Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)
valla canım kabak la 3 günde 2 degil 1 saatte 5 gidecek saglığında bozulmıcak deseler yinede yanından gecmem:)
2 kilo ver cok mutlu oluruz ama:)
Yok benim ki zayiflamami istiyor yapmaz :))
[/QUOTE]
ben anlamadım zaten simdi de ben sadece 1 tane bisküvi severim gitmiş 2 tane almıs.
3 günde 2 gider diyorlar ama bünyeye bağlı aslinda benim de giderdi ama sanırım 73 benim direnç noktam bu hafta artik 71 i görsem ya cok istiyorum
valla kızma asmicim benim iimden hep 65.0 geciyor senin için. bişi demedim hiç ama hep böyleydi :)

valla canım kabak la 3 günde 2 degil 1 saatte 5 gidecek saglığında bozulmıcak deseler yinede yanından gecmem:)
2 kilo ver cok mutlu oluruz ama:)

Yok benim ki zayiflamami istiyor yapmaz :))
ben anlamadım zaten simdi de ben sadece 1 tane bisküvi severim gitmiş 2 tane almıs.

valla kızma asmicim benim iimden hep 65.0 geciyor senin için. bişi demedim hiç ama hep böyleydi :)
[/QUOTE]
Hedef mi 65 bu ay mi 65 canim valla cok dikkatliyim şu 40 diyetim de işe yaramadi ama birakmak yok devam 60 olana kadar birakmam canim cok kararliyimm

Selam hanımlar
Benim için çok yoğun bir gündü, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Bu negatif enerjiyi size de gecirmeyeyim. Takım canlanmıs güzel olmuş, lütfen böyle devam edelim.

Once bugunu ozetleyeyim:

sabah 08:30 - 1 bardak limonlu ihlamur, bebegin yulafli mamasindan kalan (1 yemek kasigi olabilir)
sabah 10:30 - 1 dilim ekmek, 2 ince dilim taze kasar benzeri bir peynir, 1 bardak az sutlu kahve, 5 tane uzum, az salatalik
ogle: 13:00 - 1 tabak nohutlu kiymali ispanak yemegi, 1 dilim ekmek
aksam 17:30 - 1 tatli kasigi fistik ezmesi, 1 tatli kasigi mesir macunu, 1 dilim kakuleli ekmek, 2 yk yogurt

su: 2 litre
spor: 15726 adim tempolu yuruyus

Biraz bol ekmekli bir gun oldu. Yarindan itibaren cumaya kadar ekmek yememeyi hedefliyorum. Bir de nisanda dogum gunum var o zamana kadar 50nin altina inersem super olur

Hedef mi 65 bu ay mi 65 canim valla cok dikkatliyim şu 40 diyetim de işe yaramadi ama birakmak yok devam 60 olana kadar birakmam canim cok kararliyimm
[/QUOTE]
Sanki sen hemen 65 olmaliymissin ve rahat olacakmis sin gibi canım hiç bozma bence yakin
Selam hanımlar
Benim için çok yoğun bir gündü, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Bu negatif enerjiyi size de gecirmeyeyim. Takım canlanmıs güzel olmuş, lütfen böyle devam edelim.
Canım kaptanım bi duş al at negatif suya yardimci olabileceğim is birsey varsa da soyle olurmu
Bu beyazlar zaten bi yedinmi vücut hep istiyor yemedinmi de aramiyor.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım. Benim esimde nisan dogumlu:)

Yulaf lapasi da bir öğün yerine geçiyor muş ya bende onu yiyecegime yumurta peynir yiyeyim daha iyi olur diyorum arada bende yapayim bu ara sasirtmak için her şeyi deneyesim var
Bunu ayri bir mesaj olarak cevaplayayim biraz detay olacak alintilarin arasinda kaybolmasin.
Aslinda su sabahi duzeltsen gerisi gayet iyi sagliksiz gorunmuyor.
Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?
Bebek henüz 4 aylik
Bir de ben forumda yeniyim etiketleme nasıl yapacağım cozemedim
Sende erkencisin, menulerine bakarken aklimizda olsun, onceligin kisitlama degil de saglikli faydali seyler yemek olsun.
Ne guzel ne guzel, sonradan menu bildiriminde puanladim sporunu.
Bende leslie nin arkasından squat yaptım hemde en basitinden, ne zormuş ya bacaklarım hala titriyo,yerken hiç zor değildi kollontai
Squat da sanki bu popo sekillendirme sonrasi cok mu yayginlasti ne?
Ya herhangi birinin dis bugdayina gitsen anlayacagim ama kilo verme grubundan takim arkadasinin davetinde kacamak da olmuyor ki, ayip degil mi N Nurumcan94 yapsaydin ya bir iki diyete uygun salata filan..

