Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırlısı olsun canım
Üzülmen normal tabi ama belki de daha iyi olmuştur
bende öyle olumlu tarafından görmeye çalışıyorum, zamanla alışıcam artık :/
Çok sağolun hanımlar. Kusma ateş bitti oksuruk halsizlik ve ses kısıklığı kaldı inşallah onlarda bitecek.
Kollontai canım seninle ilgilenemedim kusura bakma olurmu
geçmiş olsun canım, önce kuzularımız iyi olsun, biz iyi oluruz
Hayırlısı olsun canım uzme kendini ikinizinde yolu açık olsun hakkinizda hangisi hayirlisiysa o olur insaallah
amin canım hayırlısı buymuş diyorum bende
Aynen canım spor ve yolculuk motive ediyor, yarın sabah İstanbul'a uçuşum var eş dost görür kafa dağıtırım biraz

Geçmiş olsun cocuklariniza Allah tez zamanda şifa versin insallahh
+1
E elacicegim23 im23 Hmavidag parkbyull

Ya bu konu önemli sen şimdi karatay tarzı beslendiğin için taban tabana farklı bir şeye geçmiş olacaksın. Uzun vadede hangisini daha sürdürülebilir görüyorsun?

Merhaba araniza katılalı yaklaşık bir hafta oldu ama ben saglik sorunlarindan dolayi düzenli bildirim yapamadım. Bu hafta da hastane işleri epey vaktimi aldı doğru düzgün foruma uğrayamadım. Tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı ama kullandığım ilaçlar ise yaramadı başka doktor aramakla meşgulüm su an. O yüzden kafam biraz karışık. Hem grup motivasyonunu düşürmek hem de basarisizliginiza sebep olmak istemedigim için gruptan ayrılmak istiyorum. ( zaten deneme surecindeydik bildiğim kadariyla) anlayisiniz icin tesekkur ediyorum.
morordek ayvacicegi

merhaba kızlar
dün menüm biraz kötüydü
sabah iki yumurta içinde süzme peynir baharat
ara yok
öğle sabahki yumurta karışımı ufak ekmek arası 2 dilim kadar
ara ceviz
akşam salata bol fırın köfte
bol hurma

üstüne yatmışım...
4000 e yakın adım
1 litre su

gecen hafta pazar 77,9 dum
bu sabah 78,9 çıktım. malum gün yaklaşıyor .. şişkinlik

herkes azda olsa vermiş .....kuzucukları hasta olanlara çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

morordek ayvacicegi parkbyull A Asmii M mayis74

Geçmiş olsun, sağlığına kavuşmanı diliyorum. kararına saygı duyuyorum. Yeniden başlamak ve aramızda olmak istersen her zaman geri gelebilirsin.

eğer kabul ederseniz seve seve

Kaptanim nasıl yetişiyorsun ya maşallah
İş ev eğitim çocuk aktivite bravo valla yardımcınmı var

Diyetisyen listesine uymadığını bilmiyo herhalde o daha doğru yönlendirirdi seni

39 yüksek bi ateş evde yaptıklarınız çözüm olmuyosa 2 geceden fazla bekletmek doğru değil bence şurup verin olmadı E elacicegim23

Kaçamaklara rağmen güzel gitmiş

Dilediğin zaman gelebilirsin :) Kapımız her zaman açık.
Çok çok geçmiş olsun bu arada, tahlillerinin temiz çıkmasına da çok sevindim
en az kaç yapmam lazımdı
Şu anda takım ortalaması 0.480 ve seninki 0.25 dolayısıyla eklediğim an daha düsecek. En az 0.30 olabilseydi iyi olurdu :) Tabi takımın o haftaki performansına da bağlı
Kaptanim nasıl yetişiyorsun ya maşallah
İş ev eğitim çocuk aktivite bravo valla yardımcınmı var
Annem var leylifercim, çocuğa da o bakıyor zaten ben işteyken. Sağolsun o olmasa işe geri de dönemezdim herhalde en azından kreş çağına gelene kadar :)
Aktivite kısmını da hafta sonu falan hallediyorum genelde. Aslında öyle çok aktif biri de sayılmam bu bahsettiğim ayda yılda olan bir görüsme :)

Aa ben bu mesajları atlamışım ya cuma olunca bildirimlere odaklanıyorum galiba ister istemez. Çok geçmiş olsun
parkbyull 39-40 bence de yüksek ateş sayılır, ateş düsürücü verse miydin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…