Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol canim patates yedirdim birde nane limon bugün. Bakalim bu gece neler olacak:)

Hayırlı olsun canım benim kesinlikle her anları her gelişimleri ayrı guzel:)
Canim cok geçmiş olsun nasıl oldu ogluşun..

geçmiş olsun canım

kızlar dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
5 zeytin 1dilim peynir domates salatalık 2 dilim etimek

öğlen peynirli salata, 1 dilim ekmek
ara minik yarım muz , 1 elma

akşam köfte 4 kaşık makarna cacık (dün başım çok ağrıyordu kendimi çok aç hissediyordum. o yüzden makarnayı yedim belki karbonhidrat alırsam düzelirim diye - yemekten sonra ilaç aldım 2 saat sonra başımın ağrısı geçti

Açlıktan benim de ağrıyor başım yaa

şimdi benim bildiğim bir kaç çeşit pestil var..üzüm koruğu denilen bizim konyalıların ekşi pestili var,bir de tatlı cevizli pestilleri biliyorum ..bu farklı mı diye merak ettim.
Canim biz kendimiz yapıyoruz dedigin doğru burçak şeyin pestili yapiliyor benim yedigim üzüm suyundan yaptığımız bizim tatlı oluyor ondan yaptım

merhabalar benim çarşamba menüm

sabah peynir t.yağlı yumurta biraz ekmek
ara kahve
öğle sebze biraz ekmek 1,5 dilim kadar dır belki
akşam bir kase çorba klasik her zamanki salatam bol acı biber koydum. çalışsın diye metobolizmam
kuruyemiş hurma attım arada ağzıma
yeşil çay
100 mekik
10000 adım

Hayırlı olsuuun dişlenmiş oğluşun :)
Artık emerken ısırabilir hazırlıklı ol
Konuşmalarına bitiyor insan gercekten :)) Çok güzel bir duygu gerçekten de
Başının ağrısı ilaçla geçti ve makarnayı da yediğinle kaldın öyle mi

Amin canım insaallah. Daha nerde bu başlangıç hergun şaşırtacak seni:)

parkbyull ofiste çay alırken tesadüf eseri bir konuşmaya denk geldim. Sendeki helicobacteri miydi? Bizim bölümdeki bi kadında da varmış 1 ay antibiyotik tedavisi aldım ama işe yaramadı, çünkü bakteri artık direnç kazanmış birçok antibiyotiğe dedi. Sonra aromaterapiye başlamış ve paçuli yağı ile bakteri gitmiş.. Yarım yamalak duydum, aklıma sen geldin, emin olamadım gerçi sendeki de o bakteri mi ama neyse gene de paylaşmış olayım belki birinin işine yarar

bendeki o bakteri yakala o kadını vakvakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…