Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maasallah canım ne guzel başarmışsın bende diğer öğünler yemiyorum ama sabah ekmeksiz olmuyor

Maasallah canım ne guzel başarmışsın bende diğer öğünler yemiyorum ama sabah ekmeksiz olmuyor
ekmek yememe konusunda 21 günümü tamamladım:) bu süreyi atlattıktan sonra sıkıntı yok.İnanın ekmek girmeyince vücut acıkmıyor ve tatlı isteği asla olmuyor.İnşallah başarırsın en kısa sürede.Şartlandırılmış bize küçükten buyana ekmekle ye ekmekle ye.Sabah ekmek peynir zeytin olmadan doymam'ı işlemişiz bilinçaltımıza.Ekmeği bıraktığımdan beri uykularım bile daha dingin-dengeli-kaliteli hale geldi.Darısı başına.

Insaallah canım ama çok zor geliyor bana yani en azindan sabah yemesem. Normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama sabah yemeden doymuyorum

Bu menü bile detoks gibi

morordek
Kaptanım neden olduğunu bilmiyorum cumadan sonra hep artı geldim hadi bugün oruçluyum ondandır desem,cumaya ne olur bilemedim

Insaallah canım ama çok zor geliyor bana yani en azindan sabah yemesem. Normalde de çok ekmek yiyen biri değildim ama sabah yemeden doymuyorum
önyargıdan kurtulup yarın sabah denmeni tavsiye ederim:)2 yumurta peynir ve ceviz.Yumurtayı pıl biber karabiberle şenlendir çok az yağ ile omlet içine de mayanoz ve 1 kaşık lor peyniri:) baktın olmadı 1 dilim ekmek yersin.Ama Önyargıdan denemeden kurtulamazsın. Çayın şekerini de böyle bırakmadık mı hepimiz.Şekersiz asla içilmez zannederdik.Denedik tadı kötü geldi ama sonuç şuan şekerli meyva suyu bile içemiyoruz. Bana dua edeceksin bir dene:)

Merhaba ben cansu 24 yasindayim 102.6 kiloyum kuralları okudum aktif olarak katılımda bulunmaya çalışıcam inşallah ☺
Hoşgeldin tekrardan :)
Hedef kilon nedir? Bir de istersen biraz kendinden bahset arkadaslarımız seni tanısın :)
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım 2 yaşına girecek bir oğlum var :)
morordek
Kaptanım neden olduğunu bilmiyorum cumadan sonra hep artı geldim hadi bugün oruçluyum ondandır desem,cumaya ne olur bilemedim
Umarım eksiye inersin
Sahur yapıp tartıldıysan ondan artı cıkmıs olabilirsin, imkanın varsa iftara yakın tartıl bakalım yine mi artıdasın.

Yarın tost gunum hayatta olmaz diğer gün denicem mutlaka. Yanlız ben hala çayıda şekerli içiyorum azda olsa koyuyorum

ayvacicegi
Evet eski ama pratik bi yöntem defter tutmak
Telefonda not defterine,pc de bi klasöre atılabilir tabiiki ama böyle daha kolay ulaşılıyo ve kolay yazılıyo ben telefonda uzun yazarken sıkılıyorum birazda ondan foto olarak atıyorum menülerimi
Bu forumda diyet günlüğüm diye bişey var nasıl kullanılıyo bilmiyorum kendi listelerini kolayca görebiliyomusun veya başkasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…