Yani formata uygun degil ama ben bunlari menu bildirimi olarak kabul ediyorum, ayrica da tebrikler iradenden dolayi.
Coook sevindim, daha da iyi olur umarim. Gece sutunu de kesersen o yasta sabaha kadar kalkmadan uyur bence artik. Ben daha iyiyim cuma gecesi basladi, haftasonu bolca terledim, sauna, ihlamur bir de esim sagolsun gece uykusu iyi geldi. Bugun toparladim. Ya durum tam netlesmedi ama krese gondermek istemiyoruz. Ise donmeyebilirim, donsem bile part-time olabilir, arada evden calisma vb. Onlara bakicaz artik.
Senin bu defter tutma olayin bana da cok mantikli geldi aslinda, ajanda gibi gun gun ac bak. Ben de yapayim diye dusunuyorum, ileriye referans. Ayrica da su 6 ogun yapmadan da oluyormusu begendim baya :)
Takım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
Bu hep konusuluyor aslinda ama ne yapacagimiza karar verememistik. Ben ya detoks ya dusuk karbonhidreatli fazla agir olmayan menu: ikisinden biri olsun demistim. Detoks mesela benim icin cok muallak, bir tanim lazim yoksa ben ikinci secenegi yaparim diyorum.

Ya benim ekmek dedigime bakma, detay yazmamisim hic biri beyaz ekmek degil tabiki. Sabahki cok tahilli, oglenki cavdar, aksamki de kepekli undanmis. Burada genelde cavdar veya yulaf ekmegi aliyorum, sadece bugdayli ekmek hic almiyoruz bazen cok tahilli alirsak icinde cavdar yulaf filanin yaninda bugday da oluyor.

Ayrica da tesekkur ederim

Bu hafta katilim guzel arkadaslar, en azindan menu bildirimleri iyi gidiyor. Spor her zaman artabilir. Tablonun su anki halini de buraya birakayim:

uyeCumaCtesiPazarPtesiSaliCarsPersCezaSonuc
A Asmii
0​
0​
0​
0​
+++
3​
N Nurumcan94
0​
0​
Hmavidag
74​
0​
0​
74​
+++
3​
Leyl-i-fer
60​
60​
54,16667​
-30​
144,1667​
+++
3​
E elacicegim23
50​
127,5​
0​
-60​
117,5​
-++
2​
B bluuee
-16​
-16​
0​
ayvacicegi
102​
65​
0​
157​
-98​
226​
++++
4​
A Ahsen59
105​
140​
125​
370​
+++
3​
parkbyull
0​
0​
90​
120​
210​
+++-
3​
kollontai
79,5​
112,5​
192​
++
2​
Deniz ve Kum
0​
0​
melita09
0​
0​
0​
0​
+++
3​
M mayis74
0​
0​
0​
0​
+++
3​
ferhunde001
45​
45​
.+
1​
N Noraa89
0​
.
0​
N nmgy
72,5​
50​
122,5​
.++
2​

B bluuee nerelerdesin, kayboldun???
N Noraa89 pazartesi baslayayim demistin, bugun senden bildirim bekliyoruz.
N Nurumcan94 annen yaninda hala galiba, vakit bulamiyorsan yazmaman sorun degil ama lutfen dikkat et, anne yemeklerine kaptirma kendini. Diyestisyen takibi nasil gidiyor, devam degil mi?
Deniz ve Kum kardelelen321 hanimlar sizlerden donus sinyalleri almistim, naptiniz?

Gelelim yulaf konusuna. 3 cesit yulaf var, en az islenmis olanindan en cok islenmis olanina dogru pisirme sureleri kisaliyor. Ilki celik kesme diye cevrilebilir, ben bunu turkiye'deyken gormemistim. Turkiye'de en cok gordugum yulaf ezmesi dedigim duzlestirilmis olan yulaf ki bu kisa sure pisirince oluyor ve cignenebilir dirilikte kaliyor (ben bunu begeniyorum). Son olan da islenirken pisirilen ve aldigimizda sadece sicak su/sutle hemen hazir hale gelen bu iste benim yulaf lapasi dedigim. Bunlarin 100 gramindaki enerji miktari ve besleyici icerikler degisiyor.

