Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum hastaya hiç birşey yapma 2 çocuk sana bakıyor dinlen iyiles olurmu

Aynen canım ya ne meret bi hastalık en çok ta duygu değişimleri yoruyor insanı. Bende inanıyorum bu cuma güzel gelecek senin
Sen yaz sabah yapamasam bile sana destek olurum moral veririm ama yaparim insaallah sabah olsun toparlicam kendimi

Bende KETOJENİK MİKRODALGA EKMEK tarifi vermek isterim

50sn hazır

Malzemeler

1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
Bir çimdik tuz
1çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı hindistan cevizi unu

Önce tereyağı mikroda eritip sonra içine malzemeleri katıp 1 dk mikro dalgada pişiriyoruz ve Ketojenik Ekmek hazır

Bende KETOJENİK MİKRODALGA EKMEK tarifi vermek isterim

50sn hazır

Malzemeler

1 yumurta
1 çay kaşığı kabartma tozu
Bir çimdik tuz
1çorba kaşığı tereyağ
1 çorba kaşığı hindistan cevizi unu

Önce tereyağı mikroda eritip sonra içine malzemeleri katıp 1 dk mikro dalgada pişiriyoruz ve Ketojenik Ekmek hazır

Günaydın hanımlar güzel bir hafta dilerim. hafta sonu az kaçamaklı geçti. internetim olmadığı için yazamadım.
bugünden itibaren şekersiz 21 gün diyetine başlıyorum.
-ketojenik diyetin saat uygulamasını yapıcam çünkü bir şeyler elimin altında olunca yemek istiyorum. o yüzden sadece 2 öğün beslenicem sabah 11 akşam 7 de

- sadece sabahları 2 dilim etimek yemeği düşünüyorum
- hafta da 3 gün yürüyüş 2 gün plates 2 günde temizlikyapmayı planlıyorum
- evimi temizledim. sınavdan sonra eski düzenime dönüyorum. yemek planlarımı da yaptım.o zaman ya bismillah diyelim.

Günaydın herkese ve Ketojenik diyete yeniden merhaba
Sabah hemen menemen ve ketojenik ekmekle başlıyorum
Şubat ayından bedi düzenli keto yapamamıştım sizin grup sayesinden tekrar azim geldi

Fit bit uygulamasında bu takım kayıtlı olursa herkesin adımlarınıda takip ederiz ne dersiniz ücretsiz uygulama

kaptanımm iyi olur ya ben guruba girersem en azından düzenli yazmaya menü paylaşmaya başlarım ,kendi başıma olmuyor doktoruda bıraktım saten ama benim sayemde kaç arkadaşım başladı doktora,
Tamam karabibercim cuma günü sabahtan bildirim yap ekleyeyim seni listeye :)
banada koyyyy canımm
68'di değil mi kilon? O zaman sana da 67.5 hedefi koyalım. Zaten yüzde bölünecek bu hafta :)
Selam 5. Takım nasılsınız? Bizim takım uyudu galiba sizin ışıkları açık görünce size geldim

Yapabildiniz mi indirmeyi? Telefonunuzun markası neydi?
Hoşgeldin ankacım :) ne güzel bir ziyaret olmus
Nasılsın nasıl gidiyor hayat? Bebis nasıl?
Bende yeniyim çok merak ediyorum bu grubu
Hoşgeldin sen de :)
Burada yarışmak istiyorsun anladığım kadarıyla :) ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Şu an kaç kilosun ve kaç kilo olmak istiyorsun? Tanıyalım seni biraz :)
Günaydın arkadaşlarım. Ben de aranıza katılma kararı aldım. Dilerim doğru linke tıklayıp geldim.
Sen de hosgeldin. Kurallarımızı okumuştun sanırım kabul ettiğini yazar mısın? Seni de tanıyalım, kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…