- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.361
Günaydın saracım sana da mutlu günlergünaydın arkadaşlar kardeş takımdan güzel bir gün dilemek için geldim
Tüh ya neyse umarım ki bir sonraki kontrole kurtulmus olursundünt ahlil sonuçlarım geldi bakteriden kurtulamamışım..sanırım doktora gidince ikinci bir antibiyotik serisine başlayacağız..
Tebrikler melitacım menün de sporun da çok güzelgünaydınlar
salı menüm
sabah (sabahları ölçü veremiyorum iki dakika da elime ne geçerse yiyorum...ayak üstü peynir zeytin nane birazcık ekmek açık çay)
ara kuru erik şekersiz kahve
öğle kırmızı biber domates salatalık bir dilim ekmek
ara yok
akşam peynirli zeytinli yeşil salata
muz
kuru erik
2 litreden fazla su
100 mekik
100 ip atlama
4000 adım
sizlere layık olmaya çalışıyorum kaptanım...ama kabak detoksunda giden kilolarım ertesi gün hortladı ona çok üzüldüm ... inşallah cumaya kadar vücudum toparlarGünaydın saracım sana da mutlu günler
Tüh ya neyse umarım ki bir sonraki kontrole kurtulmus olursun
Tebrikler melitacım menün de sporun da çok güzel
Değişik ama güzel menüHayirli geceler kızlar çok yorgunum bugün nedense menumu yazıp hemen yatıcam.
Sabah 2 parca tavuk eti 2 3 dilim firin patates 4 yaprak marul cay
Öğle sütlü türk kahvesi
Aksam 1 kase nohut 2 parca tavuk eti salata 1 kaşık bulgur pilavi 2 bardak ayran
Su 2 litre
Spor bugünde yok çok yorgunum yapamadimcezamı yarın yapicam mutlaka ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag
Güzel erişte yerine çorba olabilirMerhabalar menüm
Sabah 5 hindi füme peynir zeytin domates salatalık yeşillik
Öğle 5 adet çiğ köfte yanına ayran
Aksam 2 yemek kaşığı erişte 2 yemek kaşığı tavuklu mantar
Su 3 litre
12700 adımmorordek ayvacicegi @Nurumcan94 Leyl-i-fer
Protein nerde yoğurt yumurta vsgünaydınlar
salı menüm
sabah (sabahları ölçü veremiyorum iki dakika da elime ne geçerse yiyorum...ayak üstü peynir zeytin nane birazcık ekmek açık çay)
ara yok
muz
kuru erik
2 litreden fazla su
100 mekik
100 ip atlama
4000 adım
Sevgili grup arkadaşım menünü birden azaltirsan bir süre sonra bünye buna alışıyor ve kilo sabitkaliyor sonra azaltacak bir şey bulamayinca kilolar zor gidiyor bizzat deneyimledim daha önce.. yavaş yavaş azalta azalta gitsen daha iyi olurr tabiki benimki naçizane bir uyarı tercih seninnn..günaydınlar
salı menüm
ara yok
muz
kuru erik
2 litreden fazla su
100 mekik
100 ip atlama
4000 adım
Allah kabul etsin canım.
o gün olmadı canım ya...peynir le halletmeye çalıştımProtein nerde yoğurt yumurta vs
haklısın canım ....deneye yanıla öğrenecem galibaSevgili grup arkadaşım menünü birden azaltirsan bir süre sonra bünye buna alışıyor ve kilo sabitkaliyor sonra azaltacak bir şey bulamayinca kilolar zor gidiyor bizzat deneyimledim daha önce.. yavaş yavaş azalta azalta gitsen daha iyi olurr tabiki benimki naçizane bir uyarı tercih seninnn..
Aslinda meyveyi sabah yemissin kuruyemiş i yalniz tercih etseydin daha iyi olur du
Canim esim geldi evde o herşeyi yemiyor seçici yemekleri pilâvsiz yemiyor bende kisabildigim kadar kısmaya çalışıyorum bir ondan bir ondan yedimDeğişik ama güzel menü
Canim ben ac kalmıyorum gerçekten bazen kaçırdığım yada bilmediğimden mesela diyorlar hepsi karbonhidrat olmuş öğreniyorum bende ama yiyorum da yani hiç ac uyumadım şuanda kadar 4 kilo yaklaşık verdim. Patatesi çok önermiyor arkadaslar ama bence yanında et yemegi yiyebilirdin yada bir tabak ispanak yemegi. Ben genelde iki öğün yiyorum artikgünaydın hanımlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta domates salatalık 5 zeytin
arada 2 ceviz
öğlen ton balığı ve salata
arada 1 elma
akşam 5 kaşık patates kavurması , 3 kaşık ıspanak 1 kase cacık
bol su spor yok misafirim geldi akşam
morordek ayvacicegi
kızlar bu menü bana az geliyor sizce yeterli mi az mı
dün gece aç karnına uyudum bol bol su içtim
Kabak detoksunun bariz yan etkisi o maalesef. Ben o yüzden çok mecbur kalmadıkca detoks önermiyorum. Yavaş gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin :)sizlere layık olmaya çalışıyorum kaptanım...ama kabak detoksunda giden kilolarım ertesi gün hortladı ona çok üzüldüm ... inşallah cumaya kadar vücudum toparlar
Kilon ne durumda leylifercim? İftara yakın tartılabildin mi?
sınav döneminde düzenli yemedim ona bağlıyorum şuan yediklerimi azalttım.Canim ben ac kalmıyorum gerçekten bazen kaçırdığım yada bilmediğimden mesela diyorlar hepsi karbonhidrat olmuş öğreniyorum bende ama yiyorum da yani hiç ac uyumadım şuanda kadar 4 kilo yaklaşık verdim. Patatesi çok önermiyor arkadaslar ama bence yanında et yemegi yiyebilirdin yada bir tabak ispanak yemegi. Ben genelde iki öğün yiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?