- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.421
Çok merak ediyorum yarini böyle tartilmayinca cok heyecanli oluyormus yahuyavrum benim için muazzam bir menü o sebeple şettirmedimdi
Canim cok geçmiş olsun nasıl oldu ogluşun..Sağol canim patates yedirdim birde nane limon bugün. Bakalim bu gece neler olacak:)
Hayırlı olsun canım benim kesinlikle her anları her gelişimleri ayrı guzel:)
geçmiş olsun canımHep özenirim böyle duzenli beslenenlere düzenli spor yapanlara ama özenmekle kaliyorum maaalesef yani zayiflama işine cok taktim onu birakmayi düşünmüyorum ama spor işi beni korkutuyor bu ara hastaliktan dolayi saldim iyice neyse iğne verdi doktor da iyi geliyor gibi en kisa zamanda toparlanıp başlıycam inşallah .. bi 60 olsam sonra 3 5 daha versem ne güzel olur yaa.. Ama önce şu 73 ten kurtulmam lazim bu hafta hiç tartilmadim cuma çıkacağım bana da sürpriz olacak bakalim kıyafetlerde baya farketti ama tartiya yansımıyor anlamadim umarim bu hafta beni şaşırtır sevgili tarticiğim.. Ayrica olmayan kiyafetlerin olduğunu görünce daha bu motive oluyorum sürekli denemek istiyorum ama henüz dar gelenler de var ve onlara da sığmam gerek
Cok teşekkür ederim canim senin sonuç aciklanacakti sanki yanlış mı hatirladim acabageçmiş olsun canım
Açlıktan benim de ağrıyor başım yaakızlar dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
5 zeytin 1dilim peynir domates salatalık 2 dilim etimek
öğlen peynirli salata, 1 dilim ekmek
ara minik yarım muz , 1 elma
akşam köfte 4 kaşık makarna cacık (dün başım çok ağrıyordu kendimi çok aç hissediyordum. o yüzden makarnayı yedim belki karbonhidrat alırsam düzelirim diye - yemekten sonra ilaç aldım 2 saat sonra başımın ağrısı geçti
Allah kabul etsin canim. Suyu arttirsan biraz bende bu aralar içemiyorum ama arttirmak istiyorumEki Görüntüle 2251414
Selamlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Ayvacicegi seni etiketliyom ama hiç spor yokbugün olcak inşallah
Canim biz kendimiz yapıyoruz dedigin doğru burçak şeyin pestili yapiliyor benim yedigim üzüm suyundan yaptığımız bizim tatlı oluyor ondan yaptımşimdi benim bildiğim bir kaç çeşit pestil var..üzüm koruğu denilen bizim konyalıların ekşi pestili var,bir de tatlı cevizli pestilleri biliyorum ..bu farklı mı diye merak ettim.
Hayırlı olsuuun dişlenmiş oğluşun :)Haniiiimlllarrrr,
Bizim oglan ilk disini cikardi (sabah cok hafif bi his vardi, aksama bildiginiz parmagimla oynayinca dis kesiyor)
Cok heyecanli gunlermis yaa, hergun birsey oluyor. Aksam da yatagina koydum. Iki dondu sonra direkt uyudu
Bakalim gece nasil gececek. Biz de cocuk tam dis cikarirken gece sutunu kestik iyi mi :) neyseki sorun etmedi galiba.
Yarin yine 0-1 yas arasi etkinlik gunu, meyve salatasi yapilacak. Bugun bir arkadasa gittim, onun kizlari, baska bir arkadasin kizi derken bizim oglan o kadar kizin arasinda mest oldu. Bir de kedicik sevdik ilk defa.
