- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.641
Sagol canım ama toparlarım insaallah yaparız beraberKuzum hastaya hiç birşey yapma 2 çocuk sana bakıyor dinlen iyiles olurmu
Aynen canım ya ne meret bi hastalık en çok ta duygu değişimleri yoruyor insanı. Bende inanıyorum bu cuma güzel gelecek senin
Sen yaz sabah yapamasam bile sana destek olurum moral veririm ama yaparim insaallah sabah olsun toparlicam kendimiKuzum hastaya hiç birşey yapma 2 çocuk sana bakıyor dinlen iyiles olurmu
Aynen canım ya ne meret bi hastalık en çok ta duygu değişimleri yoruyor insanı. Bende inanıyorum bu cuma güzel gelecek senin
Inşallah inşallahKuzum hastaya hiç birşey yapma 2 çocuk sana bakıyor dinlen iyiles olurmu
Yapabildiniz mi indirmeyi? Telefonunuzun markası neydi?Ugrastim youtube da izlerken ama indiremedim ya dediğim gibi cahilim biraz bu konularda
Eski mesajmışNeyi indiriyoruz
Hoşgeldin canım :) çok eski değil aslında birkacgun önce yazmıştım indirdim şükür sonunda: )Selam 5. Takım nasılsınız? Bizim takım uyudu galiba sizin ışıkları açık görünce size geldim
Yapabildiniz mi indirmeyi? Telefonunuzun markası neydi?
Buyur gel canım çok güzel arkadaşlarımız varBende yeniyim çok merak ediyorum bu grubu
Tamam karabibercim cuma günü sabahtan bildirim yap ekleyeyim seni listeye :)kaptanımm iyi olur ya ben guruba girersem en azından düzenli yazmaya menü paylaşmaya başlarım ,kendi başıma olmuyor doktoruda bıraktım saten ama benim sayemde kaç arkadaşım başladı doktora,
68'di değil mi kilon? O zaman sana da 67.5 hedefi koyalım. Zaten yüzde bölünecek bu hafta :)banada koyyyy canımm
Hoşgeldin ankacım :) ne güzel bir ziyaret olmusSelam 5. Takım nasılsınız? Bizim takım uyudu galiba sizin ışıkları açık görünce size geldim
Yapabildiniz mi indirmeyi? Telefonunuzun markası neydi?
Hoşgeldin sen de :)Bende yeniyim çok merak ediyorum bu grubu
Sen de hosgeldin. Kurallarımızı okumuştun sanırım kabul ettiğini yazar mısın? Seni de tanıyalım, kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)Günaydın arkadaşlarım. Ben de aranıza katılma kararı aldım. Dilerim doğru linke tıklayıp geldim.
İyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın. Bebiş de büyüdü baya. Yoruyorlar beniHoşgeldin ankacım :) ne güzel bir ziyaret olmus ❤
Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Bebis nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?