Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanımm iyi olur ya ben guruba girersem en azından düzenli yazmaya menü paylaşmaya başlarım ,kendi başıma olmuyor doktoruda bıraktım saten ama benim sayemde kaç arkadaşım başladı doktora,

banada koyyyy canımm

benim annemde 28 gün sonra geliyor 5 aydır torun bakıyordu hakkaride çok özledimm

Bende kaçırdım ama yinede yorum yapıyım o kaçamağın arkasına bi spor lazım
Ohoo bugün 94 dk yürüdüm bile. Ama bugün yarın çokta dikkat edemicem evi kendine getiriyorum enerjimi aklımı fikrimi eve veriyorum 2 gün ki bi düzeni olsun spora ve herseye vakit yaratayim E elacicegim23 ev isinde 1 buçuk günlük meydan okuyorum senin eline su dokemem ama olsun cesaret gosteriyorum:)

Estağfirullah canim :) tabiki rakibem seninle her türlü yarışa varım nasıl istersen yapalim :)

Tepki alınca hirslandigimda oluyo içime kapandığımda bu biraz duygu halime göre değişiyor. Normal zaman da burdan hiç kopmayan bildirimleri aksatmayan biriyim annem geldi ve sürekli onunla vakit geçirmek istedim buraya girip okudum arada ama yazmadım çünkü menüler sağlıklı değildi çoğu zaman sizi de etkilemek istemedim. Ben eminim toparlarım. Bu zamana kadar hep yanlışlarımız oluyo uyarilicaz tabiki ben hiç bir zaman kızmadım zaten uyarılara. Ama her zaman olmuyo ya hani onu anlatmaya çalışıyorum. bide habersiz yok olmadim. Keşke bu tepkileri sürekli bildirim yapmayanlara da versek daha aktif olsak.

Ne yapabilirim mesela onerin var mı canim
Düşük kalorili yağsız menüler tercih edebilirsin, 1 hafta mesela sebze yoğunlukla beslenebilirsin, o arada bitki çayları soda tüketebilirsin, şekerden tabi ki uzak kalmalısın :) ilk aklıma gelenler ve kas ağırlıklı değilde, cardio gibi şişirmek yerine yağ yaktıran sporlar

Estağfirullah canim :) tabiki rakibem seninle her türlü yarışa varım nasıl istersen yapalim :)
Benim evin işi çoook olduğu için pencere perde hali ve koltuk silme hariç herseyi bitirince canım. Evi didik didik edip fazlalıkları da atıcam. Ozaman salı ya kadar nefes almiyoruz:)

Ohoo o canım içe kapanma ne demek ya sen bizim degerlimizsin tabi kiźicaz da seviye de. Hem canım benim 1 buçuk kilo neki ya sen hiç üzme kendini bak bu hafta 2 bile gider çok odem vardır sen tam gaz basla

Benim evin işi çoook olduğu için pencere perde hali ve koltuk silme hariç herseyi bitirince canım. Evi didik didik edip fazlalıkları da atıcam. Ozaman salı ya kadar nefes almiyoruz:)
Tamam canım olur :) mesaj atarsin bana yaz yarın ne yapmak istiyorsan bu gece çok hastayım boğazım çok fena yarın inşaallah toparlicam kendimi mecbur.

Evet kızlar yine çok hastayım gitmiyor bu hastalık bizden o yüzden erkenden yazayım menumu
Sabah 2 dilim ekmek bir kac ufak parca kavurma biraz menemen 1 tatlı kaşığı tahin pekme
Öğle 4 5 adet fıstık yarim muz
Aksam 1 tabak spagetti makarna(hastaydım bunu yapabildim kaptanim maalesef bol salata 1.5 bardak ayran
Ara az çekirdek ve sütlü türk kahvesi
Su 2 litre geçebilir de
Spor leslie 3 morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag

Ohoo o canım içe kapanma ne demek ya sen bizim degerlimizsin tabi kiźicaz da seviye de. Hem canım benim 1 buçuk kilo neki ya sen hiç üzme kendini bak bu hafta 2 bile gider çok odem vardır sen tam gaz basla
Yok canım ice kapanmıyorum tabiki her daim buralardayız. Istediğimiz kiloya ulaşana kadar dönmek yok. Birbirimize hep destek olalım. Inşallah cuma ya güzel bi eksiyle geleyim ki bu haftayı telafi edeyim. Ödem zaten vardır inanıyorum bide bende de pco var biliyosun etkiliyo bizi.

Tamam canım olur :) mesaj atarsin bana yaz yarın ne yapmak istiyorsan bu gece çok hastayım boğazım çok fena yarın inşaallah toparlicam kendimi mecbur.
Kuzum hastaya hiç birşey yapma 2 çocuk sana bakıyor dinlen iyiles olurmu
Aynen canım ya ne meret bi hastalık en çok ta duygu değişimleri yoruyor insanı. Bende inanıyorum bu cuma güzel gelecek senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…