- 8 Şubat 2019
- 162
- 102
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.381
Tekrar merhabaHoşgeldin tekrardan :)
Hedef kilon nedir? Bir de istersen biraz kendinden bahset arkadaslarımız seni tanısın :)
Ben takım kaptanıyım bu arada, 29 yaşındayım 2 yaşına girecek bir oğlum var :)
Umarım eksiye inersin
Sahur yapıp tartıldıysan ondan artı cıkmıs olabilirsin, imkanın varsa iftara yakın tartıl bakalım yine mi artıdasın.
hoşgeldin canım bende 34 yaşındayım 5,5 yaşında oğlum var bugün tartıldım 66,7 kiloyum hedefim sağlıklı beslenmek ve vücudumdaki yağlardan kurtulmakTekrar merhaba24 yaşında evliyim 4.5 yaşında bir kızım var doğumdan sonra çok fazla Kilo aldım
Tartıldım sahur kilosuymuş o iftara doğru gitti ama ben ctesiden beri de artı geliyorum bugünde oruçluyum yarın tutmıyımda uzun bi yürüyüş yapıyım ödemdir belki,squat tan sonra lesliede yapamadım bacak ağrısından onuda yapıyım bakıcazKabak detoksunun bariz yan etkisi o maalesef. Ben o yüzden çok mecbur kalmadıkca detoks önermiyorum. Yavaş gitsin ama geri gelmemek üzere gitsin :)
Kilon ne durumda leylifercim? İftara yakın tartılabildin mi?
İftar sonrası meyve ve kuruyemiş pek olmamış sanki.. Artıda oldugunu bile bile lades demissin.
Canim geçmiş olsun oğlun iyi olsunda insaallahHanımlar cumaya kadar pek katılım saglayamicam diyetim bozmuyorum ama. Oglum dün gece fena kustu. Bi iyi edeyim çocuğumu daha aktif olucam
ayvacicegi o yüzden menü bildiremicem canim
Canim özellikle gündüz ye bence diğer arkadaslar daha iyi bilir. Bakliyat olsun protein olsun ye yani ben oyle dusunuyorumsınav döneminde düzenli yemedim ona bağlıyorum şuan yediklerimi azalttım.
şuan başım çok ağrıyor ve kendimi sürekli aç hissediyorum.
Canım taşınma işlerim var. İşlerimi halledeyim ondan sonra dönücem. Ben de fazla uzatmak istemiyorum.
çok teşekkürler tertibim:) Şöyle birşey kabak detoksu ile birşey veremedim:) sanırım regl yaklaşmasından dolayı. Ama devam edeceğim.Sıkıntı olmuyor tadını çok çok seviyorum ve acıkmıyorum 2 meyve yerine 1 tane yedim hatta:)
Geçmiş olsun canımHanımlar cumaya kadar pek katılım saglayamicam diyetim bozmuyorum ama. Oglum dün gece fena kustu. Bi iyi edeyim çocuğumu daha aktif olucam
Ramazanda sahurda tok tutucu şeyler yemek ve iftarda da abartmamak prensibimiz :) Evet oruç olunca insanın canı çoğu şeyi çekiyor ama diyetteyiz neticede, kilo vermek icin buradayız o yüzden canımız cekse de iradeli olabilmek önemli. Ben şundan dolayı dedim, zaten dün de artıdayım demiştin ve akşam o yüzden dikkat etmeni beklerdim.Tartıldım sahur kilosuymuş o iftara doğru gitti ama ben ctesiden beri de artı geliyorum bugünde oruçluyum yarın tutmıyımda uzun bi yürüyüş yapıyım ödemdir belki,squat tan sonra lesliede yapamadım bacak ağrısından onuda yapıyım bakıcaz
Kuruyemiş meyveye gelince içinizde ramazan
Diyetini bilen varsa yazsın onu ara öğün gibi yapıyorm ben iftar sonrası canı bisürüşey istiyo insanın bütün gün aç olunca.bende doğru şeyler seçmeye çalıştım. 1 de uyudum bu arada, ramazan da sahura kadar uyumuyorum ama harekette yok tabi
Akşam menünde karbonhidrat yedipin için acıkmış olabilirsin süt veya yoğurtla bi ara öğün yapabilirsingünaydın hanımlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta domates salatalık 5 zeytin
arada 2 ceviz
öğlen ton balığı ve salata
arada 1 elma
akşam 5 kaşık patates kavurması , 3 kaşık ıspanak 1 kase cacık
bol su spor yok misafirim geldi akşam
morordek ayvacicegi
kızlar bu menü bana az geliyor sizce yeterli mi az mı
dün gece aç karnına uyudum bol bol su içtim
Bana yanlış gelmemişti ama farketmiş oldum teşekkürlerGeçmiş olsun canım
Ramazanda sahurda tok tutucu şeyler yemek ve iftarda da abartmamak prensibimiz :) Evet oruç olunca insanın canı çoğu şeyi çekiyor ama diyetteyiz neticede, kilo vermek icin buradayız o yüzden canımız cekse de iradeli olabilmek önemli. Ben şundan dolayı dedim, zaten dün de artıdayım demiştin ve akşam o yüzden dikkat etmeni beklerdim.
