Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende varım bende planlar yapıyorum hedefler olursa çok daha güzel olur

Sanada çok geçmiş olsun ya insaallah hepsi biran önce atlatirlar

çok çok geçmiş olsun kendine iyi bak

Aa ben bu mesajları atlamışım ya cuma olunca bildirimlere odaklanıyorum galiba ister istemez. Çok geçmiş olsun
parkbyull 39-40 bence de yüksek ateş sayılır, ateş düsürücü verse miydin ki?
verdim canım evde kendim ilgilendim sadece bu sefer doktora götürmedim

Anladim canım tamam bilmiyorum birçok şeyi sayenizde öğreniyorum bende

Üzüldüm canım inan şimdi. Senden çok daha umutluydum ben az verdim diye düşünüyordum. Yinede üzme kendini canım sağlık olsun bu hafta insaallah çok daha iyi olacagiz

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size çocukları olanlar. Neler yapıyorsunuz bu hastalık döneminde ben bu defa doktora götürmek istemiyorum neler iyi gelir sizce fikirlerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum

Üzüldüm canım inan şimdi. Senden çok daha umutluydum ben az verdim diye düşünüyordum. Yinede üzme kendini canım sağlık olsun bu hafta insaallah çok daha iyi olacagiz
:)
Işte bu yine gectin beni
Bende daha çok umutluydum güzel başlamıştık canım biliyorsun ama birsürü dert en önemlisi de çocuklarımız hasta. Motivasyonu kaybettik biraz. Pazartesiye kadar kendimizi de çocuklarımızı da toparlayip bomba gibi başlayalım @bluusende canım :)
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum size çocukları olanlar. Neler yapıyorsunuz bu hastalık döneminde ben bu defa doktora götürmek istemiyorum neler iyi gelir sizce fikirlerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum
Umarim yazdıklarım faydali olur canim

Karataya alıştım sanki yaa.. diyet listelerine uymak beni cok zorluyor ama bu şekilde de kilo vermem çok zorlaştı çok kararsızım.. hiç ekmek yemezken bi anda her öğün 2 dilim ekmek yemek 3 ara 3 ana öğün yemek kilo aldıracak mi bana yani kafamda delii sorular acaba benim durumumu yaşayan kimse yok mu..

Canım hastaydin ve hareketsiz din bence ona rağmen güzel gitmiş hiç üzülme.
Diyetisyen hakkında da yorum beni aşıyor canım sadece şunu soyliyeyim 1700 çok değil sporunu arttirirsan hiç bişey olmaz.
Sagol canım evet spor yapamadim bu hafta bugün son iğnem iyi geldi çok şükür pazartesi basliyorum sporuma.. aslinda 1400 verecekti emzirdigim için 1700 oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…