- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.441
Tamam pek bölüme ugrayan bi tip değil, gelse de görmeyebiliyorum ama soracagım aklımda olsun :)sen yakala onu samimiyim
5 saatte o kadar içebildim yoksa 2,5Allah kabul etsin canim. Suyu arttirsan biraz bende bu aralar içemiyorum ama arttirmak istiyorum
Şekersizse meyve yerine olur herhaldepestil yiyebilir miyiz
Amin hiç bir duygu yerini tutamaz zaten,bebek özlemimi depreştirdin biara açıyım cdleri fotoları benimkilerinde ağlıyımBizimki birkac kelime anlamaya basladi ona mest oluyorum zaten bir de konussa nolur bilmiyorum. Emzirme saati geldiginde oglum sut diyorum, sut kelimesini ogrendi hemen sevinip gulmeye basliyor. aman allahim bu nasil bir duygu, isteyen herkese nasip olsun,..
Kabak detoksu yapıyordun dimi halsizlikten olabilirmiMerhabalar 2 gündür işlerin yoğunluğundan dolayı giremiyorum herhangibir kaçamağım yok ama konsantrasyonum da keyfim de yok yarın detaylı olarak bilgilendirme yaparım
Selam canım, dün yazamadım ama dünde jillian yaptım, mersindeyim bugün erkek arkadaşımla yolları ayırdık keyifsizim, kendime geleyim yazıcam yine :/Leslie 3 mil yaptimkollontai nasilsin, neredesin simdi?
Hayırlısı olsun canımSelam canım, dün yazamadım ama dünde jillian yaptım, mersindeyim bugün erkek arkadaşımla yolları ayırdık keyifsizim, kendime geleyim yazıcam yine :/
çok geçmiş olsun canım
Canim cok geçmiş olsun nasıl oldu ogluşun..
Çok sağolun hanımlar. Kusma ateş bitti oksuruk halsizlik ve ses kısıklığı kaldı inşallah onlarda bitecek.Hmavidag geçmiş olsun canım
Hayırlısı olsun canım uzme kendini ikinizinde yolu açık olsun hakkinizda hangisi hayirlisiysa o olur insaallahSelam canım, dün yazamadım ama dünde jillian yaptım, mersindeyim bugün erkek arkadaşımla yolları ayırdık keyifsizim, kendime geleyim yazıcam yine :/
Üzüm suyundan yapılıyorŞekersizse meyve yerine olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?