Sonucta bunlardan hangisini, ne kadar yedigine ve genel olarak nasil bir beslenme duzenine sahip olduguna gore sorunun cevabi degisir. Benim gibi 3 ogun yiyorsan ve 1300 kcal civarinda kalacaksan, birkac ekle tatlandirilmis yulaf ezmesini tek ogun gibi yemen gerek (hem kalorik olarak 300leri bulur bu ogun hem de karbonhidrat miktari acisindan 1 porsiyon yulaf o ogunu kapatiyor yaninda muz filan yersen de aslinda o gun baska ekmek meyve filan yememek lazim ama ben dikkat etmedim bundan sonra bakayim biraz).

Yulaf ezmesinden bahsedersek 1 porsiyon yulaf ezmesini (30-35 gram) sutle yapip icine muz+ceviz/elma+tarcin+badem/kuru kayisi - kuru erik/cilek,kivi/tereyag/peynir/ koyunca ben baska birsey yemiyorum.

Ama iki ogun yapiyorum, sabah kahvaltimi kalorik olarak daha fazla dolduruyorum dersen yumurta vb ekleyebilrsin. karbonhidrat saymiyorum dersen de herhangi bir ogunun yaninda ek olarak kalabilir.

Unutmusum aksam 1 tane de hurma vardi, aksam biraz ayak ustu bir ondan bir bundan oldu biraz fazla tatli olmus.

Bunu yeni gordum, kusura bakma, yogunmussun

Kaptanim akrep burcu herzaman merak ettiğim burctur benim oğlan akrep 9 yaşında birine küstümü çabuk barismiyor çok uzatıyor herkezle arkadas olmuyor çok seçici sen nasılsın burcun olarak bende aslan burcuyum

Canım taşınma işlerim var. İşlerimi halledeyim ondan sonra dönücem. Ben de fazla uzatmak istemiyorum.

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik
Öğle yarı kase mantar çorbası 6 8 adet minik misket köfte
Yemeğin icindeki köfteleri ayırdım
Ara 5 adet kuru kayısı 5 adet ceviz 1 su bardağı ayran
Aksam az brokoli çorbası 4 yemek kaşığı mantarlı tavuk yogurt salata
3 litre su
8000 adım morordek ayvacicegi N Nurumcan94 Leyl-i-fer

İyi geceler Menum
Limonlu su
kahve

Sabah : mantarli Kaşarlı omlet
5 zeytin
Az beyaz peynir
Domates kapya salatalık
4 fındık 1 ceviz 5 badem 5 yaban mersini

Öğle acıktım sade yulaf ezmesi

Aksam 3 yk mantarli tavuk sote
3 yk Kaymaklı bulgur pilavı

Ara yağsız tuzsuz patlamış mısır 1 su bardağı

Su 2.5 lt
Spor az bişey yaptım birazdan yapıp toplu yazıcam

Gece zencefil li yoğurt yicem.
morordek ayvacicegi E elacicegim23

Iyi geceler kızlar anca gelebildim. morordek
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
7 zeytin 3 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik

Ara yarim portakal
Yarim armut

Öğle
bir kase bezelye
Bir kase yoğurt
2-3 kasik salata

Ara 1 kucuk muz 2 ceviz

Akşam bir kase patlıcan yemeği
Bir kase cacık

Ara bir elma

3 litre su içildi
3 mill leslie yapıldı
50 mekik cekildi

Hayirli geceler yoğun bir gündü giremedim menümü yazayım hemen.
Sabah 1 yumurta az kaymak 1 parca kavurma 1 dilim ekmek cay
Ogle 4 5 kasik sulu nohut 1 kasik bulgur pilavi 2 bardak ayran
Ara 2 tane poca cezamı bekliyorum pismanim
Aksam kac parca tavuk eti 1 kase taze fasulye salata
Guzel bir menü değil sisim zaten afedersiniz (kabızlık da var) yarın toparlarım insallah
Su 2 litre
Spor yok morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…