Canim geçmiş olsun oğlun iyi olsunda insaallah
Geçmiş olsun canım
Ramazanda sahurda tok tutucu şeyler yemek ve iftarda da abartmamak prensibimiz :) Evet oruç olunca insanın canı çoğu şeyi çekiyor ama diyetteyiz neticede, kilo vermek icin buradayız o yüzden canımız cekse de iradeli olabilmek önemli. Ben şundan dolayı dedim, zaten dün de artıdayım demiştin ve akşam o yüzden dikkat etmeni beklerdim.
Çok teşekkürler
Aslinda anlamanin en kolay yolu kalorisini hesaplama fatsecret diye bir uygulama var oradan hesaplamayi denesen?günaydın hanımlar dünkü menümü yazayım
sabah 1 yumurta domates salatalık 5 zeytin
arada 2 ceviz
öğlen ton balığı ve salata
arada 1 elma
akşam 5 kaşık patates kavurması , 3 kaşık ıspanak 1 kase cacık
bol su spor yok misafirim geldi akşam
morordek ayvacicegi
kızlar bu menü bana az geliyor sizce yeterli mi az mı
dün gece aç karnına uyudum bol bol su içtim
Hanımlar cumaya kadar pek katılım saglayamicam diyetim bozmuyorum ama. Oglum dün gece fena kustu. Bi iyi edeyim çocuğumu daha aktif olucam
Hosgeldin canim. Yavas yavas halledersin, once niyet sonra eylem gerek. Gunluk menu/su/spor bildirimlerini bekliyoruz, mesajin sonuna beni etiketlersen tabloda isaretlerim. Genelde herkes yorum yapar amaTekrar merhaba24 yaşında evliyim 4.5 yaşında bir kızım var doğumdan sonra çok fazla Kilo aldım
Hayirli olsunn ilk dişi diğerlerini de acısız ağrısız cikarsin inşallah.. Gerçekten çok heyecanli bu duyguları yaşamak çok güzel hiç bir durum beni anneliğin değiştirdiği kadar değiştirmezdi.. Ne güzel etkinlik ogluşuna çok iyi geliyordur sosyallesiyorlar işte böyle böyle... diyet konusunda bence sen şu kitabini bir daha mi okusan oku hatta özet geç bize de :) o dönem baya dikkat ediyordun belki yine motive olursun.. akşamdan koy cantana kuru yemiş kuru meyve son dakikaya birakma hatta şu an kalk hazirla :) bir de bir şey soracağım akşamları bebeğine banyo yaptirinca üşümüyor mu ya ben kışın banyodan cok korkuyorum gündüz bile korkuyorum gece hiç yaptiramam..Haniiiimlllarrrr,
Bizim oglan ilk disini cikardi (sabah cok hafif bi his vardi, aksama bildiginiz parmagimla oynayinca dis kesiyor)
Cok heyecanli gunlermis yaa, hergun birsey oluyor. Aksam da yatagina koydum. Iki dondu sonra direkt uyudu
Bakalim gece nasil gececek. Biz de cocuk tam dis cikarirken gece sutunu kestik iyi mi :) neyseki sorun etmedi galiba.
