Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli geceler kizlar menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta bol acılı salatalik cay
Öğle 2 kase nohutlu buğday çorbası yarim dilim kek (anca böyle kısabildim ya ) biraz roka ve çay
Aksam 2 küçük kase şehriye çorbası 1 taneyle doymadim az menemen 1 bardak ayran. Tek avantajim hiç ekmek tüketmedim bugün.
Su 1.5 litre az oldu bugün biraz
Spor 100 mekik 500 ip atlama
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag

Ekmek tüketmemişsin de ekmeğe bedel şeyler var zaten menünde :)
Yarım dilim kek, 2'şer kase çorbadan zaten sen totalde 5 dilim ekmek yemiş gibisin. Bunların yanına bir de ekmek yesen ayıp olurdu :)
Sporun güzel o yüzden ceza yazmıyorum yarım dilim keke

Ayy öyle mi diyorsun kaptanim ilahi ben istahliyim ya o yuzden olsa gerek çorbalar gozume gelmemisyine ucuz kurtardım nelerde tuttum kendimi bir bilsen yine sukur :)

Ayy öyle mi diyorsun kaptanim ilahi ben istahliyim ya o yuzden olsa gerek çorbalar gozume gelmemisyine ucuz kurtardım nelerde tuttum kendimi bir bilsen yine sukur :)
Evet neyse buna şükür ama çok karbonhidrat ağırlıklı bir menüydü bundan sonraki günlerde dikkat et :)

İyi geceler Menum
Limonlu su
Kahve

Sabah: Taze soğanlı ıspanaklı omlet
5 zeytin
Peynir
Salatalık
Avuçiçi kuruyemis

Kacamak : yarım paket baharatlı cubuk kraker
2 tane ev yapımı bisküvi

Aksam: 3 köfte
3 ince dilim sucuk
Bol salata
Çeyrek dilim ekmek

Su 2 lt
Spor yok
Not: inanılmaz adet ağrım var (adet olamasamda) gece uyuyamiyorum gündüz duramiyorum böyle olunca kemirerek birseyler arıyorum o yüzden yarın pazara gidebilirsem kemirerek sebze alicam tavşan a bağlamak lazım yoksa ne bulursam yicem gibi:)
morordek ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee

Haklısınız hepinizden özür diliyorum bende çok üzüldüm ama toparlanicam söz veriyorum haftaya güzel bi eksiyle gelicem takımımız adına da grubumuz adına da mahcubum
Ben sana inanıyorum annen binde bir gelmiş misafirlikler şunlar bunlar yine iyi kurtarmissin 1,5 kilo nedir 1 haftada geldiyse öyle de gider biz de arkasından bay bay yaparız. Hıc sıkma canını. Bu hafta sonuncu olduysak haftaya da 1. Olur telafi ederiz evvelallah @nurumcan Leyl-i-fer morordek

Kesinlikle katılıyorum eski düzenine dönerse 1.5 kilodan fazlası gider moral bozarsak bir kişiyi kaybedebiliriz ama biz burada birbirimize destek için varız köstek olmak için değil. Hiçbirimiz fanusta yaşamıyoruz böyle git gelli dönemler sürekli olacak önemli olan dengelemek önemli olan bu yoldan ayrılmamak ayvacicegi böyle zamanlardaki tavrın çok hoşuma gidiyor desteğin için teşekkürler

İyi bari çok şükür inşallah haftaya hepimiz asilalim çok iyi yuzdelerle gelelim

Bugünkü menüm sabah
Mantarlı omlet peynir zeytin domates salatalık yeşillik şekersiz çay
Öğle
Misafirim vardı bir sürü kötü seçenek arasından mercimek köftesinden bolca yedim bı de şekersiz tahinli pekmezli cevizli balkabağı tatlısı yapmıştım ondan yedim buna sukur
Aksam 2 kepçe çorba
3 litre su
Spor yok morordek
ayvacicegi parkbyull

Canımsın yaa:)) bunları duymak motive etti beni çok teşekkür ederim bende bana inanıyorum inşallah haftaya güzel eksilerle gelicem

Son 3 gündür yani Perşembe Cuma Cumartesi ayrılma mevsimiydi mutlu olayım diye yedim arkadaşlar yedikçe de mutlu oldum çok şükür daha iyi hissediyorum, regl öncesi tatlıda aradan çıkmış oldu, bugün yine kaldığım yerden devam, bu 3 günlük kaçamakları koruyor heralde benim yaptığım spor ancak

Bende kaçırdım ama yinede yorum yapıyım o kaçamağın arkasına bi spor lazım

Afiyet olsun:)

Tabi bizimde olucak gitgellerimiz ama uyarılmayalımmı arada merhaba dese, birimiz toplardı belki.muhtemelen ödem çoktur inşallah yağ almasın kaç hafta geri gidiyoruz aldığımızda.ben artı olduğumu söyleyince kaptanımız iftardan önce tartıl dedi bide spor yapamamıştım onu yaptım zor kurtardım cumayı hani anlatabildimmi art niyet yok yani.bide bazı insan tepki alınca daha hırslanıyo ben öyle değilim nurumcan da benim gibi demek, motivasyonu düşürmek yok yola devam amaçlar bir

Ne yapabilirim mesela onerin var mı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…