- 8 Eylül 2016
- 103.465
- 438.647
- 898
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.341
Aynen bırakmak istiyorum zaten o yuzden gittik ce azalttım şimdi yarım kasıktan daha az koyuyorum daha once 1buçuk koyuyordumHımmmm az da olsa şekerolmadı
O zaman tebriklerrrrAynen bırakmak istiyorum zaten o yuzden gittik ce azalttım şimdi yarım kasıktan daha az koyuyorum daha once 1buçuk koyuyordum
Hoşgeldin :)Merhaba ben cansu 24 yasindayim 102.6 kiloyumkuralları okudum aktif olarak katılımda bulunmaya çalışıcam inşallah ☺
TeşekkürlerO zaman tebriklerrrr
Kaptırdım ayvacicegi kötü durumdayım abartmıyorum dengelemeye çalışıyorum annem de kızıyo ama onunla bişeyle yapmak hoşuma gidiyo bu illa yiyecek değil yani cumartesi gidicek ve ben buraya bomba gibi dönüyorum kendimi ve vücudumu toplamam gerek. Uyarın için çok teşekkürler@bluuee nerelerdesin, kayboldun???
@Noraa89 pazartesi baslayayim demistin, bugun senden bildirim bekliyoruz.
N Nurumcan94 annen yaninda hala galiba, vakit bulamiyorsan yazmaman sorun degil ama lutfen dikkat et, anne yemeklerine kaptirma kendini. Diyestisyen takibi nasil gidiyor, devam degil mi?
@karabiber01 @kardelelen321 hanimlar sizlerden donus sinyalleri almistim, naptiniz?
Seni ispikcii seniiiiiYaaayvacicegi aynı şeyi dedim biliyor musun insan bı salata yapar Yapa Yapa makarna salatası yapmış ben de dedim sağol yanii N Nurumcan94
Tabi yaa baş suçlu olarak hak ettim ben bunu. Annem cumartesi yolcu kaptanım o günden itibaren bomba gibi dönüyorum kendimi ve vücudumu toplamam gerek. Anlayışınız için tekrardan teşekkürler tum takım arkadaslarimaGünaydınlar
Canım benim çok sağol tatlı dilin yeter
Ne kadar da tipik bir akrep burcu
Evet maalesef ki ben de öyleyim. Herkesi kafam almaz, yakın arkadaşlarım çok samimi bulur ama beni sevmeyen de tam sevmez, cünkü muhtemelen onlara cok soguk davranıyorumdurKüstü mü çabuk barışmaması da çok tipik çünkü akrep burcları biraz kindar oluyorlar, kolay kolay unutmuyorlar yapılanları..
Gençliğimde daha tipik bi akrep burcuydum ama şimdi özellikle de çocuktan sonra bu sivri yanlarımı biraz törpülemeye çalışıyorum, hayata karşı bakış açım vs cok degisti :) Ama ne yalan söyleyeyim hayatımın uzunca bir dönemi yukarıda anlattıgım gibiydim :)
Sana ceza yazacaktım pastadan dolayı ama unuttum. Sen çorbanın içindeki köfteleri ayır sonra da git pasta ye olacak iş mi ?
ayvacicegi 50'şer puan ceza ahsen ve N Nurumcan94 'a. O da yoldan çıkartmış resmen..
Kaymaklı bulgur pilavı nasıl oluyor yahu? Ay senden ne kadar ilginc yemekler duyuyorum
Güzel menü ve spor tebrikler
ayvacicegi'ni de etiketlersen menülerine, spor ve menü bildirim takbini o yapıyor
50 puan ceza da elayaayvacicegi
Hahahaha ellerine sağlık tatlım her şey harikaydı yine iyi atlattık.. buraya menü yazmayacak olsaydım o tabağın 3 katını yerdim biliyorsunSeni ispikcii seniiiiinapayim ama o pastayla 5 saat uğraşınca hep kolay şeyler yapabildim.
günaydın saracımgünaydın arkadaşlar kardeş takımdan güzel bir gün dilemek için geldim
menün kötü değil kahvaltı yerine yemek tercih etmen ilginç ,eskiden bende çok yapardım ama güzel de oluyor şimdi Allah varHayirli geceler kızlar çok yorgunum bugün nedense menumu yazıp hemen yatıcam.
Sabah 2 parca tavuk eti 2 3 dilim firin patates 4 yaprak marul cay
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam 1 kase nohut 2 parca tavuk eti salata 1 kaşık bulgur pilavi 2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor bugünde yok çok yorgunum yapamadimcezamı yarın yapicam mutlaka ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag
1 yumurtada yemiştim aslında haslanmis:) unutmusum yazmayı. Bana göre buda kahvalti zeytin peynir le aram olmadığı icinmenün kötü değil kahvaltı yerine yemek tercih etmen ilginç ,eskiden bende çok yapardım ama güzel de oluyor şimdi Allah var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?