- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.601
Ekmek tüketmemişsin de ekmeğe bedel şeyler var zaten menünde :)Hayirli geceler kizlar menüm
Sabah 2 haslanmis yumurta bol acılı salatalik cay
Öğle 2 kase nohutlu buğday çorbası yarim dilim kek (anca böyle kısabildim ya) biraz roka ve çay
Aksam 2 küçük kase şehriye çorbası 1 taneyle doymadimaz menemen 1 bardak ayran. Tek avantajim hiç ekmek tüketmedim bugün.
Su 1.5 litre az oldu bugün biraz
Spor 100 mekik 500 ip atlama
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag
Ayy öyle mi diyorsun kaptanim ilahi benEkmek tüketmemişsin de ekmeğe bedel şeyler var zaten menünde :)
Yarım dilim kek, 2'şer kase çorbadan zaten sen totalde 5 dilim ekmek yemiş gibisin. Bunların yanına bir de ekmek yesen ayıp olurdu :)
Sporun güzel o yüzden ceza yazmıyorum yarım dilim keke
Evet neyse buna şükür ama çok karbonhidrat ağırlıklı bir menüydü bundan sonraki günlerde dikkat et :)Ayy öyle mi diyorsun kaptanim ilahi benistahliyim ya o yuzden olsa gerek çorbalar gozume gelmemis yine ucuz kurtardım nelerde tuttum kendimi bir bilsen yine sukur :)
Haftaya bomba gibi geleceksin ben inanıyorum sana 2 kilo birden gidecek hepimiz biliyoruz ki bu aldığın kilo değil ödem N Nurumcan94KaptNimm kötü kötü
+1.5 kilo fazlayım 93.5 kilo yani geçen hafta 92 ydi
Ben sana inanıyorum annen binde bir gelmiş misafirlikler şunlar bunlar yine iyi kurtarmissin 1,5 kilo nedir 1 haftada geldiyse öyle de gider biz de arkasından bay bay yaparız. Hıc sıkma canını. Bu hafta sonuncu olduysak haftaya da 1. Olur telafi ederiz evvelallah @nurumcanHaklısınız hepinizden özür diliyorum bende çok üzüldüm ama toparlanicam söz veriyorum haftaya güzel bi eksiyle gelicem takımımız adına da grubumuz adına da mahcubum
Kesinlikle katılıyorum eski düzenine dönerse 1.5 kilodan fazlası giderKaptanımmorordek parkbyull jokerini kullanıp takımı sonunculuktan ve notadan kurtarmış sanırım. Bundan sonrası bizde kızlar iyi bir ortalama yapalım bu hafta, ilk 3 hedefte olsun, eskiden aldığımız notaları silelim.
N Nurumcan94 sende kesin ödem vardır bu hafta şeker nişasta kesersen iyi bir yüzde gelir bence
İyi bari çok şükür inşallah haftaya hepimiz asilalim çok iyi yuzdelerle gelelimAsmicim her hafta 1'er kg veremezsin ki gerçekçi değil. Tabi 1 kg verdiğin haftalar da olabilir ama her hafta bence pek mümkün değil ve sağlıklı da olmayabilir. Ama azmine tabi ki hayranım sen yine de hedefi yüksek tut :)
Hoşgeldin bize kendini tanıtır mısın? Ayvacicegi de yazmış ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın bir de?
Harikasın karabibercim. Haftaya listeye alalım seni o zaman. Dün makul saatlerde bildirsen dün alırdım.
Evet bence de. Haftaya o 1.5 kg gidecek ona göre.
Ahah ben de sevmem ama evet bir annenin maalesef kariyerinde başarılı olabilmesi bir erkekten ya da bir kadından destek alması şart :) ya da işte kres falan :)
Evet joker hakkımı kullandım
Parkbyull da hedefi biraz yukarı çekip mezun olmak istedi zaten, birkaç haftaya onu mezun da ederiz diye düşündüm :) yoksa 2 notayla sarı kartı yiyorduk
Çok teşekkür ederim canım benim eksik olma. Inşallah dediğin gibi olurHaftaya bomba gibi geleceksin ben inanıyorum sana 2 kilo birden gidecek hepimiz biliyoruz ki bu aldığın kilo değil ödem N Nurumcan94
Canımsın yaa:)) bunları duymak motive etti beni çok teşekkür ederim bende bana inanıyorum inşallah haftaya güzel eksilerle gelicemBen sana inanıyorum annen binde bir gelmiş misafirlikler şunlar bunlar yine iyi kurtarmissin 1,5 kilo nedir 1 haftada geldiyse öyle de gider biz de arkasından bay bay yaparız. Hıc sıkma canını. Bu hafta sonuncu olduysak haftaya da 1. Olur telafi ederiz evvelallah @nurumcanLeyl-i-fer morordek
Bende kaçırdım ama yinede yorum yapıyım o kaçamağın arkasına bi spor lazımİyi geceler Menum
Limonlu su
Kahve
Sabah: Taze soğanlı ıspanaklı omlet
5 zeytin
Peynir
Salatalık
Avuçiçi kuruyemis
Kacamak : yarım paket baharatlı cubuk kraker
2 tane ev yapımı bisküvi
Aksam: 3 köfte
3 ince dilim sucuk
Bol salata
Çeyrek dilim ekmek
Su 2 lt
Spor yok
Not: inanılmaz adet ağrım var (adet olamasamda) gece uyuyamiyorum gündüz duramiyorum böyle olunca kemirerek birseyler arıyorum o yüzden yarın pazara gidebilirsem kemirerek sebze alicam tavşan a bağlamak lazım yoksa ne bulursam yicem gibi:)
morordek ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee
Afiyet olsun:)Bugünkü menüm sabah
Mantarlı omlet peynir zeytin domates salatalık yeşillik şekersiz çay
Öğle
Misafirim vardı bir sürü kötü seçenek arasından mercimek köftesinden bolca yedim bı de şekersiz tahinli pekmezli cevizli balkabağı tatlısı yapmıştım ondan yedim buna sukur
Aksam 2 kepçe çorba
3 litre su
Spor yokmorordek
ayvacicegi parkbyull
Tabi bizimde olucak gitgellerimiz ama uyarılmayalımmı arada merhaba dese, birimiz toplardı belki.muhtemelen ödem çoktur inşallah yağ almasın kaç hafta geri gidiyoruz aldığımızda.ben artı olduğumu söyleyince kaptanımız iftardan önce tartıl dedi bide spor yapamamıştım onu yaptım zor kurtardım cumayı hani anlatabildimmi art niyet yok yani.bide bazı insan tepki alınca daha hırslanıyo ben öyle değilim nurumcan da benim gibi demek, motivasyonu düşürmek yok yola devam amaçlar birKesinlikle katılıyorum eski düzenine dönerse 1.5 kilodan fazlası gider ❤ moral bozarsak bir kişiyi kaybedebiliriz ama biz burada birbirimize destek için varız köstek olmak için değil. Hiçbirimiz fanusta yaşamıyoruz böyle git gelli dönemler sürekli olacak önemli olan dengelemek önemli olan bu yoldan ayrılmamakayvacicegi böyle zamanlardaki tavrın çok hoşuma gidiyor desteğin için teşekkürler ❤
Ne yapabilirim mesela onerin var mı canimHafif bi şişliğim var tartım olmaması acayip üzüyor beni bu sıralar :/ bugün bi detoks yapayım diyorum birazda cardio. N Nurumcan94 bence sende bu hafta ödem attıracak bişeyler yapabilirsin tatlım mutlaka işe yaratacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?