- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.501
bende öyle olumlu tarafından görmeye çalışıyorum, zamanla alışıcam artık :/Hayırlısı olsun canım
Üzülmen normal tabi ama belki de daha iyi olmuştur
geçmiş olsun canım, önce kuzularımız iyi olsun, biz iyi oluruzÇok sağolun hanımlar. Kusma ateş bitti oksuruk halsizlik ve ses kısıklığı kaldı inşallah onlarda bitecek.
Kollontai canım seninle ilgilenemedim kusura bakma olurmu
amin canım hayırlısı buymuş diyorum bendeHayırlısı olsun canım uzme kendini ikinizinde yolu açık olsun hakkinizda hangisi hayirlisiysa o olur insaallah
Aynen canım spor ve yolculuk motive ediyor, yarın sabah İstanbul'a uçuşum var eş dost görür kafa dağıtırım birazSporu beğendim yoksa erkek arkadaşından ayrılmanı değil tabi ki.. bir yandan özgürlük de güzel tabi ama mantıklı planı yapsa da insan, canı sıkılıyor. Kendini sporla ve yolculukla meşgul edersen daha kolay olur belki.
+1Geçmiş olsun cocuklariniza Allah tez zamanda şifa versin insallahh
Ayrica bugün diyetisyene gittim.. Şu 40 günlük diyetim bittikten sonra listesini uygulamayi düşünüyorum ama listesi biraz kabarık emzirdigim için 1700 kalori almam gerekiyor günlük.. listede ekmek pilav makarna herşey var nerdeyse şimdi merak ettigim şey şu bu kadar yememeye alışmışken birden onları yemek ters teper mi yorumlarsaniz sevinirim kizlar
Geçmiş olsun, sağlığına kavuşmanı diliyorum. kararına saygı duyuyorum. Yeniden başlamak ve aramızda olmak istersen her zaman geri gelebilirsin.Merhaba araniza katılalı yaklaşık bir hafta oldu ama ben saglik sorunlarindan dolayi düzenli bildirim yapamadım. Bu hafta da hastane işleri epey vaktimi aldı doğru düzgün foruma uğrayamadım. Tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı ama kullandığım ilaçlar ise yaramadı başka doktor aramakla meşgulüm su an. O yüzden kafam biraz karışık. Hem grup motivasyonunu düşürmek hem de basarisizliginiza sebep olmak istemedigim için gruptan ayrılmak istiyorum. ( zaten deneme surecindeydik bildiğim kadariyla) anlayisiniz icin tesekkur ediyorum.
morordek ayvacicegi
eğer kabul ederseniz seve seveM mayis74 bildirimin çok güzel. Eğer bu sekilde devam edebilirim diyorsan seni asıl listeye almak isterim :) Listeye girince 2 ay boyunca izin hakkın olmuyor. Bizimleysen ekleyeyim :)
melita09 aynı durum senin için de geçerli. Eğer güzel bir bildirim yaparsan seni de ekleyebilirim listeye aynı şartlar altında :)
Şimdi bildirimini gördüm, şu anda alırsam ortalama düsecek o yüzden haftaya güzel bir bildirim olursa alacağımeğer kabul ederseniz seve seve
en az kaç yapmam lazımdıŞimdi bildirimini gördüm, şu anda alırsam ortalama düsecek o yüzden haftaya güzel bir bildirim olursa alacağım
Kaptanim nasıl yetişiyorsun ya maşallahİnsan anne olunca daha çok arkadaş ediniyor bence, ben onu gözlemledim :) Bebek muhabbeti yapabildiğin herkesle arkadaş olabilmen mümkün oluyor, ortak dertler olunca :) Ben de anne-bebek gruplarına katılmaya başladım ve eskiden kesinlikle bu kadar hızlı arkadaş edinemezdim, hatta yeni ortamlara girince çok çekingen davranırdım. Annelik insanı baya değiştiriyor :)
Dil kursu da süpermiş, oğlunla birlikte öğrenirsiniz hem
Diyetisyen listesine uymadığını bilmiyo herhalde o daha doğru yönlendirirdi seniAyrica bugün diyetisyene gittim.. Şu 40 günlük diyetim bittikten sonra listesini uygulamayi düşünüyorum ama listesi biraz kabarık emzirdigim için 1700 kalori almam gerekiyor günlük.. listede ekmek pilav makarna herşey var nerdeyse şimdi merak ettigim şey şu bu kadar yememeye alışmışken birden onları yemek ters teper mi yorumlarsaniz sevinirim kizlar
39 yüksek bi ateş evde yaptıklarınız çözüm olmuyosa 2 geceden fazla bekletmek doğru değil bence şurup verin olmadı E elacicegim23geçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..
çok iniş çıkış yoksa bekle derim.
İnşallah canım:)
Kaçamaklara rağmen güzel gitmişgünaydın hanımlar kilomu açıklayayım pazartesi 67,9 bugün 66,9 1 kilo gitmiş
dünkü menüm
1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık
öğlen 4 köfte 1 bardak kefir
arada 1/2 avuç kuruyemiş çiğ 1 elma
akşam 2 dilim börek (evde değildim adana da dışarda sağlıklı yemekler bulmak zor ) bol su çay
Dilediğin zaman gelebilirsin :) Kapımız her zaman açık.Merhaba araniza katılalı yaklaşık bir hafta oldu ama ben saglik sorunlarindan dolayi düzenli bildirim yapamadım. Bu hafta da hastane işleri epey vaktimi aldı doğru düzgün foruma uğrayamadım. Tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı ama kullandığım ilaçlar ise yaramadı başka doktor aramakla meşgulüm su an. O yüzden kafam biraz karışık. Hem grup motivasyonunu düşürmek hem de basarisizliginiza sebep olmak istemedigim için gruptan ayrılmak istiyorum. ( zaten deneme surecindeydik bildiğim kadariyla) anlayisiniz icin tesekkur ediyorum.
morordek ayvacicegi
Şu anda takım ortalaması 0.480 ve seninki 0.25 dolayısıyla eklediğim an daha düsecek. En az 0.30 olabilseydi iyi olurdu :) Tabi takımın o haftaki performansına da bağlıen az kaç yapmam lazımdı
Annem var leylifercim, çocuğa da o bakıyor zaten ben işteyken. Sağolsun o olmasa işe geri de dönemezdim herhalde en azından kreş çağına gelene kadar :)Kaptanim nasıl yetişiyorsun ya maşallah
İş ev eğitim çocuk aktivite bravo valla yardımcınmı var
Günaydın kızlar bugün kızım çok kötü ateşi çıktı gece boyu inanin artik doktora götürmek istemiyorum bakalım ne yapacagim. Reglim diye bende cok kötüyüm agrim çok bu defa. Kilom geçen hafta 65.1 bu hafta 64.8
Aa ben bu mesajları atlamışım ya cuma olunca bildirimlere odaklanıyorum galiba ister istemez. Çok geçmiş olsungeçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..
çok iniş çıkış yoksa bekle derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?