- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.301
Cok utandım şimdi parkbyullsen o poğaçaları yersen daha çok kabız olursun,hem ona neden ara öğün yazdım ,yazsana oraya paşalar gibi dört öğün yaptım birini hatta çift kişilik yaptım diye,öğleden sonra yapmışsın arayı muhtemelen 16:00-17:00 gibi yaptın tahminim akşam yemeğinde 20:00 yi bulmuştur.
eğer dediğim zamanlama doğru ise istersen kuş kadar ye metabolizma saati diye bir şey var şişirir..
bana kızma çok dostane yazdım bende çok hata yaptım mühim olan hatalardan ders çıkarmak ama bu hataları belli dönemlerde seriye bağlayıp pişmanım dersen hata olmaktan çıkar...
hadi yaz geliyor ramazan geliyor bakın bugünler bu havalar bir daha geri gelmeznefsinizi köreltin poğaça mı yemek istiyorsun bir poğaçayı 4 e böl bir parçasını ye küçük bir poğaça mı ikiye böl sen o poğaçanın tadını zaten biliyorsun..bir süre yemesende olur değil mi
Ben de yarin başlıycam ona ama sabah normal 2 yumurtali kahvaltı li olanindan sen hangisini yapacaksin.. aslinda benim ki detoks sayilmaz kabağı seviyorum zaten normalde 2 günlük yapar yerdim ama yaninda başka yemeklerde olurdu şimdi sadece kabaklada doyuyorum zatençok teşekkürler.Evet bugün detoksa başladım. en kabaklısından:)
Canım benim çok sağol tatlı dilin yeterCanım kaptanım bi duş al at negatif suya yardimci olabileceğim is birsey varsa da soyle olurmu
Ne kadar da tipik bir akrep burcuKaptanim akrep burcu herzaman merak ettiğim burctur benim oğlan akrep 9 yaşında birine küstümü çabuk barismiyor çok uzatıyor herkezle arkadas olmuyor çok seçici sen nasılsın burcun olarak bende aslan burcuyum
Sana ceza yazacaktım pastadan dolayı ama unuttum. Sen çorbanın içindeki köfteleri ayır sonra da git pasta ye olacak iş mi ?Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık yeşillik
Öğle yarı kase mantar çorbası 6 8 adet minik misket köfte
Yemeğin icindeki köfteleri ayırdım
Ara 5 adet kuru kayısı 5 adet ceviz 1 su bardağı ayran
Aksam az brokoli çorbası 4 yemek kaşığı mantarlı tavuk yogurt salata
3 litre su
8000 adımmorordek ayvacicegi N Nurumcan94 @Leyl-i-fer
Kaymaklı bulgur pilavı nasıl oluyor yahu? Ay senden ne kadar ilginc yemekler duyuyorum3 yk Kaymaklı bulgur pilavı
Güzel menü ve spor tebriklerIyi geceler kızlar anca gelebildim.morordek
Menümü yazayım
Sabah
1 yumurta
7 zeytin 3 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
Ara yarim portakal
Yarim armut
Öğle
bir kase bezelye
Bir kase yoğurt
2-3 kasik salata
Ara 1 kucuk muz 2 ceviz
Akşam bir kase patlıcan yemeği
Bir kase cacık
Ara bir elma
3 litre su içildi
3 mill leslie yapıldı
50 mekik cekildi
50 puan ceza da elayaHayirli geceler yoğun bir gündü giremedim menümü yazayım hemen.
Sabah 1 yumurta az kaymak 1 parca kavurma 1 dilim ekmek cay
Ogle 4 5 kasik sulu nohut 1 kasik bulgur pilavi 2 bardak ayran
Ara 2 tane pocacezamı bekliyorum pismanim
Aksam kac parca tavuk eti 1 kase taze fasulye salata
Guzel bir menü değil sisim zaten afedersiniz (kabızlık da var) yarın toparlarım insallah
Su 2 litre
Spor yokmorordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag
Geçmiş olsun canimGünaydın
Kaç gündür migrenden yatıyorum. Bu gün biraz daha iyiyim. Gelemedim buraya
Ah bi toparlayıp tam bi katılım sağlayamadın, çok geçmiş olsunGünaydın
Kaç gündür migrenden yatıyorum. Bu gün biraz daha iyiyim. Gelemedim buraya
2 yumurtadan lorlu omlet yaptım çok tok tutuyor günde 2 meyva sabah akşam yoğurtlu kabakBen de yarin başlıycam ona ama sabah normal 2 yumurtali kahvaltı li olanindan sen hangisini yapacaksin.. aslinda benim ki detoks sayilmaz kabağı seviyorum zaten normalde 2 günlük yapar yerdim ama yaninda başka yemeklerde olurdu şimdi sadece kabaklada doyuyorum zaten
hedef kiloma ulaşınca biraz da erken kalkabilirsem kahvaltımı ekleyeceğim. :)bende 1 yildan fazladir ekmek yemiyorum dediğin gibi insan alışınca eksikligini hissetmiyor. Hafta içi de bu şekilde kahvaltini yapsan daha iyi olur sanki ama sen daha iyi bilirsin .
