- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.261
valla canım kabak la 3 günde 2 degil 1 saatte 5 gidecek saglığında bozulmıcak deseler yinede yanından gecmem:)Ben kendim yapacağım yarından itibaren 3 gün kabak detoksu:) tatilin acısını çıkarmam lazım:) 2 kilo verirsem kimsenin gözü kalmasın:)
Yok benim ki zayiflamami istiyor yapmaz :))bi sinüsrinse uygulıcam bu aksam rahatlasın pasam diye bakayım. benimki cok yer birde yeminle alıyor cocugu yanıma getirip benim önüme koyuyor yeyim diye. 59 kiloya inince hediye alacak bana oyle anlastık ta hediye almamak iin mi yapıyor acep :)
valla kızma asmicim benim iimden hep 65.0 geciyor senin için. bişi demedim hiç ama hep böyleydi :)3 günde 2 gider diyorlar ama bünyeye bağlı aslinda benim de giderdi ama sanırım 73 benim direnç noktam bu hafta artik 71 i görsem ya cok istiyorum
ben anlamadım zaten simdi de ben sadece 1 tane bisküvi severim gitmiş 2 tane almıs.valla canım kabak la 3 günde 2 degil 1 saatte 5 gidecek saglığında bozulmıcak deseler yinede yanından gecmem:)
2 kilo ver cok mutlu oluruz ama:)
Yok benim ki zayiflamami istiyor yapmaz :))
Hedef mi 65 bu ay mi 65 canim valla cok dikkatliyim şu 40 diyetim de işe yaramadi ama birakmak yok devam 60 olana kadar birakmam canim cok kararliyimmben anlamadım zaten simdi de ben sadece 1 tane bisküvi severim gitmiş 2 tane almıs.
valla kızma asmicim benim iimden hep 65.0 geciyor senin için. bişi demedim hiç ama hep böyleydi :)
Canım kaptanım bi duş al at negatif suya yardimci olabileceğim is birsey varsa da soyle olurmuSelam hanımlar
Benim için çok yoğun bir gündü, kendimi pek iyi hissetmiyorum. Bu negatif enerjiyi size de gecirmeyeyim. Takım canlanmıs güzel olmuş, lütfen böyle devam edelim.
Bu beyazlar zaten bi yedinmi vücut hep istiyor yemedinmi de aramiyor.Once bugunu ozetleyeyim:
sabah 08:30 - 1 bardak limonlu ihlamur, bebegin yulafli mamasindan kalan (1 yemek kasigi olabilir)
sabah 10:30 - 1 dilim ekmek, 2 ince dilim taze kasar benzeri bir peynir, 1 bardak az sutlu kahve, 5 tane uzum, az salatalik
ogle: 13:00 - 1 tabak nohutlu kiymali ispanak yemegi, 1 dilim ekmek
aksam 17:30 - 1 tatli kasigi fistik ezmesi, 1 tatli kasigi mesir macunu, 1 dilim kakuleli ekmek, 2 yk yogurt
su: 2 litre
spor: 15726 adim tempolu yuruyus
Biraz bol ekmekli bir gun oldu. Yarindan itibaren cumaya kadar ekmek yememeyi hedefliyorum. Bir de nisanda dogum gunum var o zamana kadar 50nin altina inersem super olur
Bunu ayri bir mesaj olarak cevaplayayim biraz detay olacak alintilarin arasinda kaybolmasin.Yulaf lapasi da bir öğün yerine geçiyor muş ya bende onu yiyecegime yumurta peynir yiyeyim daha iyi olur diyorum arada bende yapayim bu ara sasirtmak için her şeyi deneyesim var
Aslinda su sabahi duzeltsen gerisi gayet iyi sagliksiz gorunmuyor.Şeyyy acaba ben menü bildirimlerine pazartesiş başlasam olur mu :) çünkü bugün hiç dikkat etmedim yazarsam beni topa tutabilirsiniz :))
Aslında beslenme şeklim çok sağlıklı değil. Sabah diyet bisküvi ile kahvaltı yapıyorum. Öğlen çorba+ana yemek ara öğün yapıyorum 3-4 gibi. Akşamı da hafif geçiriyorum. Haftada 2 gün yüzmeye gidiyorum. Fitness'a da başlasam tadından yenmez :)) Su konusunda sıkıntım vardı fakat havalar ısınıyor onu da aşarım gibi geliyor.
Sende erkencisin, menulerine bakarken aklimizda olsun, onceligin kisitlama degil de saglikli faydali seyler yemek olsun.Merhaba hoş bulduk. Yediklerimizi ve yaptığımız sporu aynı mesajda mi yazıyoruz ayrı ayrı yazsak olur mu?
