Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ciğer kızartma mıydı

günaydın hanımlar kilomu açıklayayım pazartesi 67,9 bugün 66,9 1 kilo gitmiş
dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
öğlen 4 köfte 1 bardak kefir
arada 1/2 avuç kuruyemiş çiğ 1 elma
akşam 2 dilim börek (evde değildim adana da dışarda sağlıklı yemekler bulmak zor ) bol su çay

Ala ala

karbonhidrat ağırlıklı bir menü neyseki akşam toplamışsın..

günaydın leydisin centilminin

morordek ayvacicegi

geçen hafta 65,7 bu hafta 65,2 giden 0,5..

dünkü menüm..
öğlen 12:30 iki haşlanmış yumurta,zeytin,dereotu,maydanoz,havuç,yeşil biber,çiğfındık,bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
akşam:18:30 2 adet kıymalı kabak dolması,bol yeşil salata,bir yemek kaşığı yoğurt
su:3 litre
spor:30 dk ağır tempo eliptik (5.seviye)

geçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..
çok iniş çıkış yoksa bekle derim.

Şaşırdım şimdi menüm güzel diye düşünmüştüm bide dün sadece kahvaltıda yarim dilim. Ekmek tuketmistim
patates ekmek çiğ köfte fıstık..bundan ötürü yazdım miktardan ötürü değil canım..eğer karbonhidrat protein yağ dengesini de sağlayabilirsen ideal kilona çok daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsin..

Olsun canım bu hafta bizim grupta sorun vardı zaten haftaya toparlariz misafirlerin gitti mi. Güzel spor yapmissin:)
İnşallah çabuk iyilesir ler canım ya çok geçmiş olsun
Benim oğlum da böyle başlamıştı çok geçmiş olsun canım. Tüm türkiyede salgın varmış zaten hatta başka bi isim koymuşlar ama aslında domuz gribi donmus.
Umarim hemen iyilesir cocuklarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…