Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ellerine sağlık canım

Yokk ya kaptanimm bana cok az geliyorr daha fazla vermeliyim en az 1 kg istiyorumm
Azimli hatunsun canım anladıkta hırs yapma sabret çok giden tez geri gelir,bide herşeyi birden yapmaya çalışıyosun 40 gün bitsin sonra diyet listene başlarsın, karatayı bırakmadan diyetisyene gitmişsin,doyduğun müddetçe diyet listendeki herşeyi yemelisin evet ama miktarını azaltabilirsin diye düşünüyorum, düzenli veriyosun ya ne güzel keşke bende senin kadar verebilsem

Aslında iğne vurulmaya gidiyorum ya o arada halledeyim dedim çocukla zor olur tekrar cikmam diye kan falan da istemişti iki işi bi arada halledeyim diye gittim.. yoksa 40 bittikten sonra baslamayi düşünüyorum zaten 40 tan önce başlamam..ama baksana 1 aydir cok dikkat ediyorum ya lahmacuna bayılırım en az 2 tane yerim geçen yaptim tadina bile bakmadimm o yüzden zoruma gidiyor

E karatay diyo ya lahmacun yiyebilirsiniz diye

Bizim takımda bizim grupta sonuncu oldu galiba
İnşallah haftaya toplarız
@Ahsen59 N Nurumcan94
Keşke arada girebilseydin foruma bizde ax verdik zaten
Haklısınız hepinizden özür diliyorum bende çok üzüldüm ama toparlanicam söz veriyorum haftaya güzel bi eksiyle gelicem takımımız adına da grubumuz adına da mahcubum

Nurumcan pardon ama bunun açıklaması nedir? Şu anda senin yüzünden nota alacağız.. Bir haftada 1.5 kg alabilmenin sırrını merak ediyorum gerçekten...
hepinizden özür diliyorum lütfen hakkınızı helal edin benim yuzumden nota aldik bu hafta güzel bi eksiyle gelicem hepinize söz veriyorum. Dikkat eğmedim kaptanım yedim o yüzden böyle burdan uzak kalmanın cezası

Hayirli geceler kizlar hepinize menüm
Sabah 2 yumurta tereyağlı 2 3 parca ciğer 2 dilim ekmek cay
Öğle yarım muz
Aksam 4 tane kucuk içli köfte (ciğerli ) 2 parca hindi eti bol salata
Su 2 litre
Spor bugün yapamadim 3. Gün olmasına rağmen bu defa çok agrim var yapamadim yarın mutlaka yapacagim morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag

Birde arkadaslar sizce hergun spor yapılmalı mi yani sıkıntı olur gibime geliyor çünkü normal zamanda hergun spor yapamam. Ne düşünüyorsunuz bu konuda

Henüz gitmedi misafirlerim. İnşallah bu hafta daha çok katılım sağlayacağım
İnşallah canim bu hafta 3unude verimli değildik busefer olabiliriz insallah:)
Tebrikler canım yanlız birinci olmamissin ezip geçmişin tüm takimi:)
Birde arkadaslar sizce hergun spor yapılmalı mi yani sıkıntı olur gibime geliyor çünkü normal zamanda hergun spor yapamam. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Canım benim hergün spor yapilmaz benden çok daha bilgiler var onlar yazar da benim fikrim hafif spor yapiyorsan 3 gün spor 1 gun dinlenme. Ağır spor sa 1 gun spor 1 gun dinlenme

Günaydın

Son birkaç günün telafisi olarak bugünü hafif geçirmeyi planlıyorum, pazartesi kesin ekside olmalıyım. Dün 9375 adım + 3mil leslie yaptım.

Bu sabah gine 3 mil leslie açtım ama eşim işe gitmeye karar verince 15 dk sonra bırakmak zorunda kaldım, baştan başlayacağım fırsat bulunca.

Güzel bir haftasonu diliyorum herkese.

Sadece erkeğin değil her başarılı kadının da arkasında bir kadın mi var yani bu lafı sa hiç sevmem.
Hoş geldin
Bir türlü firsat bulup atamadim kilomu kaptanım sonunda 68 kiloyu gördüm
Tebrikler

Bende pazartesi başlıycam sporumaa çok özledim spor yapmayi ama imkanim olmadi.. bi ara 45 dk leslie yapiyordum aslinda ama şu an çok zor geliyor neden böyle oldu anlamadim..

Strongmother bize kendini tanıtır mısın? Kilon nedir, hedef kilon nedir? Nasıl kilo aldın, nasıl besleniyorsun, spor yapabiliyor musun? Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini bildirmen gerekiyor sonra günlük menü/spor paylaşımına başlayabilirsin.

Bende pazartesi başlıycam sporumaa çok özledim spor yapmayi ama imkanim olmadi.. bi ara 45 dk leslie yapiyordum aslinda ama şu an çok zor geliyor neden böyle oldu anlamadim..
Aslında yaptıkça kolaylaşır hele ki sabah yaparsan gün boyu enerjik hissediyor insan.

Kaptanım morordek parkbyull jokerini kullanıp takımı sonunculuktan ve notadan kurtarmış sanırım. Bundan sonrası bizde kızlar iyi bir ortalama yapalım bu hafta, ilk 3 hedefte olsun, eskiden aldığımız notaları silelim.

N Nurumcan94 sende kesin ödem vardır bu hafta şeker nişasta kesersen iyi bir yüzde gelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…