Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayrica bugün diyetisyene gittim.. Şu 40 günlük diyetim bittikten sonra listesini uygulamayi düşünüyorum ama listesi biraz kabarık emzirdigim için 1700 kalori almam gerekiyor günlük.. listede ekmek pilav makarna herşey var nerdeyse şimdi merak ettigim şey şu bu kadar yememeye alışmışken birden onları yemek ters teper mi yorumlarsaniz sevinirim kizlar
 
morordek ayvacicegi
Salı 64.5 ti kilom malesef bugün 65.1 yani sabit.
Bildirim yapamasamda kaçamak yoktu spor da ara ara bişeyler yaptım da neyi nekadar aklımda değil.
Ben gene adet ağrısı ve sisligi çekiyorum bu sefer gelse bari aralıkta beri 1 kere geldi çünkü.
Birde başka sorunlar oldu onun sinir stresi vardı bende. Yemesem de moral bozuk olunca benim vücut iyice dengesizlesiyor biliyorsunuz. İnşallah haftaya telafi ederim
 
Kirdim canim kirdim amabu kadar dikkat etmeye cok az gidiyorr
Canım hastaydin ve hareketsiz din bence ona rağmen güzel gitmiş hiç üzülme.
Diyetisyen hakkında da yorum beni aşıyor canım sadece şunu soyliyeyim 1700 çok değil sporunu arttirirsan hiç bişey olmaz.
 
Günaydın bu arada
Herkesi çok tebrik ediyorum, kimse artı gelmemiş ve kilolar verilmiş
Daha güzel kilolar da verebiliriz bence, buraya aktif katılımla çok alakalı biliyorsunuz ki. Genelde 200-500 gr arası verilmiş.. Bence daha iyisini yapabilirsiniz ben inanıyorum size
 
M mayis74 bildirimin çok güzel. Eğer bu sekilde devam edebilirim diyorsan seni asıl listeye almak isterim :) Listeye girince 2 ay boyunca izin hakkın olmuyor. Bizimleysen ekleyeyim :)

melita09 aynı durum senin için de geçerli. Eğer güzel bir bildirim yaparsan seni de ekleyebilirim listeye aynı şartlar altında :)
 
Selam canım, dün yazamadım ama dünde jillian yaptım, mersindeyim bugün erkek arkadaşımla yolları ayırdık keyifsizim, kendime geleyim yazıcam yine :/
Sporu beğendim yoksa erkek arkadaşından ayrılmanı değil tabi ki.. bir yandan özgürlük de güzel tabi ama mantıklı planı yapsa da insan, canı sıkılıyor. Kendini sporla ve yolculukla meşgul edersen daha kolay olur belki.
 
kaptanım çok teşekkürler.Benim Nisan sonuna kadar 60 hedefim var:) menü bildirimi ve kilo bildirimi düzenli yaparım.Ancak spor bildirimim olamayacaktır.Spor sorun yaratmayacaksa ben asıl listeye girmeye talibim.
 
kaptanım çok teşekkürler.Benim Nisan sonuna kadar 60 hedefim var:) menü bildirimi ve kilo bildirimi düzenli yaparım.Ancak spor bildirimim olamayacaktır.Spor sorun yaratmayacaksa ben asıl listeye girmeye talibim.
Bence hedefine de ulaşacaksın gibi görünüyor. O halde alıyorum seni listeye :) Ama bir yerden sonra sadece diyetle vermen mümkün olmayabilir. O durumda spor mecburen yapman gerekir. Hedef kilon açısından da biraz mecbur gibisin aslında :)
 
Ben bu hafta geçen haftayı düzelteyim diye sıkı başladım ama haftaiçi çok kaçamak oldu hem dışarıda olmam hem evde de. Aslında bu ara metabolizmam hızlandı sanırım canım sürekli yemek istiyor enerjim arttı hastalıktan sonra havalar güzelleşti zaten yürüyüşler sayesinde artı gelmedim yoksa beslenme son 3 gündür kötüydü.

Dün için menü yazmıyorum, yürüyüşte yine 10bini geçtim. 13539 adım gösteriyor alet ki sabahki yürüyüşte yanıma almayı unutmuşum.

Buradan şuna bağlayacağım, bahar geldi vücut canlanıyor. Bu hafta sıfır kaçamak 7 gün leslie yapacağım üstüne birşeyler olursa ne ala. Bu önümüzdeki iki haftada bireysel derece hedefleyeyim diyorum, kafayı diyet ve spora odaklayıp biraz yarışmacı havasına girersem iyi olacak.

Kaptanım morordek bu hafta için yine hedefler belirlesen, takımda motivasyon güzel bence.
 
morordek ayvacicegi
Özür dileyerek wc ye çıkmakta zorlaniyordum. Biraz önce gittim.
Kilo düzeltmesi 64.7 Yüzdem 0.614
Kusura bakmayin
Bayıldım bildirimine, o yüzden hiç özür dilenecek bir durum yok tabi ki
Böyle bildirim yapacaksan istediğin kadar wc muhabbeti yapabilirsin
 
Tamam tabi ki belirlerim ben :) Bildirimler tamamlansın ona göre bu akşam ya da yarın hedef listesi yayınlarım :)
 
Pazartesi ve perşembe düzenli bebekle etkinliğe gidiyorum artık. Iki yerde de arkadaş edindim, belki zamanla etkinlik dışı da görüşebiliriz. Insan otuzundan sonra arkadaş edinince bir garip oluyor. Aslında sevdiğim çok arkadaşım var ama bebek olunca görüşmeye vakit yok. Böyle olunca bebekle geçirdiğin zamanda kendine de arkadaş bulmuş oluyorsun, güzelmiş. Tabi bir de ortak konuşacak konu çok.

3. bir kuruluş daha var dil öğrenmekle ilgili, anne bebek sınıfları varmış. Ona bakıcam bir de ama o eylüle kalabilir.
 
İnsan anne olunca daha çok arkadaş ediniyor bence, ben onu gözlemledim :) Bebek muhabbeti yapabildiğin herkesle arkadaş olabilmen mümkün oluyor, ortak dertler olunca :) Ben de anne-bebek gruplarına katılmaya başladım ve eskiden kesinlikle bu kadar hızlı arkadaş edinemezdim, hatta yeni ortamlara girince çok çekingen davranırdım. Annelik insanı baya değiştiriyor :)
Dil kursu da süpermiş, oğlunla birlikte öğrenirsiniz hem
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…