Bebek henüz 4 aylik
Bir de ben forumda yeniyim etiketleme nasıl yapacağım cozemedim
Ne guzel ne guzel, sonradan menu bildiriminde puanladim sporunu.Merhaba kızlar. Pazarı fırsat bildik dışarı çıktık bugün. Kaçamak falan yapmadım merak etmeyin.Hatta evden çıkmadan yarim saat leslie yaptım. Eve dönünce menümü de yazarım. Herkese mutlu pazarlar
Squat da sanki bu popo sekillendirme sonrasi cok mu yayginlasti ne?Bende leslie nin arkasından squat yaptım hemde en basitinden, ne zormuş ya bacaklarım hala titriyo,yerken hiç zor değildikollontai
Ya herhangi birinin dis bugdayina gitsen anlayacagim ama kilo verme grubundan takim arkadasinin davetinde kacamak da olmuyor ki, ayip degil mi N Nurumcan94 yapsaydin ya bir iki diyete uygun salata filan..Cumartesi menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta domates salatalık peynir zeytin
Öğle N Nurumcan94 un oğlunun diş buğdayı vardı orada bayağı bı kaçamak yaptım
4 yemek kaşığı kadar makarna salatası 1 adet kıymalı mercimekli börek
1 ince dilim pasta
Aksam sadece salata yedim
6 litre su
14000 adimmorordek ayvacicegi Leyl-i-fer
Yani formata uygun degil ama ben bunlari menu bildirimi olarak kabul ediyorum, ayrica da tebrikler iradenden dolayi.Günaydınlar çok güzel mutlu bir hafta diliyorum:)ben haftasonu yoktum cuma cumartesi pazar açık büfe bol relax bir tatil:) ancak o kadar kontrollü daavrandım ki sadece +400 artı ile dönüdüm ki bu benim için çok çok başarılı:)
tatil beslenmem şu şekildeydi(tatile gidecek kişilere şiddetle tavsiye ederim.
sabah balların kaymakların böreklerin ekmeklerin çöreklerin arasından hızlıca koşarak:)tabağımı güzel bir peynirli omlet peynir zeytin domates ve ceviz ile süsleyip yedim:) ana öğünlerde et-zeytinyağlı sebze ve bol salata yedim tatlı hakkımı da yarım top dondrumalı sütlaç ile kullandım. (+400) ün sebebi beslenme değil ödem :) bu +400 yarına gitmiş olacak. şuan güncel kilom 66.600 cuma hedefim ise 65.500 1.100 ü cuma gününe kadar veririm.Bir sıkıntı çıkmaz ise.Ancak spor konusunda çok mahcubum.Sevgiler mutlu güzel haftalar diliyorum.
Coook sevindim, daha da iyi olur umarim. Gece sutunu de kesersen o yasta sabaha kadar kalkmadan uyur bence artik. Ben daha iyiyim cuma gecesi basladi, haftasonu bolca terledim, sauna, ihlamur bir de esim sagolsun gece uykusu iyi geldi. Bugun toparladim. Ya durum tam netlesmedi ama krese gondermek istemiyoruz. Ise donmeyebilirim, donsem bile part-time olabilir, arada evden calisma vb. Onlara bakicaz artik.ayvacicegi canim daha once de sordum ama yoğunsun galiba yazdiklarimi okuyamiyor sun nasil oldun daha iyisindir umarim bir de karar verebildin mi ne yapacağına birde yulaf i kahvaltinin yaninda yersek cok abartmış olurmuyuz sadece bir öğün yerine mi yemek gerekiyor birde cok sağol tekrardan iyiki seni dinlemişim oğlumun saat 3 e kadar uykusu düzene girdi sonrasini da halledecegim insallah..
Senin bu defter tutma olayin bana da cok mantikli geldi aslinda, ajanda gibi gun gun ac bak. Ben de yapayim diye dusunuyorum, ileriye referans. Ayrica da su 6 ogun yapmadan da oluyormusu begendim baya :)Başladığımdan beri menülerimde farkettiklerim
Ekmeği azaltmışım
6 öğün yapmadanda oluyomuş
Tost a ara vermişim
Sporu ve suyu azda olsa arttırmışım
Bigün kaçamak yaptım diye diyetten vaxgeçmiyorum artık
Gibi şeyler
Bu hep konusuluyor aslinda ama ne yapacagimiza karar verememistik. Ben ya detoks ya dusuk karbonhidreatli fazla agir olmayan menu: ikisinden biri olsun demistim. Detoks mesela benim icin cok muallak, bir tanim lazim yoksa ben ikinci secenegi yaparim diyorum.Takım olarak hep birlikte ortak bir gün mesela perşembe:) detoks uygulasak mı acaba? Cuma gününe güzel eksiler gelir ve motive olmuş oluruz:) Sıralamaya bile girebiliriz.
