumdan sonra:) sonrasında veriliyor kasmayın sakınÇoğu kişi emzirdim için pek olmuyor canım o ama emzirmeyenler yapabilir aslinda
Perşembe günü ekstra bişeyler yapmak güzel olur tabi extra spor erken yenen akşam yemeği gibi.lakin detoks sonrası çok halsizlik yaşamıştım bende, o yüzden aralara dağıttımTakım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
Ben emzirmiyorum bu tel hep yanlış düzeltiyor neyse. Bende 70 le doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 57 idim. Sütten kesin ce kilo aldım canım ben. En yüksek 72 yi gördüm.emzirmek işin içine girince herşey teferruattır:9ben emzirme döneminde ayrıca süt de sağdığım için dünyayı yiyordum :)88 i görmüştüm doğumdan sonra:) sonrasında veriliyor kasmayın sakın
benimki sadece bir öneriydi:)
Ben kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)Ben emzirmiyorum bu tel hep yanlış düzeltiyor neyse. Bende 70 le doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 57 idim. Sütten kesin ce kilo aldım canım ben. En yüksek 72 yi gördüm.
Detoks önerisini bende yapmıştım eminim benden öncede yapılmıştır. Aslında gruplar kendi içinde yapabilir güzel de olur
kabak detoksu ilk gün güzeldi ikinci gün idare eder 3 gün tiksindim yiyemedim uzun zamanda yeme m artık ...çokta severdimBen kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)
Insallah olur diyelim olsunnisan sonuna kadar 5 hafta var. Haftalık 1,600 zor en kötü 60 kilo olur. Arada benim 63 lerde direncim olacak bir de:)Gerçek hedef 60 ama 58 işin hayal kısmı :)Dilek kısmı:)ben yapmak isteyeyim 60 olursam da mükemmel olur zaten.
bi sinüsrinse uygulıcam bu aksam rahatlasın pasam diye bakayım. benimki cok yer birde yeminle alıyor cocugu yanıma getirip benim önüme koyuyor yeyim diye. 59 kiloya inince hediye alacak bana oyle anlastık ta hediye almamak iin mi yapıyor acep :)Oo süper hemen cikip alayim.. ayy neyse ki eşimin tatliyla arasi yok bende dayanamazdimbence öksürük ve burun akintisi iyi balgamini atar ateş olmama sebebi de bence burun akıntısıdır
Bence çarşamba perşembe yapacagim önceki hafta yaptim 1 kg gitti bakalim bu haftada gider belki emzirdigim için 3 günden korkuyorumBen kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)
süpersiniz:)helal olsun :)darısı benim başıma ben salı çarşamba perşembe deneyeceğim 2 kg gider inşallahBence çarşamba perşembe yapacagim önceki hafta yaptim 1 kg gitti bakalim bu haftada gider belki emzirdigim için 3 günden korkuyorum
3 günde 2 gider diyorlar ama bünyeye bağlı aslinda benim de giderdi ama sanırım 73 benim direnç noktam bu hafta artik 71 i görsem ya cok istiyorumsüpersiniz:)helal olsun :)darısı benim başıma ben salı çarşamba perşembe deneyeceğim 2 kg gider inşallah
Ben varım canimTakım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?