Yarin yine 0-1 yas arasi etkinlik gunu, meyve salatasi yapilacak. Bugun bir arkadasa gittim, onun kizlari, baska bir arkadasin kizi derken bizim oglan o kadar kizin arasinda mest oldu. Bir de kedicik sevdik ilk defa.
Ya diyet ve kilo verme konusunda son derece motiveyim aslinda ama evde oturup kendime yemek hazirlayamiyorum, surekli disarilarda biryerlerdeyiz. Artik ne bulursam onu yedim, cantaya atayim birseyler, gittigim yerlerde yemeyeyim diyorum ama hazirlanma bebegi hazirlama derken cogu zaman vakit kalmiyor. Surekli zamanla yarisiyorum, oglan uyaniyor, o oynarken mama hazirla, emzir, mamayi yesin, biraz daha oynarken hazirlik sonra tekrar uyku. Dongumuz bu. O nedenle spora da baslayamadim ama artik gunler uzuyor, oglanin uykusu da duzeliyor onu aksam uykusuna yatirip leslie/jilian birseylere baslamam gerek. Aslinda disarida kosmaya baslasam ne guzel olur. Bir de havuz planim vardi ama gidebilen kim... Neyseki en azindan disarida yuruyuslere devam ediyorum.
Bugun menu yazmiyorum, az biraz kacamak var, ama ondan onemlisi cok boluk porcuk ayakustu oldu hep. kendime ceza yazayim 30 puanmorordek
Spor: 11567 adim yuruyus
Su: hicbir fikrim yok
Dünkü menüm
Sabak
Yumurta
Peynir
Zeytin
Öğle
1 kase yulafli yoğurt kuru 2 incir 3 gün kurusu
Akşam
Kabak sandal (tavuklu kabakli yemek)
Su 2 litre
Spor yok
Bugun
Sabah
Ispanaklı omlet
Ara 1 incir 1 gün kurusu
Öğle
Kabak sandal
Etli sebze yemegi
Ara
3 kaşık yulaf ezmesi 1 kase yoğurt 4 gün kurusu
Akşam
1 kase elmali yogurt
Su 2 litre
Spor yok
ayvacicegi morordek melita09 M mayis74
Ya nasil alistirirsan oyle gider derler ya. Biz ilk 5 gun hastane otelindeydik. 6.gun eve geldik gobegi dustu. Eve gelene kadar oteldeyken elbise bile giydirmiyordum, tentene temas muhabbetinden bir tek bezle emziriyordum. Sonra ince bir penye ortuyle duruyordu. 3 haftaliktan beri her aksam yatmadan once yikiyorum. Alt degistirme sistemi de banyoda zaten, yikiyorum havluyla kurula, gerekirse yagla masaj, bez, giydir (simdi saclari var artik biraz sac kurutma makinesi) sonra da odasina geciyoruz. Hic usumediHayirli olsunn ilk dişi diğerlerini de acısız ağrısız cikarsin inşallah.. Gerçekten çok heyecanli bu duyguları yaşamak çok güzel hiç bir durum beni anneliğin değiştirdiği kadar değiştirmezdi.. Ne güzel etkinlik ogluşuna çok iyi geliyordur sosyallesiyorlar işte böyle böyle... diyet konusunda bence sen şu kitabini bir daha mi okusan oku hatta özet geç bize de :) o dönem baya dikkat ediyordun belki yine motive olursun.. akşamdan koy cantana kuru yemiş kuru meyve son dakikaya birakma hatta şu an kalk hazirla :) bir de bir şey soracağım akşamları bebeğine banyo yaptirinca üşümüyor mu ya ben kışın banyodan cok korkuyorum gündüz bile korkuyorum gece hiç yaptiramam..