Bende kahvaltimda peynirli omlet yaptim bugün seviyorum güzel oluyor.. benim yapacağım sabah klasik kahvalti ekmeksiz tabi öğle aksam yoğurtlukabak günde 1 tane meyvesabah
2 yumurtadan lorlu omlet yaptım çok tok tutuyor günde 2 meyva sabah akşam yoğurtlu kabak
aslında normaldede günde bu kadar kalor alıyorum ama kabak su atımını ve yağ yakımını hızlı yaptığı için detoks oluyor
sana da kolaylıklar gelsin şimdiden
aynı sonucu verecektir:)çok çok başarılı olalım inşallah. Konsantre olmuşken herşeyi yapabilirim. Migrenden dolayı yiyorum yedklerimi de daha ağırını kaldıramam.Migrenim tutmasa detoks içecekli de çok güzel programlar var.Ama katı birşey yemezsem migren geliyor.Burada da kurtarıcım leblebi.Bende kahvaltimda peynirli omlet yaptim bugün seviyorum güzel oluyor.. benim yapacağım sabah klasik kahvalti ekmeksiz tabi öğle aksam yoğurtlukabak günde 1 tane meyve
Harikasınnnngünaydın arkadaşşlar tünaydın mı desem
her sabah sabahtan kalkıp ne yazarsınız diye ekranı yenileyip dururdum pc başında
bugün okuyamadım...
pazartesi menüm
sabah sirkeli ballı su
yumurta peynir baharat karışımı
ara erik ş.siz kahve
öğle dışarıda yedim süper frenlemeye çalıştım etsiz mantar sote istedim yanına gelen çiğköfte bulgur pirinç pilavlarını yemedim...ekmeğide ...bir tabak salata
ara erik kurusu
akşam 3 tane içli köfte tursu
gece sirkeli su
7000 adım
2 litreden fazla su
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii
Teşekkürler canım sende öylesin.Harikasınnnn
Gerçek sütun kaymagiyla yapıyorum canım .Günaydınlar
Canım benim çok sağol tatlı dilin yeter
Ne kadar da tipik bir akrep burcu
Evet maalesef ki ben de öyleyim. Herkesi kafam almaz, yakın arkadaşlarım çok samimi bulur ama beni sevmeyen de tam sevmez, cünkü muhtemelen onlara cok soguk davranıyorumdurKüstü mü çabuk barışmaması da çok tipik çünkü akrep burcları biraz kindar oluyorlar, kolay kolay unutmuyorlar yapılanları..
Gençliğimde daha tipik bi akrep burcuydum ama şimdi özellikle de çocuktan sonra bu sivri yanlarımı biraz törpülemeye çalışıyorum, hayata karşı bakış açım vs cok degisti :) Ama ne yalan söyleyeyim hayatımın uzunca bir dönemi yukarıda anlattıgım gibiydim :)
Sana ceza yazacaktım pastadan dolayı ama unuttum. Sen çorbanın içindeki köfteleri ayır sonra da git pasta ye olacak iş mi ?
ayvacicegi 50'şer puan ceza ahsen ve N Nurumcan94 'a. O da yoldan çıkartmış resmen..
Kaymaklı bulgur pilavı nasıl oluyor yahu? Ay senden ne kadar ilginc yemekler duyuyorum
Güzel menü ve spor tebrikler
ayvacicegi'ni de etiketlersen menülerine, spor ve menü bildirim takbini o yapıyor
50 puan ceza da elayaayvacicegi
Çok ilginc ya :) ne kadar da güzel bir merak aslında. Sağlıklı şeylerle denedigin sürece bence sıkıntı yokGerçek sütun kaymagiyla yapıyorum canım .
Yemek yapmayı yemeyi denemeyi çok seviyorum cunku:)
O yüzden çok ta bişey yapmamaya çalışıyorum yememek icin:)
Aslında çok haklısın canım eski geleneklerine kurtulup sağlıkli yemeklere tatlar merak salmak lazımÇok ilginc ya :) ne kadar da güzel bir merak aslında. Sağlıklı şeylerle denedigin sürece bence sıkıntı yok
hosgeldin canımMerhaba ben cansu 24 yasindayim 102.6 kiloyumkuralları okudum aktif olarak katılımda bulunmaya çalışıcam inşallah ☺
meslekdaşızzzz. bende öğle araları yürüyorum...30000 100000 arası oluyobugün güne yürüyüşle başladım yediklerimi ve yaptıklarımı fırsat bulursam akşam yazarım yoksa bu saatlere kalıyor
günde 10000 adımı hedefliyorum
ben meslekyüksekokulunda memur olarak çalışıyorum
bugün sabah okulun civarında yürüdüm öğlen arasında yürüyemedim fırsat bulursam akşam üstü yine yürürüm birde akşam evde yürüyüp 10000 'i bulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?