Ya benim ekmek dedigime bakma, detay yazmamisim hic biri beyaz ekmek degil tabiki. Sabahki cok tahilli, oglenki cavdar, aksamki de kepekli undanmis. Burada genelde cavdar veya yulaf ekmegi aliyorum, sadece bugdayli ekmek hic almiyoruz bazen cok tahilli alirsak icinde cavdar yulaf filanin yaninda bugday da oluyor.Sanki sen hemen 65 olmaliymissin ve rahat olacakmis sin gibi canım hiç bozma bence yakin
Canım kaptanım bi duş al at negatif suya yardimci olabileceğim is birsey varsa da soyle olurmu
Bu beyazlar zaten bi yedinmi vücut hep istiyor yemedinmi de aramiyor.
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım. Benim esimde nisan dogumlu:)
uye | Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc |
A Asmii | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
N Nurumcan94 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 74 | 0 | 0 | 74 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
| 60 | 60 | 54,16667 | -30 | 144,1667 | ||||
+ | + | + | 3 | ||||||
E elacicegim23 | 50 | 127,5 | 0 | -60 | 117,5 | ||||
- | + | + | 2 | ||||||
B bluuee | -16 | -16 | |||||||
0 | |||||||||
| 102 | 65 | 0 | 157 | -98 | 226 | |||
+ | + | + | + | 4 | |||||
A Ahsen59 | 105 | 140 | 125 | 370 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
| 0 | 0 | 90 | 120 | 210 | ||||
+ | + | + | - | 3 | |||||
| 79,5 | 112,5 | 192 | ||||||
+ | + | 2 | |||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | 0 | 0 | 0 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
M mayis74 | 0 | 0 | 0 | 0 | |||||
+ | + | + | 3 | ||||||
| 45 | 45 | |||||||
. | + | 1 | |||||||
N Noraa89 | 0 | ||||||||
. | 0 | ||||||||
N nmgy | 72,5 | 50 | 122,5 | ||||||
. | + | + | 2 |
Unutmusum aksam 1 tane de hurma vardi, aksam biraz ayak ustu bir ondan bir bundan oldu biraz fazla tatli olmus.Once bugunu ozetleyeyim:
sabah 08:30 - 1 bardak limonlu ihlamur, bebegin yulafli mamasindan kalan (1 yemek kasigi olabilir)
sabah 10:30 - 1 dilim ekmek, 2 ince dilim taze kasar benzeri bir peynir, 1 bardak az sutlu kahve, 5 tane uzum, az salatalik
ogle: 13:00 - 1 tabak nohutlu kiymali ispanak yemegi, 1 dilim ekmek
aksam 17:30 - 1 tatli kasigi fistik ezmesi, 1 tatli kasigi mesir macunu, 1 dilim kakuleli ekmek, 2 yk yogurt
su: 2 litre
spor: 15726 adim tempolu yuruyus
Biraz bol ekmekli bir gun oldu. Yarindan itibaren cumaya kadar ekmek yememeyi hedefliyorum. Bir de nisanda dogum gunum var o zamana kadar 50nin altina inersem super olur
Bunu yeni gordum, kusura bakma, yogunmussuniyi geceler. bu hafta hiç yazamadım, bir hafta kayınvalidemler var yatılı misafirlerim, pazartesiye kadar idare edin lütfen. Dikkat etmeye çalışıyorum ama pek mümkün olmuyor maalesef. bana bir haftalık toplu ceza verebilirsiniz haftayamorordek ayvacicegi
Kaptanim akrep burcu herzaman merak ettiğim burctur benim oğlan akrep 9 yaşında birine küstümü çabuk barismiyor çok uzatıyor herkezle arkadas olmuyor çok seçici sen nasılsın burcun olarak bende aslan burcuyum2-3 yemek kaşığı patates kızartmasına 30 puan cezaayvacicegi
Akrep burcuyum sen? :)
Hoşgeldin :) ben takım kaptanıyım. Düzenli menü bildirimlerini bekliyoruz o halde
Tamam ben bi bakayım bulurum herhalde :)
Canım taşınma işlerim var. İşlerimi halledeyim ondan sonra dönücem. Ben de fazla uzatmak istemiyorum.B bluuee nerelerdesin, kayboldun???
N Noraa89 pazartesi baslayayim demistin, bugun senden bildirim bekliyoruz.
N Nurumcan94 annen yaninda hala galiba, vakit bulamiyorsan yazmaman sorun degil ama lutfen dikkat et, anne yemeklerine kaptirma kendini. Diyestisyen takibi nasil gidiyor, devam degil mi?
Deniz ve Kum kardelelen321 hanimlar sizlerden donus sinyalleri almistim, naptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?