Bebegi aslinda gece degil, 6.30 gibi yikiyorum, 7.00 gibi emzirme ve sonra yatak. Bir de bizim banyoda kalorifer petegi var, sicak oluyor.Hayirli olsunn ilk dişi diğerlerini de acısız ağrısız cikarsin inşallah.. Gerçekten çok heyecanli bu duyguları yaşamak çok güzel hiç bir durum beni anneliğin değiştirdiği kadar değiştirmezdi.. Ne güzel etkinlik ogluşuna çok iyi geliyordur sosyallesiyorlar işte böyle böyle... diyet konusunda bence sen şu kitabini bir daha mi okusan oku hatta özet geç bize de :) o dönem baya dikkat ediyordun belki yine motive olursun.. akşamdan koy cantana kuru yemiş kuru meyve son dakikaya birakma hatta şu an kalk hazirla :) bir de bir şey soracağım akşamları bebeğine banyo yaptirinca üşümüyor mu ya ben kışın banyodan cok korkuyorum gündüz bile korkuyorum gece hiç yaptiramam..
Son olarak, diyet konusunda motivasyon sorunu yasamiyorum ama uygulama konusunda haklisin daha cok caba gostermem lazim. Kitabi soyle bir gozden gecireyim ve ana basliklari paylasayim, diyet yapan birinin isini kolaylastiracak pek cok puf noktasi vardiHayirli olsunn ilk dişi diğerlerini de acısız ağrısız cikarsin inşallah.. Gerçekten çok heyecanli bu duyguları yaşamak çok güzel hiç bir durum beni anneliğin değiştirdiği kadar değiştirmezdi.. Ne güzel etkinlik ogluşuna çok iyi geliyordur sosyallesiyorlar işte böyle böyle... diyet konusunda bence sen şu kitabini bir daha mi okusan oku hatta özet geç bize de :) o dönem baya dikkat ediyordun belki yine motive olursun.. akşamdan koy cantana kuru yemiş kuru meyve son dakikaya birakma hatta şu an kalk hazirla :) bir de bir şey soracağım akşamları bebeğine banyo yaptirinca üşümüyor mu ya ben kışın banyodan cok korkuyorum gündüz bile korkuyorum gece hiç yaptiramam..
Kesinlikle haklisin alıştırmak çok önemli benim yazin günde 2 defa yikadigim oluyor ama kışın banyoyu buhar yapmadan koyamiyorum korkuyorum oysa ki banyo cocuklari çok rahatlatiyor. Birde gece uykusunda üstünü çok açıyor ya guvenemiyorum biraz ince giydirsem üşütür açık olunca ustu, biraz kalin olunca terliyor ayarlamak önemli gercekten.. ben geçen sene yazin akşam genelde dışarda uyutuyordum hem bize yürüyüş oluyordu hemde dışarda sorunsuz ve güzel uyuyordu yaz gelse dee yine çıksakk... (ben hep temiz havadan dolayi böyle güzel uyuyor diyordum ama şimdi acaba memesiz uyudugu içinmiydi diye düşünmeye başladım sanırım ikisinin de etkisi var miş)Ya nasil alistirirsan oyle gider derler ya. Biz ilk 5 gun hastane otelindeydik. 6.gun eve geldik gobegi dustu. Eve gelene kadar oteldeyken elbise bile giydirmiyordum, tentene temas muhabbetinden bir tek bezle emziriyordum. Sonra ince bir penye ortuyle duruyordu. 3 haftaliktan beri her aksam yatmadan once yikiyorum. Alt degistirme sistemi de banyoda zaten, yikiyorum havluyla kurula, gerekirse yagla masaj, bez, giydir (simdi saclari var artik biraz sac kurutma makinesi) sonra da odasina geciyoruz. Hic usumediama surekli kontrol halindeyiz ense govde bacaklar gun icinde bakiyorum sicakligina. Evde her odada sicaklik olcer var odalar genelde 23 - 24 derece, kisin bir ara 21e kadar dustu, hep ona gore gidiriyoruz. Bir kez hasta oldu iste, benden gecti o da. Allahtan onu da hafif atlattik burnu akti sadece ates filan olmadi.
Seni asil soka sokacak bilgiyi vereyim o zaman (babam surekli kiziyor bununla ilgili bana usuteceksin cocugu diye) : neredeyse tum gunduz uykularini disarida uyuyor (havalar -10dan soguk olunca cikarmadim ama -10a kadar hep cikardim). Burada bunu tesvik ediyorlar ve gercekten disarida daha uzun daha huzurlu uyuyorBunlari bilgi paylasimi amacli yaziyorum yanlis anlasilmasin, genelde insanlarda farkli algi olusabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?