Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptırdım ayvacicegi kötü durumdayım abartmıyorum dengelemeye çalışıyorum annem de kızıyo ama onunla bişeyle yapmak hoşuma gidiyo bu illa yiyecek değil yani cumartesi gidicek ve ben buraya bomba gibi dönüyorum kendimi ve vücudumu toplamam gerek. Uyarın için çok teşekkürler

Tabi yaa baş suçlu olarak hak ettim ben bunu. Annem cumartesi yolcu kaptanım o günden itibaren bomba gibi dönüyorum kendimi ve vücudumu toplamam gerek. Anlayışınız için tekrardan teşekkürler tum takım arkadaslarima

Iyi aksamlar herkese
Dünkü menümü unuttum galiba
Sabah
Ispanakli omlet peynir zeytin
Ara Sütlü kahve
Akşam 1 yemek kaşığı bulgurlu sarma
Su 2 litre
Spor 6 bin adim
Bugünkümenum
Sabah
Peynirli omlet zeytin domates
Ara 1 muz 1 mandalina 3 ince dilim portakal
Akşam
Kabak sandal corba salat
Cis vardi en sevdiğimdem ama maalesef yemedimm
Su saymadim ama 2 litre olmustur
Spor yok
Doktora gittim yine iğne ilaç sprey yazdi umarim toparlanır sporuma dönerim sevgilerr

Hayirli geceler kızlar çok yorgunum bugün nedense menumu yazıp hemen yatıcam.
Sabah 2 parca tavuk eti 2 3 dilim firin patates 4 yaprak marul cay
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam 1 kase nohut 2 parca tavuk eti salata 1 kaşık bulgur pilavi 2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor bugünde yok çok yorgunum yapamadim cezamı yarın yapicam mutlaka ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag

günaydın hanımlar
güncel kilom 65,6 çok şükür..
dünt ahlil sonuçlarım geldi bakteriden kurtulamamışım..sanırım doktora gidince ikinci bir antibiyotik serisine başlayacağız..

dünkü menüme gelince..sabah:1 muz arasına fıstık ezmesi üstüne 10 adet fındık yanına bir kivi
öğlen:1 kase zeytinyağlı kabak yemeği
akşamazı yapraklarının arasına kereviz yemeğini dürüp yedim..
gün içinde de bir muz yedim..
toplam 2,5 litre su ..dün az oldu farkındayım

hacamat yaptırdım dün..
spor:30 dk yürüyüş hızlı tempoda

bugün yitik şifanın izinde isimli facebook grubu ,grup kurucusu Ahmet APA önderliğinde son kez toplu seviye programına başladı bende onlarla beraber bismillah dedim..merak edenler facede yitik şifanın izinde derlerse hem sayfasını hem grubu görürler..6000 kişi başladık.

40 gün boyunca günde 2 öğün beslenilecek bizim intermitted fasting muhabbetimizin aynısı bugün ilk öğünler öğlen yapılacak fakat ben dün hacamat yaptırdığımdan bugün hayvansal gıda tüketemeyeceğim için yanıma mercimek çorbası aldım koyu kıvamlı..biraz da mizacıma uygun besleneceğim..
Ahmet APA nın oluşturduğu 7 seviyelik bu sistemde insanlar bir çok hastalıklarından kurtuldukları gibi en amorti kilo veriyorlar..seviye 7 ye ulaşan insan sayısı çok az oluyor ..karaciğer temizliği (seviye 7)yapabilenler sistemin sonunda ortalama 25-30 kiloda vermiş oluyorla..toplamda 4,5-5 ay süren bir sistem ben niyeti seviye 4 e kadar aldım,gönül ister karaciğer temizliği de yapabileyim niyet çok önemli ..

menün kötü değil kahvaltı yerine yemek tercih etmen ilginç ,eskiden bende çok yapardım ama güzel de oluyor şimdi Allah var

günaydınlar

salı menüm
sabah (sabahları ölçü veremiyorum iki dakika da elime ne geçerse yiyorum...ayak üstü peynir zeytin nane birazcık ekmek açık çay)
ara kuru erik şekersiz kahve
öğle kırmızı biber domates salatalık bir dilim ekmek
ara yok
akşam peynirli zeytinli yeşil salata
muz
kuru erik

2 litreden fazla su
100 mekik
100 ip atlama
4000 adım

Gunaydin herkese :)

Dünkü menum:

Sabah: 10 badem, 2 yk kahvaltılık salça, 2 yk çökelek peyniri, 1 dilim ekmek, ıhlamur
Ara: 2 hurma
Öğle: 2 dilim ekmek üzerine kaşar (fırında eritrim), 1 elma, 1 kase yoğurt
Ara: 2 hurma
Akşam: 1 tabak nohutlu kıymalı ıspanak yemeği, 3 hurma

Su:2 litre
Spor: 10378 adım tempolu yürüyüş

Ya bu hurmadan 3 paket almış eşim, doğal hurma şurup filan yok diye. gelip gidip yediğimi farkedince paketleri bu sabah verdim işyerine götür orada yersin diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…