Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi olmana sevindimmm. Bence de mantıklı bi karar olmuş sen bence tempoyu seven birisin seni cok zorlamaz hayırlısı olsun hakkinizda..

Benim aldığım yulaf ezmesi de duzlestirilmis olanlardan alirken hiç arastirmamistim direk önüme geleni almistim ama artik cok dikkat ettigim için merak ettim..sanirim ben bir öğünde yulaf-yogurt ile doymuyorum onu farkettim sabah kahvaltimi bol proteinli yapip öğlen çok acıkırsam yiyebilirim normalde 2 öğün besleniyorum sabah akşam akşamda abartmkyorum ama aralarda aciktigimi hissediyorum en iyisi haftada 2 gün yada 3 gün öğle yemeği olarak bi deneyeyim bakalim tok tutacak mi.. teşekkür ederim bilgilerin için

Yaa sporu çok özledimgerçekten ama çok hastayim gidemiyorum gidersem tıkanır kalırım tıpkı dün gece uykumda tıkladığım gibi Hmavidag benim ki cok ilerledi galiba ya gece bi uyandim düğüm gibi bir şey kapatmış nefes alamıyorum cok panik oldum hemen bi buhar yaptim adaçayı gargarasi yaptim iyi geldi aama geçmiyor bir türlü bugun tekrar doktora gideyim aksi gibi misafirim de var akşam yemeğine pratik bir seyler yaparim artik..

sen o poğaçaları yersen daha çok kabız olursun,hem ona neden ara öğün yazdım ,yazsana oraya paşalar gibi dört öğün yaptım birini hatta çift kişilik yaptım diye,öğleden sonra yapmışsın arayı muhtemelen 16:00-17:00 gibi yaptın tahminim akşam yemeğinde 20:00 yi bulmuştur.

eğer dediğim zamanlama doğru ise istersen kuş kadar ye metabolizma saati diye bir şey var şişirir..

bana kızma çok dostane yazdım bende çok hata yaptım mühim olan hatalardan ders çıkarmak ama bu hataları belli dönemlerde seriye bağlayıp pişmanım dersen hata olmaktan çıkar...

hadi yaz geliyor ramazan geliyor bakın bugünler bu havalar bir daha geri gelmez nefsinizi köreltin poğaça mı yemek istiyorsun bir poğaçayı 4 e böl bir parçasını ye küçük bir poğaça mı ikiye böl sen o poğaçanın tadını zaten biliyorsun..bir süre yemesende olur değil mi

Günaydınlar pazartesi günü menüm
Sabah uyanınca limonlu sıcak su
Sabah 10:00 filtre kahve 1 avuç leblebi
2,5 lt detoks suyu
13:00 salata
14:00 şekersiz Türk kahvesi
16:00 filtre kahve
Aralarda minik minik leblebi atıştırdım
19:00 1 küçük portakal
20:00 pul biberli yoğurt

Bugün 3 günlük detoksa başlıyorum 66,500 ile
Salı Çarşamba Perşembe 66,500 ile start veriyorum

detoks mu yapıyorsun ,kolay gelsin

Nasil yani hiç yemek yemedin mi sadece salata mi.. Eğer öyleyse cok sağlıksız bence bu şekilde en azindan sabah kahvaltini saglam yapmalisinn..

Çok çok geçmiş olsun canim ya. Git Dr a haklısın bebekle çok zor. İyiles sende spor zaten kacmaz senden . Önce İyi olman lazim

Özlemişim parky seni hem açık sözünü hem tatlı dilini.
Eee hosgeldin ozaman:)
Tahliller ne alemde

Nasil yani hiç yemek yemedin mi sadece salata mi.. Eğer öyleyse cok sağlıksız bence bu şekilde en azindan sabah kahvaltini saglam yapmalisinn..
hiç ekmek yemiyorum 2,5 haftadır.Hiç de eksikliğini hissetmiyorum. Sabah geç kahvaltı ediyordum 10 gibi.

geldiğimde leblebi kahve idare ediyor 12 de zaten salatayı yiyorum.Açlık hissi hiç yok.Haftasonları kahvaltımı 2 yumurtalı omlet ceviz domates salatalık olarak yapıyorum.

Günaydın

Kaç gündür migrenden yatıyorum. Bu gün biraz daha iyiyim. Gelemedim buraya
Geçmiş olsun benim de iki gün migren geleceğim diye uğraştı.İlaç içtim iyi geldi. Bu havalar mayısa kadar migrenin en sevdiği havalar. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.Çeken bilir.

Reactions: S_A
bende 1 yildan fazladir ekmek yemiyorum dediğin gibi insan alışınca eksikligini hissetmiyor. Hafta içi de bu şekilde kahvaltini yapsan daha iyi olur sanki ama sen daha iyi bilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…