Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde arkadaslar sizce hergun spor yapılmalı mi yani sıkıntı olur gibime geliyor çünkü normal zamanda hergun spor yapamam. Ne düşünüyorsunuz bu konuda
Spordan herkes farklı birşey anlayabiliyor. Bence hergün hareket olmalı özellikle ev hanımları için şart. Bebekle evde kalınca farkettim ki tüm gün evin içinde çok hareketsiz ve sağlıksız oluyor. Yani ev işi filan tamam ama yürüyüş veya leslie gibi hafif kardiyo şart diye düşünüyorum. Pilates, ağırlık, yüksek tempo kardiyo vb haftada 3 olabilir. Ben hergun yürüyüşe çok alıştım işe dönünce hergün yürüyemezsem haftada 3 gün koşarım diye düşünüyorum.

Yokk ya kaptanimm bana cok az geliyorr daha fazla vermeliyim en az 1 kg istiyorumm
Asmicim her hafta 1'er kg veremezsin ki gerçekçi değil. Tabi 1 kg verdiğin haftalar da olabilir ama her hafta bence pek mümkün değil ve sağlıklı da olmayabilir. Ama azmine tabi ki hayranım sen yine de hedefi yüksek tut :)
Hoşgeldin bize kendini tanıtır mısın? Ayvacicegi de yazmış ilk sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul ettiğini yazar mısın bir de?
Bir türlü firsat bulup atamadim kilomu kaptanım sonunda 68 kiloyu gördüm
Harikasın karabibercim. Haftaya listeye alalım seni o zaman. Dün makul saatlerde bildirsen dün alırdım.
Evet bence de. Haftaya o 1.5 kg gidecek ona göre.
Sadece erkeğin değil her başarılı kadının da arkasında bir kadın mi var yani bu lafı sa hiç sevmem.
Ahah ben de sevmem ama evet bir annenin maalesef kariyerinde başarılı olabilmesi bir erkekten ya da bir kadından destek alması şart :) ya da işte kres falan :)
Evet joker hakkımı kullandım
Parkbyull da hedefi biraz yukarı çekip mezun olmak istedi zaten, birkaç haftaya onu mezun da ederiz diye düşündüm :) yoksa 2 notayla sarı kartı yiyorduk

Anladim yürüyüş bende çok seviyorum keşke çıkabilsem bende leslie de hergun yapamiyorum mesela bugün internetim cok az bakalım daha farklı birşeyler yapacagim

Kaptanim bugün misafirliğe gidiyoruz o yüzden kahvaltıyı çok hafif tuttum ordada en sağlıkliları tercih ederim biliyorsun zaten sık sık biryerlerede gitmiyorum dikkat edecegim yinede

Teşekkür ederimm kafaya koydum 60 i görmeden birakmak yok..

K [QUOTE="morordek, post: 59423375, member: 717924
Evet joker hakkımı kullandım
Parkbyull da hedefi biraz yukarı çekip mezun olmak istedi zaten, birkaç haftaya onu mezun da ederiz diye düşündüm :) yoksa 2 notayla sarı kartı yiyorduk
[/QUOTE]
Mezun mu tatlı sert yorumlar gidiyo desene üzüldüm bee inşallah yavaş verirsin desemmi acaba bikemedim senden öğrenicek çok şey varfı daha

morordek kaptanım şimdi bizim takım kaçıncı ve takımda yaptigimiz grupların sıralaması nasıl. Güzel sonuçlar yok biliyorum da yerimizi bilirsek sanki hepimiz ne yapmamız gerektiğini bi anlar bi düşünürüz :)

Mezun mu tatlı sert yorumlar gidiyo desene üzüldüm bee inşallah yavaş verirsin desemmi acaba bikemedim senden öğrenicek çok şey varfı daha
Bi yere gittiği yok canım o zaten eski mezunlardan ama burada takılıyor o yüzden kaptan yardımcısı yaptım onu :) Hiçbir yere gidemez, izin vermem
Bu hafta 6. olduk ama işte joker hakkı kullandıgımdan dolayı falan sanırım :))
Sıralamadan da öte artık ortalamamızın 0.3 altına düsmemesi lazım gercekten. Cünkü 2 nota 1 sarı kart ve 2 sarı kart da kırmızı kart ediyor o zaman ceza alıyor takımımız.. Ben simdi haftalık hedef belirleyecegim herkese. Mümkünse o hedefi tutturun haftaya :)

Iyi akşamlar canlsr
Cuma sabah kahvaltısı peynir bal kaymak şekersiz çay
Ara ceviz kuru yaban mersini
Öğle 3 köfte yarım dilim ekmek
Ara ceviz yaban mersini
Akşam ıspanak kavurması bir tabak kadar yanına yoğurt
Gece zencefilli yoğurt
100 mekik
1 litre su

Iyi akşamlar canlar, bildirim yapayım. Yarın güzelce yemek yapicam bugün hep atıştırma şeklinde oldu

Sabah: 1 bardak yağsız süt, 2 kuru kayısı
Ara: az sütlü kahve, 2 kare bitter çikolata
Öğle: 2 avuç kaju fıstık, 3 yk çökelek peyniri, 1 bardak yağsız süt,
Akşam: 2 dilim (60 gr ) yulaf ekmeği üzerine peynir, 4 kiraz domates, 2 avuç kaju, 1 bardak maden suyu

Su: şimdi farkettim ki sadece 1 bardak
Spor:17899 adım

2 kez leslie 3 mil girişimim oldu ama devam edemedim.

Merhabalr kizLrrr ben döndüm artık aranizdayim bugün biraz burugum annem döndü memlekete çok iyi beslenmedim ama yine de yazayım
Sabah
Çeyrek simit

Ara yok

Öğle
1 patlıcan 1 biber dolması
3 kasik yoğurt

Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
1bardak kefir

Akşam
Yulaf lapası(muz chia bitter tahin)

3 litre su morordek

Spor: 45 dakika bölgesel ayvacicegi

Canım benim Çarşamba'da jillian level 2 var, gözünden kaçmış olabilir, söyleyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…