- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.521
bende varım bende planlar yapıyorum hedefler olursa çok daha güzel olurBen bu hafta geçen haftayı düzelteyim diye sıkı başladım ama haftaiçi çok kaçamak oldu hem dışarıda olmam hem evde de. Aslında bu ara metabolizmam hızlandı sanırım canım sürekli yemek istiyor enerjim arttı hastalıktan sonra havalar güzelleşti zaten yürüyüşler sayesinde artı gelmedim yoksa beslenme son 3 gündür kötüydü.
Dün için menü yazmıyorum, yürüyüşte yine 10bini geçtim. 13539 adım gösteriyor alet ki sabahki yürüyüşte yanıma almayı unutmuşum.
Buradan şuna bağlayacağım, bahar geldi vücut canlanıyor. Bu hafta sıfır kaçamak 7 gün leslie yapacağım üstüne birşeyler olursa ne ala. Bu önümüzdeki iki haftada bireysel derece hedefleyeyim diyorum, kafayı diyet ve spora odaklayıp biraz yarışmacı havasına girersem iyi olacak.
Kaptanımmorordek bu hafta için yine hedefler belirlesen, takımda motivasyon güzel bence.
Sanada çok geçmiş olsun ya insaallah hepsi biran önce atlatirlargeçmiş olsun canım benim oğlum da 2 gündür 39-40 ateşli doktora götürmedim ani iniş çıkışlar olmadığından bugün 3. gün eğer devam ederse yarın götürürüm dedim dudağı ateşten fosur fosur kabardı ama gece ateşi yoktu mesela ..ama huysuz halsiz ve çok ağlıyor..
çok iniş çıkış yoksa bekle derim.
çok çok geçmiş olsun kendine iyi bakMerhaba araniza katılalı yaklaşık bir hafta oldu ama ben saglik sorunlarindan dolayi düzenli bildirim yapamadım. Bu hafta da hastane işleri epey vaktimi aldı doğru düzgün foruma uğrayamadım. Tahlil sonuçlarımı aldım çok şükür temiz çıktı ama kullandığım ilaçlar ise yaramadı başka doktor aramakla meşgulüm su an. O yüzden kafam biraz karışık. Hem grup motivasyonunu düşürmek hem de basarisizliginiza sebep olmak istemedigim için gruptan ayrılmak istiyorum. ( zaten deneme surecindeydik bildiğim kadariyla) anlayisiniz icin tesekkur ediyorum.
morordek ayvacicegi
şurup verince düştü şu an 37,8 lerdeyiz39 yüksek bi ateş evde yaptıklarınız çözüm olmuyosa 2 geceden fazla bekletmek doğru değil bence şurup verin olmadı E elacicegim23
verdim canım evde kendim ilgilendim sadece bu sefer doktora götürmedimAa ben bu mesajları atlamışım ya cuma olunca bildirimlere odaklanıyorum galiba ister istemez. Çok geçmiş olsun
parkbyull 39-40 bence de yüksek ateş sayılır, ateş düsürücü verse miydin ki?
Anladim canım tamam bilmiyorum birçok şeyi sayenizde öğreniyorum bendepatates ekmek çiğ köfte fıstık..bundan ötürü yazdım miktardan ötürü değil canım..eğer karbonhidrat protein yağ dengesini de sağlayabilirsen ideal kilona çok daha sağlıklı bir şekilde ulaşabilirsin..
Üzüldüm canım inan şimdi. Senden çok daha umutluydum ben az verdim diye düşünüyordum. Yinede üzme kendini canım sağlık olsun bu hafta insaallah çok daha iyi olacagizmorordek ayvacicegi
Salı 64.5 ti kilom malesef bugün 65.1 yani sabit.
Bildirim yapamasamda kaçamak yoktu spor da ara ara bişeyler yaptım da neyi nekadar aklımda değil.
Ben gene adet ağrısı ve sisligi çekiyorum bu sefer gelse bari aralıkta beri 1 kere geldi çünkü.
Birde başka sorunlar oldu onun sinir stresi vardı bende. Yemesem de moral bozuk olunca benim vücut iyice dengesizlesiyor biliyorsunuz. İnşallah haftaya telafi ederim
Işte bu yine gectin benimorordek ayvacicegi
Özür dileyerek wc ye çıkmakta zorlaniyordum. Biraz önce gittim.
Kilo düzeltmesi 64.7 Yüzdem 0.614
Kusura bakmayin
Sagol canimBütün çocuklar hasta olmuş kıyamam ya, herkese çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Sagolun kaptanimAa ben bu mesajları atlamışım ya cuma olunca bildirimlere odaklanıyorum galiba ister istemez. Çok geçmiş olsun
parkbyull 39-40 bence de yüksek ateş sayılır, ateş düsürücü verse miydin ki?
:)Üzüldüm canım inan şimdi. Senden çok daha umutluydum ben az verdim diye düşünüyordum. Yinede üzme kendini canım sağlık olsun bu hafta insaallah çok daha iyi olacagiz
Bende daha çok umutluydum güzel başlamıştık canım biliyorsun ama birsürü dert en önemlisi de çocuklarımız hasta. Motivasyonu kaybettik biraz. Pazartesiye kadar kendimizi de çocuklarımızı da toparlayip bomba gibi başlayalım @bluusende canım :)Işte bu yine gectin beni
Umarim yazdıklarım faydali olur canimArkadaşlar birşey sormak istiyorum size çocukları olanlar. Neler yapıyorsunuz bu hastalık döneminde ben bu defa doktora götürmek istemiyorum neler iyi gelir sizce fikirlerinizi paylasirsaniz çok mutlu olurum
Nurumcan pardon ama bunun açıklaması nedir? Şu anda senin yüzünden nota alacağız.. Bir haftada 1.5 kg alabilmenin sırrını merak ediyorum gerçekten...KaptNimm kötü kötü
+1.5 kilo fazlayım 93.5 kilo yani geçen hafta 92 ydi
Ekleyeceğim. Bundan sonra güzel bildirimler bekliyorum ona göre :)@morördek ortalama düştüyse beni ekleyebilir misin
Karataya alıştım sanki yaa.. diyet listelerine uymak beni cok zorluyor ama bu şekilde de kilo vermem çok zorlaştı çok kararsızım.. hiç ekmek yemezken bi anda her öğün 2 dilim ekmek yemek 3 ara 3 ana öğün yemek kilo aldıracak mi bana yani kafamda delii sorular acaba benim durumumu yaşayan kimse yok mu..+1
E elacicegim23 im23Hmavidag parkbyull
Ya bu konu önemli sen şimdi karatay tarzı beslendiğin için taban tabana farklı bir şeye geçmiş olacaksın. Uzun vadede hangisini daha sürdürülebilir görüyorsun?
Diyetisyene ilk defa bugün gittim canim.. böyle bir liste vereceğini düşünmüyor dum hiçDiyetisyen listesine uymadığını bilmiyo herhalde o daha doğru yönlendirirdi seni
Sagol canım evet spor yapamadim bu hafta bugün son iğnem iyi geldi çok şükür pazartesi basliyorum sporuma.. aslinda 1400 verecekti emzirdigim için 1700 oldu..Canım hastaydin ve hareketsiz din bence ona rağmen güzel gitmiş hiç üzülme.
Diyetisyen hakkında da yorum beni aşıyor canım sadece şunu soyliyeyim 1700 çok değil sporunu arttirirsan hiç bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?