- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.461
Ciğer kızartma mıydıHayirli geceler bugünkü menüm
Sabah 2 adet küçük patates haslanmis (bol acılı baharatlı) yarim dilim ekmek cay
Öğle bir avus fıstık
Aksam 1 küçük tabak tavuk ciğeri 2 adet çiğ köfte acılı (ev yapimi) salata ve cacık
Su 1.250 detoks suyu 1.750 normal su toplam 3 litre
Spor 30 dakika leslie 200 ip atlama 30 mekik
Bugün regl oldum erken oldum bu defa yarını etkiler mi bir fikrim yok.ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag
Ala alaO zaman güzel bir cuma menüsü benden gelsin
Sabah
2 h.yumurta
Peynir zeytin domates
Öğle
2 bardak sütlü kahve
Ara birertane kuru incir gün kurusu kuru erik
Akşam 4 gibi yoğurtlu cevizli kabak
4 adet izmir köfte de vardi
Su detoks suyu ictim elmali tarçınlı onunla nirlikte 2 buçuk 3 civari
Spor yokk maaleseff
ayvacicegi morordek parkbyull
karbonhidrat ağırlıklı bir menü neyseki akşam toplamışsın..Hayirli geceler bugünkü menüm
Sabah 2 adet küçük patates haslanmis (bol acılı baharatlı) yarim dilim ekmek cay
Öğle bir avus fıstık
Aksam 1 küçük tabak tavuk ciğeri 2 adet çiğ köfte acılı (ev yapimi) salata ve cacık
Su 1.250 detoks suyu 1.750 normal su toplam 3 litre
Spor 30 dakika leslie 200 ip atlama 30 mekik
Bugün regl oldum erken oldum bu defa yarını etkiler mi bir fikrim yok.ayvacicegi morordek parkbyull Hmavidag
Hayır haslamaCiğer kızartma mıydı
Şaşırdım şimdi menüm güzel diye düşünmüştüm bide dün sadece kahvaltıda yarim dilim. Ekmek tuketmistimkarbonhidrat ağırlıklı bir menü neyseki akşam toplamışsın..
geçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..Günaydın kızlar bugün kızım çok kötü ateşi çıktı gece boyu inanin artik doktora götürmek istemiyorum bakalım ne yapacagim. Reglim diye bende cok kötüyüm agrim çok bu defa. Kilom geçen hafta 65.1 bu hafta 64.8
patates ekmek çiğ köfte fıstık..bundan ötürü yazdım miktardan ötürü değil canım..eğer karbonhidrat protein yağ dengesini de sağlayabilirsen ideal kilona çok daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsin..Şaşırdım şimdi menüm güzel diye düşünmüştüm bide dün sadece kahvaltıda yarim dilim. Ekmek tuketmistim
Olsun canım bu hafta bizim grupta sorun vardı zaten haftaya toparlariz misafirlerin gitti mi. Güzel spor yapmissin:)Hmavidag E elacicegim23 grup arkadaşlarım özür dilerim hiç katılım sağlayamadım bu hafta. 100 puan cezamin sporunu yaptım sadece 100 dakika yürüyüş. Haftada 4 gün de onbeş dakikalık egzersiz yaptım. Kilo bildirimim de 62.600 yani -200. morordek ayvacicegi
İnşallah çabuk iyilesir ler canım ya çok geçmiş olsunGünaydın kızlar bugün kızım çok kötü ateşi çıktı gece boyu inanin artik doktora götürmek istemiyorum bakalım ne yapacagim. Reglim diye bende cok kötüyüm agrim çok bu defa. Kilom geçen hafta 65.1 bu hafta 64.8
Benim oğlum da böyle başlamıştı çok geçmiş olsun canım. Tüm türkiyede salgın varmış zaten hatta başka bi isim koymuşlar ama aslında domuz gribi donmus.geçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..
çok iniş çıkış yoksa bekle derim.
Evet ama kabaktan değil:)işler çok yoğundu ve hala çok yoğun.Daha da yoğun olacak.Ancak 16 marttan bugüne kadar olan hedefime ulaştım. 16 martta 69 kilo idim. 65,700 3,300 benim için çok iyi:)Kabak detoksu yapıyordun dimi halsizlikten olabilirmi
Güzel gidiyorsun canım bak duraklama yi ne güzel kirdinGunaydin kizlar
71 i görürüm diyordum ama göre göre 72.4 gördüm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?