Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok utandım şimdi parkbyull ne desen haklisin canım. Kendime bir ceza daha bugün hiç ekmek yemicem bol spor yaparim insaallah. Yemegi kac gibi yedik bilmiyorum misafirliğe gittiğimiz için. Kabizligim kacgundur var o yüzden ona bağlamadım

çok teşekkürler.Evet bugün detoksa başladım. en kabaklısından:)
Ben de yarin başlıycam ona ama sabah normal 2 yumurtali kahvaltı li olanindan sen hangisini yapacaksin.. aslinda benim ki detoks sayilmaz kabağı seviyorum zaten normalde 2 günlük yapar yerdim ama yaninda başka yemeklerde olurdu şimdi sadece kabaklada doyuyorum zaten

Günaydınlar

Canım kaptanım bi duş al at negatif suya yardimci olabileceğim is birsey varsa da soyle olurmu
Canım benim çok sağol tatlı dilin yeter
Ne kadar da tipik bir akrep burcu
Evet maalesef ki ben de öyleyim. Herkesi kafam almaz, yakın arkadaşlarım çok samimi bulur ama beni sevmeyen de tam sevmez, cünkü muhtemelen onlara cok soguk davranıyorumdur Küstü mü çabuk barışmaması da çok tipik çünkü akrep burcları biraz kindar oluyorlar, kolay kolay unutmuyorlar yapılanları..
Gençliğimde daha tipik bi akrep burcuydum ama şimdi özellikle de çocuktan sonra bu sivri yanlarımı biraz törpülemeye çalışıyorum, hayata karşı bakış açım vs cok degisti :) Ama ne yalan söyleyeyim hayatımın uzunca bir dönemi yukarıda anlattıgım gibiydim :)
Sana ceza yazacaktım pastadan dolayı ama unuttum. Sen çorbanın içindeki köfteleri ayır sonra da git pasta ye olacak iş mi ?
ayvacicegi 50'şer puan ceza ahsen ve N Nurumcan94 'a. O da yoldan çıkartmış resmen..
3 yk Kaymaklı bulgur pilavı
Kaymaklı bulgur pilavı nasıl oluyor yahu? Ay senden ne kadar ilginc yemekler duyuyorum
Güzel menü ve spor tebrikler
ayvacicegi'ni de etiketlersen menülerine, spor ve menü bildirim takbini o yapıyor
50 puan ceza da elaya ayvacicegi

sabah
2 yumurtadan lorlu omlet yaptım çok tok tutuyor günde 2 meyva sabah akşam yoğurtlu kabak
aslında normaldede günde bu kadar kalor alıyorum ama kabak su atımını ve yağ yakımını hızlı yaptığı için detoks oluyor
sana da kolaylıklar gelsin şimdiden

hedef ki
bende 1 yildan fazladir ekmek yemiyorum dediğin gibi insan alışınca eksikligini hissetmiyor. Hafta içi de bu şekilde kahvaltini yapsan daha iyi olur sanki ama sen daha iyi bilirsin .
hedef kiloma ulaşınca biraz da erken kalkabilirsem kahvaltımı ekleyeceğim. :)

Bende kahvaltimda peynirli omlet yaptim bugün seviyorum güzel oluyor.. benim yapacağım sabah klasik kahvalti ekmeksiz tabi öğle aksam yoğurtlukabak günde 1 tane meyve

Bende kahvaltimda peynirli omlet yaptim bugün seviyorum güzel oluyor.. benim yapacağım sabah klasik kahvalti ekmeksiz tabi öğle aksam yoğurtlukabak günde 1 tane meyve
aynı sonucu verecektir:)çok çok başarılı olalım inşallah. Konsantre olmuşken herşeyi yapabilirim. Migrenden dolayı yiyorum yedklerimi de daha ağırını kaldıramam.Migrenim tutmasa detoks içecekli de çok güzel programlar var.Ama katı birşey yemezsem migren geliyor.Burada da kurtarıcım leblebi.

günaydın arkadaşşlar tünaydın mı desem
her sabah sabahtan kalkıp ne yazarsınız diye ekranı yenileyip dururdum pc başında
bugün okuyamadım...
pazartesi menüm

sabah sirkeli ballı su
yumurta peynir baharat karışımı
ara erik ş.siz kahve
öğle dışarıda yedim süper frenlemeye çalıştım etsiz mantar sote istedim yanına gelen çiğköfte bulgur pirinç pilavlarını yemedim...ekmeğide ...bir tabak salata
ara erik kurusu
akşam 3 tane içli köfte tursu
gece sirkeli su
7000 adım
2 litreden fazla su
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii

Harikasınnnn

Gerçek sütun kaymagiyla yapıyorum canım .
Yemek yapmayı yemeyi denemeyi çok seviyorum cunku:)
O yüzden çok ta bişey yapmamaya çalışıyorum yememek icin:)

Gerçek sütun kaymagiyla yapıyorum canım .
Yemek yapmayı yemeyi denemeyi çok seviyorum cunku:)
O yüzden çok ta bişey yapmamaya çalışıyorum yememek icin:)
Çok ilginc ya :) ne kadar da güzel bir merak aslında. Sağlıklı şeylerle denedigin sürece bence sıkıntı yok

merhaba kızlar işler çok yoğun o yüzden sık sık giremiyorum
dünkü menümü yazayım
biraz karışık oldu zamanla düzene gireceğine inanıyorum
sabah haşlanmış yumurta domates salatalık 5 zeytin 2 ceviz
arada 2 ceviz
öğlen işe hiçbir şey getirmediğim için işyeri yemeğinden yedim 4 kaşık pilav 1 kase bezelye 1 kase yoğurt

akşam 3 lahana sarma 1 haşlanmış yumurta az salata az yoğurt ( oğlum nedeniyle karışık yedim ayrıntılı yazmıyorum)
30 dakika yürüyüş toplam da 6000 adım
10 dakika kardiyo (ona da engel oldular )

bugün güne yürüyüşle başladım yediklerimi ve yaptıklarımı fırsat bulursam akşam yazarım yoksa bu saatlere kalıyor
günde 10000 adımı hedefliyorum
ben meslekyüksekokulunda memur olarak çalışıyorum
bugün sabah okulun civarında yürüdüm öğlen arasında yürüyemedim fırsat bulursam akşam üstü yine yürürüm birde akşam evde yürüyüp 10000 'i bulucam

meslekdaşızzzz. bende öğle araları yürüyorum...30000 100000 arası oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…