- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.321
Hoş buldum ☺hosgeldin canım
Hoşgeldin:)hosgeldin canım
Maasallah canım ne guzel başarmışsın bende diğer öğünler yemiyorum ama sabah ekmeksiz olmuyorhiç ekmek yemiyorum 2,5 haftadır.Hiç de eksikliğini hissetmiyorum. Sabah geç kahvaltı ediyordum 10 gibi.
geldiğimde leblebi kahve idare ediyor 12 de zaten salatayı yiyorum.Açlık hissi hiç yok.Haftasonları kahvaltımı 2 yumurtalı omlet ceviz domates salatalık olarak yapıyorum.
ekmek yememe konusunda 21 günümü tamamladım:) bu süreyi atlattıktan sonra sıkıntı yok.İnanın ekmek girmeyince vücut acıkmıyor ve tatlı isteği asla olmuyor.İnşallah başarırsın en kısa sürede.Şartlandırılmış bize küçükten buyana ekmekle ye ekmekle ye.Sabah ekmek peynir zeytin olmadan doymam'ı işlemişiz bilinçaltımıza.Ekmeği bıraktığımdan beri uykularım bile daha dingin-dengeli-kaliteli hale geldi.Darısı başına.Maasallah canım ne guzel başarmışsın bende diğer öğünler yemiyorum ama sabah ekmeksiz olmuyor
Gecmis olsunGünaydın
Kaç gündür migrenden yatıyorum. Bu gün biraz daha iyiyim. Gelemedim buraya
Insaallah canım ama çok zor geliyor bana yani en azindan sabah yemesem. Normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama sabah yemeden doymuyorumekmek yememe konusunda 21 günümü tamamladım:) bu süreyi atlattıktan sonra sıkıntı yok.İnanın ekmek girmeyince vücut acıkmıyor ve tatlı isteği asla olmuyor.İnşallah başarırsın en kısa sürede.Şartlandırılmış bize küçükten buyana ekmekle ye ekmekle ye.Sabah ekmek peynir zeytin olmadan doymam'ı işlemişiz bilinçaltımıza.Ekmeği bıraktığımdan beri uykularım bile daha dingin-dengeli-kaliteli hale geldi.Darısı başına.
Bu menü bile detoks gibiGünaydınlarpazartesi günü menüm
Sabah uyanınca limonlu sıcak su
Sabah 10:00 filtre kahve 1 avuç leblebi
2,5 lt detoks suyu
13:00 salata
14:00 şekersiz Türk kahvesi
16:00 filtre kahve
Aralarda minik minik leblebi atıştırdım
19:00 1küçük portakal
20:00 pul biberli yoğurt
Bugün 3 günlük detoksa başlıyorum 66,500 ile
Salı Çarşamba Perşembe 66,500 ile start veriyorum
evet hatta sabah leblebi yerine 2 yumurta yeniyor:)menüm daha da zenginleşti:)Bu menü bile detoks gibi
önyargıdan kurtulup yarın sabah denmeni tavsiye ederim:)2 yumurta peynir ve ceviz.Yumurtayı pıl biber karabiberle şenlendir çok az yağ ile omlet içine de mayanoz ve 1 kaşık lor peyniri:) baktın olmadı 1 dilim ekmek yersin.Ama Önyargıdan denemeden kurtulamazsın. Çayın şekerini de böyle bırakmadık mı hepimiz.Şekersiz asla içilmez zannederdik.Denedik tadı kötü geldi ama sonuç şuan şekerli meyva suyu bile içemiyoruz. Bana dua edeceksin bir dene:)Insaallah canım ama çok zor geliyor bana yani en azindan sabah yemesem. Normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama sabah yemeden doymuyorum
şu yarım yumurta iki dilim ekmek yerine iki yumurta yarım dilim ekmek olsa anlaşacağız seninle
Hoşgeldin tekrardan :)Merhaba ben cansu 24 yasindayim 102.6 kiloyumkuralları okudum aktif olarak katılımda bulunmaya çalışıcam inşallah ☺
Umarım eksiye inersinmorordek
Kaptanım neden olduğunu bilmiyorum cumadan sonra hep artı geldim hadi bugün oruçluyum ondandır desem,cumaya ne olur bilemedim
Yarın tost gunumönyargıdan kurtulup yarın sabah denmeni tavsiye ederim:)2 yumurta peynir ve ceviz.Yumurtayı pıl biber karabiberle şenlendir çok az yağ ile omlet içine de mayanoz ve 1 kaşık lor peyniri:) baktın olmadı 1 dilim ekmek yersin.Ama Önyargıdan denemeden kurtulamazsın. Çayın şekerini de böyle bırakmadık mı hepimiz.Şekersiz asla içilmez zannederdik.Denedik tadı kötü geldi ama sonuç şuan şekerli meyva suyu bile içemiyoruz. Bana dua edeceksin bir dene:)
Evet banada cok çok az doyamam böyleBu menü bile detoks gibi
2 yumurta olunca ona banmaya ekmek lazım amaşu yarım yumurta iki dilim ekmek yerine iki yumurta yarım dilim ekmek olsa anlaşacağız seninle
HoşgeldinMerhaba ben cansu 24 yasindayim 102.6 kiloyumkuralları okudum aktif olarak katılımda bulunmaya çalışıcam inşallah ☺
2 yumurta olunca ona banmaya ekmek lazım ama
Hımmmm az da olsa şekerYarın tost gunumhayatta olmaz diğer gün denicem mutlaka. Yanlız ben hala çayıda şekerli içiyorum azda olsa koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?