Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hep özenirim böyle duzenli beslenenlere düzenli spor yapanlara ama özenmekle kaliyorum maaalesef yani zayiflama işine cok taktim onu birakmayi düşünmüyorum ama spor işi beni korkutuyor bu ara hastaliktan dolayi saldim iyice neyse iğne verdi doktor da iyi geliyor gibi en kisa zamanda toparlanıp başlıycam inşallah .. bi 60 olsam sonra 3 5 daha versem ne güzel olur yaa.. Ama önce şu 73 ten kurtulmam lazim bu hafta hiç tartilmadim cuma çıkacağım bana da sürpriz olacak bakalim kıyafetlerde baya farketti ama tartiya yansımıyor anlamadim umarim bu hafta beni şaşırtır sevgili tarticiğim.. Ayrica olmayan kiyafetlerin olduğunu görünce daha bu motive oluyorum sürekli denemek istiyorum ama henüz dar gelenler de var ve onlara da sığmam gerek

Bebegi aslinda gece degil, 6.30 gibi yikiyorum, 7.00 gibi emzirme ve sonra yatak. Bir de bizim banyoda kalorifer petegi var, sicak oluyor.
Erken miş aslinda cok geç değilmiş.. bizde de var petek ama sanirim banyo büyük olduğu için yeterli gelmiyor havalandirmada genelde açık oluyor..

Hayirli geceler kizlar hepinize
Menüm
Sabah
Karışık tost
Salatalik
Çay
Öğle sütlü türk kahvesi az siyah çekirdek biraz fıstık
Aksam yarim kase nohut 4 kasik pestil kavurması salata ayran yarim dilim ekmek
Su 2.5 litre
Spor 20 dakika leslie 300 ip atlama cezam vardı onuda karşılar diye düşünüyorum
ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag

Ayvacicegi çok güzel heyecanlar benim iki kizim var ikincisi 1 buçuk yaşında ama görsen tam bir cimcime her geçen gün beni daha şaşırtıyor her geçen gün tatlilasiyor öyle güzel anne diyor ki öğlen uykusundan kalkınca artik ağlamıyor anne diye. Çağırıyor beni gel al diye. Acıkınca artık ağlamak yerine beni mutfağa götürüyor anne mama anne acı acıktım diyor yani öyle ışte hergecen gün dahada tatlilasiyorlar

Evet temiz hava da onemli ama kesinlikle memesiz uyumasinin etkisi var. Kritik olan sey, uykuya daldigi yerde uyumaya devam etmesi. Yataga uyanik koydun iki dondu, kendi uyudu. Gece uyanirsa ayni sekilde gene donup uyuyor. Benimki 7.00 gibi uyumustu. Saat 10 (4*45 = 3 saat dakika sonra) gibi ses etti ve uyumaya kaldigi yerden devam. Uykusu hafifliyor, soyle bir donuyor sonra devam ediyor uyumaya. Memede uyumus olsaydi, devam edemicek, sesini yukseltip beni cagiracakti nerde bu meme diye

Bizimki birkac kelime anlamaya basladi ona mest oluyorum zaten bir de konussa nolur bilmiyorum. Emzirme saati geldiginde oglum sut diyorum, sut kelimesini ogrendi hemen sevinip gulmeye basliyor. aman allahim bu nasil bir duygu, isteyen herkese nasip olsun,..

Sağol canim patates yedirdim birde nane limon bugün. Bakalim bu gece neler olacak:)
Hayırlı olsun canım benim kesinlikle her anları her gelişimleri ayrı guzel:)

pestil kavurması nedir?

merhabalar hanımlar

morordek ayvacicegi kaptaniçelerim

dünkü menü...
seviye 1 e başladığımı söylemiştim bundan sonra becerebilirsem 40 gün boyunca intermitted fasting (8-16
) başka bir değimle iki öğün besleneceğim..

önceki gün hacamat yaptırdığım için hayvansal gıdadan uzak durmam gerektiğinden dün 12:30 da 1 kase mercimek çorbası içip 10-15 tane fındık yedim..
akşam:18:15 bir kase mercimek çorbası 1 kabak (1 kabağın 1/3 ü) 3 pazı dolması yedim..kıyma ile tamamına 2 avuç pirinç karıştırarak neredeyse ful etli bir dolma idi..akşam hayvansal gıda tüketebilirmişim artık süre yeterliymiş diye..
2,5 litre su
30 dakika eliptik bisiklet hızlı tempoda
15 dakika plates topu üzerinde mekik

Günaydın bizim takım

Bugün günlerden perşembe ekstra dikkat, karbonhidratı sadece sebze ve meyvelerle sınırlayalım. Yani hamur işi, tatlı, börek, makarna, mantı, bakliyatlardan kaçınalım. Akşam hafif geçirilebilir. Ödem yapıcı turşu benzeri tuzlular da olmamalı. Bol su, yürüyüş gibi hafif sporla güzel bir gün olsun.

Ben sabah yürüyüşündeyim, oradan bebek etkinliği, çıkışta yine yürüyüş sonrasına bakıcam belki bir leslie.

Dün uzun aradan sonra leslie yaptım kilo vermenin olumlu etkilerinden biri de spor kolaylaşıyor. Hamile kalmadan önce 65 kiloları gördüğümde biraz zorlanıyordum şimdi hiç sıkıntı yok

Güzel spor. Intermitted fasting de orucu bozmadan önce ac karnına yapılan sporum yağ yakmada çok etkili olduğunu söylüyorlar. Yani 10-18 besleniyorsan bir sabah sporu çok iyi olur

Güzel spor. Intermitted fasting de orucu bozmadan önce ac karnına yapılan sporum yağ yakmada çok etkili olduğunu söylüyorlar. Yani 10-18 besleniyorsan bir sabah sporu çok iyi olur
12:30-18:30 çalıştığımdan ötürü canım..yemekten 30 dk sonra eşim çocukla markete gidince ocağa yemeği koyup fırladım eliptiğe benim oğluş eliptiğin üstünde beni görünce huzur vermiyor daha 3 yaşında

Pestil daha once duydun mu? Onu ufak doğru yorum yıkayıp tereyag ve yumurtada kavuruyorum
şimdi benim bildiğim bir kaç çeşit pestil var..üzüm koruğu denilen bizim konyalıların ekşi pestili var,bir de tatlı cevizli pestilleri biliyorum ..bu farklı mı diye merak ettim.

Aynen öyle bizimki de ses ediyor ama uyumaya devam ediyor.. ayrica önceden en ufak sese hemen iyanirdim şimdi o konuda da rahatladim çok gürültü olmadığı sürece uyanmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…