Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bebeğin sabaha kadar deliksiz uyuması için gece sütünü kestik pazardan beri 3.gece oldu babası ilgileniyor uyanınca. Bu sürede biraz araştırdım rutini değiştiricem. Banyo, meme, yatak şeklindeydi. Meme, banyo, kitap, yatak şeklinde olacak artık. Böylece zamanla önce memeyi bırakacak, sonra banyoyu. Kitap uzun süre olur herhalde ilk okula giderken de onu bırakırız.

Günaydınlar
Cumaya az kaldı hanımlar
Lütfen menülerinizde karbonhidratı azaltın ya da olabildiğince sabah ve öğleye çekin. Akşamları pilav, makarna, erişte vs görmek istemiyorum :)
Ve ayrıca yine kimse kimsenin menüsünü yorumlamıyor. Sizleri gruplaştırdım ama sanki o da işe yaramadı ne dersiniz?

günaydın arkadaşlar kardeş takımdan güzel bir gün dilemek için geldim
Günaydın saracım sana da mutlu günler
dünt ahlil sonuçlarım geldi bakteriden kurtulamamışım..sanırım doktora gidince ikinci bir antibiyotik serisine başlayacağız..
Tüh ya neyse umarım ki bir sonraki kontrole kurtulmus olursun
Tebrikler melitacım menün de sporun da çok güzel

Günaydın saracım sana da mutlu günler

Tüh ya neyse umarım ki bir sonraki kontrole kurtulmus olursun

Tebrikler melitacım menün de sporun da çok güzel
sizlere layık olmaya çalışıyorum kaptanım...ama kabak detoksunda giden kilolarım ertesi gün hortladı ona çok üzüldüm ... inşallah cumaya kadar vücudum toparlar

unuttum birde yeşil çay...bu arada grup arkadaşım tertibim M mayis74 kabak detoksu nasıl gidiyo...2. gün biraz zorlaşıyo..3. gün ... kolay gelsin inş

Değişik ama güzel menü

Protein nerde yoğurt yumurta vs

Sevgili grup arkadaşım menünü birden azaltirsan bir süre sonra bünye buna alışıyor ve kilo sabitkaliyor sonra azaltacak bir şey bulamayinca kilolar zor gidiyor bizzat deneyimledim daha önce.. yavaş yavaş azalta azalta gitsen daha iyi olurr tabiki benimki naçizane bir uyarı tercih seninnn..

haklısın canım ....deneye yanıla öğrenecem galiba

günaydın hanımlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta domates salatalık 5 zeytin
arada 2 ceviz
öğlen ton balığı ve salata
arada 1 elma
akşam 5 kaşık patates kavurması , 3 kaşık ıspanak 1 kase cacık
bol su spor yok misafirim geldi akşam
morordek ayvacicegi
kızlar bu menü bana az geliyor sizce yeterli mi az mı
dün gece aç karnına uyudum bol bol su içtim

Canim ben ac kalmıyorum gerçekten bazen kaçırdığım yada bilmediğimden mesela diyorlar hepsi karbonhidrat olmuş öğreniyorum bende ama yiyorum da yani hiç ac uyumadım şuanda kadar 4 kilo yaklaşık verdim. Patatesi çok önermiyor arkadaslar ama bence yanında et yemegi yiyebilirdin yada bir tabak ispanak yemegi. Ben genelde iki öğün yiyorum artik

sizlere layık olmaya çalışıyorum kaptanım...ama kabak detoksunda giden kilolarım ertesi gün hortladı ona çok üzüldüm ... inşallah cumaya kadar vücudum toparlar
Kabak detoksunun bariz yan etkisi o maalesef. Ben o yüzden çok mecbur kalmadıkca detoks önermiyorum. Yavaş gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin :)
Kilon ne durumda leylifercim? İftara yakın tartılabildin mi?
İftar sonrası meyve ve kuruyemiş pek olmamış sanki.. Artıda oldugunu bile bile lades demissin.

sınav döneminde düzenli yemedim ona bağlıyorum şuan yediklerimi azalttım.
şuan başım çok ağrıyor ve kendimi sürekli aç hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…