Ya diyet ve kilo verme konusunda son derece motiveyim aslinda ama evde oturup kendime yemek hazirlayamiyorum, surekli disarilarda biryerlerdeyiz. Artik ne bulursam onu yedim, cantaya atayim birseyler, gittigim yerlerde yemeyeyim diyorum ama hazirlanma bebegi hazirlama derken cogu zaman vakit kalmiyor. Surekli zamanla yarisiyorum, oglan uyaniyor, o oynarken mama hazirla, emzir, mamayi yesin, biraz daha oynarken hazirlik sonra tekrar uyku. Dongumuz bu. O nedenle spora da baslayamadim ama artik gunler uzuyor, oglanin uykusu da duzeliyor onu aksam uykusuna yatirip leslie/jilian birseylere baslamam gerek. Aslinda disarida kosmaya baslasam ne guzel olur. Bir de havuz planim vardi ama gidebilen kim... Neyseki en azindan disarida yuruyuslere devam ediyorum.
Bugun menu yazmiyorum, az biraz kacamak var, ama ondan onemlisi cok boluk porcuk ayakustu oldu hep. kendime ceza yazayim 30 puanmorordek
Spor: 11567 adim yuruyus
Su: hicbir fikrim yok
Konuşmalarına bitiyor insan gercekten :)) Çok güzel bir duygu gerçekten deBizimki birkac kelime anlamaya basladi ona mest oluyorum zaten bir de konussa nolur bilmiyorum. Emzirme saati geldiginde oglum sut diyorum, sut kelimesini ogrendi hemen sevinip gulmeye basliyor. aman allahim bu nasil bir duygu, isteyen herkese nasip olsun,..
Başının ağrısı ilaçla geçti ve makarnayı da yediğinle kaldın öyle mikızlar dünkü menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
5 zeytin 1dilim peynir domates salatalık 2 dilim etimek
öğlen peynirli salata, 1 dilim ekmek
ara minik yarım muz , 1 elma
akşam köfte 4 kaşık makarna cacık (dün başım çok ağrıyordu kendimi çok aç hissediyordum. o yüzden makarnayı yedim belki karbonhidrat alırsam düzelirim diye - yemekten sonra ilaç aldım 2 saat sonra başımın ağrısı geçti
Ne görevi yemek işlerinden mi sorumlu olacaksın :))morordek ben pazar görevliyim...ne yiyeceğim belli olmaz o gün ü yaşanmamış sayalım
kaçamak değilde canım ne gelir se yeriz artıkNe görevi yemek işlerinden mi sorumlu olacaksın :))
Tamam ama belirli bir miktar ceza kesmem gerekebilir kaçamak olursa :)
yok canım daha açıklanmadı bekliyorumCok teşekkür ederim canim senin sonuç aciklanacakti sanki yanlış mı hatirladim acaba
Amin canım insaallah. Daha nerde bu başlangıç hergun şaşırtacak seni:)Bizimki birkac kelime anlamaya basladi ona mest oluyorum zaten bir de konussa nolur bilmiyorum. Emzirme saati geldiginde oglum sut diyorum, sut kelimesini ogrendi hemen sevinip gulmeye basliyor. aman allahim bu nasil bir duygu, isteyen herkese nasip olsun,..
bendeki o bakteri yakala o kadını vakvakımparkbyull ofiste çay alırken tesadüf eseri bir konuşmaya denk geldim. Sendeki helicobacteri miydi? Bizim bölümdeki bi kadında da varmış 1 ay antibiyotik tedavisi aldım ama işe yaramadı, çünkü bakteri artık direnç kazanmış birçok antibiyotiğe dedi. Sonra aromaterapiye başlamış ve paçuli yağı ile bakteri gitmiş.. Yarım yamalak duydum, aklıma sen geldin, emin olamadım gerçi sendeki de o bakteri mi ama neyse gene de paylaşmış olayım belki birinin işine yarar
2 damla paçuli yağı ile yok oldu dedi, sonrasını duymadımbendeki o bakteri yakala o kadını vakvakım
sen yakala onu samimiyim2 damla paçuli yağı ile yok oldu dedi, sonrasını duymadım
Denk gelirsem sorayım detayını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?