Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar teşekkür ederim herkese sınavın soru ve cevapları bu hafta açıklanacak oradan anlarım atanacak kadar puan alabilmiş miyim? alamamış mıyım?
kızlar be zayıflamayı çok istiyorum deli gibi spor yapasım var ( 2-3 haftadır yerimdem kıpramadım ondan olsa gerek )
bugün sabah tartıldım 67,9 çıktı kilom
inş bende nisan sonu itibari ile 62 kilo olmak istiyorum

Oo süper hemen cikip alayim.. ayy neyse ki eşimin tatliyla arasi yok bende dayanamazdim bence öksürük ve burun akintisi iyi balgamini atar ateş olmama sebebi de bence burun akıntısıdır
[/QUOTE]
bi sinüsrinse uygulıcam bu aksam rahatlasın pasam diye bakayım. benimki cok yer birde yeminle alıyor cocugu yanıma getirip benim önüme koyuyor yeyim diye. 59 kiloya inince hediye alacak bana oyle anlastık ta hediye almamak iin mi yapıyor acep :)

Takım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
Çoğu kişi emzirdim için pek olmuyor canım o ama emzirmeyenler yapabilir aslinda

ayvacicegi morordek güncel kilom 65,5 hatta bir ara 64,6 gözüktü sonra tartı doğru yolu buldu

bu arada ayva çiçeği canım dün 30 dk plates topunda mekik çektim..
bugünde 30 dakika yürüdüm zapta geçirelim akşam bir 30 dk daha plates topunda mekik çekerim sırtıma da iyi geliyor..

cuma kahvaltı:1 muz 3 hurma yarım su bardağı kefir..
öğlen:ton balıklı salata
akşam:kuzu eti suyu az da eti
suyu 3 litre
spor:yok

cumartesi:
kahvaltı:menemen ,salatalık,zeytin,badem,dereotu,maydanoz,şekersiz çay
öğlen:türk kahvesi 3 hurma arasına ceviz badem
akşam:bir tatlı tabağı patlıcan altına az makarna üstüne yoğurt..
su:2 litre

pazar:2 kayısı kıvamlı haşlanmış yumurta,zeytin,4 dilim salatalık,4-5 adet patates kızartma,1 çatal erzincan tulum,şekersiz çay
ikindi:hurma kuru yemiş,kefir
21:00 gibi bir elma bir maden suyu
su:2,5 litre
spor:30 dk plates üstünde mekik bacak hareketleri

Çoğu kişi emzirdim için pek olmuyor canım o ama emzirmeyenler yapabilir aslinda
emzirmek işin içine girince herşey teferruattır:9ben emzirme döneminde ayrıca süt de sağdığım için dünyayı yiyordum :)88 i görmüştüm doğumdan sonra:) sonrasında veriliyor kasmayın sakın
benimki sadece bir öneriydi:)

Takım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
Perşembe günü ekstra bişeyler yapmak güzel olur tabi extra spor erken yenen akşam yemeği gibi.lakin detoks sonrası çok halsizlik yaşamıştım bende, o yüzden aralara dağıttım
Bugün yoğurtlu çiğ kabak yedim öğlen, Elmalı detoks suyu yapıyorum haftada bir öğün araları için falan

perşembe günlerine özel bişeyler yapılabilir
M mayis74 dediğin gibi akşam yemeği yenmeyebilir hafif detokslar yapılabilir
öğle ve akşam brokoli yoğurt yenebilir çok faydası olacaktır ayrıca bu hafta birinci olmalıyız .....kaçamaklar olmasın grup arkadaşlarım....

Ben emzirmiyorum bu tel hep yanlış düzeltiyor neyse. Bende 70 le doğuma gittim doğumdan 1 hafta sonra 57 idim. Sütten kesin ce kilo aldım canım ben. En yüksek 72 yi gördüm.
Detoks önerisini bende yapmıştım eminim benden öncede yapılmıştır. Aslında gruplar kendi içinde yapabilir güzel de olur

Ben kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)

Ben kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)
kabak detoksu ilk gün güzeldi ikinci gün idare eder 3 gün tiksindim yiyemedim uzun zamanda yeme m artık ...çokta severdim

Insallah olur diyelim olsun

Oo süper hemen cikip alayim.. ayy neyse ki eşimin tatliyla arasi yok bende dayanamazdim bence öksürük ve burun akintisi iyi balgamini atar ateş olmama sebebi de bence burun akıntısıdır
bi sinüsrinse uygulıcam bu aksam rahatlasın pasam diye bakayım. benimki cok yer birde yeminle alıyor cocugu yanıma getirip benim önüme koyuyor yeyim diye. 59 kiloya inince hediye alacak bana oyle anlastık ta hediye almamak iin mi yapıyor acep :)
[/QUOTE]
Yok benim ki zayiflamami istiyor yapmaz :))

Bence çarşamba perşembe yapacagim önceki hafta yaptim 1 kg gitti bakalim bu haftada gider belki emzirdigim için 3 günden korkuyorum

süpersiniz:)helal olsun :)darısı benim başıma ben salı çarşamba perşembe deneyeceğim 2 kg gider inşallah
3 günde 2 gider diyorlar ama bünyeye bağlı aslinda benim de giderdi ama sanırım 73 benim direnç noktam bu hafta artik 71 i görsem ya cok istiyorum

Pazartesi olunca buralar şenlenmiş. Bir sürü sayfa birikmiş otobüsteyim hızlıca baktım eve geçince ilk fırsatta yazacağım ben de. A Asmii en başta sana

Sosyalleşme adına bugün yeni bir şey daha buldum pazartesi ve perşembelerimiz doldu haftasonu baba evde salı çarşamba da arada arkadaşlara giderim artık oğlan oturmaya başladığından beri cesaret geldi. Bugün arkadaşla perde kumaşı baktık. Oğlan uyanmadan otobüs yolculuğu biterse tadından yenmez birgün olacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…